سلام به همه دوستان ...
دوستان من یه هاست اشتراکی از سایت serverpars گرفتم و بعد از حدود یه ماه ... دیدم سایتم Suspended بهشون میگم چرا اینجوری شده میگن قوانین را رعایت نکردین ؟؟؟
حالا این هیچی ؟
باید چکار کنم تا باز بشه ؟؟ سایتم را میگم ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ؟؟؟
هرچی هم تیکت میزنم در این رابطه جواب نمیدن ؟؟؟
از سرور قبلی که انتقال دادن خودشون توی یک ساب دامین آپلود سنتر شخصی خود سایت نصب بود که وقتی دیدم قوانین را پاکش کردم ... از این آپلود سنتر ها که رمز داشت ...
حالا یعنی سایت را باز نمیکنن ؟؟؟؟ من تازه ازشون هاست گرفتم ؟؟؟؟ سایتم رو هواست ؟؟؟؟
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
میگن دانلود سنتر گذاشتین اما سایت من موزیک ؟؟؟
adamak
January 18th, 2012, 01:22
دوست عزیز اگه از سایت خودتون بک اپ گرقته بودید این طور نمیشد . ولی مصرانه از اونا بخواین که فول بک اپ رو به شما بدن تا به یه سرور دیگه منتقل کنید .
aminq10
January 18th, 2012, 15:12
ممنون از همه دوستان سایتم را باز کردن ... ممنون ...
aminq10
January 19th, 2012, 01:26
چجوری فول بک آپ بگیرم ؟؟؟؟
blueline
January 19th, 2012, 01:36
کنترل پنلتون چیه؟
توی سی پنل از طریق گزینه backups برید و یک فول بک آپ تهیه کنید میره توی روت سایتتون (در باپلیک اچ تی ام ال یکی برگردید بالا)
سپس دسترسی رو از 000 خارج کنید و دانلودش کنید روی کامپیوترتون اگر تمایل داشتید!;)
aminq10
January 19th, 2012, 15:40
سلام
ممنون از جوابت من فول بک آپ گرفتم اما حجمش 13 بایت درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
iraniserver
January 19th, 2012, 16:22
خیر!
باید صبر کنید کامل بگیره..
serverpars
January 19th, 2012, 16:53
البته نام سایت شما را نمیدونم دوست عزیز ولی لطفا توجه داشته باشید که امکان استفاده از هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود وجود ندارد شرایط قرار داد هاست و دامنه (http://serverpars.com/tos)
aminq10
January 20th, 2012, 16:23
سلام
آقا اینا دوباره سایت ما را بستن (سرور پارس) ... کی هاست میده که کارهای زیر توش آزاد باشه و به هیچ وجه سایت را نبندن ...
1 . ارزون باشه ( چون تمام پول من را سرور پارس گرفت )
2 . نامحدود باشه ( هم پهنا و هم حجم)
3 . روش آپلود سنتر بشه نصب کرد ...
4 . پشتیبانی 24 ساعته واقعی ...
5 . انتقال از سرور پارس ...
6 . بازم ارزون باشه ...
7 . cpanel
ممنون
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
البته نام سایت شما را نمیدونم دوست عزیز ولی لطفا توجه داشته باشید که امکان استفاده از هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود وجود ندارد شرایط قرار داد هاست و دامنه (http://serverpars.com/tos)
روزی که من داشتم باتون صحبت میکردم برای هاست مگه شما ندیدید سایت من موزیک و من آهنگ هام با لینک مستقیمه و من اصلا برا چی نامحدود گرفتم ... خوب؟
m-mehdipoor
January 20th, 2012, 16:32
سلام
آقا اینا دوباره سایت ما را بستن (سرور پارس) ... کی هاست میده که کارهای زیر توش آزاد باشه و به هیچ وجه سایت را نبندن ...
6 . بازم ارزون باشه ...
