توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریجستر وب افتتاح شد مرکز تخصصی فروش دامنه ملی
bepad
January 18th, 2012, 21:57
سلام
دوستان عزیز سایت ریجستر وب با هدف ثبت دامنه ملی با کمترین قیمت و ثبت پرداخت انلاین افتتاح شد عزیزان متقاضی دامین ir با مراجعه به ادرس زیر میتوانند دامین خود را در کمترین زمان و به صورت اتوماتیک ثبت کنند
ادرس:
ریجستر وب مرکز ثبت دامنه ملی (http://registerweb.ir/)
قیمت فعلی هم:3350
نکته:یکی از دوستان عزیز در همین انجمن در حال طراحی قالب برای سایت هستند و قالب فعلی ازمایشی است
هزینه تمدید نیز مطابق هزینه ثبت و برای تمدید تیکت ارسال شود
هزینه انتقال نیز 2000 تومان که برای انتقال تیکت زده شود
نکته:تعرفه کاملا طبق سیاست های شرکت اعمال شده و لطفا در تاپیک در مورد تعرفه بحث نفرمایید
با تشکر
30tGame
January 18th, 2012, 22:02
مگه داری دلار میفروشی که زدی قیمت امروز دامنه انقدر ؟ حتما میخوای مقل سایت های فروش دلار هر چند ساعت قیمت کم زیاد کنی ! :دی
bepad
January 18th, 2012, 22:05
مگه داری دلار میفروشی که زدی قیمت امروز دامنه انقدر ؟ حتما میخوای مقل سایت های فروش دلار هر چند ساعت قیمت کم زیاد کنی ! :دی
سلام
تعرفه های مناسبتی به زودی اعمال میشود به طور مثال در بعضی مناسبت ها تخفیفات ویژه در نظر گرفته میشود
موفق باشید
poriya
January 19th, 2012, 13:17
من که دامین ثبت کردم از اینجا خوب بود قیمتش هم که از همه ارزون تر بود:113:
www.eec-gaming.ir
rezaei1374
January 19th, 2012, 19:50
من از شما دامنه گرفتم پولشم دادم می بینم هنوز آزاده؟
چرا؟
کی تحویل میدید
m2n
January 19th, 2012, 20:09
چرا؟
کی تحویل میدید
فکر کنم باید تو ایرنیک دامنه خودتونو ثبت کنید تایید بشه شناسه رو از سایت ریجستر وب درخواست کنید تا بعد تایید مشخصات شما پرداخت به صورت اتوماتیک انجام میشه.
Nexo
January 19th, 2012, 20:15
ریجستر وب مرکز ثبت دامنه ملی (http://registerweb.ir/ler.html)
rezaei1374
January 20th, 2012, 10:29
فکر کنم باید تو ایرنیک دامنه خودتونو ثبت کنید تایید بشه شناسه رو از سایت ریجستر وب درخواست کنید تا بعد تایید مشخصات شما پرداخت به صورت اتوماتیک انجام میشه.
نه حتی به پنلمم تو ایرنیک اضافه نشد
درصورتی که من از پرشین رجیستر گرفتم سریع دامنه رو داد
حالا این چجورهشه نمی دونم
E!3
January 20th, 2012, 10:48
قیمت بس مفت و رایگانیست :)
هر دامین 450 تومان به ضرر سرویس دهنده و 450 تومان سه سود سرویس گیرنده.
تمدید دامنه هم انجام میدید؟
bepad
January 20th, 2012, 12:04
چرا؟
کی تحویل میدید
سلام
شما دسترسی شناستون رو باز نکردید اموزش زیر را مطالعه کنید همچنین مبلغ واریزی به حسابتون در سایت شارژ شد مجدد دامنه دلخواهتون رو سفارش بدید
اموزش:
موفق باشید
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
قیمت بس مفت و رایگانیست :)
هر دامین 450 تومان به ضرر سرویس دهنده و 450 تومان سه سود سرویس گیرنده.
