توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی پی اس ویندوز به نت وصل نمیشه!
reza_dadashian
January 15th, 2012, 20:02
سلام دوستان،
من چند روز پیشیه سرور اختصاصی با سیستم عامل vmware esxi 5 تحویل گرفتم و روش windows server 2003 ریختم و شروع کردم طبق آموزش های داخل وب هاستینگ تاک وی پی اس بالا آوردن.
من الان وی پی اس رو نصب کردم ولی نمیدونم چرا به اینترنت وصل نمیشه؟
حتی شک کردم کانفیگ local area connection غلط باشه که پشتیبانی تیکت داد و اطلاعات رو پرسید و وقتی وارد کردم هم چنان کانکت نمیشه...
جالب اینجا هست که زده status : connected و چند بایت send و recieve داره با این حال کانکت نمیشه.
پشتیبانی گفت فایروال رو چک کنم رفتم تو advanced در local area connection و فایروال رو چک کردم که کلا خاموش بود.
مودم رو هم درست انتخاب کردم موقع نصب.
ولی الان از هیچ سایتی پینگ نمیده.
آیا vmware کانفیگ خاصی داره؟
آیا بعد از نصب windows کار خاصی باید میکردم؟
من در مورد vmware کاملا مبتدی هستم لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر
VMguy
January 18th, 2012, 13:54
سرور رو از کجا گرفتین؟
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
شما باید ابتدا یه روتر درست کنین (ترجیحا لینوکس) بعد ویندوز از روترتون اینترنت بگیره
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
VMware ESXi/en – Hetzner DokuWiki (http://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en) اینمیتونه کمک کنه ولی نمیدونم IP گرفتین یا نه!
PENOIL
January 18th, 2012, 14:04
داخل خود ویندوز به 4.2.2.4 پینگ بگیرید ببینید پینگ میده
mamali5
January 18th, 2012, 14:28
آیا از سیستم خودتون به آی پی وی پی اسی که میسازین پینگ دارین؟
reza_dadashian
January 18th, 2012, 15:18
با سلام به همگی ...
مشکل از mac address بود که بعد از ست کردنش روی vps مشکل حل شد.
با تشکر
AvalinHost
January 18th, 2012, 15:37
تنطیمات روتر رو هم باید انجام بدین برای سابنت.
وگرنه بعدها وقتی که میخواین به vps از سابنت آی پی بدین به مشکل بر میخورید.
reza_dadashian
January 18th, 2012, 16:07
میخواستم موضوع جدید باز کنم ولی دیدم بهتره همینجا موضوع رو بگم.
من نصب windows رو یاد گرفتم و الان میتونم با آی پی های جدید vps های ویندوز جدید بسازم.
دیروز رفتم سر وقت linux centos 6.2 نصب کردن ok نشد با همون آی پی و کانفیگ ها ویندوز ریختم دیدم کانکت میشه...
4,5 بار centos رو با کانفیگ های مختلف ریخم ولی ok نشد. یه سری تنظیمات رو نمیشناسم مثل : clone mac address یا تنظیمات همین route...
باید چیکار کنم؟
فیلم آموزشی درباره این چیزا اصلا پیدا کردم.
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
سرور از hetzner هست و unmanaged.
روتر رو تنظیم نکردم ولی الان دارم مقاله ای که گفتید رو میخونم.
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
میتونید راهنماییم کنید برای اضافه کردن route باید چیکار کنم؟
ip اضافه 4 تا دارم که 1ایش داره الان استفاده میشه بر روی یک وی پی اس windows و mac address همشون رو هم دارم.
ممنون میشم.
reza_dadashian
January 18th, 2012, 18:53
من همین الان طی یک مکالمه با یکی از دوستانم از پشتیبانی های persianwhois بهم گفت که برای روتر حتما باید رنج آی پی داشته باشم نه چند عدد آی پی...
من در حال حاظر 4 آی پی به صورت
213.239.***.* دارم که پشت سر هم هست...
لطفا راهنماییم کنید حسابی قاطی کردم. 3 روز تمام کارم شده فقط مقاله خواندن...
اگه میشه id بدید از طریق یاهو سریعتر مشکل رو حل کنیم.
مشکل حل بشه خودم مقالشو مینویسم میگذارم الان کمی عجله دارم...
January 18th, 2012, 19:25
CentOS 6 - Install : Server World (http://server-world.info/en/note?os=CentOS_6&p=install)
بفرمایید
reza_dadashian
January 18th, 2012, 22:15
تشکر ولی این راهنما نصب برای dedicated server هست اگه اشتباه نکنم و اصلا درباره config شبکه توضیح نداده.
VMguy
January 19th, 2012, 21:05
میشه بگین دقیقا کجاشو مشکل دازین؟ image linux داشتین یا .iso?
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست ولی اون چیزی که میدونم اینه که اول میرین یه روتر درست میکنین یه ویرچوال ماشین که ترجیحا سیستم عاملش سنت اواس باشه بد بهش امکان آیپی فوروارد کردنو میدین که بتونه روت کنه مثله اون راهنمائی که از هتزنر دادم بهتون بعدش توی یه سابنت دیگه شروع میکنین ویپیاس هاتونو ساختن و آیپی میدین بهشون آیپیها باید پشت سر هم باشنو جسته و گریخته نباشن یعنی باید توی رنجه روترتون باشن
reza_dadashian
January 20th, 2012, 00:24
دوستان جواب مشکل پیدا شد!
اولا برای ساخت روتر در vmware حتما باید یک رنج آی پی داشته باشیم ...
دوما مشکل از route بده که من چون هنوز لینوکس رو کامل نخوندم راستیتش نمیدونم دقیقا چیکار میکنه ولی یه چیزی تو این مایه ها هست که یه پل ارتباطی بین وی پی اس ما و gateway ایجاد میکنه.
کسانی که مشکل من رو دارن و پس از نصب لینوکس با اطلاعات درست هنوز نه از 4.2.2.4 نه بقیه چیز ها پینگ ندارن دستورالعل زیر رو اجرا کنن شاید جواب بده.
خوب حالا راه حل:
فقط دو دستور زیر رو اجرا کنید تا روت gateway ایجاد بشه:
( جای <gateway> آی پی گت وی رو وارد کنید. )
route add -host <gateway> dev eth0
route aadd default gw <gateway>
با تشکر از آقای حسینی پشتیبانی محترم agonis.ir برای راهنماییشون...
sat2they
February 1st, 2012, 01:14
داداش دمت گرم عالی بود 3 ساعت بود داشتم تنظیماتو تغییر میدادم نمیشد با این دوخط جواب داد مرسی