ممنون
دوست من
قصد جسارت ندارم ولی خودتون حرف خودتون رو نقض می کنید
ترجمه ی حرف شما:
یکی 24 ساعته و همچنین مفت بشینه پشت سیستم پشتیبانی شما + هزینه ی میزبانی شما رو متقبل شه
اگه واقعا دنبال یه چیز خوب هستید ، بودجتون رو بفرمایید و منتظر آفر دوستان باشید
هاست نامحدود برای سایت است نه فایل هاستینگ، نباید به سرورپارس خورده بگیرید
این سرورها رایگان تهیه نمی شه
aminq10
January 20th, 2012, 16:41
حرف شما درست ... سرور پارس گفت روی سرور های ما نمیشه آپلود سنتر نصب کرد ... گفتیم چشم ...
ولی بنظر شما من سایتم موزیک و لینک مستقیم ... من قوانین را نقض کردم ... هاستم نامحدود ... ؟؟؟؟؟
دوستان مبالغشون را بفرمایند تا من بینم چیکار باید بکنم ..؟؟؟
شرمنده دوستان بفرما تصحیح میکنم ...
1 . نامحدود باشه ( هم پهنا و هم حجم) ( اگه میدونید هزینه بالا میشه حجم 10 گیگ پهنای باند نامحدود )ولی مبلغ هر دوش را بنویسن ...
2 . سایت ما سایت موزیک هست و لینک مستقیم در نظر بگیرن. ..
3 . انتقال از سرور پارس ...
4 . cpanel
البته اینم اضاف کنم ... سرور پارس نامحدود همه چی به من داد سالیانه 45000 تومن فقط یدونه دامین میشد نصب کرد ...
اگه دامین 1 دونه باشه طوری نیست اگه رو قیمت تاثیر داره ...
سایت من با روزی 8000 تا بازدید و در 3 سایت هم تبلیغ کردیم اگر دوستان مایل باشد بنرشون هم داخل سایت زده میشه هر مدتی که بخواهند ...
iraniit
January 20th, 2012, 16:50
معمولا سرویس های نامحدود برای سایت های دانلود و آپلود نیست
چون یک سایتی که هاست نامحدود میده ماهی 5 تومن ، یک پلن هاست دی ال داره که که 10 گیگو میده 10000 تومن
پس منتطقیه که هاست نامحدود برای سایتهای تجاری تبلیغاتی استفاده بشه نه دی ال
واسه سایت موزیک هاست دی ال بگیرید...
m-mehdipoor
January 20th, 2012, 16:50
10 گیگ فضا
ماهی 15 هزار تومان ( برای شما 13 هزار تومان )
پهنای باند نامحدود
سی پنل
وب سرور = لایت اسپید
انتقال رایگان
موضوع مهم رو یادم رفت اضافه می کنم !
این فضا برای فایل است نه میزبانی سایت ( دیتابیس و بک آپ نداره )
فضا برای سایت می تونید جدا تهیه کنید
aminq10
January 20th, 2012, 16:57
10 گیگ فضا
ماهی 15 هزار تومان ( برای شما 13 هزار تومان )
پهنای باند نامحدود
سی پنل
وب سرور = لایت اسپید
انتقال رایگان
طبیعتا این مورد برای سایتی مثل میهن دانلود در نظر گرفته نشده !
ممکنه شرایط به شکلی بشه که شما به سرور مجازی یا اختصاصی نیاز پیدا کنید
سیکل صورتحساب ماهانه در این مورد براتون مفید است و باعث جلوگیری از ضرر و زیان می شه
delta
January 20th, 2012, 17:07
معمولا سرویس های نامحدود برای سایت های دانلود و آپلود نیست
چون یک سایتی که هاست نامحدود میده ماهی 5 تومن ، یک پلن هاست دی ال داره که که 10 گیگو میده 10000 تومن
پس منتطقیه که هاست نامحدود برای سایتهای تجاری تبلیغاتی استفاده بشه نه دی ال
واسه سایت موزیک هاست دی ال بگیرید...
ماشالا این همه اطلاعات... هاست دل کجا 10 گیگو میده 10 هزار تومان؟ هاست دانلودش رو میده بله اما ایشون سایتش رو میخواد روش بالا بیاره.. در ضمن هاست دل دیگه به سایت موزیک بعد آن جریان هاست نمیده.
m-mehdipoor
January 20th, 2012, 17:13
تو صحبت های کاربر دلتا به یک چیز بیشتر دقت کردم و اون استفاده ی ایشون به عنوان هاست سایت و دانلود کنار هم است !
پستم رو ویرایش کردم .
http://www.webhostingtalk.ir/f58/39018/index2.html#post362451
aminq10
January 20th, 2012, 18:10
جناب مهدی پور این آی دی منه ادد کنید صحبت دارم باهاتون ...
aminq10@att.net
ertebat2002
January 20th, 2012, 18:29
سلام
6 . بازم ارزون باشه ...
7 . cpanel
ممنون
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
روزی که من داشتم باتون صحبت میکردم برای هاست مگه شما ندیدید سایت من موزیک و من آهنگ هام با لینک مستقیمه و من اصلا برا چی نامحدود گرفتم ... خوب؟
از امضای من استفاده کن
در خدمتون هستم
lordmhn
January 20th, 2012, 18:58
به شما اخطار ندادن ؟؟؟
باید حداقل 1 یا 2 بار اخطار بدن بعد sus کنن
در غیر این صورت شما حق گرفتن بک آپ یا برگشت پولتونو دارید
البته باید به قوانین سایت هم توجه کرد !
serverpars
January 20th, 2012, 20:22
یک بار اخطار داده شده . سپس بازهم ایشون به کارشون ادامه دادن .
ما مجبور به مسدود کردن سرویس شدیم . ایشون گفتن دانلودها را برمیدارن . سایت فعال شده . باز دانلود ها ادامه داره.
هاست نامحدود برای لینک مستقیم مناسب نیست ما همیشه این را قبل از خرید بارها متذکر میشیم.
شما میتوانید از هاست برای راه اندازی سایت استفاده کنید لینک مستقیم را هم مثلا در سرور مجازی قرار دهید .
ertebat2002
January 20th, 2012, 21:08
یعنی هر کی لینک مستقیم در هاست قرار بده شما مسدود می کنید؟:-ss
serverpars
January 20th, 2012, 21:10
:"> البته که نه! ولی وقتی روی هاست اشتراکی یک لینک مسقیم برای دانلود موزیک و فیلم قرار بدید که تعداد زیادی هم در حال دانلود اون باشند بله !
ما نباید خودمون را گول بزنیم ! یا میخوایم سایت دانلود راه بندازیم یا نه! اگه قراره سایت دانلود راه بندازیم از ابتدا وقت و انرژی را نباید تلف کرد و باید کلی تر نگاه کنیم . یک سرور مجازی بگیریم و یک هاست پرترافیک که به مشکل برخورد نکنیم
ertebat2002
January 20th, 2012, 21:48
کاملا درسته
و حرف حساب جواب نداره
aminq10
January 20th, 2012, 23:37
حرف شما کاملا متین شما یکبار ، بار اول سایت را ساسپند کردین ( بدون اخطار) و بعد فرداش باز کردین ؟؟؟ هر چی تیکت زدم بگین برا چی تا دوباره اینطوری نشه جواب ندادین ؟؟؟
بعد دوباره امروز ساسپند کردین ؟؟؟ و درمورد حرف بعدیتون شما اول کار که میخواستین با من قرار داد ببندین به من نگفتین برای لینک مستقیم مناسب نیست ؟؟ در حالی که لینک سایت را از من خواستین؟؟؟
متن تیکت من :
با تشکر و بسیار ممنون ...
