ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برای هاستینگ ovh یا server4you یا hetzner ؟

persiantools
January 22nd, 2012, 11:09
کدوم یکی از اینها برای هاستینگ بهتره ؟
ovh
hetzner
server4you

نظر خودم رو هتزنر هست مخصوصا که الان از چند جا از هتزنر سرویس دارم و خوبه مخصوصا که تمام سایتها نال شده و وارز هستند و اصلا گیر نمی ده .

hamidjooni
January 22nd, 2012, 11:13
بنده هم هتزنر و پیشنهاد می کنم

OnlineServer
January 22nd, 2012, 11:25
نظر خودم رو هتزنر هست مخصوصا که الان از چند جا از هتزنر سرویس دارم و خوبه مخصوصا که تمام سایتها نال شده و وارز هستند و اصلا گیر نمی ده .

اگر شکایت بشه حتما رسیدگی میکنند

iraniserver
January 22nd, 2012, 11:33
با سلام
کیفیت OVH تضمین میشه و تا شکایتی صورت نگیره هم مشکلی پیش نمیاد
server4you هم مناسب هست

البته باید دید برای شما کیفیت مهم تره در درجه اول و یا هزینه

اگر هزینه مهم تره ، server4you قیمتهای خوبی داره

موفق باشیذ

persiantools
January 22nd, 2012, 12:05
با سلام
کیفیت OVH تضمین میشه و تا شکایتی صورت نگیره هم مشکلی پیش نمیاد
server4you هم مناسب هست

البته باید دید برای شما کیفیت مهم تره در درجه اول و یا هزینه

اگر هزینه مهم تره ، server4you قیمتهای خوبی داره

موفق باشیذ

کیفیت مهمترین فاکتوره .

alfavps
January 22nd, 2012, 12:14
سلام

شما توی پست اول حرفی از کیفیت نزدید و سوالتون کلی بوده.
پیرو سوال شما باید بگم هر سه تای این دیتاسنترها سیاست های کلی خودشون رو دارن و هر کدوم برای خودش یه مزیت دارن.
تقریبا هتزنر برای همه اشناست ovh هم دیگه نیازی به معرفی نداره سیاست هاش هم معلومه
تنها فرقی که میان این سه تا هستش به صورت تخصصی بودنه یا اینجور میشه گفت server4you روی هاستینگ کارهاش بهتره و قیمت ها و کیفیتش هم عالی.
به نظر من اگر برای هاستینگ میخواهید server4you

persiantools
January 22nd, 2012, 12:16
به نظرتون ex4 هتزنر بهتره یا ProServer – Professional Dedicated Servers – SERVER4YOU (http://www.server4you.com/root-server/pro-server.php) ؟

alfavps
January 22nd, 2012, 12:40
ببینید شما فرض کن سیستمی وجود داره با دیتیل زیر :
gig 16 ram
Intel® Xeon® X3440 Quadcore 64 Bit, 4x 2.53 GHz
2TB HDD
port 1gbps

خب چه فرقی میکنه که توی کدوم دیتاسنتر باشه ؟یعنی سخت افزار زیاد مهم نیست
شما این دیتیل رو توی هر دیتاسنتری کولو کن فرقی برات نخواهد کرد اما مهمترین چیزی که اینجا مد نظر قرار میگیره نوع خدمات و پشتیبانی هست که دیتاسنتر به شما میده .
خدمات پشتیبانی رو هم که میدونید چه چیزهایی هستن فکر کنم اونقدر هم تجربه دارید که فرق دیتاسنترها رو بدونید و دوستان هم اینجا از هر دیتاسنتری تعریف و تمجید و ضعف ها رو گفتن .
من شخصا چون با هزینه ستاپ زیاد موافق نیستم هتزنر رو پیشنهاد نمیکنم.
ولی OVh و Server4you برای هاست تایید میشه بازم بگم هتزنر عالیه اما نظر من روی هزینه ستاپ هستش شخصا..

okey
January 22nd, 2012, 13:04
Ovh
هم پینگش به ایران خوبه .
هم قیمت سرور هاش ...
و هم پهنای باند بالایی داره .

delta
January 22nd, 2012, 13:30
والا با این اوضاع آمریکا و انگلیس و.. بهترین گزینه همان آلمان هست.هتزنر انصافا خوب هست.. البته با توجه به شرایطی که گفتم وگرنه هیچی لیزوب نمیشه :d

faranetwork
January 22nd, 2012, 14:03
هم Ovh هم server4you خوب هست..ولی ovh پورت و مشخصات سروری بهتری داره ولی server4you فقط xenon3440 میده که ضعیف از نظر هزینه ای هم با ovh یکی هست ولی ovh هم پورتش خوبه هم مشخصاتی که میده.

sheitonakshirazi
January 23rd, 2012, 16:14
hetzner

smartieuser
January 23rd, 2012, 16:59
دوست عزیز !

برای هاستینگ بهترین گزینه هتزنر نیست. سرورهای استفاده شده در هتزنر کیفیت خوبی دارند اما در کل، قطعات دسکتاپ هستند. برای کار حرفه ای فاکتورهای مهم رو باید بررسی کنید که یکیش قطعات استفاده شده هست و توی این یک مورد هتزنز امتیاز بالایی نخواهد داشت.

با احترام
محمد خسروی

agarb98
January 23rd, 2012, 17:08
Server4You