توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور فوری !!!
توجه :
1) منابع کاملا اختصاصی و تضمین شده و پهنای باند نامحدود و پورت حتما 1 گیگ بدون کوچکترین down
2) پشتیبانی 24 ساعت و بدون مشکل (یاهو یا تلفن یا تیکت)
3) پایداری سرورها و با کمترین انتقال
4) لوکیشن مهم نیست پینگ پایین باشه و کیفیت داشته باشه
دوستانی که تضمین شرایط فوق را میدهند یا خصوصی یا اینجا قیمت بدن برام کیفیت سرور و پشتیبانی مهم هستش پس قیمت یه مقدار بالا پایین مهم نیست
smartieuser
January 24th, 2012, 17:45
پهنای باند نامحدود و پورت حتما 1
درخواست سرور مجازی -> درخواست سرور فوری !!!
برای هر وی پی اس پورت 1 گیگ میخواین و نا محدود ؟ 4 عدد vds : ویندوز سرور 2003 رم 512 + 2عدد vds : میکروتیک 256 رم
یعنی شما 6 گیگابیت نامحدود میخواین + کاملا اختصاصی ؟ اون هم روی وی پی اس !!!؟
برای شما آرزوی موفقیت روز افزون میکنم.
camelian77
January 24th, 2012, 17:47
پ.خ. ارسال شد.
saeed_m27
January 24th, 2012, 17:48
برای هر وی پی اس پورت 1 گیگ میخواین و نا محدود ؟ 4 عدد vds : ویندوز سرور 2003 رم 512 + 2عدد vds : میکروتیک 256 رم
یعنی شما 6 گیگابیت نامحدود میخواین + کاملا اختصاصی ؟ اون هم روی وی پی اس !!!؟
برای شما آرزوی موفقیت روز افزون میکنم.
دیگه از شما بعیده دوست عزیز کجا 6 گیگ پرت میخوان ؟!!! منظورم پرت اشتراکی حتما 1 گیگ باشه در ضمن vds زدم نه vps !!
okey
January 24th, 2012, 18:53
سلام .
در صورت نیاز می تونیم از فرانسه خدمتتون ویندوز ها رو ارائه بدیم :
رم : 512
هارد : 40 گیگ
پهنای باند : 2 ترابایت
آی پی : 1
سیستم عامل : ویندوز 2003 اپدیت شده
تحویل فوری و آنی می باشد ( سرور ها آماده هستن )
می تونیم با هزینه 60 هزار تومان 4 سرور رو تقدیمتون کنیم .
برا میکروتیک هم از کشور های : آمریکا . کانادا . سوئیس . هلند . آلمان . می تونیم تقدیمتون کنیم . ( کانفینگ شده ) با رم 512 دو عدد سرور میشه : ماهیانه 25000 تومان ( در صورت خرید همه )
جهت اطمینان سازی هم ابتدا یه سرور برا 5 ساعت بهتون می دیم .
در صورت نیاز پ .خ کنید یا اینکه به یاهو پی ام بدین
mamali5
January 24th, 2012, 18:54
با سلام
4 عدد vds : ویندوز سرور 2003 رم 512
2عدد vds : میکروتیک 256 رم
این سرویس هارو به چه مقدار هارد نیاز دارین؟
مقدار هارد رو بفرمایید تا آفر مناسب بدیم خدمتتون
توجه :
1) منابع کاملا اختصاصی و تضمین شده و پهنای باند نامحدود و پورت حتما 1 گیگ بدون کوچکترین down
دوستانی که تضمین شرایط فوق را میدهند یا خصوصی یا اینجا قیمت بدن برام کیفیت سرور و پشتیبانی مهم هستش پس قیمت یه مقدار بالا پایین مهم نیست
باسلام و تشكر از سرور واقعا عاليتون و سرعت خيلي خيلي خيلي خوبتون
بسیار سرویس عالی و با کیفیتی هست، بخصوص با توجه به آپلینک Cogent سرور هلند، ممنونم و به دوستان توصیه میکنم
با سلام
پشتیبانی خوب کیفیت سرویس ها خوب قیمت ها خوب.
یک سرور داشتیم دومی هم خریدیم سومی هم انشاء الله میگیریم.
من از ایشون سرور گرفتم تا حالا حتی 1 دقیقه هم سرورم دان نشده
و واقعا" راضیم
سلام به همه دوستان
قبل از هر حرفی از پاسخ دهی سریع و بی نقص ایشون خیلی تشکر میکنم چون در هرشرایطی کمتر از یک ساعت پاسخگو بودن
واقعا دستشون دردنکنه
در ثانی
سرویسی که از ایشون گرفتم خیلی راضی کننده بوده
با سلام
ایشون سرورشون سرعت بسیار خوب و پایداری داره
من هلندشون رو استفاده میکنم .
میخواستم ببینم واقعاً آمریکا هم مثل هلند هست ؟
دوستانی که سرعت براشون مهمه توصیه میکنم حتما از ایشون تهیه کنید
من بیش از یک ماه هست که از سرویس ایشون استفاده میکنم. خداییش قطعی جمعا در حد 10 دقیقه نبوده و برام جالب هست که برعکس خیلی ها کیفیت سرویسشون از روز اول تا حالا ذره ای تغییر نکرده، لازم دونستم از ایشون تشکر کنم تا هم خودشون دلگرم بشن و هم اینکه دوستان دیگه هم که دنبال تجارب تلخ! نیستن مشتری ایشون باشن. ممنونم و امیدوارم هر کسی که در حد وسع خودش برای کار خودش ارزش قائل هست موفق و پیروز باشه
AvalinHost
January 24th, 2012, 20:57
512 مگابایت رم و هارد 50 گیگ + یک FTP بک آپ 50 گیگ برای هرکدام پهنای باند 500 گیگ نصب ویندوز سرور 2003 به قیمت ماهیانه 13 تومن هر 100 گیگ پهنای باند 1800 تومان
256 میکوتیک 3.2 نصب میکنیم هارد 25 گیگ به همراه یک FTP بک آپ 25 گیگ برای هرکدام پهنای باند 300 گیگ ماهیانه 7 تومان هر 100 گیگ پهنای باند 1800 تومان
پورت 100 مگابیت
منابع کاملا اختصاصی
http://www.webhostingtalk.ir/f15/38852/
میتونیم با قیمت هایی که در لینک زیر میتونید ببینید، در خدمت باشیم :)
لینک سفارش : شرکت توسعه وب آریا / پرشین کلود - سبد خرید (http://my.persiancloud.ir/cart.php?gid=10)
- منابع اختصاصی هست.