تمدید دامنه هم انجام میدید؟
سلام
بله تمدید هم 3350 تومان البته باید از بخش پشتیبانی هماهنگ کنید
موفق باشید
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
نه حتی به پنلمم تو ایرنیک اضافه نشد
درصورتی که من از پرشین رجیستر گرفتم سریع دامنه رو داد
حالا این چجورهشه نمی دونم
سلام
با دقت باید اموزش هارو مطالعه کنید
موفق باشید
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
سلام
خیر نیازی نیست فقط لازم است اموزش زیر رو انجام بدید
سپس دامنه دلخواهتون رو به صورت انی در ریجستر وب ثبت نمایید
موفق باشید
rezaei1374
January 20th, 2012, 12:08
دوستان مشکل از خودم بود تشکر واقعا
بهترین ثبت کننده دامنه هستند که دیدم حیف که پنج ساله نداشتند
bepad
January 20th, 2012, 12:17
دوستان مشکل از خودم بود تشکر واقعا
بهترین ثبت کننده دامنه هستند که دیدم حیف که پنج ساله نداشتند
سلام
پنچ ساله هم چشم انشالله برنامه ریزی میکنیم در روزهای اینده به سرویس اضافه میشود
یک نکته رو باید عرض کنم خدمت دوستان عزیز سیستم و کلا طرح فعلی ریجستر وب ازمایشی است و در حال برنامه نویسی و طراحی فوق العاده گرافیکی میباشد که به زودی حتی سامانه پیامک هم به سرویس اضافه میشود هم برای تایید خرید هم امکان ثبت دامین از طریق پیامک با قیمت 3350 تومان
موفق باشید
foad_75
January 20th, 2012, 12:55
سایتتون باز نمیشه !!!
http://registerweb.ir
bepad
January 20th, 2012, 12:58
سایتتون باز نمیشه !!!
http://registerweb.ir
سلام
بله سرور در حال تغییرات سخت افزاری است چند ساعت سایت فعال نخواهد بود
با عرض پوزش مجدد
موفق باشید
bepad
January 20th, 2012, 18:44
سلام
دوستان عزیز ضمن پوزش مجدد برای قطعی امروز سرور اپ میباشد و عزیزان میتونند بدون محدودیت دامین خود را به ثبت برسانند
نکته:اموزش های موجود در سایت ریجستر وب را به دقت مطالعه بفرمایید
موفق باشید
bepad
January 22nd, 2012, 19:51
سلام
به اطلاع دوستان و مشتریان عزیز میرساند ثبت برای مدت پنج سال نیز فعال شد به قیمت 10650 تومان
موفق باشید
DeltaGostar
January 22nd, 2012, 19:57
www.wipmania.com/whois/46.4.170.39/?ff
کلیه حقوق برای توسعه تجارت الکترونیک وانیز محفوظ میباشد
به نظر نمیاد ملی باشد شاید در آلمان دامنه ثبت میکنه - لینک اثبات شرکت محبت کنید - اگر نرخ خوب بود با شما کار میکنیم 3300 میتونید بدید ؟ یا کمتر ؟
کلیه حقوق برای توسعه تجارت الکترونیک وانیز محفوظ میباشد
به نظر نمیاد ملی باشد شاید در آلمان دامنه ثبت میکنه - لینک اثبات شرکت محبت کنید - اگر نرخ خوب بود با شما کار میکنیم 3300 میتونید بدید ؟ یا کمتر ؟
سلام
منظور شما از ملی بودن چیه؟مکان سرور در المان هست
در سایت جایی اظهار نشده شرکت توسعه تجارت الکترونیک ذکر شده است توسعه تجارت الکترونیک وانیز که زیر مجموعه شرکت وبگاه گستر ایرانیان است که میتونید در سایت تیکت بزنید برای دریافت اطلاعات شرکت
در مورد قیمت هم فعلا قیمت موجود در سایت ارائه میشود
موفق باشید
bepad
January 26th, 2012, 02:13
با سلام
دوستان عزیز که امروز پ.خ ارسال کرده بودند با باز شدن سایت ایرانیک بخش فروش و سفارش دامین ریجستر وب نیز از حالت معلق خارج و اکنون اماده ثبت انلاین دامنه های شماست
موفق باشید
E!3
January 26th, 2012, 07:00
2 مورد:
1. میشه لطف کنید لینک روزنامه رسمی از شرکتتون بدید؟ (شرکت توسعه تجارت الکترونیک وانیز)
2. Whmcs شما هم نال شده است، درسته؟ :)
bepad
January 26th, 2012, 17:03
2 مورد:
1. میشه لطف کنید لینک روزنامه رسمی از شرکتتون بدید؟ (شرکت توسعه تجارت الکترونیک وانیز)
2. Whmcs شما هم نال شده است، درسته؟ :)
سلام
شماره ثبت شرکت:41956 ریجستر وب زیر مجموعه شرکت وبگاه گستر ایرانیان(در اصفهان) میباشد و توسعه تجارت الکترونیک وانیز هم دپارتمانی از شرکت است
موفق باشید.