میخواستم ببینم شما بخاطر چی سایتم من را بستید .؟؟؟ یعنی ادرس جایی که میگید روش دانلود سنتر نصب کردم را میشه بدید ؟؟؟؟ تا من ببینم چی بوده ؟؟؟ ممنون میشم ؟؟
e-741
January 21st, 2012, 00:23
شما باید قبل از راه اندازی سایت دانش هایی رو کسب کنید، از جمله فرق هاست میزبانی سایت با فایل هاستینگ که توضیح مختصری میدم.
هاست میزبانی سایت : همونطور که از اسمش معلومه، برای میزبانی سایت شما شامل اسکریپت (نرم افزار یا سایت ساز) و قالب و فایل های عکس مربوط به پست ها و قالب می باشد.
استفاده از این نوع میزبانی فقط صرفا برای همینکار می باشد و هر نوع آپلودسنتر و دانلودسنتر ممنوع است، این قانون تمام هاستینگ هاست و خلاف آن ممنوع است، حالا خودش چندین نوع پلن دارد با حجم ها و اسم های مختلف مثل میزبانی حرفه ای، معمولی، تجاری، سایت های پربازدید، یا پلن های مربوط به سی ام اس ها و اسکریپت های خاص.
دلیل اینکار چیست؟ چون سایت ها با سرعت خوبی لود شوند و دانلود شما و گرفتن پورت باعث عدم بارگذاری سایت های سایر کاربران نشود و دلایل دیگر.
پس چرا ترافیک (پهنای باند) نامحدود هست؟ برای اینکه شما با خیال راحت به کارتون برسید که به نظر من این نوع پلن بندی اشتباست ولی سیاست شرکت و هاستینگ مربوطه است دیگه.
فایل هاستینگ : این نوع میزبانی به فایل هاستینگ، هاست دانلود و ... معروف است، برای نگهداری و هاست فایل های صوتی، تصویری، عکس و ... بکار می رود، به درد نگهداری و میزبانی سایت نمی خوره که در بالا مختصر توضیح دادم و دیتابیس ندارد.
این اطلاعات در همۀ هاستینگ ها به عنوان قانون پذیرفته شده و حق با سرور پارس می باشد.
برای اطلاعات بیشتر توصیه می کنم از اساتید بزرگ اینترنت پروفسور "گوگل" و "ویکیپدیا" استفاده کنید.
موفق باشید.
ertebat2002
January 21st, 2012, 10:13
دوست عزیز وقتی شما از هاست اشتراکی به عنوان هاست دانلود ارشیو فایل استفاده میکنید بیشترین ضرر را به اکانت های دیگر که در سرور وجود داره میزنید
به هر حال سرورپارس قوانین خودش را وضع کرده بوده و اون که میخواد خریداری کنه باید ابتدا قوانین را بخونه که این قانون در اکثر هاستینگ های حرفه ای داره اجرا میشه
بهرحال امیدوارم مشکل شما هر چه زودتر حل بشه
kingoftehran
February 8th, 2012, 01:00
هاستینگ ها همیشه مخلفان خودشونا دارند و کار یک عده که می آیند و یک Vps میخرند و از قوانین سو استفاده می کنند و باعث می شوند که دیتاسنتر اخطار بفرستد و در آخر هم کل سرور را مسدود کند.
دوستانی که می آیند و 1 پست می دهند لطفا قبلش مدرک ارائه کنند.
مثل این دوستمون که یک پست داره و توی همون پست اول اومده بر علیه یک شرکت پست داده اونچه که مشخص هست اعتبار شرکت های بزرگی مانند سرور پارس با این پست های ظاهری خراب نمی شود.
aminh03
February 8th, 2012, 11:48
سرور پارس بدرد نمی خوره
من سایتم روی سرورشون بود هی این اررور میداد
Request Timeout
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout
می گفتند امارتون بالاست
و اینم امار من بود