PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی و چند سوال مهم

a63
January 9th, 2012, 21:28
با سلام

دوستان من یک سایت چت روم دارم که تا حالا روی هاست اشتراکی بوده و به علت مصرف بالای سی پی یو و رم دچار مشکلاتی شده که بعد از صحبت با چند نفر به این نتیجه رسیدیم که باید به سرور مجازی انتقال پیدا کنه که رمش بالای یک گیگ باشه و سی پی یو هم بالا باشه

حالا سولات من اینه که من تا حالا فقط با سرورهای اشتراکی کار کردم وبه هیچ عنوان با سرورهای مجازی کارنکردم ونحوه تنظیماتشو نمیدونم, آیا میشه از جایی که سرورو بگیرم خودش تمام تنیظماتشو انجام بده و تمام نرم افزارهای امنیتی را نصب کنه و به طور خلاصه بگم که بتونه سرور مجازی را برای من مثل یک هاست اشتراکی بکنه و کار منو راحت کنه , آبا همچین چیزی امکان داره؟

در ضمن حتما باید کنترل پنل بخرم یا همون کلکسو جواب میده؟
چون به جز چت روم چندتا سایت دیگه دارم که میخوام انتقالش بدم به همین سرور مجازی

به هرحال ممنوم میشم دوستا راهنمایی کنند و اگرم آفری دارن حتما بدن.

m3hdi
January 9th, 2012, 21:31
با سلام

دوستان من یک سایت چت روم دارم که تا حالا روی هاست اشتراکی بوده و به علت مصرف بالای سی پی یو و رم دچار مشکلاتی شده که بعد از صحبت با چند نفر به این نتیجه رسیدیم که باید به سرور مجازی انتقال پیدا کنه که رمش بالای یک گیگ باشه و سی پی یو هم بالا باشه

حالا سولات من اینه که من تا حالا فقط با سرورهای اشتراکی کار کردم وبه هیچ عنوان با سرورهای مجازی کارنکردم ونحوه تنظیماتشو نمیدونم, آیا میشه از جایی که سرورو بگیرم خودش تمام تنیظماتشو انجام بده و تمام نرم افزارهای امنیتی را نصب کنه و به طور خلاصه بگم که بتونه سرور مجازی را برای من مثل یک هاست اشتراکی بکنه و کار منو راحت کنه , آبا همچین چیزی امکان داره؟

در ضمن حتما باید کنترل پنل بخرم یا همون کلکسو جواب میده؟
چون به جز چت روم چندتا سایت دیگه دارم که میخوام انتقالش بدم به همین سرور مجازی

به هرحال ممنوم میشم دوستا راهنمایی کنند و اگرم آفری دارن حتما بدن.

باید مدیریت سرور هم سفارش بدید ( سرورهای مدیریت شده)
به انتخاب شماست

mamali5
January 9th, 2012, 21:54
با سلام

در صورت تهیه سرویس از ما کار های نصب کنترل پنل و موارد امنیتی
رایگان انجام خواهد شد.

آفر زیر هم میتونیم بدیم خدمتتون:

پردازنده: 3 هسته 3.4 گیگاهرتز
مقدار رم: 1 گیگابایت
فضای هارد: 60 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود

ماهانه 30000 تومان

porya_spy
January 9th, 2012, 23:35
رم: 1 گیگابایت
هارد: 100 گیگابایت
پهنای باند: نامحدود

ماهانه 35000 تومان
هزینه مدیریت جدا حساب میشه

Mr_Parham
January 9th, 2012, 23:50
سلام
خوشحال میشیم بتونیم در خدمتتون باشیم
به شما این پلن رو پشنهاد می کنم با دو ای پی اضافه و 100 البته سی پنل؛ براتون نصب و راه اندازی اولی هم انجام خواهیم داد و کانفیگ شده خدمت شما تحویل میدیم!
==========================
حافظه رم : 2048 MB
فضای دیسک : 160GB
پورت آپ لینک سرور اختصاصی میزبان: 1Gbps
تعداد آی پی ها : 1
ماهانه : 55000 تومان قبل از تخفیف
سه ماهه : 148500 تومان قبل از تخفیف
شش ماه : 264000 تومان قبل از تخفیف
برای سفارش اینجا کلیک کنید (http://www.expressvds.com/my/cart.php?a=add&pid=8)
==========================
سرعت سرور هایی که از آمریکا تحویل داده میشن
http://www.speedtest.net/result/1696756113.png

برای ماه اول هم 40 درصد می تونین تخفیف بگیرین، کدش در وبسایت اصلی ما موجود هست، بر روی کد تخفیف کلیک کنید تا نشان داده بشه !

a63
January 10th, 2012, 02:24
من چندتا سوال ديگه داشتم: بك آپ در سرور مجازي فقط به عهده خودمان ميباشد و ارائه دهنده سرويس هيچ گونه مسوليتي ندارد؟

روي سرور مجازي تا چند تا سايت ميشه راه اندازي كرد؟

در صورتي كه سرور به هردليلي به مشكل امنيتي برخورد كند ويا هك بشود آيا ارائه دهنده سرور پشتيباني انجام ميدهد يا خير

تفاوت سرور ميكروتيك با بقيه سرورها در چيست؟

در ضمن منتظر پيشنهاداتتون هستم.

