توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال راجعب دادن آی پی ولید به مشتری
lived
January 22nd, 2012, 15:53
سلام به همه بچه های انجمن من میخوام توی ویندوز 2003 بتونم به وسیله یه نرم افزار یه آی پی ولید بدم طرف مقابلم تا بتونه دوربین های مداربسته شرکتش رو ببینه قبلا به این نتیجه رسیدم با ntt بهش یه آی پی ولید بدم با کانکشن پی پی تی پی ولی الان محدود شده و سرعت اینقدر پایینه این که نمیشه این کارو کرد حالا سوال من اینه چطور میتونم با یه نرم افزار شبیه ccpro..... یه چیزی شبیه اچ تی تی پی اس بهش بدم با آی پی ولید
لطفا راهنمایی کنید
منتظر پاسختون هستم
Online24
January 22nd, 2012, 16:51
لطفا سناریو را دقیق تر تعریف نمایید .
دوربین ها از چه طریقی کنترل میشند ؟ بوسیله DVR یا pc (server . دوربین ها توسط این server 2003 کنترل میشند ؟
نوع نرم افزار surveillance شما چیست؟
مشتری شما اینترنت داره یا از طریق windows server قراره اینترنت بگیره؟
lived
January 22nd, 2012, 17:00
لطفا سناریو را دقیق تر تعریف نمایید .
دوربین ها از چه طریقی کنترل میشند ؟ بوسیله DVR یا pc (server . دوربین ها توسط این server 2003 کنترل میشند ؟
نوع نرم افزار surveillance شما چیست؟
مشتری شما اینترنت داره یا از طریق windows server قراره اینترنت بگیره؟
چیزی که من گفته شده دی وی آر داره
اینترنت هم دارن
ولی اون سمت ماجرا رو دقیق نمیدنم راجعب دوربین ها
فقط درخواستی که از من شده اینه که به وسیله یه تونل بهشون آی پی ولید بدم
دقیق منظورم رو بیان کردم ؟؟؟؟
Online24
January 22nd, 2012, 17:16
چیزی که من گفته شده دی وی آر داره
اینترنت هم دارن
ولی اون سمت ماجرا رو دقیق نمیدنم راجعب دوربین ها
فقط درخواستی که از من شده اینه که به وسیله یه تونل بهشون آی پی ولید بدم
دقیق منظورم رو بیان کردم ؟؟؟؟
بسیار خوب . شما کافیست روی DVR خود ipvalid ست کنید .
ولی با توجه به گفته های شما احتمالا ipvalid کافی ندارید . سناریو ای که برای شما تعریف کردند احتمالا راه اندازی شبکه خصوصی و مجازی روی شبکه ای که DVR شما روی آن قرار دارد است . به طوری که کاربر به این شبکه خصوصی متصل شود و در بستر خصوصی بوجود آمده قادر به مشاهده تصویر از شبکه داخلی شود . این کار با استفاده از امکانات RRAS ویندوز قابل انجام است و برای یک کاربر و این نوع کاربری نیازی به نر افزار اکانتینگ مثل NTTac نیست . ( یک کاربر ویندوز ایجاد کنید )
ولی این روش به هیچ عنوان با شرایط فعلی اینترنت توصیه نمیشود . با ISP خود هماهنگ کنید و یک ip اختصاصی دیگر تهیه و روی DVR ست کنید .
lived
January 22nd, 2012, 17:19
مشکل اینجاست که این شخص نمیخواد از پروایدر آی پی بگیره و قراره آی پی آمریکا به ایشون بدم و به وسیله وی پی اس من بتونه با آی پی ثابت و همیشگی ارتباطش رو برقرار کنه
M.S.R
January 22nd, 2012, 17:33
بهتر نیست از سایت no ip استفاده کنید؟
Online24
January 22nd, 2012, 17:44
مشکل اینجاست که این شخص نمیخواد از پروایدر آی پی بگیره و قراره آی پی آمریکا به ایشون بدم و به وسیله وی پی اس من بتونه با آی پی ثابت و همیشگی ارتباطش رو برقرار کنه
این نکته رو باید اول میگفتید . به هر حال با این شخص به عنوان کاربر کاری نداریم . ایشون میتونن از هر جایی ip استاتیک تهیه کنند . ( احتمالا برای امنیت این کار رو میکنند و تنها قراره از این ip ارتباط برقرار کنند .) ولی باید بدونند که مسئله سرعت و delay تصویر هم چیز مهمی است و منطقی است که از ایران ip تهیه کنند . البته هزینه ip اختصاصی ایران هم بالاتر است و شاید به خاطر هزینه این قصد را دارند .
پس شما هیچ کاری با دوربین ها و ... ندارید . فقط کافیست شبکه خصوصی مجازی برای ایشان راه اندازی کنید و یک ip ثابت به ایشان اختصاص دهید .
lived
January 22nd, 2012, 18:27
خیلی ممنون که خیلی سریع پاسخ منو میدید:53:
من دقیق نمیدونم به چه دلیل از آی پی داخلی استفاده نمیکنه فقط چیزی که از من خواسته یه کانکشن با آی پی معتبر هستش و اینکه کاهش زیادی نداشه باشه