- پشتیبانی فقط از طریق تیکت هست (24 ساعته نیست!)
- پایداری در حد مطلوب و با کمترین قطعی و بدون انتقال!
- با توجه به اینکه تعداد بالا نیاز دارید، به قیمت نمایندگی براتون حساب میکنیم.
موفق باشید :)
faranetwork
January 24th, 2012, 21:29
با سلام از فرانسه در خدمتیم (پینگ خوبی داره)
حافظه رم : 256 مگابایت
فضای هارد : 30 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
پورت شبکه : 100 مگابیت
آی پی : 1 عدد
سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک (قابل انتخاب)
ماهانه :12 هزار تومان
================================
حافظه رم : 512 مگابایت
فضای هارد : 80 گیگابایت
پورت شبکه : 100 مگابیت
سیستم عامل: ویندوز - لینوکس - میکروتیک (قابل انتخاب)
ماهانه : 16 هزار تومان
================================
بازگشت وجه هم داریم...
تمامی شرایط هم داریم
http://www.faranetwork.ir/
Mr_Parham
January 24th, 2012, 22:16
کد تخفیف 25 درصدی برای ماه اول در وبسایت موجود است
نکته: دقت داشته باشین که حتی بدون کد های تخفیف شما با گرفتن سرویس سه ماهه و شش ماهه به ترتیب 10 و 20 درصد تخفیف می گیرید.
میکروتیک
حافظه رم : 256 MB
فضای دیسک : 1GB
پورت آپ لینک سرور اختصاصی میزبان: 1Gbps
تعداد آی پی ها : 1
ماهانه : 10000 تومان قبل از تخفیف
سه ماهه : 27000 تومان قبل از تخفیف
شش ماه : 48000 تومان قبل از تخفیف
برای سفارش اینجا کلیک کنید (http://www.expressvds.com/my/cart.php?a=add&pid=2)
ویندوز / لینوکس
حافظه رم : 512 MB
فضای دیسک : 40GB
پورت آپ لینک سرور اختصاصی میزبان: 1Gbps
تعداد آی پی ها : 1
ماهانه : 19000 تومان قبل از تخفیف
سه ماهه : 51300 تومان قبل از تخفیف
شش ماه : 91200 تومان قبل از تخفیف
برای سفارش اینجا کلیک کنید (http://www.expressvds.com/my/cart.php?a=add&pid=5)
بازگشت پول تا 24 ساعت (با ذکر علت)
مجازی ساز سرورها Esx/Esxi میباشد.
موقعیت سرور در آمریکا و کانادا میباشد، دیتاسنتر GoRack و Iweb
سرور ها وارز نیستند، و در مورد Spam شدیدا برخورد خواهد شد
سرورهای فوق را میتوان برای اکانتینگ استفاده نمود.
سیستم عامل بدلخواه و بصورت رایگان نصب خواهد شد - windows/linux/mikrotik
- برای ویندوز سرور 2008 حداقل 512مگابایت رم پیشنهاد می شود
- برای ویندوز سرور 2003 حداقل 256مگابایت رم پیشنهاد می شود
- برای CentOS حداقل 256مگابایت رم پیشنهاد می شود
پورت کاربران ممکن است در صورت نیاز به 100مگابایت محدود شده است که به سرعت باقی کاربران روی سرور اسیبی نرسد.
هزینه ی license cpanel ماهانه 25.000 تومان می باشد.
هزینه ی support حرفه ای در صورت خرید cpanel ماهانه 50.000 تومان می باشد.
آی پی آدرس اضافه ماهانه 3000 تومان
نصب دوباره ی سیستم عامل تا دو بار در ماه رایگان می باشد
امکانات رایگان :
* نصب، راه اندازی IIS بر روی سرور های ویندوز = رایگان
* نصب، راه اندازی FTP بر روی سرور های ویندوز = رایگان
* نصب، راه اندازی CPanel بر روی سرور های لینوکس = رایگان
* نصب، راه اندازی DirectAdmin بر روی سرور های لینوکس = رایگان
* نصب، راه اندازی Kloxo بر روی سرور های لینوکس = رایگان
* نصب، راه اندازی Webmin بر روی سرور های لینوکس = رایگان
سایر امکانات در آپشن های خرید موجود است
mamali5
January 24th, 2012, 22:54
با سلام
حافظه رم : 256 مگابایت
فضای هارد : 20 گیگابایت
پورت : 1 گیگ
سیستم عامل: به انتخاب شما
توجه :
با سلام خدمت شما...
پشتیبانی 24 ساعته نداریم...(ابتدای کار خدمتتون میگیم)
کیفیت سرور و سخت افزار و شبکه 100% تضمین میشه.
سرورهای مجازی رو روی 75 تا 100 مگابیت لیمیت میکنیم.
موقعیت سرور هم امریکا هست
پینگ هم میانگین 250 تا 350 هست
در صورت تمایل میتونیم علاوه بر تخفیف 50% برای ماه اول به دیل اینکه بیش از 3 سرور خرید میکنید برای ما های بعد هم تخفیف بدیم خدمتتون.
اطلاعات بیشتر در امضا
m_dg_farari
January 25th, 2012, 00:21
با عرض سلام و ادب
از 4 لوکیشن مختلف (Equinix Swiss - Single Hop Chicago US - Phoenix Nap US - Icecolo England) میتونیم در خدمتتون باشیم.
با توجه به این مورد که تعداد بالا نیاز دارید قیمت خوبی محاسبه میشه خدمتتون.
1) مجازی ساز vmWare ESX هست و منابع کاملا اختصاصی ، پورت 1 گیگ (دیتا سنترهایی که نام بردم پورت هاشون دیگه مشخصه! از بهترین ها توی دنیا هستند!) داون تایم هم میتونم بگم در هر 4 سرور ما در 6 ماه اخیر 0 بوده.
2) پشتیبانی تیکتینگ به صورت 24 ساعته (ساعات 2 شب تا 9 صبح ممکنه تا 5 ساعت هم پاسخ طول بکشه تا همکاران مجددا در دفتر حاظر بشن) تلفن از ساعت 9 صبح تا 19 شب. پشتیبانی آنلاین سایت نیز از 9 صبح تا 12 شب بسته به پیک کاری اصولا انلاین هست..
3) پایداری رو عرض کردم خدمتتون.... دیتا سنتر ها هم مشخص هست! انتقال هم نداشتیم تا به الآن!
4) پینگ سوئیس به ایران عالی هست و پینگ سینگل هاپ آمریکا هم نسبت به اینکه داخل آمریکا هست خیلی خوبه به ایران!
در صورت تمایل برای دریافت مشخصات بهتر و راهنمایی بیشتر شخصا فردا از ساعت 9:30 صبح تا 8 شب دفتر هستم. میتونید تماس بگیرید: 3187838-0312
کشاورزیان هستم.
قیمت دلار : Mesghal.Com:قيمت روز و لحظه ای طلا،سکه،نقره ، مس و ار (http://www.mesghal.com)
اگر به همین تعداد سفارش بدین تخفیف ویزه میدیم ( 10 تا 20 % )
کانادا
taghi.karimi
January 25th, 2012, 11:17
با سلام!
از سویس و آلمان در خدمتتان هستیم!
رم : 256 مگابایت
هارد 30 گیگ
پورت: 1 گیگابیت
ایپی : 1 عدد
ماهیانه 10 هزار تومان!
--------------------------------
رم : 512 مگابایت
هارد : 45 گیگ
پورت : 1 گیگابیت
ایپی : 1عدد
ماهیانه 14 هزار تومان!
------------------------------
کانفیگ اولیه رایگان!
ریلود رایگان!
امکان ارتقا و انتقال رایگان!
برای خرید در پ.خ در ارتباط باشید!
موفق باشید!
saeed_m27
January 26th, 2012, 01:22
مرسی از همه دوستان از شرکت " رایان پردازندگان تواتر " (http://Clients.RayPar.Ir) گرفتم و تشکر میکنم از پشتیبانی خوب و به موقع شون در ضمن آپ تایم عالی و قیمت هم مناسب بود بازم تشکر از همه :-*:-*
novinvps.com
January 26th, 2012, 18:53
مرسی از همه دوستان از شرکت " رایان پردازندگان تواتر " (http://Clients.RayPar.Ir) گرفتم و تشکر میکنم از پشتیبانی خوب و به موقع شون در ضمن آپ تایم عالی و قیمت هم مناسب بود بازم تشکر از همه :-*:-*
کیفیت اپ تایم با 2-3 روز مشتری شدن معلوم نمیشه
زمان میتونه تعیین کنه.
saeed_m27
February 4th, 2012, 02:02
بد نیست آدما بعضی وقتا بیشتر تامل کنن تو انتخاب چون سرورهایی که از این شرکت گرفته شده بود هیچ پرتی رو نبسته بودن منظورم پرت اسپم...!! و تازه سهل انگاری و ناشی گری این چنین شرکت ها واسه 5 سرور با رم 512 که مشکل از خودشون هم بوده واسه 9 روز 53 تومان آب خورد برام !! اعلام نکردن نبستن پرت ها رو و تازه بعد از اخطار دیتا سنتر اینجا اومدن کمک خواستن که آموزش ببینن و ببندن پرت ها رو که واقعا شرم آوره!! من هدفم این بود که دوستان گول این چنین شرکت ها رو نخورن و تجربه ی شیرین خودم رو خواستم اعلام کنم که بقیه هم به دام این چنین شرکت های ناشی نیفتن
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
کیفیت اپ تایم با 2-3 روز مشتری شدن معلوم نمیشه
زمان میتونه تعیین کنه.
بله عزیز معلوم کرد اونم با ضرر مالی که متقبل شدم 54 تومان واسه 9 روز اونم تازه تضمینی که کرده بودن که اگر لازم باشه میزارم و سهل انگاری یه شرکت مضغرف که چیزی جز ضرر نداشتن واسم ولی کاش بشه یه وضعی پیش بگیرید که جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه و رتبه بندی بشه شرکت ها بیشتر در مورد رضایت مشتری حساس باشن حد اقل پولی که گیرشون میاد بزار حلال باشه و عذاب وژدان نگیرن !
m_dg_farari
February 4th, 2012, 02:07
بد نیست آدما بعضی وقتا بیشتر تامل کنن تو انتخاب چون سرورهایی که از این شرکت گرفته شده بود هیچ پرتی رو نبسته بودن منظورم پرت اسپم...!! و تازه سهل انگاری و ناشی گری این چنین شرکت ها واسه 5 سرور با رم 512 که مشکل از خودشون هم بوده واسه 9 روز 53 تومان آب خورد برام !! اعلام نکردن نبستن پرت ها رو و تازه بعد از اخطار دیتا سنتر اینجا اومدن کمک خواستن که آموزش ببینن و ببندن پرت ها رو که واقعا شرم آوره!! من هدفم این بود که دوستان گول این چنین شرکت ها رو نخورن و تجربه ی شیرین خودم رو خواستم اعلام کنم که بقیه هم به دام این چنین شرکت های ناشی نیفتن
اینجاست که بزرگان میفرمایند: "هیچ ارزانی بی علت نیست"
مثلا پهنای باند نامحدود! یکی از دوستانی که سرور مجازی ویندوز با رم 512 رو حدود 10 تومن خریده بودن ، بعد از 1 ماه اومدن و گفتن که خیلی خوب بود. آپتایمش عالی بود (بعضی وقتا :d ) فقط یه مشکلی که داشت سرعت پورت در هیچ حالتی از 5 مگابیت بر ثانیه بیشتر نشد! یعنی دانلود همیشه حدود 700 کیلوبایت ماکسیسمم بود!
این فقط برخی از مشکلاته!
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
دوست من سهل انگاری خود شما هم بوده!!!
صفحه ی اصلی این سایت:
پرتال (http://raypar.ir/)
رتبه ی الکسا: نزدیک به 5 و نیم میلیون!!!!
یک سرچ گوگل...
توهین نباشه به این سایت اما دقیقا شما به چی این سایت دلتونو خوش کردید و خریدید!؟
معروفه؟ مشتری خیلی داره؟ قشنگه؟ ...!؟
Mehdi_Enter
February 4th, 2012, 02:09
با سلام میتوانم از المان سرور مورد نظر شما را تقدیم کنم
این مشخصات که در زیر هست را میتوانم از ویندوز بدم هم میکروتیک
حافظه رم : 512 مگابایت
فضای هارد : 20 گیگابایت
پورت شبکه : 1 گیگ
سیستم عامل: به انتخاب شما
ماهانه : 20,000 هزار تومان
http://www.webhostingtalk.ir/f15/40389/
با شماره من تماس بگیر کامل توصیح دهم یا آیدی یاهو من
موفق باشید
saeed_m27
February 4th, 2012, 02:18
مثلا پهنای باند نامحدود! یکی از دوستانی که سرور مجازی ویندوز با رم 512 رو حدود 10 تومن خریده بودن ، بعد از 1 ماه اومدن و گفتن که خیلی خوب بود. آپتایمش عالی بود (بعضی وقتا :d ) فقط یه مشکلی که داشت سرعت پورت در هیچ حالتی از 5 مگابیت بر ثانیه بیشتر نشد! یعنی دانلود همیشه حدود 700 کیلوبایت ماکسیسمم بود!
این فقط برخی از مشکلاته!
کاش مشکل در همون پرت خلاصه میشد و دانلود 700 کیلوبایت بود ولی متاسفانه من 18 تومان پرداخت کردم واسه یه سرور با رم 512 که 5 تا سرور هم گرفتم!! من دیدم بر حسب روزایی که کارکرد داشته سرور حساب کنند و کسر کنند و بقیه پول رو بک بدن ولی ندیدم جدا واسه هر سرور هزینه ی کنسل کردن بگیرن تو عکس میتونین ببینین
4649
این رو صرفا برای این گذاشتم که بگم دوستان هیچوقت گول حرف های بعضی اساتید رو نخورید!!
بازم درور به شرف کسانی که واسه کارشون و پولی که میگیرن ارزش قایل هستن و شب با روانی آسوده سر بر بالین میزارن.
قصدم توهین نبوده فقط خواستم بگم ما که به به و چه چه بلدیم انتقاد هم باید بلد باشیم بیاییم بیشتر تامل کنیم و جلوی این مدل کارهای نا بخردانه بعضی شرکت ها رو بگیریم
saeed_m27
February 4th, 2012, 02:22
این فقط برخی از مشکلاته!
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------
صفحه ی اصلی این سایت:
یک سرچ گوگل...
توهین نباشه به این سایت اما دقیقا شما به چی این سایت دلتونو خوش کردید و خریدید!؟
والا من قبول دارم اشتباهم رو ولی اومدم جلوی دوستانی رو بگیرم که به هر دلیل میخوان سرور از این چنین شرکت ها بگیرن چون چیزی جز ضرر براشون نداره و براستی که آبروی هر چی هاستینگ رو بردن این شرکت های ناشی تازه به دوران رسیده !!
MagicVps.Com
February 4th, 2012, 09:15
گروه نرمافزاری نسیم فنّاوری با مشارکت جمعی از نخبگان کشور در سال ۱۳۸۷ شکل گرفت.
این گروه دارای سابقهای ۳ ساله در مشاوره، طراحی و اجرای نرمافزارهای تحت وب و کاربردی Desktop Application برای مشتریانی اعم از شرکتها و سازمانهای ایرانی و خارجی است. شرکت شامل گروههای جداگانهی طراحی نرمافزار، برنامه نویسی تحت وب، برنامه نویسی کاربردی، امنیت سیستمها، طراحی گرافیکی، سیستمهای الکترونیک و فناوریهای نو میباشد.
از نمونه کارهای شرکت میتوان به طراحی و اجرای سیستمهای مدیریت سازمانی و فروشگاهی تحت وب، سیستمهای مدیریت پروژه، سیستمهای مدیریت پرداخت پارکینگ از طریق تشخیص اتوماتیکگفتار، تلفن و GSM اشاره کرد.
گروه نرمافزاری نسیم فنّاوری، معمولا با دانشگاهها و موسسات علمی - پژوهشی ایرانی طرف قرارداد است. برای مثال میتوان به طراحی و اجرای سامانهی رصدخانهی مجازی برای مجموعهی پژوهشگاهدانشهای بنیادی و یا سامانهی سمینارساز برای دانشکدهی برق دانشگاه صنعتی شریف و همچنین فروشگاهها و سایتهای خبری اشاره کرد.
این گروه، با بهرهگیری از تجارب دانشآموختگان دانشگاه صنعتی شریف، شهید بهشتی و دانشگاه بیرمنگام و استفاده از آخرین تکنولوژیهای وب ، بر این باور است که بهترین خدمات را با مناسبترین قیمتارائه میکند.
در سال ۱۳۹۰، به منظور گسترش فعالیتها و بر آورده کردن نیازهای جامعهی هدف (مشتریان) عمدتا سازمانی، این گروه تحت نام شرکت رایان پردازندگان تواتر (مسئولیت محدود) به شمارهی ثبت 41599 به ثبت رسمی رسید.
جل لخالق اینها دقیقا برابری میکنند با شرکت ماکروسافت 8-|
camelian77
February 4th, 2012, 11:24
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
بله عزیز معلوم کرد اونم با ضرر مالی که متقبل شدم 54 تومان واسه 9 روز اونم تازه تضمینی که کرده بودن که اگر لازم باشه میزارم و سهل انگاری یه شرکت مضغرف که چیزی جز ضرر نداشتن واسم ولی کاش بشه یه وضعی پیش بگیرید که جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه و رتبه بندی بشه شرکت ها بیشتر در مورد رضایت مشتری حساس باشن حد اقل پولی که گیرشون میاد بزار حلال باشه و عذاب وژدان نگیرن !
---------
به به. آقای مبارکی عزیز. مثل اینکه دارید سعی میکنید به تهدیدی که کردید عمل کنید !
چرا از برنامههای دیداسی که نصب کرده بودید چیزی نگفتید؟ بد کاری کردیم به مشتری ها مون اعتماد کردیم و کلیهی پورت ها رو باز گذاشتیم؟
لازمه عکس های مربوط به netscan و ddos رو که برای خودتون هم فرستادم، این جا بگذارم؟ تا همه آشنا بشن با مدل کاری شما؟
لازمه که موکدا اشاره کنم که ساعت ۱ نصفه شب درخواست پشتیبانی تلفنی داشتید، در مورد چیزی که اصلا به ما مربوط نبود، و ما انجام دادیم؟
واقعا که !
