PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در مورد esxi و اینکه ایا میشه براش VMware vSphere Client نگرفت؟

dollar
January 18th, 2012, 17:56
سلام
من یک سرور دارم میگیرم که مجازی ساز esxi نصب میکنن . بعد چون تجربه ای در این زمینه نداشتم . یکی از دوستان گفت که باید یه وی پی اس هم بگیری که روش VMware vSphere Client نصب کنی . حالا سوال من اینه که چون این سرور برای من خیلی گرون تموم شده نمیشه روی اون انجام بدم؟و دیگه وی پی اس نگیرم . حقیقت خواستم سرور میکروتیک بگیرم ولی لیسانس و هزینه نصب خیلی گرون در میومد به یشنهاد دوستان مجازی ساز گرفتم که روش میکروتیک نصب کنم و اون هزینه های بابت لیسانس و نصب که شرکت میگرفت را ندم. به نظرتان چیکار میشود کرد که کل کارهام روی همون سرور خودم باشه؟ نمیشه مستقیم روی esxi میکروتیک نصب کنم؟ ( اگر سوالم مبتدی بود یا هرچی ببخشید چون در این زمینه تجربه ای ندارم )
با تشکر

ezat1
January 18th, 2012, 19:23
با سلام
دوست من خوب بود یکم وقت میزاشتی مطلب میخوندی بعد هزینه میکردی ! به هر حال گرفتی اون دوستت منظورش چیز دیگه ای بود یا خودش هم درست نمیدونست چی میگه !
شما اگه سرور dedicate میگیری برات وی ام نصب میکنن ! یعنی شما میتونی هر وی پی اسی بسازی باهاش البته برا هر وی پی اس یه آی پی لازمه مثلا اگه 10 تا آی پی هم روش گرفتی حداقل میتونی 8 تا وی پی اس بدی حالا میکروتیک یا ویندوز یا لینوکس ! برای کلاینت چون وی پی اس سرعتش بالاس رو وی پی اس نصب میکنن که با ریموت سرعت کار بره بالا شما میتونی رو سیستم خودت کلاینت رو نصب کنی 350 مگابایت حجم کلاینت هستش دانلود میکنی نصب میکنی کارت کند تر انجام میشه همین بعد یه وی پی اس میسازی اگه خاستی کلاینت رو رو اون نصب میکنی کارت رو انجام مید ی

VMguy
January 18th, 2012, 23:08
حتما لازم نیست vps داشته باشی ,واسه vsphere

dollar
January 18th, 2012, 23:24
با تشکر از پاسخ دوستان
حقیقت این سروری که گرفتم 100 آی پی اختصاصی از کشورهای مختلف داره ( که روی این یه سرور مچ شده ). برای وی پ میخوام . چون میکروتیک میشه بهتره و میشه وی پ های مختلفی داد برای همین فقط اینو خواستم وگرنه 2003 هم کارم را راه مینداخت.اگر میخواستم میکروتیک نصب کنن خیلی هزینش بالا میشد . چند نفری گفتن مجازی ساز نصب کن و روش میکروتیک نصب کن و راحت کارت را کن و هیچ فرقی هم نمیکنه ( از نظر سرعت یوزرها و پورت و .... ) روی این مجازی ساز فقط یه میکروتیک نصب کنم برای خودم . همین . و کار دیگه ای باهاش ندارم .
پس اینطور که میفرمایین مشکلی نیست . درسته ؟ و یه سوال دیگه : آیا واقعا یه سرور میکروتیک فرقی با یه مجازی ساز که روش میکروتیک نصب شده نداره؟ منظورم اینه همون قدرت سرور میکروتیک از نظر سرعت و پورت ها برای همین مجازی ساز که روش یه میکروتیک نصب شده نیست.
با تشکر از پاسخ هاتون