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
این هم ایمیل بنده در دامنه شرکت مشکلی بود میتونید ایمیل بزنید
azami@wgi.co.ir
hamidjan
January 26th, 2012, 17:27
سلام
شماره ثبت شرکت:41956 ریجستر وب زیر مجموعه شرکت وبگاه گستر ایرانیان(در اصفهان) میباشد و توسعه تجارت الکترونیک وانیز هم دپارتمانی از شرکت است
موفق باشید.
این هم ایمیل بنده در دامنه شرکت مشکلی بود میتونید ایمیل بزنید
azami@wgi.co.ir
شماره ثبت شرکت رو اشتباه دادید دوست عزیز. این شماره مال شرکت آرتا توسه!
عذرخواهی می کنم. ظاهرا دو شرکت با این شماره هستند و شرکت شما هم با همین مشخصاته که فرمودید.
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
این لینک روزنامه رسمی شرکت وبگاه گستر ایرانیان است:
Iranian Official Journal (http://www.rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=925120481323729&paperID=917332131893092)
UserWht
January 26th, 2012, 17:40
شما نمایندگی مستقیم هستید یا از ردرسیلری چیزی گرفتین ؟
bepad
January 27th, 2012, 16:28
سلام
دوستان عزیز طرح نهایی قالب ریجستر وب رونمایی شد و محیطی زیباتر و حرفه ای تر برای کاربران اماده شد
ریجستر وب مرکز تخصصی ثبت دامنه ملی (http://www.registerweb.ir/)
نکته:به دلیل مشغله فراوان کاری امکان پاسخ دادن به سوالات شما عزیزان در این تاپیک رو بنده ندارم در صورت داشتن هرگونه سوال از سایت بخش کاربری تیکت ارسال نمایید اپراتور سایت پاسخگوی شما عزیزان خواهد بود
با تشکر
amk
January 27th, 2012, 16:54
سرویس بسیار خوبی دارین و من بهتون تبریک میگم :)
در صورتیکه فرآیند تمدید دامنه رو آسونتر کنید خیلی بهتر میشه .
خیلی از دوستانی که اینجا درباره ی شرکت شما نوشتن فقط مشکلشون اینه که چطور ممکنه زیر 3600 تومن کسی بیاد دامین ثبت کنه :) این دوستان بهتره یه سری به گوددی بزنن . گوددی دامین .کام که قیمت نهایی برای خودش حدود 7.62 دلار درمیاد رو به قیمت 3 دلار ثبت میکنه . دلیلش هم اینه که با اینکار مشتری جذب میشه و فقط کافیه یه پنل هاستینگ هم بخره تا سودش دربیاد .
bepad
February 2nd, 2012, 12:50
سلام به درخواست بسیاری از دوستان درگاه زرین پال به ریجستر وب متصل شد موفق باشید
bepad
February 16th, 2012, 12:21
اطلاعیه جدید:
ثبت بیش از 200 دامنه ملی در ریجستر وب
مفتخر هستیم خدمت کلیه کاربران عزیز ریجستر وب اعلام نماییم به لطف خداوند بعد از گذشت 1 ماه از افتتاحیه ریجستر وب بیش از 200 دامین ملی در سامانه ریجستر وب برای ایرانیان ثبت شده است.از کلیه مشتریان گرامی برای اعتماد و استفاده از خدمات نهایت سپاسگذاری را داریم
لینک خبر:
ریجستر وب مرکز تخصصی ثبت دامنه ملی (http://registerweb.ir/news4.htm)
جهت توسعه خدمات سایت ریجستر وب نظرسنجی ایجاد شده است که از عزیزان دعوت به شرکت در نظرسنجی میکنیم
لینک شرکت در نظرسنجی:
ریجستر وب� مرکز تخصصی ثبت دامنه ملی (http://registerweb.ir/poll.htm)
موفق باشید.
