توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال راجع به رسیلرکلاب
thekhosrow
January 24th, 2012, 19:58
با سلام ،
من تا بحال از طریق نمایندگی بطور غیر مستقیم از رسیلر کلاب دامین گرفتم ،
یکی از شرایط گرفتن اسلب 1 این هست که 499$ پرداخت کنید
1. آیا من که تا به حال usd 540.00 خرید کردم و نزدیک به 30 دامین ثبت کردم ، میتونم یک حساب باز کنم و درخواست اسلب 1 رو بدم ؟
2. نمایندگی که من از آنها میگیرم درگاه پرداخت بانک داخلی رو هم دارند ، آیا این درگاه ها توسط خود نمایندگی ایرانی ایجاد شده یا رسیلر کلاب خودش این درگاه رو دارد؟
3. آیا اگه هنگام ثبت نام کشور ایران رو انتخاب کنیم با ایرانی بودن ما مشکلی ندارند ؟
Ashkankamangar.ir
January 24th, 2012, 20:01
نه عزیز شما ساب ریسلر هستید
باید خود همون شرکت که باهاش کار میکنی بهت تخفیف بده
اگه مستقیم از ریسلر کلاب میگرفتی میتونستی از تخفیف برخوردار بشی
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
هر کس پنل از ریسلر کلاب بگیره خودش میتونه نمایندگی بده
m_dg_farari
January 24th, 2012, 20:01
سلام
1- شما تحت نمایندگی شخص دیگری این خرید ها رو کردید! و این گردش حساب برای شخص بالا دست شما محاسبه میشه نه شما. پس خیر! برای اینکه این نمایندگی رو بگیرید باید 499 دلار در همون ابتدا ی کار حسابتون رو شارژ کنید.
2- خیر! ریسلر کلوب خودش چیزی نداره! شما باید درگاه خودتون رو متصل کنید... چگونگیش رو البته زیاد اطلاعی ندارم.... اما میدونم که درگاه باید از خودتون باشه و تنظیماتش هم با خودتون هست.
3- خیر. این شرکت اصالتا هندی هست و هیچ مشکلی با ایران نداره.
موفق باشید
thekhosrow
January 24th, 2012, 20:14
آیا تعداد این شرکت های نمایندگی رسیلر کلاب تو ایران محدود هست ؟ یا طیف گسترده ای هستند ؟ از جهت آشنایی و مقایسه قیمت های ثبت دامنه در این نمایندگی ها میپرسم !
MOHAMMAD MOHSEN
January 25th, 2012, 01:02
آیا تعداد این شرکت های نمایندگی رسیلر کلاب تو ایران محدود هست ؟ یا طیف گسترده ای هستند ؟ از جهت آشنایی و مقایسه قیمت های ثبت دامنه در این نمایندگی ها میپرسم !
محدود نیست خیلی ها هستن که مستقیم از ریسلرکلاب سرویس دارن
Mohammad_reza
January 25th, 2012, 01:26
سلام
1- شما تحت نمایندگی شخص دیگری این خرید ها رو کردید! و این گردش حساب برای شخص بالا دست شما محاسبه میشه نه شما. پس خیر! برای اینکه این نمایندگی رو بگیرید باید 499 دلار در همون ابتدا ی کار حسابتون رو شارژ کنید.
2- خیر! ریسلر کلوب خودش چیزی نداره! شما باید درگاه خودتون رو متصل کنید... چگونگیش رو البته زیاد اطلاعی ندارم.... اما میدونم که درگاه باید از خودتون باشه و تنظیماتش هم با خودتون هست.
3- خیر. این شرکت اصالتا هندی هست و هیچ مشکلی با ایران نداره.
موفق باشید
جناب ، یک سوالی برای بنده پیش اومد :
برای اینکه این نمایندگی رو بگیرید باید 499 دلار در همون ابتدا ی کار حسابتون رو شارژ کنید.
یعنی کسی که اسلب 1 رو داره ، نمی تونه به اسلب 2 بره ؟
تو بازبینی مالی پنل ریسلرکلاب ، بخشی داره که مجموع پرداخت های شما رو نشون میده ، اگه این مجموع به 499 دلار برسه از اسلب پایه به اسلب 1 و اگه به 1499 دلار برسه به اسلب 2 ارتقاع پیدا نمی کنه ؟ باید همون ابتدا همه رو یکجا داد ؟
MOHAMMAD MOHSEN
January 25th, 2012, 01:28
هم میتونید اول بدین هم میتونید خرد خرد کار کند پس از آنکه به مرز اسلب برسه قیمت های به اسلب بالا آپدیت میشه