ezat1
January 19th, 2012, 02:17
با تشکر از پاسخ دوستان
حقیقت این سروری که گرفتم 100 آی پی اختصاصی از کشورهای مختلف داره ( که روی این یه سرور مچ شده ). برای وی پ میخوام . چون میکروتیک میشه بهتره و میشه وی پ های مختلفی داد برای همین فقط اینو خواستم وگرنه 2003 هم کارم را راه مینداخت.اگر میخواستم میکروتیک نصب کنن خیلی هزینش بالا میشد . چند نفری گفتن مجازی ساز نصب کن و روش میکروتیک نصب کن و راحت کارت را کن و هیچ فرقی هم نمیکنه ( از نظر سرعت یوزرها و پورت و .... ) روی این مجازی ساز فقط یه میکروتیک نصب کنم برای خودم . همین . و کار دیگه ای باهاش ندارم .
پس اینطور که میفرمایین مشکلی نیست . درسته ؟ و یه سوال دیگه : آیا واقعا یه سرور میکروتیک فرقی با یه مجازی ساز که روش میکروتیک نصب شده نداره؟ منظورم اینه همون قدرت سرور میکروتیک از نظر سرعت و پورت ها برای همین مجازی ساز که روش یه میکروتیک نصب شده نیست.
با تشکر از پاسخ هاتون
این کا ربه نظر من احمقانه هستش !
میکروتیک کلا برای سرویس دادن ساخته شده با میزان بسیا کمی از سرور میتونه خیلی خوب جواب بده ! چرا بیایم مجازی ساز رو ول کنیم و از میکروتیک مستقیم استفاده کنیم ! مجازی ساز تقسیم بهینه منابع رو انجام میده

dollar
January 19th, 2012, 02:38
این کا ربه نظر من احمقانه هستش !
میکروتیک کلا برای سرویس دادن ساخته شده با میزان بسیا کمی از سرور میتونه خیلی خوب جواب بده ! چرا بیایم مجازی ساز رو ول کنیم و از میکروتیک مستقیم استفاده کنیم ! مجازی ساز تقسیم بهینه منابع رو انجام میده

خوب سوال منم همین بود ؟ کدوم کار احمقانه هست؟ من یه سرور برای کارم گرفتم چیز پ میکروتیک . و بخاطر هزینه های بالای نصب و لیسانس مجازی ساز نصب کردم (کار درستی بود؟) . و سوال آخر من را اگر جواب بدین ممنون میشم چون برام مهمه.( سرعت یوزرها ...)

ezat1
January 19th, 2012, 12:20
تفاوتی د رسرعت و کیفیت نداره مجازی ساز نصب کنید و بعد یه وی پی اس میکروتیک تمام

dollar
January 19th, 2012, 13:54
ممنون عزت جان
یه سوال دیگه هم دارم . اگر ما یه وی پی اس بگیریم و روش vpshere نصب کنیم که یه وی پی اس میکروتیک نصب کنیم . بعد این وی پی اس vsphere را پاک بشه یا دیگه تمدید نکنیم . آیا تنظیمات روی میکروتیک باقی میمونه؟ و میتونیم کارهای میکروتیک را انجام بدیم؟ و بعدا مثلا روی یه سیستم دیگه vpshere را نصب کنیم و متصل به سرور بشیم چگونه میشه؟ ایا تنظیماتی که روی سرور هست را در اینجا میبینیم. نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه؟
چطوریبگم . من یه وی ی اس برای vsphere بگیرم که کارم سریع تر راه بیفته و تنظیمات را انجام بدم و برای اینکه نخوام اجاره الکی بدم و این وی پی اس کلاینت را تمدید نکنم میخوام بدونم با سرورم که روش میکروتیک نصب کردم میتونم کار کنم ؟ مشکلی پیشی نیاد؟ کسی تجربه ای در این زمینه داره یا خیر . و اگر راه حلی هم داره ممنون میشم بگین .
با تشکر

