PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دو دامنه از دو ارائه دهنده روی یک هاست سوم

mehransw
January 18th, 2012, 22:34
با سلام
من برای شرکتی که کار میکنم یک دامین داشت با پسوند .com که بصورت 5 ساله بودش ... ولی هاستینگ ویندوز بود و مهلتش داشت تموم میشد ... و البته برای طراحی جدید نیاز به هاستینگ لینوکس داشتم
هاستینگ رو از یک شرکت جدید خریداری کردم که کیفیت خوبی هم داره و لینوکس هم هست با cpanel
NS ها رو از طریق ارائه دهنده دامنه .com ست کردم و سایت الان داره کار میکنه و مشکلی هم ندارم
مشکل من اینجاست که یک دامنه .ir شخصی دارم که چند وقت پیش مهلتش تموم شد و توی یک شرکت دیگه ثبتش کرده بودم ...الان میخوام که اون دامنه خودم رو به عنوان addon بیارم توی این هاستینگ ... رفتم توی قسمت addon و اونو فراخوانی کردم که البته مطمئن نیستم درست انجامش داده باشم ... دامنه .ir خودم رو هم از طریق شرکت سابقی که داشتم دوباره تمدید کردم و در پنل کاربری NS های این هاستینگ رو معرفی کردم
ولی متاسفانه دامنه به جایی متصل نمیشه .... گیج شدم ... هیچکدوم از ارائه دهنده های هاستینگ و این دامنه خودم هم جوابگو نیستن ...
به نظرتون چیکار کنم
لطفا کمک کنید
:77: :77: