توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در مورد فاکتورهای whmcs
iranistar
January 13th, 2012, 23:14
با سلام
یک سوال دارم در مورد فاکتورها ممنون میشم کمکم کنید
بنده مشتری هایی که قبلا در سی پنل ساختم در whmcs ایمپورت کردم و مشخصاتشون رو تکمیل کردم تاریخ سررسید دادم به همشون . سوالم اینه آیا برای این مشتری ها بازم لازمه فاکتور بسازم و تایید کنم که موقع که موقع تمدید ایمیل بده تمدید میخواد؟
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
کسی نیست اینو بهم بگه؟
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
اگه تاپیک خرید زد بودم دو صفحه شده بودx-(
mersad-mr
January 13th, 2012, 23:20
دوست عزیز
در WHMCS کار های خود کار را همانند ساخت فاکتور و..... باید Cron Job فعال باشد
برای فعال سازی آن و یا آموزش آن به لینک زیر بروید
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
یعنی کسی نمیدونه این سوالم رو؟:109:
---------- Post added January 14th, 2012 at 12:35 AM ---------- Previous post was January 13th, 2012 at 11:49 PM ----------
یعنی کسی نمیدونه این سوالم رو؟ (:|
عـــجـــبـــــ!
Fracture
January 14th, 2012, 07:48
سلام, عزیز اگر با تاریخ وارد کردید و ایمیلهاشون هم وارد شده، فاکتور براشون ارسال میشه. توصیه بنده اینه که یه یوزر تست بسازید و روش امتحان بفرمائید.
mehrshad.ho
January 14th, 2012, 08:59
فکر می کنم اگه توی قیمت ها سالیانه یا ماهیانه رو مشخص کرده باشی خودکار فاکتور ساخته بشه می تونی از داخل پروفایل مشتری هم تاریخ سررسید رو نگاه کنی
DVBBaz
January 14th, 2012, 10:20
در صورتی که تاریخ سررسید فاکتور درست تنظیم شده باشه و Cron Jobرو هم تنظیم کرده باشی نباید مشکلی باشه عزیزم.
iranistar
January 14th, 2012, 19:17
دوستان یعنی برای مشتریانی که از قبل داشتم باید فاکتور ایجاد کنم
قبلا در whmcs مشتریانم نداشتم بعد نصب کردم و بعد محصول براشون تعریف کردم
EXXXIR
January 14th, 2012, 19:24
دوستان یعنی برای مشتریانی که از قبل داشتم باید فاکتور ایجاد کنم
قبلا در whmcs مشتریانم نداشتم بعد نصب کردم و بعد محصول براشون تعریف کردم
شما محصول مورد نظر برای مشتریا اضافه کنید، حالا بر اساس تنظیماتی که توی اون محصول دارید و برای مشتری هم محصول اضافه کردید چرخه پرداخت تعیین میشه (ماهانه، سالانه و...)
حالا تنها کاری که لازمه انجام بدید تعیین کردن تاریخ سررسید بعدی هست.
====
بعد از اینکه به تاریخ سررسید تنظیمی رسیدید سیستم بررسی میکنه چرخه پرداخت چه دوره ای هست و فاکتور جدید بر اساس همون ایجاد میکنه.
موفق باشید
iranistar
January 14th, 2012, 19:45
شما محصول مورد نظر برای مشتریا اضافه کنید، حالا بر اساس تنظیماتی که توی اون محصول دارید و برای مشتری هم محصول اضافه کردید چرخه پرداخت تعیین میشه (ماهانه، سالانه و...)
حالا تنها کاری که لازمه انجام بدید تعیین کردن تاریخ سررسید بعدی هست.
====
بعد از اینکه به تاریخ سررسید تنظیمی رسیدید سیستم بررسی میکنه چرخه پرداخت چه دوره ای هست و فاکتور جدید بر اساس همون ایجاد میکنه.