bepad
March 14th, 2012, 13:49
با سلام
نتایج نظرسنجی اعلام گردید
ریجستر وب مرکز تخصصی ثبت دامنه ملی (http://registerweb.ir/poll2.htm)
موفق باشید
tejarathost
June 25th, 2012, 09:45
دوستان من الان دو روزه دامین سفارش دادم در رجستر وب نه دامینم ثبت می کنن و نه جواب تیکت می دن و نه دیگه خبری از پشتیبانی آنلاینشون است مواظب باشد دوستان الان نزدیک 3-4 تا تیکت دادم بعد از ثبت دامین خبری از جوابم نیست
اینو گفتم که کسی خواست از رجستر وب سرویس بگیره مواظب باشه
در ضمن قصدم خراب کردن ایشون نیست ولی مجبور شدم یه اطالع رسانی کرده باشم تا بقیه دوستان حواسشون جمع باشه
HADNEZ-ICT
June 25th, 2012, 16:22
دوستان من الان دو روزه دامین سفارش دادم در رجستر وب نه دامینم ثبت می کنن و نه جواب تیکت می دن و نه دیگه خبری از پشتیبانی آنلاینشون است مواظب باشد دوستان الان نزدیک 3-4 تا تیکت دادم بعد از ثبت دامین خبری از جوابم نیست
اینو گفتم که کسی خواست از رجستر وب سرویس بگیره مواظب باشه
در ضمن قصدم خراب کردن ایشون نیست ولی مجبور شدم یه اطالع رسانی کرده باشم تا بقیه دوستان حواسشون جمع باشه
جناب اعظمی برای چند روز به دلایلی نیستند , حتما به زودی پاسخ خواهند داد
ثبت دامنه هم در این سایت به صورت اتوماتیک هست !!
MostafaBestMan
September 15th, 2012, 21:46
ریجستر وب تعطیل شده؟
چند روزه که سایتش باز نمیشه
دوستان اطلاعی نداید؟
hostarya
September 15th, 2012, 21:49
ریجستر وب تعطیل شده؟
چند روزه که سایتش باز نمیشه
دوستان اطلاعی نداید؟
انگاری بله کار نمیکنن یه مدتی هستش
الان ایران لایسنس ایشون هم نیست
تو انجمن هم فعالیتشون کم شده و انگاری کلا نیستن
ولی حیف شد واقعا:-
MostafaBestMan
September 15th, 2012, 21:52
یوزرشون بن شده ،سایت بالا نمیاد ، بخش پشتیبانی ایران لایسنس هم مشکل داره ، یاهو هم حدود دو هقته هست که ندیدم آنلاین شن...
ظاهرأ وابسته به شرکتی هم بودن.بعیده جمع کرده باشن.برای مهرماه اطلاعیه افزایش قیمت زده بودن
hostarya
September 15th, 2012, 21:54
یوزرشون بن شده ،سایت بالا نمیاد ، بخش پشتیبانی ایران لایسنس هم مشکل داره ، یاهو هم حدود دو هقته هست که ندیدم آنلاین شن...
ظاهرأ وابسته به شرکتی هم بودن.بعیده جمع کرده باشن.برای مهرماه اطلاعیه افزایش قیمت زده بودن
نه جمع نکردن به احتمال زیاد ولی اینجا هم یوزرشون بن شده
یاهو هم که میگین نیستن
دیگه ما هم جایی مثل اینا ارزون نمیشناسیم اگه دوستان میشناسن بگن بریم دامنه همون رو ثبت کنیم
rezaei1374
September 15th, 2012, 21:59
دوستان لطفا یوزر ایشون را از بن در بیارند بیان جواب بدن