PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در رابطه با ثبت دامنه ir

EXXXIR
January 15th, 2012, 21:53
سلام

دوستان این ایمیل برای ثبت دامنه جدید ارسال شده باز این چه ادایی این نیک در اورده؟ دوستان می تونند بگن از کی اینطوری شده؟

چنانچه این دامنه را برای شخص یا شرکتی به این نام ثبت می‌کنید، لطفاً شناسه مربوط به همین شخص/شرکت را اعلام نمایید تا دامنه به نام صاحب آن ثبت شود. درغیر اینصورت تعهد کتبی خود مبنی بر قبول مسئولیت هرگونه شکایت یا ادعا در رابطه با این ثبت را ارسال نمایید.

لطفا توجه داشته باشید این تعهد باید حتما توسط صاحب‌امتیاز فعلی با ذکر نام دامنه با حروف بزرگ نوشته و امضاء شده باشد، و ارسال کپی مدرک شناسایی (برای اشخاص حقیقی کپی کارت ملی، و برای اشخاص حقوقی نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی) الزامی است.

توجه: درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسهٔ ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد.
واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پست‌‌الکترونیک: info@nic.ir (https://mail.google.com/mail/mu/mp/341/?mui=ca)

این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.

bepad
January 15th, 2012, 21:59
سلام

وقتی اسم خاص باشه همینکارو میکنن که کسی مدعی بشه مسئولیت نداشته باشند

hamidjan
January 15th, 2012, 22:01
چیز جدیدی نیست.
دامنتون جوریه که ممکنه سوء استفاده بشه ازش. به همین خاطر نیک داره ازتون تعهد میگیره. یه نامه بنویسید که همه مسئولیتهای استفاده از این دامنه رو قبول می کنم. و بفرستید براشون.
میتونید ایمیل هم بزنید. البته باید امضاتونو اسکن کنید. این نامه رو که بفرستید دامنتون تایید میشه.

hamidjooni
January 15th, 2012, 22:05
فقط در خصوص دامنه های خاص این کار رو انجام میدن
خیلی هم کار پیچیده ای نیست با نوشتن یک نامه حل میشه
ولی بهتر اینه که تلفنی حلش کنید

vahidmom
January 16th, 2012, 11:45
با عرض سلام
تا حالا موارد زیادی برای ثبت دامنه های مشتریهای شرکتمون این اتفاق افتاده
به عنوان مثال یک نفر اسم فرهادمجیدی با یه عدد اخرش میخواست ثبت کنه ایرنیک هم گیر داد که کلا نمیشه
یکی میخواست یه سایت خبری بزنه نوشت اهل بیت اینم گیر داد که باید مجوز بگیری از ارشاد
و....
زیاد به دل نگیر

majid67
January 16th, 2012, 12:28
معمولا برای دامینهایی که داخلشون از iran یا ir یا news دارند نیاز به تایید هست.

H2A
January 16th, 2012, 12:30
سلام
واسه منم همچین اتفاقی افتاده بود وقتی میخاستم دامنه ی ام سی ایرانسل رو ثبت کنم
حالا نکته ی جالبش اینجاست که من پول ثبت رو دادم و گفتن پول به حسابتون برگشت داده میشه
من چون از ی سایت نمایندگی خرید کردم و هندل نیکمو از همون جا ثبت کردم وقتی فورگت پسورد زدم تو نیک ی سوال امنیتی عجیب پرسید / تیک دادم به همون نمایندگی گفت که ما کاری نمیتونیم بکنیم !!! باس کپی مدارکو بفرستید واسه نیک اینم ی نکته ی جالب بود که فهمیدم! (تجربه!)
(خب ثبت هندل نیک رو از سایتتون بر دارید تا هر کس مستقیم بره از نیک ثبت نام کنه کهدچار مشکل نشه)