توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ريسلر شدن
shazo
January 9th, 2012, 17:50
سلام دوستان خسته نباشيد
بنده مي خواستم يه ذره آموزش ببينم در مورد هاست و....
به پيشنهاد خيلي از دوستان گفتن كه از ريسلر شروع كنم خيلي خوبه..
بعد يكي از دوستان گفتن كه دامين بگيرم و من گرفتم.. بعد گفتن كه بايد دی ان اس و چایلد نیم های زیر را ست کنم كه من ميل زدم به همون جايي كه دامين گرفته بودم..
شما دامین دارید که به شرکت گفتید تغیر dns رو انجام بدن اگه امکانش هست یکم واضح تر توضیح بدید
shazo
January 9th, 2012, 18:54
من دامين رو گرفتم
ثبت شده ؛ بعد اون دوستمون گفتن dns ها رو عوض كنم ! حالا نمي دونم به چه دليل !!
الان سوال من اينه بايد براي نصب whmcs حتما هاست داشته باشم ؟
و اين كه بعد از اين بايد جي كار كنم ؟
sarvar
January 9th, 2012, 19:07
:-o
دوست گرامی شما که هنوز نمیدونی دامنه چیکار میکنه و هاست چیه چطوری میخوای فروشنده هاست بشی
دوستان وب
January 9th, 2012, 19:08
با سلام ؛
دوست عزیز چایلد نیم ها و دی ان اس ها برای استفاده از ریسلر حتما باید ست شوند تا شما بتوانید با دی ان اس اختصاصی هاست بدهید ...
amd
January 9th, 2012, 19:10
برای گذاشتن فایل باید هاست داشته باشید در ضمن اگه برای فروش پشتیبانی خواستی هستم
shazo
January 9th, 2012, 19:10
در جواب دوست عزيز
sarvar
بنده مي خواستم يه ذره آموزش ببينم در مورد هاست و....
بنده قصدم آموزشه عرض كردم تاپيك رو درست بخونيد !!
amd
January 9th, 2012, 19:17
متوجه شدید؟
hamidjooni
January 9th, 2012, 20:33
دوست عزیز با این روش آموزش نمیشه
اینجا فقط می توان رفع اشکال کرد نه اینکه از پایه شروع کنیم الفبا رو و بیاییم بالا
بعد از همه اینها لابد می خواهید بدونید حالا چطور سایتتون رو فعال کنید و بعد نصب whmcs پیکر بندی و نحوه فروش و ...
اگر می خواهید واقعا وارد این کار بشید پیشنهاد من اینه که یک سایت آماده و کامل تهیه کنید و در خلال کار با روش فروش و ... آشنا بشید
البته تا چند وقت باید رو سایتتون کار کنید و با احتیاط جلو برید وقتی مطمئن شدید که برای فروش آماده هستید می تونید اقدام کنید
کمک دیگه ای اگر خواستید در خدمتم
آی دی یاهو hamidm4u