PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هنگ کردن VMware ESXI 5 -

poriyanet
January 23rd, 2012, 16:36
سلام خسته نباشین ، من یک سرور جدید تهیه کردم با مشخصات زیر که به طور کامل توضیح میدم خدمت شما دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

از ابتدا شروع می کنیم . سرور رو از آلمان دیتاسنتر هتزنر EQ8 گرفتم با 24 گیگ رم و سی پی یو کر آی سون 920 ، اول اینکه برای بقیه ای پی ها رو که بشود هم ترافیک و گراف پهنای باند رو داشت میکروتیک نصب کردیم که میکرویک بشود روتر وی پی اس ها پس از نصب میکروتیک مشکلی نبود ولی پس از نصب لینوکس و ویندوز با مشخصات های کم رم 512 و یک هسته سی پی یو سرور خود به خود هنگ می کرد یکی از وی پی اس ها و مجبور میشدم ریست کنم ولی این ریست انجام نمیشد و گیر می کرد و الباقی سرور ها هم لود سی پی یو آنها صفر میشد و اینکه پینگ قطع و دان و اینکه مجبور به ریبوت سرور اصلی میشم که دیگه پس از ریبوت سرور اصلی در دسترس نبود و مجبور میشدم دستور بدم که به صورت دستی ریبوت بشود بعد اینکه پس از ریبوت وی پی اس ها در intovery نبودن و دوباره از مسیر هارد اد intovery میزدم که دوباره بیان و روشن میشدن حالا حتی اون میکروتیک هم که پینک داره و باز میشه در سیستم خودم باز نمیشه و پس از باز شدن دیسکانکت میشه ولی در وی پی اس خارج از سرور نه بنده یک عکس تهیه کردم که شما مشاهده کنید . و دوستانی که مشکل بنده رو حل کنند یک هدیه بهشون میدیم . مرسی ممنون منتظرم . با تشکر
4501

RezaFH
January 23rd, 2012, 16:54
سلام

دوست عزیز، شما سرورهای مجازی رو ورژن 7 میزنید یا 8 ؟
و اینکه میکروتیک ای که به عنوان Gateway استفاده میکنید رم اش کم نیست ؟
شاید هم بهتر باشه ورژن 4.1 نصب کنید و استفاده کنید!

poriyanet
January 23rd, 2012, 16:58
سلام ورژن 8 و رم میکروتیک 512 میباشد و مصرفی ندارد

---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------

وقتی وی پی اس ها هنگ می کنه نیمشه ریبوت کرد گیر می کنه وی پی اس ها و قتی اینطوری میشه ناچار میشم ریبوت کنم سرور که دیگه بالا بیاد با خداست دستور ریبوت دستی میدیم

faranetwork
January 23rd, 2012, 17:35
شاید پورت شما پر میشه که هنگ میکنه...یا over sell کردین!!! واینکه 920 سی پی و قوی نیست!!! و vmware esxi 4.1 بهتر از 5 هست....

itjavani
January 23rd, 2012, 17:50
شاید پورت شما پر میشه که هنگ میکنه...یا over sell کردین!!! واینکه 920 سی پی و قوی نیست!!! و vmware esxi 4.1 بهتر از 5 هست....

سی پی یو 920 از سی پی یو های نهالم درسته قابل رقابت نیست ولی سی پی یو های اینتل سری سه تفنگ دار از محبوب ترین سی پی یو ها و سگ جون ترین سی پی یو های بازار هست!

مشکل ایشون فکر کنم از هارد سرور هست!!

وضعیت هارد سرورتون رو چک کردید؟

poriyanet
January 23rd, 2012, 18:57
میگم سرور جدید هست و 5 گیگ از رم کل سرور پر شده و سی پی یو هم روی 35 مگاهرتز هست و مصرفی نداره پرت هم خالی هست آخه خوده سرور پینگ داره

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

سلام دوستان کسی بلد نیست ؟

ahmadreza1372
June 12th, 2012, 14:33
دوستان من هم همین مشکل دارم با این تفاوت که cpu من corei7 2600k 3.4 ghz و حتی من از resourc ها هم hdd گذاشتم رو low اما بازم افتقه نکرد و وقتی ار vmware ریست یا خاموش میکنم 15 دقیقه بد تازه اعمال میشه plz یکی راهنمایی کنه