با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
در سیستم whmcs زمانی که قصد افزایش قیمت یک محصول خاص را داریم , با چه روش یا راهکاری می توان قیمت سرویس تمام کاربرانی را که از همان محصول خرید نموده اند را افزایش داد
برای مثال , سرویس VDS1 افزایش قیمت داشته است
حال شاید بیش از 200 کاربر این پلن را از قبل سفارش داده باشند
برای اعمال قیمت جدید بر روی سرویس تمام کاربران آیا راهکار خاصی وجود دارد یا باید به صورت دستی تک تک کاربران ویرایش شود
پیشاپیش سپاس از پاسخ دوستان
موفق باشید
EXXXIR
January 23rd, 2012, 17:08
سلام رحمان جان این سوال فکر کنم خود شما یکبار پرسیده بودید،
با همون ماژول
Bulk Pricing Updater (اول فعال و دسترسی برای ادمین تیک بزنید)
محصول انتخاب کنید، چرخه پرداختی که می خواد تاثیر کنه، و در قسمت
Price
New Recurring Price
قیمت جدید وارد و اپدیت کنید برای همه مشتریا به روز میشه.
موفق باشید
HyperServer
January 23rd, 2012, 17:12
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم
در سیستم whmcs زمانی که قصد افزایش قیمت یک محصول خاص را داریم , با چه روش یا راهکاری می توان قیمت سرویس تمام کاربرانی را که از همان محصول خرید نموده اند را افزایش داد
برای مثال , سرویس VDS1 افزایش قیمت داشته است
حال شاید بیش از 200 کاربر این پلن را از قبل سفارش داده باشند
برای اعمال قیمت جدید بر روی سرویس تمام کاربران آیا راهکار خاصی وجود دارد یا باید به صورت دستی تک تک کاربران ویرایش شود
پیشاپیش سپاس از پاسخ دوستان
موفق باشید
سلام استاد قدیمی ...
Addons => Bulk Pricing Updater
agarb98
January 23rd, 2012, 17:19
Addons = Bulk Pricing Updater
hamidjan
January 23rd, 2012, 17:22
همه که گفتن. ما هم بگیم که نور علی نور بشه!:
Addons => Bulk Pricing Updater
Warez-Host.IR
January 23rd, 2012, 17:24
سلام سینا جان
درسته اگر اشتباه نکنم یک بار دیگه هم خودم همین سوال را مطرح کرده بودم که قبل از پاسخ دوستان دستی همه را ویرایش کردم
این گزینه ای که اعلام کردید را الان مشاهده کردم
برای سرویس های سه ماهه و شش ماهه باید مجدد این ماژول را فعال کنیم (( بعد از اعمال یک ماهه یا نیازی نیست ))
موفق باشی
Mohammad_reza
January 23rd, 2012, 17:31
سلام سینا جان
درسته اگر اشتباه نکنم یک بار دیگه هم خودم همین سوال را مطرح کرده بودم که قبل از پاسخ دوستان دستی همه را ویرایش کردم
این گزینه ای که اعلام کردید را الان مشاهده کردم
برای سرویس های سه ماهه و شش ماهه باید مجدد این ماژول را فعال کنیم (( بعد از اعمال یک ماهه یا نیازی نیست ))
موفق باشی
درهربار به روز رسانی فقط 1 قیمت میتونید درج کنید ، پس باید برای هر دوره پرداختی (سه ماهه / شش ماهه / ... ) یکبار از ماژول استفاده بشه :53:
Warez-Host.IR
January 23rd, 2012, 18:18
سلام
سپاس از همه دوستان , بدون مشکل انجام شد
موفق باشید
MagicVps.Com
January 24th, 2012, 02:47
دوستان ممکنه راهنمایی کنند این تغرایت انجام دادم فقط قیمت محصولات تغیر کرده توی سفارشات جدید فاکتورهای قبلی که به قیمت قدیم بوده اپدیت نشده چطوره این قضهاش
shivahost
January 24th, 2012, 03:05
دوستان ممکنه راهنمایی کنند این تغرایت انجام دادم فقط قیمت محصولات تغیر کرده توی سفارشات جدید فاکتورهای قبلی که به قیمت قدیم بوده اپدیت نشده چطوره این قضهاش
این Bulk Pricing Updater فقط قیمت تمدید سرویس های خریداری شده را در فاکتورهای بعدی تصحیح می کند. اصلاح فاکتورهایی که قبل از این آپدیت صادر شده اند را انجام نمی دهد. ضمن اینکه برای مشتریان جدید بایستی در قسمت products یا domain pricing قیمت جدید را اعمال کنید.
