ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست سرور مجازی با پورت 2 گیگابایت

AfaghData
January 20th, 2012, 23:45
سلام

سرور مجازی از آمریکا و پینگ پایین با مشخصات زیر نیازمندم !

Ram : 256 - 384

CPU : 2 core

HDD : 5GB - 10GB

BW : unlimit

Port : 2GB

دوستان توجه کنید پورت 2 + حتما آمریکا آفر بدن !

P30Tools
January 21st, 2012, 04:36
بعید میدونم همپین وی پی اسی گیر بیارید!پورت 2 و نامحدود.اگر هم باشه هزینه بالایی خواهد داشت.
مورد استفادتون چی هست؟

ezat1
January 21st, 2012, 06:16
من دیدم که پورت 2 باشه تو بعضی سرور خای خیلی خاص اما بهش گفتم 200 میگ بده 700 تومن خواست !؟ کسی نداره قطعا

mohsen1
January 21st, 2012, 06:27
خواهشا به تفاوت بین بیت و بایت دقت کنید!
2Gbps باید منظور شما باشه!

موفق باشید...

mohsened
January 21st, 2012, 11:05
اگر هم چنین پورتی بتونید برای سرور مجازی پیدا کنید مطمئنا روی گیت وی محدودیت اعمال میشه .

RezaFH
January 21st, 2012, 11:54
پهنای باند نامحدود با پورت 2 گیگابیت!
حتما چون رم 256 میخواید، قیمت هم باید زیر 10 تومن باشه!
از آمریکا باشه و پینگ هم پایین باشه!
بعد اینکه نگفتید برای چه کاری نیاز دارید ؟
ضمنا کسی که بخواد به یک سرور مجازی پورت 2 گیگابیت بده، باید سرورش 10 گیگابیت داشته باشه (نه اینکه کم بیاره ... مساله ی دیگری هست)
منتظر باشید؛ شاید این جمعه بیاید ... شاید ;)

Masoud.B
January 21st, 2012, 12:01
پورت 2 امریکا ؟
پهنای باند نامحدود؟
در ضمن سروری که پورت 2 گیگ داشته باشه با هارد ساتا به هیچ دردی نمی خوره
چقدر می خواهید هزینه کنید ؟

Warez-Host.IR
January 21st, 2012, 12:05
سلام رضا جان
تا اونجایی که یادم هست پورت سرورها را ارتقاء دادید و شما امکان ارائه این سرویس را به کاربر دارید
اما ایشون هم باید دقت کنند که پوت کامل در اختیارشون قرار نخواهد گرفت , متن کامل توضیحات :
وبلاگ پرشین کلود (http://blog.persiancloud.ir/)

موفق باشید

Masoud.B
January 21st, 2012, 12:20
سلام رضا جان
تا اونجایی که یادم هست پورت سرورها را ارتقاء دادید و شما امکان ارائه این سرویس را به کاربر دارید
اما ایشون هم باید دقت کنند که پوت کامل در اختیارشون قرار نخواهد گرفت , متن کامل توضیحات :

موفق باشید

امریکا

AfaghData
January 21st, 2012, 14:23
اینجا تاپیک آموزشی نبود که دوستان غلط املایی بنده بگیرن!

درخواست سرویس بود ! در مورد 2GB و 2GBps کسی که درخواست میده یا کسی که بخواد سرویس بده خودش متوجه میشه، اما قیمت ! دقت داشته باشید رم یا هارد برام مهم نبود که زیر 10 تومان باشه :-$

در مورد نوع هارد هم باید بگم بنده مستقیم با پورت وی پی اس کار دارم نوع ساتا یا ساس هیچ فرقی در کاری که بنده میخوام انجام بدم نداره!

البته بازم از راهنمایی اساتید ممنون هستم ولی گفتم که سوء تفاهمی پیش نیاد:65::55:

RezaFH
January 21st, 2012, 15:36
سلام رضا جان

موفق باشید

سلام

بله، بنده 3 گیگابیت هم بصورت کاملا اختصاصی میتونم ارائه بدم! (البته مساله خود نمایی یا ... نیست و فقط از لحاظ امکانات موجود عرض میکنم)
اما هزینه 2 گیگابیت پورت با پهنای باند نامحدود + هزینه سرور در انگلیس میشه 1500 پوند (حدود 4 میلیون تومان) که اگر ایشون خواستند با کمال میل در خدمتیم :)
البته همانطور که مسعود هم اشاره کرد، سرورهای ما انگلیس هستند.

---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------

اینجا تاپیک آموزشی نبود که دوستان غلط املایی بنده بگیرن!

درخواست سرویس بود ! در مورد 2GB و 2GBps کسی که درخواست میده یا کسی که بخواد سرویس بده خودش متوجه میشه، اما قیمت ! دقت داشته باشید رم یا هارد برام مهم نبود که زیر 10 تومان باشه :-$

در مورد نوع هارد هم باید بگم بنده مستقیم با پورت وی پی اس کار دارم نوع ساتا یا ساس هیچ فرقی در کاری که بنده میخوام انجام بدم نداره!

البته بازم از راهنمایی اساتید ممنون هستم ولی گفتم که سوء تفاهمی پیش نیاد:65::55:

دوست عزیز، شما اگر سرویس میخواید با این شرایط، حتما باید نوع استفاده رو مشخص کنید، در غیر اینصورت هیچ آدم عاقلی به شما سرویس نخواهد داد!

HugeServer
January 21st, 2012, 16:02
سلام.

2Gbps Blend BW :
$6.000 ماهانه.
(2x1Gbps Uplink)

ارائه این پهنای باند روی تمام سرور های اختصاصی امکان پذیر میباشد.
اطلاعات بیشتر : Sales@HugeServer.Com

موفق باشید.

P30Tools
January 21st, 2012, 16:31
سلام.

2Gbps Blend BW :
$6.000 ماهانه.
(2x1Gbps Uplink)

ارائه این پهنای باند روی تمام سرور های اختصاصی امکان پذیر میباشد.
اطلاعات بیشتر : Sales@HugeServer.Com

موفق باشید.

ایشون سرور مجازی میخوان نه اختصاصی

HugeServer
January 21st, 2012, 16:42
ایشون سرور مجازی میخوان نه اختصاصی

مشکلی نیست - روی سرور مجازی هم میتونیم ارائه کنیم.

موفق باشید.