PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از مسترکارت یا ویزا کارت آذربایجان(باکو) راضی هستید؟

sia6335
January 21st, 2012, 21:17
سلام دوستانه گلم. قصد گرفتن مسترکارت از رویال بانک آذربایجان رو دارم. خیلی ها میگفتن کارمزدش موقع خرید زیاد . ایا درسته؟ دوستانی که این کارت از همین بانک دارند لطف کنند نظرشون رو بگند. ممنون.

reza115
January 21st, 2012, 22:07
سلام

کارمزد خیلی زیادی نداره !

فقط می تونم بپرسم در حال حاضر این نوع کارت ها رو کجا ارائه می کنن ؟

sia6335
January 21st, 2012, 22:11
سلام

کارمزد خیلی زیادی نداره !

فقط می تونم بپرسم در حال حاضر این نوع کارت ها رو کجا ارائه می کنن ؟

عمو رضا خرید با این کارت ها کارمزدش زیاده و اینجوری که شنیدم بی حساب کم میکنند.
خدمات پرداخت آنلاین | خرید اینترنتی | ویزا کارت | مستر کارت | کارت اعتباری | وسترن یونیون - فرم درخواست كارتهای Visaو Master (http://www.webtransfer.org/ServiceCreditCards/SCredit.aspx)

nasa_de
January 21st, 2012, 22:23
عمو رضا خرید با این کارت ها کارمزدش زیاده و اینجوری که شنیدم بی حساب کم میکنند.
خدمات پرداخت آنلاین | خرید اینترنتی | ویزا کارت | مستر کارت | کارت اعتباری | وسترن یونیون - فرم درخواست كارتهای Visaو Master (http://www.webtransfer.org/ServiceCreditCards/SCredit.aspx)

تا چند سال پیش با این بانک کار میکردیم، فقط میتونم بگم که تو درگاه ها مشکل داره، درگاهها به عنوان کارت تقلبی و بی اعتبار از اون نام می برند، کلا رویال بانک اعتبار جالبی نداره.
آذری بانک و آتا بانک کارت الکترونشون خیلی بیشتر از کارت پلاتینیوم این ارزش داره.

sia6335
January 21st, 2012, 22:32
تا چند سال پیش با این بانک کار میکردیم، فقط میتونم بگم که تو درگاه ها مشکل داره، درگاهها به عنوان کارت تقلبی و بی اعتبار از اون نام می برند، کلا رویال بانک اعتبار جالبی نداره.
آذری بانک و آتا بانک کارت الکترونشون خیلی بیشتر از کارت پلاتینیوم این ارزش داره.

شما سایت یا شرکت دیگه که مثلاً ویزا کارت امارات صادر کنه سراغ دارید که اعتبارش هم خوب باشه؟
ممنون

nasa_de
January 21st, 2012, 22:36
شما سایت یا شرکت دیگه که مثلاً ویزا کارت امارات صادر کنه سراغ دارید که اعتبارش هم خوب باشه؟
ممنون
کار با امارات الان سخت شده، قبلا ما هم از اونجا صادر می کردیم.

sia6335
January 21st, 2012, 23:03
کار با امارات الان سخت شده، قبلا ما هم از اونجا صادر می کردیم.
در این شرایط به نظر شما بهترین راه جهت تهیه کردن این کارت چیست؟

nasa_de
January 21st, 2012, 23:34
در این شرایط به نظر شما بهترین راه جهت تهیه کردن این کارت چیست؟

اگر دلیل درخواست کارتتون رو با این وضعیت دلار بدونم شاید بتونم بیشتر راهنمایی کنم. اگر مایل نبودید پابلیک بشه پیغام خصوصی ارسال کنید.

jamejahan
January 21st, 2012, 23:45
اصلا از کارت های آذربایجان استفاده نکنید دارای مشکلات بسیار زیادی است

sia6335
January 21st, 2012, 23:56
اگر دلیل درخواست کارتتون رو با این وضعیت دلار بدونم شاید بتونم بیشتر راهنمایی کنم.
برای مصارف شخصی می خوام.

اصلا از کارت های آذربایجان استفاده نکنید دارای مشکلات بسیار زیادی است
چند نمونه بگید لظفاً.
آیا خودتون این از رویال بانک کارت دارین؟

nasa_de
January 22nd, 2012, 00:08
برای مصارف شخصی می خوام.

چند نمونه بگید لظفاً.
آیا خودتون این از رویال بانک کارت دارین؟

برای مصارف شخصی ما میتونیم ویزا کارت مجازی تقدیم کنیم خدمتتان.به احتمال زیاد هفته آینده کارمزد ها هم کمتر خواهد شد.

با اجازه این دوستمان، مواردهی همچون عدم پاسخگویی بان در موارد ریفاند، کارمزد های بی حساب کتاب بانک، کلا در کشور آذربایجان اکثر کارها به اصطلاح با ر*ش*و*ه حل میشه، حتی کارهای عادی و بدودن هزینه.

