PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مهم و فوري در مورد تنظيم مقدار Custom timeout و Check period در سايت www.serviceuptime.com

Ariya
January 13th, 2012, 11:47
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.

پس از مشورتهاي فراوان من از سايت Service Uptime - Free Website Monitoring Service (http://www.serviceuptime.com/) يك سرويس مانيتورينگ وب سايت خريد كرد.

من مقادير Custom timeout را 5 دقيقه و Check period را نيز 5 دقيقه كه البته روبروي آن نوشته 3 Available قرار دادم.

در مورد Custom timeout از 5 تا 35 دقيقه و در مورد Check period از 3 تا 30 دقيقه قابل انتخاب هست.

حال مبخواهم ببينم بهترين مقادير قابل انتخاب براي سايت من چند است ؟

خواهشمندم دوستاني كه از اين سايت سرويس گرفتن و استفاده مي كنند به طور كامل توضيح بدهند.

با تشكر فراوان.

ارادتمند شما.

آريا.

mahosseini
January 13th, 2012, 12:27
سرویس های آپ تایم طی زمانبندی مشخص پکتی رو برای سرویس شما ارسال می کنن ،در صورتی که پکت برگرده به معنی UP بودن و در صورتی Lost بشه به معنی Down بودن هست .

شما با کم کردن این زمان به عدد دقیق تری در مورد زمان پایداری ( Up Time ) در مورد سرویستون دست خواهید یافت .

اگر می خواهید دقت بالا بره زمان رو به حداقل برسونید .
اگر می خواهید این رو نمایش بدید زمان رو بالاتر ببرید ( البته کار جالبی به نظر نمی رسه )

اما حالت استانداردش ( 5 تا 10 ) دقیقه هست

سریلند باشید

amirfateh
January 14th, 2012, 15:50
زمان های تعیین شده بصورت پیش فرض مناسب هستند.