توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بسته شدن ناگهانی سایت و این ارور؟؟؟
jafar1374
January 16th, 2012, 20:23
سلام
امروز سایت من بسته شده و این پیام رو می داد:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
هاستینگ بعد چند ساعت سایت رو باز کرد و گفتند که :
اکانت شما به علت مصرف بیش از حد از منابع سرور به خصوص CPU توسط سرور مسدود شده است. در حال بررسی موضوع هستیم. لذا تا دقایقی دیگر نسبت به فعال سازی اکانت اقدام خواهیم کرد.
گفتم چکار کنم که این اتفاق نیفته و جواب دادند که :
مطابق با گزاشات سرور، فرایند زیر در هر بار اجرا بیش از 98 درصد از CPU را به خود اختصاص می دهد:
در واقع این فرایند به تعداد زیاد در طول مدت فعالیت وبسایت در حال اجراست، لذا می توانید با سازنده اسکریپت یا برنامه نویس خود در این باره پیگیر باشید. :39:
میشه لطفا منو در این مورد راهنمایی بفرمائید
سایتم وردپرسه که بادی پرس رو هم روش نصب کردم
پاتوق دوستداران پت و مت
January 16th, 2012, 20:27
یک برنامه نویس باید کد صفحه ای را که پشتیبانی به شما اعلام کرده ببیند , یا اینکه با پشتیبانی خود WordPress تماس بگیرید
البته ممکنه دوستانی باشند که به مشکل شما قبلا برخورده اند و بیان الان راه حلی ارائه بدن :)
اگر امکانش رو دارید روی یک هاست دیگر هم سیستم رو تست کنید اگر جای دیگر مشکلی نبود احتملا تنظیمات سرور با نرم افزار شما سازگار نیست
bepad
January 16th, 2012, 20:30
سلام
این مشکل چند دلیل میتونه داشته باشه یک دلیلش که چند وقت پیش بهش برخوردم اگر در 24 ساعت گذشته اینطور شده هر پستی در 24 ساعت گذشته ارسال کردید حذف کنید و در کل از این مشکل به بعد هر پستی زدید حذف کنید
(یکی از سایتهای خودم همچین مشکلی داشت بررسی کردیم و راه حل بالا جواب داد چون ممکنه یک پست ایراد هایی در لود داشته باشه و...)
CANOR
January 17th, 2012, 02:34
یکی از دلایل بروز این مشکل رول های mod_security هستش
در چنین مواقعی، از میزبانتون درخواست کنید که mod_security رو غیر فعال کنند و دوباره چک کنید. به احتمال زیاد مشکل رفع خواهد شد
البته غیر فعال کردن mod_security از نظر امنیتی اصلا توصیه نمیشه ولی به عنوان یک راه حل موقت میتونید این کار رو بکنید و سپس به دنبال رولی که موجب بروز این خطا شده بگردید
با کمی سرچ توی گوگل میتونید این رولها رو پیدا کنید
Mohammad_reza
January 17th, 2012, 02:49
علاوه بر گفته های دوستان ، اگه فایل .htaccess دارید موقتاً حذفش کنید (بکاپ یادتون نره) ممکنه مشکل حل بشه.
Rezash
January 17th, 2012, 04:02
تگ های هر مطلب رو در حد نیاز بذارید.
پلاگین های اضافی رو غیر فعال کنید
قالب + پلاگین ها رو به یک برنامه نویس نشون بدید تا براتون بهینه کنه
ertebat2002
January 20th, 2012, 18:46
خب در قسمت eror logs میتونید ویرایشش کنید؟
منظورم اینه از طرف سرور هست یا از هاست؟
jafar1374
January 21st, 2012, 09:26
خب در قسمت eror logs میتونید ویرایشش کنید؟
منظورم اینه از طرف سرور هست یا از هاست؟
خودشون مشکل رو حل کردن :-|
نفهمیدم مشکل از کجا بوده ! فقط همون پیامهایی رو که اینجا گذاشتم برام فرستادن
VatanDC
January 21st, 2012, 09:36
ولی من شک دارم مشکل از سمت شما باشه :) این مشکل وقتی پیش میاد که سرور حق دسترسی ها رو تغییر بده و این ارور رو میده یعنی شما باید حق دسترسی ها رو از 777 به 755 تغییر بدید اون وقت همه چیز حل میشد
چون اگه مشکل از سمت cpu فشار وارد به سرور بود باید صفحه سفید میشد و معمولا این مسئله از سمت دیتا بیس پیش میاد :)
jafar1374
January 22nd, 2012, 09:58
ولی من شک دارم مشکل از سمت شما باشه :) این مشکل وقتی پیش میاد که سرور حق دسترسی ها رو تغییر بده و این ارور رو میده یعنی شما باید حق دسترسی ها رو از 777 به 755 تغییر بدید اون وقت همه چیز حل میشد
چون اگه مشکل از سمت cpu فشار وارد به سرور بود باید صفحه سفید میشد و معمولا این مسئله از سمت دیتا بیس پیش میاد :)
منم حدس زدم که مشکل از سمت خودشون باشه - خب حالا چه اتفاقی میفته که یا چجوری شده که حق دسترسیا رو تغییر دادن؟ :-b
VatanDC
January 25th, 2012, 19:55
ببنید گاهی اوقات میزبان با انجام برخی کارها قرار دادن حق دسترسی روی 777 میبنده به همین خاطر این مشکل برمیخوره ، یعنی یهو عوض نشده که از سمت میزبان تغییر کرده حق دسترسی ها
ertebat2002
January 26th, 2012, 17:11
روی یکی از فایل ها در کنترل پنلوت رایت کلیک کنید و ببینید میتونید حف دسترسی را روی 777 بگذارید یا خیر
به همین روش میشه فهمید از طرف سرور بسته شده یا نه
ms313
January 26th, 2012, 17:52
به احتمال قوي از طرف ميزبان هستش . از هاست اشتراكي وارز استفاده مي كنيد.؟
چون مال من وارز بود همينطوري شد گفتم چي شده گفتن كه شما بيشتر از مقدار موجود دسترسي به سرور استفاده مي كنيد به سرور فشار مياد به همين دليل بازگشت پول دادن. اگه سايتتون پر ببينده هستش شايد از اين مشكل بشه البته به نوع محتواي فايل هاي سايتم بستگي داره.
jafar1374
January 27th, 2012, 09:54
به احتمال قوي از طرف ميزبان هستش . از هاست اشتراكي وارز استفاده مي كنيد.؟
چون مال من وارز بود همينطوري شد گفتم چي شده گفتن كه شما بيشتر از مقدار موجود دسترسي به سرور استفاده مي كنيد به سرور فشار مياد به همين دليل بازگشت پول دادن. اگه سايتتون پر ببينده هستش شايد از اين مشكل بشه البته به نوع محتواي فايل هاي سايتم بستگي داره.
نه وارز نیست
فکر نکنم به سرور فشار اومده باشه - احتمالا یه اشتباهی پیش اومده بوده
ertebat2002
January 27th, 2012, 16:48
به احتمال زیاد فشار زیاد روی سرور بوده دوست عزیز که موجب بسته شدن سایتت شده