PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست معرفی بهترین آپلود سنتر دنیا

shervinrv
January 14th, 2012, 16:15
سلام دوستان
من دنبال بهترین اسکریپت آپلود سنتر دنیا هستم
مجانی هم نمیخوام باشه یا نال شده
زیاد پیدا کردم ولی هرکدوم یه ایرادی دارن
مثلا yabsoft خوبه ولی فایل منجر خوبی نداره
xfilesharing اولا ظاهر مناسبی نداره و ضمنا با همه امکاناتش خیلی گرونه (حدود 700دلار) ولی باز به نظرم بهترینه که پیدا کردم

بقیه هم یه چیزی کم دارم
من امکاناتی که میخوام رو مهمتریناشو مینویسم شما ببینید بو پیشنهاد بدید :
1- یا خودش افزونه و ... داشته باشه یا قابلیت ایجاد تغییرات رو داشته باشه که بدم برنامه نویس برام امکانات اضافی رو ایجاد کنه
2- فایل منجر قوی داشته باشه
3- در کنار آپلود سنتر ، لیچ هم باشه
4- امکان عضو گیری و تعریف پلان های مختلف رو داشته باشه
5- امکان اتصال به درگاه بانکی برای پرداخت آنلاین
6- امکان اضافه کردن سرور های مختلف به سایت . چون ممکنه بعدا نیاز بشه سرور ها زیاد بشن . مثلا yabsoft این امکانو داره ولی فکر کنم xfilesharing نداره
7- ظاهر مناسبی داشته باشه
8- امکان تعریف فایل های عمومی و خصوص برای کاربران
9- بازم هست ولی یادم نمیاد . واسه همین گفتم یا افزونه زیاد داشته باشه ، یا قابل تغییر باشه

لطفا بهترینی که میشناسیدو معرفی کنید . پولی و مجانی بودنشم مهم نیست

HADNEZ-ICT
January 14th, 2012, 22:08
دوست عزیز توصیه می کنم بدی واسط بنویسند

shervinrv
January 15th, 2012, 08:49
سلام
ممنون بابت جوابت
آخه اینجوری خیلی گرون در میاد

taghi.karimi
January 15th, 2012, 12:01
دوست من اکثر اسکریپت های معروف شخصی سازی شده هستند!
شما هم طبق نیاز هایی که دارید باید یک دفعه این هزینه را بپردازید!
البته این کار سلیقه ای هست!

Optimus
January 15th, 2012, 13:02
بگردید اسکریپت های اپن سورس خوبی هم تیو سایت ها هست
البته اسکریپت Kleeja من استفاده کردم بد نبوده

amirfateh
January 15th, 2012, 13:06
اگر می خواهید با آپلود سنتر های بزرگ دنیا رقابت کنید کار بسیار سختی پیش رو دارید اونهایی که می بینید موفق هستند زیر ساخت سخت افزاری ونر م افزاری بسیار قوی دارندو از روز اول درنقطه ای که الان هستند نبودند، پس شما هم یا باید بسیار هزینه هنگفتی کنید یا ایده نویی را با قدم های کوچک اما پیوسته شروع کرده و پرورش دهید.

H2A
January 15th, 2012, 20:55
من اول فکر کردم شما ی سایت آپلود سنتر میخای ( با توجه به عنوان)

دوست عزیز عنوان مثل کلمه ی کلیدی سایت میمونه اشتباه باشه به مراتب ضرر میکنی! ( شرمنده اگه جسارت شد)

اما در مورد اسکریپت من پیشنهاد میکنم اگه واسه ایرانی ها (خودمون :دی) میخاین سرویس بدین مشابه پیکوفایل راه بنداز چون که به نظر من بهترینه!

(خواستین من اسکریپت مشابه اونو دارم / پخ بدید)

موفق باشید

shervinrv
January 16th, 2012, 08:48
از همه دوستان ممنونم
راستشو بخواین من دنبال راه انداختن یه آپلود سنتر نیستم که دو روز کار کنه و بعدش جمش کنم و برم
من دقیقا تمام جزئیاتی که میخوامو فکراشو کردم و میدونم برای رسیدن به اون باید حتما به صورت سفارشی بدم برام بنویسن
ولی اون چیزی که من میخوام مطمئنم زیر 15 تومن هزینه برنامه نویسیش نمیشه که من الان نمیتونم چنین هزینه ای بکنم
ترجیح میدم مرحله به مرحله برم جلو
واسه همین فعلا برای شروع دنبال یه اسکریپت آماده هستم که البته امکانات خوبی داشته باشه
تا به مرور بتونم اون چیزی که میخوامو پیاده کنم