PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور ددیکیت با مجوز در کشور

b_pcmaster
January 19th, 2012, 20:21
میخوام سرور ددیکیت بگیرم و مجوز هم داشته باشم در کشور باید چیکار کنم دوستان میزان هزینه ی ماهانه که میتونم بپردازم 200 تومن در ماه هست.لطفا آفر بدین با حجم های بالا

---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------

منظورم از حجم های بالا اینه که حتما هاردش کم کم 3 ترا باشه.

amirlord
January 19th, 2012, 20:23
میخوام سرور ددیکیت بگیرم و مجوز هم داشته باشم در کشور باید چیکار کنم دوستان میزان هزینه ی ماهانه که میتونم بپردازم 200 تومن در ماه هست.لطفا آفر بدین با حجم های بالا
سلام
مجوزی در کار نیست !
با 200 هزار تومن و نرخ دلار این روزا حدودا میشه 109 دلار ! با این هزینه نمیشه سرور خوب و مشخصات بالا گیر اورد !

b_pcmaster
January 19th, 2012, 20:30
سلام
مجوزی در کار نیست !
با 200 هزار تومن و نرخ دلار این روزا حدودا میشه 109 دلار ! با این هزینه نمیشه سرور خوب و مشخصات بالا گیر اورد !لطفا آفر بهتر از ایشون بدید در ضمن ممنون میشم اگر عزیزانی بیان آفر بدن که مراحل اداری رو برای کسب مجوز شرح بدن همین الان سایت ما سایت 4000 کشور هستش ورد ست مجموعه ی جهانی Worldset (http://www.worldset.net) و سایت ما تا 3 ماه پیش 700 کشور بود که به علت اینکه تمام اطلاعات روی سرور پاک شد شدیم 4000 ولی دوباره به زودی برمیگردیم پایین چون من یکی از بهترین وب مستر های ایران هستم با دانستن زبان های Php html js jquery ajax css و گرافیک کار با دانستن فتوشاپ و flash و مهمتر از همه ی اینا قواعد کامل برای برخورداری از بهترین سئو در سایت رو میدونم و همین الان اگر به انجمن سایت برید بعد از 2 ماه کار کردن دوباره 50 نفر آنلاین سایت هست.ممنون میشم آفر های بی مورد و بی در و پیکر ندین و معتبر باشه شخص به همراه شرکت برای امضای قرار داد کتبی.

amirlord
January 19th, 2012, 20:38
لطفا آفر بهتر از ایشون بدید در ضمن ممنون میشم اگر عزیزانی بیان آفر بدن که مراحل اداری رو برای کسب مجوز شرح بدن همین الان سایت ما سایت 4000 کشور هستش ورد ست مجموعه ی جهانی Worldset (http://www.worldset.net) و سایت ما تا 3 ماه پیش 700 کشور بود که به علت اینکه تمام اطلاعات روی سرور پاک شد شدیم 4000 ولی دوباره به زودی برمیگردیم پایین چون من یکی از بهترین وب مستر های ایران هستم با دانستن زبان های Php html js jquery ajax css و گرافیک کار با دانستن فتوشاپ و flash و مهمتر از همه ی اینا قواعد کامل برای برخورداری از بهترین سئو در سایت رو میدونم و همین الان اگر به انجمن سایت برید بعد از 2 ماه کار کردن دوباره 50 نفر آنلاین سایت هست.ممنون میشم آفر های بی مورد و بی در و پیکر ندین و معتبر باشه شخص به همراه شرکت برای امضای قرار داد کتبی.
هرچی گشتم توی پست خودم آفر پیدا نکردم ! هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد ! ( در این جا طاووس استعاره از سرور عالی و با قرارداد و هندوستان استعاره از هزینه حداقل 4 برابری اینی که فرمودید هست ! ) ;)

ezat1
January 20th, 2012, 02:33
با سلام دوست عزیز با این قیمت ها چیزی یافت نمیشه اما میتونم این رو پیشنهاد کنم

رم 16گیگ
سی پی یو xeon 3440
هارد500
آی پی 4 تا
پورت 1گگیگ با 3 ترابایت ترافیک
------------
158 $

Hostpolis
January 20th, 2012, 02:51
سلام

ما این آفر رو داریم از کانادا:

X3440
8GB Ram
2x1TB HDD
Port 100
10TB B/W
4IP

ماهانه براتون 130 دلار در میاد.
50 دلار هم هزینه راه اندازی داره.

در ضمن ما در محل دیتاسنتر حضور فیزیکی داریم و مسائل رو با پشتیبانی فارسی زبان میتونید حل کنید.