بفرمایید یک نمونه رو این جا برای روشن شدن ماجرا میگذارم.
http://www.img4up.com/up2/96106455469520505253.jpeg (http://www.img4up.com/)
و
http://www.img4up.com/up2/88647023949365665537.jpeg (http://www.img4up.com/)
همونطور که دو سه بار دیگه هم به شما گوشزد کردم، این که ما قسمتی از هزینهی شما رو پس دادیم لطفی بوده که بخاطر شرایط خاص عصبی و مالی شما انجام دادیم. لطفا در این مورد بحث اضافی نکنید. همونطور که در شرایط فروش ما هم گفته شده و شما اون رو پذیرفتید، ما تعهدی مبتنی بر بازگشت پول به شما نداشتیم.
بگذریم از توهین هایی که به ما، همکار های ما و بقیهی دوستان خوب این صنف کردید.
--------------
صفحه ی اصلی این سایت:
یک سرچ گوگل...
دوست عزیز، خجالت بکشید از رفتارتون. این جا یک بازار رقابتی هست و شما حق توهین به سرویس دهندههای دیگه رو ندارید.
بگذریم از این... فکر کنم شما هم همین جوری کار رو شروع کردید دیگه، نه؟ شایدم از اول تونسته باشید یک دیتا سنتر بخرید .... یا شایدم با فروش وی پی ان شروع کردید؟ به هر حال هر چیزی یک شروعی داره.
تا جایی که یادم هست مدیران قبلا در مورد این حرکت زشت شما تذکر کافی داده اند. لطفا وقتی در یک تالار مجازی فعالیت میکنید به قوانینش احترام بگذارید.
http://www.webhostingtalk.ir/f2/35278/
---------------
من دیدم بر حسب روزایی که کارکرد داشته سرور حساب کنند و کسر کنند و بقیه پول رو بک بدن ولی ندیدم جدا واسه هر سرور هزینه ی کنسل کردن بگیرن تو عکس میتونین ببینین
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f13/4649d1328309072t-درخواست-سرور-فوری-02-04-2012-02-07-06-png (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f13/4649d1328309072-درخواست-سرور-فوری-02-04-2012-02-07-06-png)
این رو صرفا برای این گذاشتم که بگم دوستان هیچوقت گول حرف های بعضی اساتید رو نخورید!!
بازم درور به شرف کسانی که واسه کارشون و پولی که میگیرن ارزش قایل هستن و شب با روانی آسوده سر بر بالین میزارن.
قصدم توهین نبوده فقط خواستم بگم ما که به به و چه چه بلدیم انتقاد هم باید بلد باشیم بیاییم بیشتر تامل کنیم و جلوی این مدل کارهای نا بخردانه بعضی شرکت ها رو بگیریم
دوست عزیز. فاصلهی بین روز ۱ بهمن و ۲ بهمن چقدره؟؟ ۱-۲ ؟؟؟؟ یا ۱-۲ +۱ ؟؟؟ فکر کنم ساده ترین محاسبهای باشه که یک تاجر باید با خودش بکنه!!! به هر حال قبلا در مورد پرداخت بحث کرده ام ادامهاش هم بی فایده است.
---------------
جل لخالق اینها دقیقا برابری میکنند با شرکت ماکروسافت 8-|
آقای MagickVPS عزیز، این رو من توهین به خودم تلقی میکنم. وقتی از چیزی اطلاع ندارید در موردش صحبت نکنید.
ادب مرد، به ز دولت اوست ....
saeed_m27
February 4th, 2012, 17:17
---------
به به. آقای مبارکی عزیز. مثل اینکه دارید سعی میکنید به تهدیدی که کردید عمل کنید !
چرا از برنامههای دیداسی که نصب کرده بودید چیزی نگفتید؟ بد کاری کردیم به مشتری ها مون اعتماد کردیم و کلیهی پورت ها رو باز گذاشتیم؟
لازمه عکس های مربوط به netscan و ddos رو که برای خودتون هم فرستادم، این جا بگذارم؟ تا همه آشنا بشن با مدل کاری شما؟
لازمه که موکدا اشاره کنم که ساعت ۱ نصفه شب درخواست پشتیبانی تلفنی داشتید، در مورد چیزی که اصلا به ما مربوط نبود، و ما انجام دادیم؟
واقعا که !
بفرمایید یک نمونه رو این جا برای روشن شدن ماجرا میگذارم.
http://www.img4up.com/up2/96106455469520505253.jpeg (http://www.img4up.com/)
و
http://www.img4up.com/up2/88647023949365665537.jpeg (http://www.img4up.com/)
همونطور که دو سه بار دیگه هم به شما گوشزد کردم، این که ما قسمتی از هزینهی شما رو پس دادیم لطفی بوده که بخاطر شرایط خاص عصبی و مالی شما انجام دادیم. لطفا در این مورد بحث اضافی نکنید. همونطور که در شرایط فروش ما هم گفته شده و شما اون رو پذیرفتید، ما تعهدی مبتنی بر بازگشت پول به شما نداشتیم.
بگذریم از توهین هایی که به ما، همکار های ما و بقیهی دوستان خوب این صنف کردید.
--------------
دوست عزیز، خجالت بکشید از رفتارتون. این جا یک بازار رقابتی هست و شما حق توهین به سرویس دهندههای دیگه رو ندارید.
بگذریم از این... فکر کنم شما هم همین جوری کار رو شروع کردید دیگه، نه؟ شایدم از اول تونسته باشید یک دیتا سنتر بخرید .... یا شایدم با فروش وی پی ان شروع کردید؟ به هر حال هر چیزی یک شروعی داره.
تا جایی که یادم هست مدیران قبلا در مورد این حرکت زشت شما تذکر کافی داده اند. لطفا وقتی در یک تالار مجازی فعالیت میکنید به قوانینش احترام بگذارید.
http://www.webhostingtalk.ir/f2/35278/
---------------
دوست عزیز. فاصلهی بین روز ۱ بهمن و ۲ بهمن چقدره؟؟ ۱-۲ ؟؟؟؟ یا ۱-۲ +۱ ؟؟؟ فکر کنم ساده ترین محاسبهای باشه که یک تاجر باید با خودش بکنه!!! به هر حال قبلا در مورد پرداخت بحث کرده ام ادامهاش هم بی فایده است.
