PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور از ایران

mdake.com
January 9th, 2012, 18:38
سلام دوستان
ما نیازمند یه سرور اختصاصی یا مجازی هستیم تو ایران که
قوی باشه و پهنای باندشم بالا باشه قیمتشم مناسب ...
حداقل پهنای باند نیاز ما تو ماه + 300 گیگ هست
حداقل رم هم 8 گیگ حالا کمتر هم مشکلی نیست ولی 8 باشه خوبه
قیمت لطفا مناسب باشه ...
لطفا افر هاتونو بدید من 2 روز بیشتر واسه انتقال وقت ندارم ...
ممنون

mohsen1
January 9th, 2012, 19:22
ماهانه 400 هزار تومان / سروش رسانه / پورت اختصاصی /
میزبانی بر بروی سرور قدرتمند 8 هسته ای
با

mdake.com
January 9th, 2012, 19:25
من فکر کنم با این قیمت ها باید بریم رو سرور مجازی ....
لطفا قیمت سرور مجازی به ما بدید
و اینکه پهنای باند هم 500 گیگ حداقل میخوایم تو ماه :-<

mohsen1
January 9th, 2012, 20:11
وی پی اس رو گفتم :d
مصرف پهنای باند با توجه به اینکه روی 1 مگابیت اختصاصی هستید نامحدوده. البته تا 8 مگابیت هم در صورتی که نیاز باشه خودکار افزایش خواهید داشت ولی باید هزینه افزایش مصرف رو پرداخت کنید.
به همین خاطر و با توجه به اینکه امکان استفاده بیشتر شما از پورت میره اون مبلغ رو اعلام کردم. (حدودی)
در سایر سرویس دهنده پورت محدود بین همه به اشتراک گذاشته میشه و در صورتی که مصرف شما از یه حدی بالا بره شما رو مجبور به استفاده از پهنای باند اختصاصی می کنند.

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------

نکته مهم در روش بالا اینه که شما در هیچ ساعتی از شبانه روز افت سرعت ندارید چون در صورت نیاز پهنای باند شما افزایش پیدا می کنه و در واقع شما پولی رو پرداخت می کنید که با مصرفتون متناسب هست.
ولی در سایر سرویس دهنده ها که پورت اشتراکی هست قطعا در ساعات متفاوت افت سرعت رو خواهید داشت.

mdake.com
January 9th, 2012, 21:28
یا بسم الله ...
اقا خواهشا یه مجازیه خوش قیمت تر بدید به ما :-<

mohsen1
January 9th, 2012, 21:41
ParsDev.Ir - سرورهای مجازی لینوکس در ایران - سایت رسمی شرکت نگاه روشن پارس (http://parsdev.ir/page-iranlinuxvps.html)
4 گیگ رم با 150 گیگ پهنای باد رو داره 150 میده.
هر 100 گیگ اضافه 35000 تومان.
و ..
ولی پورت اشتراکی دارید