Mr_Parham
January 10th, 2012, 03:01
من چندتا سوال ديگه داشتم: بك آپ در سرور مجازي فقط به عهده خودمان ميباشد و ارائه دهنده سرويس هيچ گونه مسوليتي ندارد؟
روي سرور مجازي تا چند تا سايت ميشه راه اندازي كرد؟
در صورتي كه سرور به هردليلي به مشكل امنيتي برخورد كند ويا هك بشود آيا ارائه دهنده سرور پشتيباني انجام ميدهد يا خير
در ضمن منتظر پيشنهاداتتون هستم.
سرویس دهنده مسوليتي ندارد
هر چند تا بخواین !
اگر مشکلی باشه که دسترسی شما به سرور قطع شده و نمی تونین به سرور وصل بشین کمک می کنند، در باقی موارد وظیفشون نیست اگر هم کمک کنند

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

تفاوت سرور ميكروتيك با بقيه سرورها در چيست؟

میکروتیک به کار شما نمیاد دوست عزیز، اصلا استفاده ی دیگری داره

m_dg_farari
January 10th, 2012, 04:58
دوست من ، قبل از خرید سرور مجازی حتما و حتما و حتما کمی در مورد سیستم عامل های مختلف و اینکه کاربرشون چیه تحقیق کنید!
شما یه سرویس 120% مدیریت شده نیاز دارید و مدیریت حرفه ای هم نیاز دارید! که به جرئت میتونم بگم 90% ارائه دهندگان ایرانی از ارائه ی چنین پشتیبانی عاجز هستند! چون اطلاعات پایینی دارن!
پس قبل از خرید حتما این موارد رو با سرویس دهندتون در میون بذارید...

amirizadi
January 10th, 2012, 09:40
1 گیگ رم
60 گیگ هارد
1 ترابایت پهنای باند
ماهانه 30.000

mohsened
January 10th, 2012, 13:12
http://www.webhostingtalk.ir/f15/37655/

a63
January 10th, 2012, 17:45
دوست من ، قبل از خرید سرور مجازی حتما و حتما و حتما کمی در مورد سیستم عامل های مختلف و اینکه کاربرشون چیه تحقیق کنید!
شما یه سرویس 120% مدیریت شده نیاز دارید و مدیریت حرفه ای هم نیاز دارید! که به جرئت میتونم بگم 90% ارائه دهندگان ایرانی از ارائه ی چنین پشتیبانی عاجز هستند! چون اطلاعات پایینی دارن!
پس قبل از خرید حتما این موارد رو با سرویس دهندتون در میون بذارید...

دقیقا منم یه همچین چیزی میخوام که سرویس کاملا مدیریت شده باشه و تمام برنامه هاش نصب و آماده باشند و چون من تا حالا فقط با هاستهای اشتراکی کارکردم و اطلاعات زیادی راجع به سرور مجازی ندارم فردا به مشکل نخورم

دوستان خواهشا با توجه به این موضوع آفرهای خودشون را بدن

m_dg_farari
January 10th, 2012, 18:11
سلام
در صورت تمایل میتونیم سرویس مدیریت شده تقدیم شما بکنیم و کانفیگ های مورد نیاز شما رو هم پیاده کنیم...
جهت دریافت مشاوره و اطلاعات دقیقتر میتونید با شماره ی دفتر تماس بگیرید: 3187838-0312

porya_spy
January 10th, 2012, 18:23
دقیقا منم یه همچین چیزی میخوام که سرویس کاملا مدیریت شده باشه و تمام برنامه هاش نصب و آماده باشند و چون من تا حالا فقط با هاستهای اشتراکی کارکردم و اطلاعات زیادی راجع به سرور مجازی ندارم فردا به مشکل نخورم

دوستان خواهشا با توجه به این موضوع آفرهای خودشون را بدن

سرور رو واستون کاملا مدیریت و پشتیبانی میکنیم ولی هزینه جداگانه محاصبه میشه
09369643529

HyperServer
January 10th, 2012, 19:30
با سلام خدمت شما...
پلن های ما رو هم میتونید ملاحضه کنید. لینک در امضا هست. (حداقل رم 1 یا 2 به شما پیشنهاد میشه)
همچنین مدیریت کامل رو ماهانه 75 دلار میتونیم در خدموتتون باشیم

a63
January 10th, 2012, 19:51
با تشکر از همه دوستان

سرور مورد نظر خریداری شد.

reeza
January 11th, 2012, 01:23
یک گیگ رم
سی گیگ هارد
ماهانه سی تومان
با کانفیگ رایگان