توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه عواملی در رتبه گوگل تاثیر دارد؟؟؟؟
dade24
January 24th, 2012, 19:10
سلام
من یه ایده به ذهنم رسیده میخام یه بالا بیارمش و مطمئنم بازدید بالایی خواهد داست ...آیا بازدید بالا باعث افزایش رنک می شود ؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگر چه عواملی تاثیر دارند؟!؟!؟!
shivahost
January 24th, 2012, 19:14
بله بازدید بالا نتیجه عالی داره به شرطی که حتما از google analitics هم استفاده کنی.
مقالات سئو و بهینه سازی وب سایت (http://www.ranksaz.com/articles)
HADNEZ-ICT
January 24th, 2012, 19:15
باید توی انجمن سئو تاپیک می زنید
بله بازدید هم بدون تاثیر نیست و محبوبیت سایت شما را نشون می ده
dade24
January 24th, 2012, 19:24
منظور من اینه ک بازدید روزی مثلا 2000 تا میتونه منو به رنک 3 برسونه؟؟؟؟
اگه از وردپرس و google analitics استفاده کنم
shivahost
January 24th, 2012, 19:27
منظور من اینه ک بازدید روزی مثلا 2000 تا میتونه منو به رنک 3 برسونه؟؟؟؟
اگه از وردپرس و google analitics استفاده کنم
بله، حتما، به شرط اینکه بازدید ها واقعی باشه و ورودی از سایت های مختلف داشته باشید.
dade24
January 24th, 2012, 19:41
یعنی حتما باید تبادل لینک کنم ؟؟؟؟؟
اخه من این سایت اینقدر درگیرم میکنه که دیگه فرصت اینو ک ناز سایت های دیگه رو بکشم ندارم !!!!1
چ کنم ؟
shivahost
January 24th, 2012, 21:12
یعنی حتما باید تبادل لینک کنم ؟؟؟؟؟
اخه من این سایت اینقدر درگیرم میکنه که دیگه فرصت اینو ک ناز سایت های دیگه رو بکشم ندارم !!!!1
چ کنم ؟
قرار نیست ناز کسی رو بکشید. همین الان این همه بازدید کننده شما از کجا قراره بیان؟
Mohammad_reza
January 24th, 2012, 23:04
سایتتون مفید باشه خودشون به شما لینک میدن. (چون باعث محبوبیت سایت خودشون میشه)
dade24
January 25th, 2012, 15:44
قرار نیست ناز کسی رو بکشید. همین الان این همه بازدید کننده شما از کجا قراره بیان؟
این همه بازدید کننده قرار از گوگل و یاهو بیان تو سایت و حداکثرش اینه که وبلاگ ها و سایت های رنک پایین بیان به من لینک بدن ؟!؟!؟!؟!
shivahost
January 25th, 2012, 15:51
این همه بازدید کننده قرار از گوگل و یاهو بیان تو سایت و حداکثرش اینه که وبلاگ ها و سایت های رنک پایین بیان به من لینک بدن ؟!؟!؟!؟!
هر کس از سایت شما خوشش بیاد به دوستاش لینک میده. ممکنه رنک وبلاگش 4 باشه یا صفر... مهم اینه که گسترده بشید. این بدونید که ممکنه رنک شما صفر باشه اما در موضوع خودتون اولین نتیجه سرچ گوگل باشید.
HADNEZ-ICT
January 25th, 2012, 16:10
یک چنین ورودی از گوگل ملزم به داشتن سایتی با محتوای مفید هست
شما می تونید بک لینک را از سایت های معبتر خریداری بکنید
shivahost
January 25th, 2012, 16:12
شما سایتت رو راه بنداز و حتی یک دقیقه هم وقت تلف نکن! ایده ها خیلی زود به ذهن دیگران هم می رسند....