ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم ایمیل فورواردر در سرور بدون کنترل پنل؟

M®hsen
January 23rd, 2012, 21:55
سلام
روی یک سرور اختصاصی، Centos 6 نصب شده، وب سرور nginx هست و یک دومین بهش ادد شده.
فرض کنید دومین این هست: examle.com
حالا من می خوام کل ایمیلهایی که به این دومین ارسال میشه، مثلا به info@exmple.com ، و یا حتی کل ایمیلهای دریافتی سرور رو می خوام سرور به جیمیلم فوروارد کنه.
چیکار باید بکنم؟

DeltaGostar
January 23rd, 2012, 22:06
lxadmin نمیتونید نصب کنید ؟
اگر کلا بدون پنل باشه - چطوری میخواهید دامنه رو هاست کنید ؟‌- اگر هاست کردید لینک بدید ببنم

M®hsen
January 23rd, 2012, 22:46
سلام
آره اصلا کنترل پنل نمی خوام نصب کنم.
دومین رو هم هاست کردم مشکلی نداره.
اگر نیاز هست براتون خصوصی بفرستم.
فقط می خوام بدون سیستم دریافت ایمیل سنتوس چجوریه؟
سیستم ارسال ایمیلش درسته الان، مثلا با یک اسکریپت php با فانکشن sendmail ایمیل به درستی به مقصدی که تعیین می کنم ارسال میشه.
اما ایمیلهای دریافتی رو موندم چیکارش کنم که فوروارد بشه به جیمیلم.

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

خود lxadmin رو اگر ببینید که چه پکیجهایی همراهش نصب میشن:
Kloxo Installation Guide : LxCenter Wiki (http://wiki.lxcenter.org/Kloxo+Installation+Guide)

پکیجی که مخصوص میل باکس و دریافت ایمیل هست اینه:
courier-imap-toaster
Courier-IMAP is an IMAP server for Maildir mailboxes

فکر می کنم باید همین پکیج رو نصب کنم، یه سرچ کنم ...

---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

اینطور که اطلاعات بدست آوردم با Postfix Admin می تونم میل باکس رو مدیریت کنم:How to Install Postfix Admin in RHEL/CentOS 5/6 ‹‹ Linux Mail Server Setup and Howto Guide (http://www.linuxmail.info/postfix-admin-howto-centos-5/)

میرم نصبش کنم ببینم به هدف می رسم یا نه.

DeltaGostar
January 24th, 2012, 00:43
CENtos بیچاره رو هر چی میخواهید باید روش نصب کتید

شما باید یه میل سرور نصب کنید و مشکلتون حل میشه - متنوع است بستگی به نیزاتون دارد
در گوگل

how setup mailserver for centos
بزنید

M®hsen
January 24th, 2012, 11:42
CENtos بیچاره رو هر چی میخواهید باید روش نصب کتید

شما باید یه میل سرور نصب کنید و مشکلتون حل میشه - متنوع است بستگی به نیزاتون دارد
در گوگل

how setup mailserver for centos
بزنید
سلام
بله میل سرور postfix همراه با نصب لینوکس نصب شده، اما الان من مشکلم اینه این دو کار رو نمی تونم بکنم:
1- ساخت اکانت ایمیل info@mydomain.com
2- ایجاد یک فوردواردر برای این ایمیل ساخته شده

البته دیشب خواستم Postfix Admin رو نصب کنم، چون یک محیط تحت وب برای مدیریت postfix هست و احتمال میدیم این کارهایی که می خوام رو بتونم باهاش انجام بدم، که از شانس بد ما نصب نشد باید برم فایل ستاپش رو ویرایش کنم ایرادهایی داره و موقع ساخت جدول های دیتابیس در هنگام نصب متوقف میشه ...

غیر از این، یعنی بدون استفاده از اسکریپت Postfix Admin لطفا دوستان یک کمکی بکنن بتونم این دو مورد رو که بالا هم گفتم انجام بدم:
1- ساخت اکانت ایمیل info@mydomain.com
2- ایجاد یک فوردواردر برای این ایمیل ساخته شده

M®hsen
January 24th, 2012, 16:13
سلام
Postfix Admin رو هم نصب کردم
اکانت ایمیل دلخواهم رو درست کردم
فوردارود هم براش گذاشتم اما کار نمی کنه.
خسته ام کرد، کسی راه بهتری سراغ نداره برای این موضوع؟

j4b3r
February 29th, 2012, 18:43
سلام
من هم این مشکل رو دارم
البته مشکل فوروارد رو میشه با نصب webmin حل کرد
الان مشکل من این هست که postfix
stop میشه
کسی می تونه کمک کنه؟
من هم فقط یه سایت دارم اونم بودون پنل که فقط الان مشکل ایمیل رو درام