ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بایوزر root

faranetwork
January 11th, 2012, 12:58
با سلام خدمت دوستان و همکاران...یک سرور داریم که روش هاست هست و حالا میخوام انتقال بدیم به یک سرور دیگه..ولی یک مشکلی که داره پسورد root سرور کمتر از 30 ثانیه عوض میشه...ممنون میشم بگین چطوری رفعش کنم؟؟؟

Warez-Host.IR
January 11th, 2012, 13:32
سلام
مبین جان یعنی چی کمتر از 30 ثانیه عوض میشه ؟؟
یعنی بعد از بازیابی پسورد و تغییر آن مجدد پسورد به کلمه عبور قبلی تغییر میکنه ؟؟
بعد اینکه روی این سرور سی پنل نصب هست , چرا از طریق خود سی پنل اقدام به انتقال نمی کنی ؟؟
اگر درمورد این تغییر پسورد بعد از 30 ثانیه بیشتر توضیح بدی , شاید در حد اطلاعات ما یا دیگر همکاران باشه و راهنمایی کنیم

موفق باشی

faranetwork
January 11th, 2012, 15:09
سلام
مبین جان یعنی چی کمتر از 30 ثانیه عوض میشه ؟؟
یعنی بعد از بازیابی پسورد و تغییر آن مجدد پسورد به کلمه عبور قبلی تغییر میکنه ؟؟
بعد اینکه روی این سرور سی پنل نصب هست , چرا از طریق خود سی پنل اقدام به انتقال نمی کنی ؟؟
اگر درمورد این تغییر پسورد بعد از 30 ثانیه بیشتر توضیح بدی , شاید در حد اطلاعات ما یا دیگر همکاران باشه و راهنمایی کنیم

موفق باشی

مرسی که جواب دادی رحمان جان...از طریق سی پنل میخوام انتقال بدم ولی ببین مشکل اینجاست که من پسورد رو عوض میکنم عوض میشه ..از زمانی که پسورد برای اولین بار استفاده میشه کمتر از 30 ثانیه عوض میشه نمیدونم یا expire میشه...ولی به پسورد قبلی بر نمیگرده...واسه همین وسط انتقال ارور میده!! میگه پسورد اشتباه هست...ممنون میشم اگه بتونی راهنمایی کنی

itjavani
January 11th, 2012, 15:49
پسورد ساده انتخاب میکنی؟

faranetwork
January 11th, 2012, 16:01
پسورد ساده انتخاب میکنی؟

سلام محمد جان...ممنون که جواب دادین نه پسورد سخت..حتی از پسوردهایی که خود whm میده گذاشتیم نشد

afshin-virus
January 28th, 2012, 18:25
این مورد به دلیل منقضی شدن session می باشد. و در حقیقت session شما منقضی میشود و باید مجددا لاگین کنید

PerDon
April 25th, 2012, 21:38
اشتباه شد ! ;)

behrooz_iri
April 25th, 2012, 21:54
بنده از ایشون سرویس دارم ، پشتیبانی ، آپ تایم واقعاً خوبی دارن .. ;)

شما هم یه چیزی دیدی :دی آخه مگه آفر داده که ازش حمایت میکنی ؟ بنده خدا مشکل داره d:

PerDon
April 25th, 2012, 21:57
شما هم یه چیزی دیدی :دی آخه مگه آفر داده که ازش حمایت میکنی ؟ بنده خدا مشکل داره d:

:O اشتباه زدم میخواستم تو تاپیک نوین vps پست بدم :))) اشتباه شد .

camelian77
April 26th, 2012, 01:06
لطفا نتیجه دستور زیر رو بدید:

chage -l root

faranetwork
April 26th, 2012, 21:57
لطفا نتیجه دستور زیر رو بدید:
تاریخ شروع تاپیک رو دیدین؟
January 11th, 2012

ممنون که میخواستین کمک کنین ولی مشکل حل شده

saman321
May 1st, 2012, 16:17
سلام منم چنین مشکلی داشتم با مراجعه به ویستا هاست مشکلم حل شد

faranetwork
May 1st, 2012, 17:15
سلام منم چنین مشکلی داشتم با مراجعه به ویستا هاست مشکلم حل شد

تاریخ شروع تاپیک رو دیدین؟
January 11th, 2012
با این کار ها به 100 تا پست نمیرسین

آگونیس
May 1st, 2012, 21:52
از امضاش می تونی بفهمی داره تبلیغات سایت خودش رو می کنه!!
جالبه

faranetwork
May 1st, 2012, 22:03
از امضاش می تونی بفهمی داره تبلیغات سایت خودش رو می کنه!!
جالبه

اونقدر بیکار نبودم وقت کنم امضاء رو بخونم:))

آگونیس
May 1st, 2012, 22:05
اونقدر بیکار نبودم وقت کنم امضاء رو بخونم:))

چشمت باید همه جا کار کنه :)) حالا یکیم امروز دیدم امضاش رو از امضات کپی کرده بود
این پستم الان اسپم می دونند ما رو بن می کنن :))
جهت جلوگیری از اسپم می شه ای دی تون رو بدهید در یاهو توضیح بدهید چطور مشکل حل شد :دی