PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مناسب برای یک سرویس آپلود رایگان؟

2m.kabir
January 18th, 2012, 20:19
سلام بر همگی
شما برای راه اندازی یک سرویس رایگان میزبانی فایل و عکس چه نوع سروری رو پیشنهاد می کنید؟ لطفا مشخصاتش را دقیق بگویید.
و یک سوال دیگر.
فرض کنید من دو تا سرور دارم و روی یکی از سرورها سایتم قرار داره.
می خواهم در بین فایل منیجر پوشه ای داشته باشم که هر چی توش می ریزم بره روی اون یکی سرورم و از منابع اون استفاده کنه.
به عبارت دیگر:
من سرور اول رو روی دامنه name.com گذاشتم
می خواهم وقتی در name.com/folder هر چی قرار می دهم روی سرور دوم قرار بگیره و از هارددیسک رم و پهنای باند سرور دوم استفاده کند و در واقع این پوشه به منزله پوشه public_html سرور دوم باشد ولی با دامنه سرور اول استفاده بشود.
باتشکر

iraniit
January 22nd, 2012, 15:04
چند تا دیتا سنتر فرانسوی هستن که برای سرور بک آپ و آپلود دانلود مناسب هستن

hostarya
January 22nd, 2012, 15:09
از ديتا سنرتovlبخريد كه بهتر هستش

m_dg_farari
January 22nd, 2012, 15:23
سلام
در مورد سوال اولتون دوستان با تجربه در این زمینه باید کمکتون کنن! اما برای شروع یک وی پی اس با رم حد اکثر 1 گیگ کارتون رو راه میندازه... بعدا میتونید گسترش بدید!
اما در مورد سوال دومتون.
شما یک A Record برای دومینتون ایجاد کنید مثل: up.domain.com
آی پی مربوط به این A Record رو آی پی سرور جدید (یعنی سرور شماره 2 بدید). بعد یک هاست ادد کنید (یا اگر سرورذتون ویندوز هست که تنظیمات مربوط بهش رو انجام بدید...) با همین آدرس. یعنی up.domain.com
الآن هرچی توی این سرور بریزید با آدرس up.domain.com نمایش داده میشه.
اگر هر 2 سرور سی پنل باشن ، همه ی این کار ها از خود سی پنل قابل انجام هست! دایرکتوری مربوط به این پوشه رو هم میتونید هرچی دوست دارید بذارید....