PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سرور

SADAF HOST
January 21st, 2012, 05:16
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی

مشکلی در سی پنل سرور پیش آمده از اساتید درخواست راهنمایی جهت رفع مشکل را دارا می باشم

دیروز حدود ساعت 4 صبح از طریق sms مانیتورینگ مطلع شدم سرور داون شده سریع آنلاین شدم

آی پی سرور پینگ می داد اما به پنل WHM لاگین نمیکرد و پیغام Unable to connect server می داد

و تمام سایتها نیز پیغام 500 internal server error می دادند

گفتم شاید به سایتی دی داس زده اند که این مشکل رخ داده ، سرور را ریبوت سخت افزاری دادم و بعد از

بوت شدن از Daily Proccess log چک کردم میزان استفاده تمام سایتها از منابع طبیعی بود و مشکلی نبود

ولی در server status سرویس named داون شده بود و به هیچ وجه آپ نمی شد نه از طریق کامند

restart service named و نه از طریق دیگر راههایی که در انجمن در این رابطه جستجو کرده بودم

و به همین دلیل تمام سایتها داون شده بودند . از NameServer Selection موقتا نوع آن را به NSD

تغییر دادم و مشکل موقتا رفع گردید و سایتها آپ شدند . از طریق فورس آپدیت کردن سی پنل

مشکل BIND حل گردید و مجدد نیم سرور را به BIND تغییر دادم . اما پس از چند ساعت مجدد مشکل فوق رخ داد

به همان منوال بالا که توضیح داده شد که آی پی پینگ میداد اما به پنل WHM نمی شد دسترسی پیدا کرد

پس از ریبوت مجدد سخت افزاری سرور و بوت شدن سرور وقتی از server status چک کردم مجدد سرویس named

داون شده بود و سایتها بالا نمی آمدند و باز NameServer Selection را به NSD تغییر دادم تا سایتها بالا بیاند

و دیگر آن را به BIND تغییر ندادم اما با این حال دوباره پس از دو - سه ساعت دوباره مشکل فوق رخ داد و .....

تا الان نزدیک هشت مرتبه این مشکل رخ داده و نمی دانم مشکل از کجاست . خواهشمندم جهت رفع مشکل راهنمایی فرمایید

با تشکر فراوان