dollar
January 19th, 2012, 23:28
یه سوال دیگه ؟ #-o
ممکنه اضافه کردن آی پی در وی پی اس میکروتیک هم بگین ؟ ممنون میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید که این سرور که آی پی اختصاصی هم زیاد داره را چطوری برای وی پی اس که روش میسازم تنظیم کنم؟ آیا اصلا نیازی به این کار هست ؟ چون آی پی ها را در سرور ست میکنن نمیشه طوری تنظیم کرد که وی پی اس روی سرور کامل ست بشه؟
با تشکر

ezat1
January 20th, 2012, 02:04
دقیقا نفهمیدم سوال ها تو اما اونایی که فهمیدم و رو جواب میدم امیدوارم کمکی کنه !
ببین این vsphere clinet v رو کنترل تلویزیون فرض کن که از جای دیگه باهاس تلویزیون رو کنترل میکنی حالا میخوای نصب کن بعد پاک کن میخوای نصب کن بزار باشه ! ربطی به میکروتیک نداره ! چوت میکروتیک سیستم عامل هستش و روی میکروتیمک نمیتونی vsphereرو نصب کنی پس به میکروتیک ارتباط نداره میتونی روی ویندوز نصب کنی همین !
طریقه آی پی دادن رو هم تو پست دیگه جواب دادم هینحا هم یکبار دیگه میگم
فرض میکروتیک نصب شد یا اگه تمپلیت بود جایگزین شد خلاصه تونستی با میکروتیک بیایی بالا ... این مطلب پایین مال بعد از این بالا اومدن و وارد شدن به میکروتیک هستش
در اونجا متن زیر رو تایپ کن
ip>ipaddress>add address=x.x.x.x netmask=255.255.255.x
اینتر رو بزن و ازت اینترفیس میپرسه
interface= ether1
گاها
ether0
ان آی پی رو دادی تمام میریم gateway
ip route add gateway=x.x.x.x
تمام
بعد یه پینگ بگیر
ping 4.2.2.4

dollar
January 20th, 2012, 18:17
ممنون دوست عزیز
من 100 آی پی اختصاصی دارم.
یعنی باید همش را مثل گفته بالای شما تک تک بزنم؟ و ایا روش دیگه ای نداره ؟
درباره پینگ ؟ دستور پینگ را که نوشتی بزنم اگه درست بشه میکروتیک چه پیغامی میینویسه؟ ( و برای هر ای پی باید پینگ بگیرم یا نیازی نداره؟)

ezat1
January 21st, 2012, 06:53
با سلام فقط یه ip رو وارد کنید ! و بعد از پبگ به شما یا time out میده ttl میده !
در مورد آی پی ها هم نیازی نیست اینجا وارد کنین بعدا نیاز میشه

dollar
January 21st, 2012, 13:30
با سلام فقط یه ip رو وارد کنید ! و بعد از پبگ به شما یا time out میده ttl میده !
در مورد آی پی ها هم نیازی نیست اینجا وارد کنین بعدا نیاز میشه

آی پی ها کلا برای خودم هست . نیاز دارم . من نمیخوام مجازی ساز ارائه کنم و برای کار خودم هست. و باید همه را وارد کنم که به هر یوزر یه آی پی اختصاصی بدم.

ezat1
January 21st, 2012, 14:42
بله باید این کار رو انجام بدید

ertebat2002
January 21st, 2012, 15:10

dollar
January 21st, 2012, 15:44
والا اون شنبه درخواست دادم ولی هنوز سرور را ندادن . توی قراردادش نوشته بین 1 تا 3 هفته سرور را تحویل میدن. بعد حالا تا قبل از تحویل دادن هی دارم تحقیق میکنم تا وقتی سرو را گرفتم معطل نشم .اگر بخوام از کامپیوتر خودم مجازی ساز میکروتیک را نصب کنم چقدر طول میکشه؟ سرعت اینترنت 128 هست ولی سرعت دانلودش بالاست حدود 170 کیلوبایت اینا میرسه .(شرکت اسیاتک سرویس دارم فک کنم مخصوص سرعت را بالا بردن که زود پهنای باند تموم بشه تا ماهم هی شارژ کنیم:-| )