---------------
آقای MagickVPS عزیز، این رو من توهین به خودم تلقی میکنم. وقتی از چیزی اطلاع ندارید در موردش صحبت نکنید.
ادب مرد، به ز دولت اوست ....
اینجا جای حل مشکل نیست من فقط جهت اطلاع رسانی به بچه ها اطلاع دادم در ضمن شرایط من در صفحه اول درج شده لطفا با دقت بیشتری میخوندید و شروط رو قبول میکردید که ساعت 1 شب مزاحم اوقات شریفتون نمیشدیم در ضمن شما شما لطفت رو بذار تو جیبت به دردت میخوره !! کانفیگ و بستن پورت رو هر سرویس دهنده یی انجام میده شما ناشی تشریف داشتید نندازید گردن لطف به من و در ضمن اگر خیلی اهل لطفی واسه 9 روز 54 تومان به جیب نمیزدی و یه چیز دیگه شما باید قبول کنی که با کمک همکارانت از جمله reza_115 تونستی چند نرم افزار نصب کنی از عهده کانفیگش بر نیومدی !! بازم میگم من فقط جهت اطلاع دوستان اینجا اطلاع رسانی کردم و تجربه خودم رو در اختیار دوستان بگذارم که نکنه عزیزی بیاد گول این چنین سرویس دهنده یی رو بخورن!!
camelian77
February 4th, 2012, 17:45
اینجا جای حل مشکل نیست من فقط جهت اطلاع رسانی به بچه ها اطلاع دادم در ضمن شرایط من در صفحه اول درج شده لطفا با دقت بیشتری میخوندید و شروط رو قبول میکردید که ساعت 1 شب مزاحم اوقات شریفتون نمیشدیم در ضمن شما شما لطفت رو بذار تو جیبت به دردت میخوره !! کانفیگ و بستن پورت رو هر سرویس دهنده یی انجام میده شما ناشی تشریف داشتید نندازید گردن لطف به من و در ضمن اگر خیلی اهل لطفی واسه 9 روز 54 تومان به جیب نمیزدی و یه چیز دیگه شما باید قبول کنی که با کمک همکارانت از جمله reza_115 تونستی چند نرم افزار نصب کنی از عهده کانفیگش بر نیومدی !! بازم میگم من فقط جهت اطلاع دوستان اینجا اطلاع رسانی کردم و تجربه خودم رو در اختیار دوستان بگذارم که نکنه عزیزی بیاد گول این چنین سرویس دهنده یی رو بخورن!!
باشه. تو خوبی.
saeed_m27
February 4th, 2012, 17:51
باشه. تو خوبی.
دیگه خدا میدونه ما هم واگذار کردیم به خودش !!
camelian77
February 4th, 2012, 18:03
ضمنا خدا رو شکر رابطهی بنده با مردم اینقدر خوب هست که در مواقع مشکل ازشون کمک بگیرم، اونم مشکل شما نه خودم! مثل شما فحاشی نمیکنم به همکاران دیگه که کمک میکنن. و ازشون تشکر میکنم به خصوص آقا رضای عزیز که اون شب ساعت ۱ تا ۲ مشغول کار روی سرور شما شدن.
----------------
موفق باشید توی دیداس کردن بقیه آقای عزیز. :دی دیدم که یه لطفی هم به سیستم های ما کردید :71:
ضمنا برای اسکن کردن شبکه هم اون برنامهی ویندوزی به درد نمیخوره، روی سرورهای جدید که از همکاران گرفتید از nmap استفاده کنید!!
بهتره ما در مورد خرید های شما به بقیه سرویس دهنده ها اطلاع رسانی کنیم که کارتون چی هست و ریسلری بدون اجازه میکنید و سر هر مشکل کوچیکی ( از کانفیگ ****** سرور تا استارت کردن نرم افزار ها ) گاه و بی گاه تلفن کاری میکنید و انتظارات خارج از حد تصور دارید.
شاید باید منطق ارزشمند شما رو به دوستان توضیح بدیم، که وقتی نامهی Abuse دیتا سنتر رو براتون فوروارد کردیم و تلفن زدیم که سعی کنیم مشکل رو حل کنیم، شما چه برخوردی کردید؟
لازمه که دو نامهی Abuse رو هم اینجا بگذارم؟
در مورد پورتها، ما به خودمون و مشتری هامون افتخار میکنیم که هیچ پورتی رو روی سرور و روتر نبستیم و همه درست استفاده میکنند. خودشون قانون رو رعایت میکنند و نیازی نیست چماق بالای سرشون باشه.
شاید هم باید اطلاع بدیم که روی هر سرورتون بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ یوزر بالا مییارید و پورت رو یک تنه مصرف میکنید و باز هم شاکی هستید!
و شاید باید به تواناییهاتون ایمان بیاریم که یک بک آپ ساده رو نتونستید ری-استور کنید و باز هم از پشتیبانی سرور مجازی انتظار داشتید براتون برگردونه ( و با خوش رویی برگردوندیم ) ؟
و در آخر شاید باید به این نکته بپردازیم که ما رو با تلفن تهدید بی جا میکنید ؟؟
شما من رو شخصا، و شرکت رو تهدید به هتک حرمت و شکایت کردید. خوب دوست عزیز من که توی تلفن هم بهتون گفتم!! بفرمایید انجام بدید!
----------------
من مشکلی با تخطئه و به قول خودتون آبروریزی ندارم، چه در این تالار چه جاهای دیگه. انصافا جالب هم عمل کردید و دوستان دیگه هم که آتش بیاری معرکه ای رو کردند که شما به راه انداختید ( و از ادب همکاری و دوستی صنفی به دور بود. )
مشتریهای ایرانی عمدهی ما در مورد مسئلهی شما توجیه شدند و شرکت ما هم نیازی به <فروش حتی یک عدد زیر قیمت بازار> نداریم. قبلا هم به شما گفتم که درآمد ریالی ما از راه سرور و .... نیست و کار دیگه ای هست. این رو هم داریم و ازش استفاده میکنیم.
