توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود یا سرور مجازی؟!
aminarab17
January 10th, 2012, 15:06
سلام دوستان
در حال ساخت یک سایت دانلود هستم
سوالی که برایم پیش آمده این است که از هاست دانلود استفاده کنم که 15 گیگ فضا و پهنای باند نامحدود بهم میدهد یا یک سرور مجازی بگیرم که 25 گیگ فضا و 500 گیگ پهنای باند بهم میدهد.
هزینه ی ماهیانه هر دوی آنها یکی است ، اما نمیدانم کدامیک بیشتر به درد کار من میخورد.
با تشکر
Rezash
January 10th, 2012, 15:13
سلام دوستان
سوالی که برایم پیش آمده این است که از هاست دانلود استفاده کنم که 15 گیگ فضا و پهنای باند نامحدود بهم میدهد یا یک سرور مجازی بگیرم که 25 گیگ فضا و 500 گیگ پهنای باند بهم میدهد.
هزینه ی ماهیانه هر دوی آنها یکی است ، اما نمیدانم کدامیک بیشتر به درد کار من میخورد.
با تشکر
سلام
اگر دانش مديريت سرور رو داريد سرور مجازي به صرفه تر هست در غير اينصورت هاست دانلود بگيريد.
php.source
January 10th, 2012, 15:27
سرور مجازی ویندوز بگیرید
navid2zp
January 10th, 2012, 15:32
بستگی داره چقدر بتونید هزینه کنید
بهترین کار یه هاست دانلود هستش + یه وی پی اس که کارهائی از قبیل دانلود رار و .. اون تو انجام بدید بعد منتقل کنید به هاست چون در هر صورت امنیت هاست اگه شرکتش معتبر باشه بالاست.
برای هاست دانلود هم میتونید هاستی بگیرید که فضاش نا محدود باشه در عوض هزینه پهنای باند رو بدید که به فک کنم بهتره
من همینکارارو کردم و راضی هستم
danitfk
May 30th, 2012, 23:45
سلام دوستان
با تشکر
خرید سرور مجازی 100% بهتر هست .. چون تمامی منابع به صورت اختصاصی برای سرور شما اختصاص داده شده و همچنین جدا از این مسائل اطلاعاتِ خودتون رو افزایش بدید.
aminarab17
May 31st, 2012, 01:18
خرید سرور مجازی 100% بهتر هست .. چون تمامی منابع به صورت اختصاصی برای سرور شما اختصاص داده شده و همچنین جدا از این مسائل اطلاعاتِ خودتون رو افزایش بدید.
سلام دوست من
این تاپیک برای خیلی خیلی وقت پیشه.
حالا با دستورات سرور لینوکس هم آشنا هستم چه برسه کار با سرور ویندوز:D
سایتم هم اینه :کافیکس فیلم (http://coffeex.ir)
serverstar.ir
May 31st, 2012, 10:56
دانش مدیریت سرور نمیخواد اگر کار رو گسترش میدید حتما" سرور مجازی بگیرید
fathipours1
May 31st, 2012, 15:17
سلام دوست من
این تاپیک برای خیلی خیلی وقت پیشه.
حالا با دستورات سرور لینوکس هم آشنا هستم چه برسه کار با سرور ویندوز:D
سایتم هم اینه :کافیکس فیلم (http://coffeex.ir)
اگر بتونید مدیریت و امنیت سرور رو ردیف کنید صد در صد سرور مجازی پیشنهاد میشه
برای اینکه دقیقا پرداختهاتون رو میدونید و مشکل پنهای باند ندارید و مشکل حجم ندارید و با کمترین هزینه میتونید هارد ارتقاء بدید
m2coyote
June 1st, 2012, 18:19
یه مسئله ای.من یه سرور ویندوز گرفتم.سایت دانلودمم رو یه هاست دیگه هستش.ساب دامین ساختم و value رو عوض کردم و از این نظر مشکلی ندارم.اما الان بلد نیستم چیکار کنم واسه ادامه مطلب.یعنی فایل هامو چطوری بریزم که وقتی لینک میدم فقط دانلود شه.باید ftp راه بندازم؟اگه آره که من راه میندازم اما دسترسی انونی موس نمیده
RoobinaServer
June 1st, 2012, 18:22
یه مسئله ای.من یه سرور ویندوز گرفتم.سایت دانلودمم رو یه هاست دیگه هستش.ساب دامین ساختم و value رو عوض کردم و از این نظر مشکلی ندارم.اما الان بلد نیستم چیکار کنم واسه ادامه مطلب.یعنی فایل هامو چطوری بریزم که وقتی لینک میدم فقط دانلود شه.باید ftp راه بندازم؟اگه آره که من راه میندازم اما دسترسی انونی موس نمیده
iis web server نصب کنید.
یا حق
m2coyote
June 2nd, 2012, 01:13
خوب این کارو کردم.بعدش؟
RoobinaServer
June 2nd, 2012, 01:23
خوب این کارو کردم.بعدش؟
بعدش نداره که تنظیم کنید وب سرورتون را روی درایو یا فولدری که فایل هاتون داخلش هست و دانلود کنید با لینک مستقیم.
m2coyote
June 2nd, 2012, 01:56
بعدش نداره که تنظیم کنید وب سرورتون را روی درایو یا فولدری که فایل هاتون داخلش هست و دانلود کنید با لینک مستقیم.
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.من دو روزه که برای تست یه فایل تکست میزاشتم و اونم view میکرد جای اینکه دانلود کنه و منم اعصابم واقعا خورد شده بود.کردمش زیپ.دیدم دانلود کرد