تنها بانک خوب، آتا بانک هست.

boomrang
January 22nd, 2012, 16:54
سلام . من ويزا و مستر كارت گلد رويال بانك آذربايجان رو دارم. كسي مي توني راهنماييم كنه كه چطور مي تونم موجوديه اين كارت رو يكجانقد كنم؟ براي رفتن به باكو و تركيه هم مشكلي ندارم و راحت مي تونم برم آيا اونجا توي خود بانك رويال يا يه بانك ديگه موجوديه كارتم رو يكجا نقد مي كنن بدن بهم؟ كارمزدش چقدره؟ و سوال آخر اينكه سقف برداشت از اين كارت در atm چقدره؟ بي نهايت ممنون ميشم اگه كسي راهنماييم كنه

nasa_de
January 22nd, 2012, 18:18
سلام . من ويزا و مستر كارت گلد رويال بانك آذربايجان رو دارم. كسي مي توني راهنماييم كنه كه چطور مي تونم موجوديه اين كارت رو يكجانقد كنم؟ براي رفتن به باكو و تركيه هم مشكلي ندارم و راحت مي تونم برم آيا اونجا توي خود بانك رويال يا يه بانك ديگه موجوديه كارتم رو يكجا نقد مي كنن بدن بهم؟ كارمزدش چقدره؟ و سوال آخر اينكه سقف برداشت از اين كارت در atm چقدره؟ بي نهايت ممنون ميشم اگه كسي راهنماييم كنه

با سلام
با شماره همراه بنده تماس بگیرید تا عرض کنم.

reza115
January 22nd, 2012, 19:56
سلام

میزان موجودی رو برام پ خ کنید !

همشو یکجا خریدارم(البته نه با قیمت عرف بازار)

Jingol
May 21st, 2012, 21:07
با درود

بنده در مورد کارمزد رویال بانک آذربایحان سئوال دارم مثلاً در روسیه می خوام از خودپرداز برداشت کنم

برداشت از ATM کارمزدش میشه : 2 درصد که رویال بانک آذربایحان کسر می کنه+ 1.5 درصد هم بانک روسیه که از خودپردازش استفاد می کنم = یعنی میشه 3.5 درصد

و

اگر ارزم که دلار هست رو هم تبدیل کنم کارمزدش میشه 1.5 درصد که رویال بانک آذربایحان کسر می کنه + 2 درصد هم هم بانک روسیه که از خودپردازش ارز رو Exchange کردم = یعنی میشه 3.5

یعنی 100 دلار از خودپرداز مسکو بخوام بگیرم و به روبل روسیه تبدیل کنم

7 درصد کارمزد کم میشه یعنی از حسابم 107 دلار کسر میشه ؟ درسته ؟

nasa_de
May 21st, 2012, 21:32
با درود

بنده در مورد کارمزد رویال بانک آذربایحان سئوال دارم مثلاً در روسیه می خوام از خودپرداز برداشت کنم

برداشت از ATM کارمزدش میشه : 2 درصد که رویال بانک آذربایحان کسر می کنه+ 1.5 درصد هم بانک روسیه که از خودپردازش استفاد می کنم = یعنی میشه 3.5 درصد

و

اگر ارزم که دلار هست رو هم تبدیل کنم کارمزدش میشه 1.5 درصد که رویال بانک آذربایحان کسر می کنه + 2 درصد هم هم بانک روسیه که از خودپردازش ارز رو Exchange کردم = یعنی میشه 3.5

یعنی 100 دلار از خودپرداز مسکو بخوام بگیرم و به روبل روسیه تبدیل کنم

7 درصد کارمزد کم میشه یعنی از حسابم 107 دلار کسر میشه ؟ درسته ؟

با سلام،
خیر، لطفا تاپیک و پست زیر رو دنبال فرمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f172/31964/index58.html#post450554

alizali
August 14th, 2012, 20:25
کسی خبری از انحلال این بانک و ابطال کارتهایش شنیده؟

j4b3r
August 14th, 2012, 20:47
تا جایی که اطلاع دارم
دو تا از دوستان نزدیکم کارت این بانک رو داشتند که که به یکی از دیتاسنرتها پرداخت میکردند
از حدود دو ماه پیشکلا کارتشون غیرفعال شد

taher12112
August 22nd, 2012, 06:09
بله ، من هم یک کارت از این بانک داشتم که با 850 دلار موجودی در کارت مسدود شد و فعلاً هم تکلیفش مشخص نیست. فقط دوستانی که کارت با حساب بانکی دارند ، میتوانند از اول آگوست تا دو ماه بعد برای دریافت مانده حساب به یکی از شعب بانک های زیر در جمهوری آذربایجان مراجعه نمایند:

Mugan bank
AG bank
Bank Respublika

دوستانی هم که کارت های ویزا مسافرتی دارند ، فعلاً باید منتظر اعلام آتی بانک مرکزی آذربایجان باشند.

اگر کسی اطلاعات دقیق تری داره ، ممنون میشم ما رو هم در جریان بزاره.