PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی دوستان در مورد این ارور که هر قسمت رو میزنم همین ارور رو میده!!!!!!!؟

Lexus
January 11th, 2012, 08:43
سلام

آقا ما یک سرور داریم که4 تا آیپی داره نمیدونم از دیروز چه مرگش شده که یکی از آیپی ها که اکانتینگ روش نصب بود پینگ میده ولی نمیتونم وارد ssh بشم. هرکاری کردم نشد .

از جایی خوندم امکان داره که فایروال آیپی رو بلوک کرده باشه. حالا میخوام وارد کنسول بشم باز میبینم پسورد روت کنسول وی پی اس که لینوکس هست رو ندارم . به فکر این افتادم که ریکاوری کنم دیدم بازم نشد یک دوستی از همین سایت روش کار کرد و گفت این نسخه از سیستم عامل قبلیت ریکاوری نداره باید از ایزو استفاده کنید ولی باز اون قسمت که برای مانت ایزو رو میزنم ارور مشابه رو میده.

والا نمیدونم چیکار کنم . ممنون میشم دوستان راهنمایی کننند.

4318

iranmizban
January 11th, 2012, 10:23
با سلام .
دوست عزیز ، شما از روی سیستم خانگی با کنسول به سرور وصل میشین ؟
در مورد ssh هم اگر از اینترنت کشور استفاده میکنید ، این امکان حذف شده و امکان ارسال دیتا وجود نداره ( جهت ارتقاء امینت اینترنت کشور :D ) .
این خطا معمولا بخاطر سرعت پایین اینترنت رخ میده و زمانی که درخواستی ارسال میشه و زمان زیادی بین درخواست و ارسال فرمان پیش بیاد ، این خطا رویت میشه .

amirfateh
January 11th, 2012, 13:31
فکر می کن این مشکل باشه چون تقریبا 10 روزه من هم نمی تونم با ssh وصل بشم،فقط وقتی با و ی پ ی ا ن از آی پی خارج از ایران هستم می تونم وصل بشم

Lexus
January 11th, 2012, 13:43
من کلایت رو از روی ویندوز خودم وصلم میشم ولی ssh رو از روی وی پی اس

Veria
January 13th, 2012, 11:37
به خاطر لیمیت بودن پورت ها نمیتونید کنسول رو باز کنید.
کلاینت رو هم روی وی پی اس باز کنید.