دوست عزیز، شما هر چقدر دیگه که دوست دارید این جا در مورد ما صحبت کنید. از شخصیت و شان من به دور هست که پاسخی به شما بدم.
saeed_m27
February 4th, 2012, 18:51
ضمنا خدا رو شکر رابطهی بنده با مردم اینقدر خوب هست که در مواقع مشکل ازشون کمک بگیرم، اونم مشکل شما نه خودم! مثل شما فحاشی نمیکنم به همکاران دیگه که کمک میکنن. و ازشون تشکر میکنم به خصوص آقا رضای عزیز که اون شب ساعت ۱ تا ۲ مشغول کار روی سرور شما شدن.
----------------
موفق باشید توی دیداس کردن بقیه آقای عزیز. :دی دیدم که یه لطفی هم به سیستم های ما کردید :71:
ضمنا برای اسکن کردن شبکه هم اون برنامهی ویندوزی به درد نمیخوره، روی سرورهای جدید که از همکاران گرفتید از nmap استفاده کنید!!
بهتره ما در مورد خرید های شما به بقیه سرویس دهنده ها اطلاع رسانی کنیم که کارتون چی هست و ریسلری بدون اجازه میکنید و سر هر مشکل کوچیکی ( از کانفیگ ****** سرور تا استارت کردن نرم افزار ها ) گاه و بی گاه تلفن کاری میکنید و انتظارات خارج از حد تصور دارید.
شاید باید منطق ارزشمند شما رو به دوستان توضیح بدیم، که وقتی نامهی Abuse دیتا سنتر رو براتون فوروارد کردیم و تلفن زدیم که سعی کنیم مشکل رو حل کنیم، شما چه برخوردی کردید؟
لازمه که دو نامهی Abuse رو هم اینجا بگذارم؟
در مورد پورتها، ما به خودمون و مشتری هامون افتخار میکنیم که هیچ پورتی رو روی سرور و روتر نبستیم و همه درست استفاده میکنند. خودشون قانون رو رعایت میکنند و نیازی نیست چماق بالای سرشون باشه.
شاید هم باید اطلاع بدیم که روی هر سرورتون بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ یوزر بالا مییارید و پورت رو یک تنه مصرف میکنید و باز هم شاکی هستید!
و شاید باید به تواناییهاتون ایمان بیاریم که یک بک آپ ساده رو نتونستید ری-استور کنید و باز هم از پشتیبانی سرور مجازی انتظار داشتید براتون برگردونه ( و با خوش رویی برگردوندیم ) ؟
و در آخر شاید باید به این نکته بپردازیم که ما رو با تلفن تهدید بی جا میکنید ؟؟
شما من رو شخصا، و شرکت رو تهدید به هتک حرمت و شکایت کردید. خوب دوست عزیز من که توی تلفن هم بهتون گفتم!! بفرمایید انجام بدید!
----------------
من مشکلی با تخطئه و به قول خودتون آبروریزی ندارم، چه در این تالار چه جاهای دیگه. انصافا جالب هم عمل کردید و دوستان دیگه هم که آتش بیاری معرکه ای رو کردند که شما به راه انداختید ( و از ادب همکاری و دوستی صنفی به دور بود. )
مشتریهای ایرانی عمدهی ما در مورد مسئلهی شما توجیه شدند و شرکت ما هم نیازی به <فروش حتی یک عدد زیر قیمت بازار> نداریم. قبلا هم به شما گفتم که درآمد ریالی ما از راه سرور و .... نیست و کار دیگه ای هست. این رو هم داریم و ازش استفاده میکنیم.
دوست عزیز، شما هر چقدر دیگه که دوست دارید این جا در مورد ما صحبت کنید. از شخصیت و شان من به دور هست که پاسخی به شما بدم.
من گفتنی ها رو گفتم و در ضمن ریسلری میدم یا هر چیزی طی شده با شخص شما و در ضمن شما اگر خیلی وارد بودید کانفیگ ویندوز و میکروتیک رو به همکارانتون نمیدادید و در مورد فحاشی هم لازم نیست توضیحی بدم اگر همه اسناد و موارد را کنار هم بذارید اونوقت میفهین به چه صورت بوده و در پایان شما اگر شان حالیتون بود نمیومدین اینجا توجیه کنین سهل انگاریتون رو و بی تجربگی خودتون رو و به نظرم کسی که به خودش و کارش اطمینان داره لزومی نداره بیاد بگه من اینم من اونم شما افتخارت رو بذار تو گنجه کسی نبینه نکنه چشم بزنند! در ضمن دیتا سنتر با شما طرفه نه با من اگر قرار بود من بیام جواب دیتا سنتر شما رو هم بدم دیگه به شما و خدمات ارزندتون زحمت نمیدادم مستقیم از دیتا سنتر تهیه میکردم و در پایان شما شان داشتید کاری نمیکردید که مشتری بیاد اینجا بعد از 9 روز اطلاع رسانی کنه!!شما به دلایل متعدد کم کاری کردین و من تاوان دادم !! و الان رفتار شما نمونه بارز یه توجیه میباشد چون من حل شده میبینم مشکل رو و اطلاع رسانی بنده صرفا به این خاطر بود که ما وقتی بیاییم برای آپ تایم و پشتیبانی و ... به به و چه چه می کنیم باید برای مشکلات یه سرویس دهنده هم اطلاع رسانی کنیم. شمام بهتره کمی صبور و اندکی انتقاد پذیر باشید نه اینکه بعد از کلی ضرر و زیان بیایید ما رو بدهکار کنین چون بده درست نیست شما که کارتون درسته دیگه چه لزومی داره عصبی بشید بهتره بپذیرید که هنوز خیلی کار دارید تا به اونجایی برسید که بتونین مدیریت کنید
فقط جهت اطلاع رسانی گذاشتم این رو محض اطلاع کسانی میزارم که با خوندن این تاپیک شاید فکر کنند خصومتی در کار هست که اگر هم باشه اینجا جاش نیست و از ادب و نزاکت به دور هست که اینجا بیام مشکلم رو حل کنم فقط صرفا اطلاع رسانی بوده و تمام !!
camelian77
February 4th, 2012, 20:07
شمام بهتره کمی صبور و اندکی انتقاد پذیر باشید نه اینکه بعد از کلی ضرر و زیان بیایید ما رو بدهکار کنین چون بده درست نیست شما که کارتون درسته دیگه چه لزومی داره عصبی بشید بهتره بپذیرید که هنوز خیلی کار دارید تا به اونجایی برسید که بتونین مدیریت کنید
دوست گرامی، شما یادتون هست که ۲۸ ساعت پیش داشتید پشت تلفن چی میگفتید؟؟ «ابیوز به من مربوط نیست -- نت اسکن هم همینطور -- دیداس هم به من مربوط نیست.» درس انتقاد پذیری خوبی به ما دادید در اون لحظه. ضمنا اگر بلندی صدا رو به عنوان معیاری از عصبانیت در نظر بگیریم، شما دیروز رکورد موجود تلفن ما رو شکستید در داد و فریاد کردن! توی تیکت ها هم اگر نگاه کنید مداوما دعوت کردم شما رو به آرامش.
