PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد اسکریپت freer

majid2009s
January 12th, 2012, 17:00
با سلام
من این اسکریپت و نصب کردم ولی هنوز تو بانک ملت حساب باز نکردم
تو آخرین نسخه این اسکریپت ماژول بانک ملت روش به صورت پیش فرض هست؟درسته؟
تو قسمت ماژولش شماره پايانه پذيرنده این چیه؟باید چطور از بانک بگیرمش؟
نام كاربري پذيرنده و كلمه عبور پذيرنده همون یوز پسه که برای ورد به قسمت خدمات الکرونیکی میزنیم؟
آیا بعد از وارد کردن اطلاعات تو این ماژول اسکریپت به درگاه وصل میشه؟

ممنون میشم پاسخ سوالات منو بدید

P30Tools
January 12th, 2012, 17:07
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک (http://www.behpardakht.com/Help_payments.aspx)

p30speed
January 12th, 2012, 17:12
دوست عزیز اول این اسکریپت برای خودش تایپیک داره

http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index15.html

دوم سوالاتی که شما کردید اصلا ربطی به اسکریپت نداره. همه اینها مربوط به ماژل بانک ملت. پس موضوعتون هم اشتباه.
سوم یک سرچ میکردید جواب سوالتون میگرفتید
چهارم تمام این اطلاعات بعد از اینکه شما در پذیرنده اینترنتی بانک ملت عضو شدید به شما داده نمی شود و میتوانید از درگاه بانک استفاده نمایید/

vps-baran.ir
January 12th, 2012, 18:15
شما بعد از اینکه مشخصات درگاه ملتتون رو گفتید در اون قیمت بزارید وصل میشه

البته آی پی سرور هم مهمه که سایتتون رو عوض نکنید

sardarn
January 12th, 2012, 19:03
سلام

ماژول اسکریپت این بانک یک ناقصی دارد که با اون نمی تونید تاییدیه بانک رو بگیرید.در ماژول دو تابع استفاده نشده به همین دلیل بعد از گرفتن در گاه از به پرداخت وقتی می خواهند درگاه شما را تایید کنند ، تاییدیه نمی دهند

m.hoseynpur
January 12th, 2012, 19:15
سلام

ماژول اسکریپت این بانک یک ناقصی دارد که با اون نمی تونید تاییدیه بانک رو بگیرید.در ماژول دو تابع استفاده نشده به همین دلیل بعد از گرفتن در گاه از به پرداخت وقتی می خواهند درگاه شما را تایید کنند ، تاییدیه نمی دهند

مازول اصلیش مشکل داره بنده یه مازول اختصاصی واسه ملت و پارسیان براش کاملا اکی هست.حرف شما رو تایید میکنم

masooumi
January 12th, 2012, 19:20
سلام

بله ماژول ملت که روی نسخه آخر هست دو تابع را ندارد. و ماژول بانک پارسیان مشکلاتش رفع شده وی تونید از سایت اصلیش دانلود کنید.

sardarn
January 12th, 2012, 19:23
مازول اصلیش مشکل داره بنده یه مازول اختصاصی واسه ملت و پارسیان براش کاملا اکی هست.حرف شما رو تایید میکنم

اون رو با چه قیمتی می فروشید؟

majid2009s
January 12th, 2012, 20:25

لطفا قیمتتون رو بگید

m.hoseynpur
January 12th, 2012, 20:27
لطفا قیمتتون رو بگید

10 تومان

majid2009s
January 12th, 2012, 20:29
10 تومان

خوب میشه لینک یه سایتی که روش راه اندازی کردیده بدید؟