MagicVps.Com
January 24th, 2012, 03:18
میگم قیمت جدیدی اوکی شده یعنی کسی سفارش بده با قیمت جدیدی هست دیگه فقط قبلیها
یعنی الن اینهایی که تمدید دارن باید بشینم یکی یکی قیمت دستی افزارش بدم براشون یا راحی هست
Mr_Parham
January 24th, 2012, 03:32
میگم قیمت جدیدی اوکی شده یعنی کسی سفارش بده با قیمت جدیدی هست دیگه فقط قبلیها
یعنی الن اینهایی که تمدید دارن باید بشینم یکی یکی قیمت دستی افزارش بدم براشون یا راحی هست
اونایی که الان براشون صورت حساب ایجاد شده باید دستی درست کنین، ولی اونایی که هنوز صورتحساب ایجاد نشده از همین Addon ی که دوستان گفتن می تونین استفاده کنید که وقتی براشون فاکتور جدید ایجاد میشه با قیمت جدید باشه
MagicVps.Com
January 24th, 2012, 03:36
پس قبلی ها را باید بشینم همه را یکی یکی افزاریش بدیم هیچ راحی نداره یعنی
عجیبه که همچین امکانی نداره
---------- Post added at 04:36 AM ---------- Previous post was at 04:34 AM ----------
در واقع با توجه به اینکه فاکتورهای جیدید از حدود 1 هفته قلاز سررسید ایجاد میشودو این تغی رالان انجام دادیم اینطروی که مگید یعنی از حدود 1 هفته اینده هرچی فاکتورهای قبلی سررسید بشه اتوماتیک میهش قیمت جدید
درست دارم میگم
shivahost
January 24th, 2012, 03:44
پس قبلی ها را باید بشینم همه را یکی یکی افزاریش بدیم هیچ راحی نداره یعنی
عجیبه که همچین امکانی نداره
---------- Post added at 04:36 AM ---------- Previous post was at 04:34 AM ----------
در واقع با توجه به اینکه فاکتورهای جیدید از حدود 1 هفته قلاز سررسید ایجاد میشودو این تغی رالان انجام دادیم اینطروی که مگید یعنی از حدود 1 هفته اینده هرچی فاکتورهای قبلی سررسید بشه اتوماتیک میهش قیمت جدید
درست دارم میگم
بله برای صورت حساب صادر شده راهی ندارید جز تغییر دستی!
با استفاده از این ماژول صورتحساب هایی که از این به بعد صادر می شوند با قیمت جدید اعمال می شوند.
TARIMEHR
November 29th, 2012, 16:52
چیزی که دوستان اشاره نکردن اول فعال کردن ماژول بعد استفاده هست
تنها نصب ماژول و استفاده نیست. بعد نصب و قبل استفاده باید قیمت محصولات اول ابدیت بشه بعد با این ماژول سررسید ها رو بروز رسانی کرد در غیر این صورت ....
در ادامه توضیح کامل داده شد
اول از سربرگ setup در قسمت Addon Modules ماژولBulk Pricing Updaterرو Activate کنید
بعد در پایین همون صفحه Access Control ماژولBulk Pricing Updater تیکfull administrator رو بزنید
حالا محصول مورد نظر خودتون مثلا سرویس ۱ قیمت ماهانه رو میخواییم ابدیت کنیم
وارد سربرگ setup و قسمت Products/Services و بخش Products/Services میریم
وارد محصول شماره ۱ میشیم
تب pricing قیمت ماهانه رو مثلا از 10000 تومان به 15000 تومان تغییر میدیم و ذخیره
درون whmcs سربرگ addons به قسمت Bulk Pricing Updater میریم
حالا در قسمت Product سرویس 1 رو انتخاب میکنیم
در قسمت Status سرویس فعال یا غیر فعال یا حذف شده و .... رو انتخاب میکنیم.(برای هر کدوم باید یک دفعه انجام بشه)
حالا Billing Cycle رو طبق مثالمون روی ماهانه قرار میدیم ( برای ۳ ماهه و ۶ ماهه و .... باید یک بار مجزا انجام بشه)
و در اخر New Recurring Price همون قیمتی که برای محصول ماهانه ذخیره کردید باید اینجا وارد کنید
update pricing رو بزنید و صبر کنید تا تمام سررسید های ماه بعد ابدیت بشن