(اینم مستند کنم آخه؟)
سهل انگاریتون رو و بی تجربگی خودتون رو و به نظرم کسی که به خودش و کارش اطمینان داره لزومی نداره بیاد بگه من اینم من اونم
عزیزم شما در مورد تجربهی بنده و ... اظهار نظر نکنید. یک نگاه به تاپیکهای تخصصی لینوکس که پاسخ دادم و جاهایی که کار میکنم بندازید متوجه اشتباه گفتارتون میشید.
فقط جهت اطلاع رسانی گذاشتم این رو محض اطلاع کسانی میزارم که با خوندن این تاپیک شاید فکر کنند خصومتی در کار هست که اگر هم باشه اینجا جاش نیست و از ادب و نزاکت به دور هست که اینجا بیام مشکلم رو حل کنم فقط صرفا اطلاع رسانی بوده و تمام !!
دوست عزیز اینجا جای بازی با کلمات نیست....شما می خواید اطلاع رسانی کنید جدا؟!؟!؟!!
ما به خاطر حفظ حریم خصوصی شما حتی قصد ارسال تصاویر را هم نداشتیم اما مثل اینکه تو این دورو زمونه لطف کردن به دیگران جایی نداره... ما حتی از شکایت شما هم ترسی نداریم چرا که اونهایی که خود به حد کافی اطلاع از این مسئله داشته باشند به راحتی متوجه میشن که تخطی از طرف چه کسی بوده...
امیدوارم آنهایی که در این میان سوار بر موج تخریب شما شده اند همین قدر که در حرف محق و درستکار به به نظر می آیند در عمل نیز شما را یاری کنند..اما....
موفق و خرسند باشید.=d>
saeed_m27
February 4th, 2012, 20:47
دوست گرامی، شما یادتون هست که ۲۸ ساعت پیش داشتید پشت تلفن چی میگفتید؟؟ «ابیوز به من مربوط نیست -- نت اسکن هم همینطور -- دیداس هم به من مربوط نیست.» درس انتقاد پذیری خوبی به ما دادید در اون لحظه. ضمنا اگر بلندی صدا رو به عنوان معیاری از عصبانیت در نظر بگیریم، شما دیروز رکورد موجود تلفن ما رو شکستید در داد و فریاد کردن! توی تیکت ها هم اگر نگاه کنید مداوما دعوت کردم شما رو به آرامش.
(اینم مستند کنم آخه؟)
عزیزم شما در مورد تجربهی بنده و ... اظهار نظر نکنید. یک نگاه به تاپیکهای تخصصی لینوکس که پاسخ دادم و جاهایی که کار میکنم بندازید متوجه اشتباه گفتارتون میشید.
دوست عزیز اینجا جای بازی با کلمات نیست....شما می خواید اطلاع رسانی کنید جدا؟!؟!؟!!
ما به خاطر حفظ حریم خصوصی شما حتی قصد ارسال تصاویر را هم نداشتیم اما مثل اینکه تو این دورو زمونه لطف کردن به دیگران جایی نداره... ما حتی از شکایت شما هم ترسی نداریم چرا که اونهایی که خود به حد کافی اطلاع از این مسئله داشته باشند به راحتی متوجه میشن که تخطی از طرف چه کسی بوده...
امیدوارم آنهایی که در این میان سوار بر موج تخریب شما شده اند همین قدر که در حرف محق و درستکار به به نظر می آیند در عمل نیز شما را یاری کنند..اما....
موفق و خرسند باشید.=d>
بله معلومه به من مربوط نیست و وقت عصبانیت و دعوا ندیدم کسی حلوا پخش کنه یا سوت بلبلی بزنه!!معلومه که ناراحت میشم در برابر ناشی گری شما من هزینه کردم و بایست حساس باشم واسه لحظه لحظه زندگیم زحمت کشیدم و فعالیت میکنم و اجازه نمیدم کسی بیاد منو بیشعور فرض کنه و هر کاری دلش خواست بکنه با وقت و هزینه ی من !!زمانی که شما بدون اطلاع قبلی پسورد ریموت عوض میکنین و بعدا فاکتور میخواین برای بازیابی پسورد در حالی که خودتون یه بک آپ رو بدون اطلاع قبلی ریستور کرده بودین (طبق گفته خودتون) یا اینکه نمیگین پرت اسپم و... بسته نشده! شما یا با واژه " انتقاد پذیری " و " سهل انگاری " آشنا نیستین و یا نمی خواین بپذیرین که اشتباه کردین که اطلاع ندادین و تاپیک تخصصی شما در مورد لینوکس و جاهایی که کار میکنین مورد بحث ما نیست و به من ارتباطی نداره و شما که ادعات میشه دیگه بعیده تو کاره ساده ای مثل نصب و کانفیگ نرم افزار که وظیفه ی خودتون بوده چون طی شده باهاتون بر نیایین پس بهتره کمتر با بنده و تاپیک خسته کننده که با نپذیرفتن شما و اشتباهاتت به بیراهه میره کلنجار بری و بهتره کش ندین چون اونی خسارت کشیده من هستم نه شما و الان فقط میخوام همون جور که اومدو از آپ تایم و پشتیبانی... گفتم بیام از اشتباهات شما هم بگم و قضاوت هم با دوستان هست من دیگه حرفی ندارم چون احتیاجی نمیبینم ادامه بدم گفتنی ها رو گفتم تو جیه شما هم واسه خودتون محترم ولی من به هدفی که داشتم رسیدم و لزومی نمیبینم وقت بذارم با شما بحث کنم و موفق باشید !
camelian77
February 4th, 2012, 21:32
همهی حرف های گفتنی گفته شده، ولی باز هم باید گفت، چون کسی گوش نمیدهد!