PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا سایت resellerclub معتبر است ؟

joomla2
January 8th, 2012, 19:33
سلام دوستان

آیا سایت resellerclub.com معتر است ؟ با ایران مشکلی نداره ( از نظر تحریم ) ؟

میخوام ازشون هاست بگیرم یه وقت مشکل واسم پیش نمیاد ؟

ممنون

hamidjan
January 8th, 2012, 19:36
خیر کاملا معتبره. مشکلی نداره. هندی هستند.
البته کنترل پنلشون سی پنله. قبلش ازشون بپرسید که مشکلی نداشته باشه.

UserWht
January 8th, 2012, 19:38
مشکلی نداره و معتبرن خیلی هم پشتیبانیشون عالیه

MOHAMMAD MOHSEN
January 8th, 2012, 19:45
طبق notice سی پنل به دامنه ir سرویس نمیدن! اما با سایر دامنه ها مشکلی ندارن!

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

در ضمن برای ir باید از هاست ویندوزشون استفاده کنید

mehrshad.ho
January 8th, 2012, 19:48
تایید میشه

joomla2
January 8th, 2012, 19:51
ممنون از دوستان

اگر ازشون نمایندگی بگیریم یعنی هیچکدوم از مشتریامون نمیتونن از دامین ir استفاده کنند ؟

MOHAMMAD MOHSEN
January 8th, 2012, 19:56
ممنون از دوستان

اگر ازشون نمایندگی بگیریم یعنی هیچکدوم از مشتریامون نمیتونن از دامین ir استفاده کنند ؟

در سرورهای لینوکس نمی تونن سرویس بدن!

joomla2
January 8th, 2012, 20:01
در سرورهای لینوکس نمی تونن سرویس بدن!

یعنی چجوری ؟

خودشون اینجا نوشتن نمایندگی هست : Domain Reseller, Hosting Reseller, Domain Name Reseller Account from ResellerClub | ResellerClub (http://www.resellerclub.com/reseller-hosting)

میشه بیشتر توضیح بدید ؟

MOHAMMAD MOHSEN
January 8th, 2012, 20:10
من چند هفته پیش بهشون ایمیل زدم و درباره دامنه آی آر ازشون پرسیدم در جواب نوشتن امکان میزبانی دامنه آی آر در سروهای سی پنل نیست و سی پنل هشدار داده در صورت میزبانی دامنه آی آر لایسنس باطل میشه!

Amir.Mansoury
January 8th, 2012, 20:11
دوست عزیز این شرکت برای سرورهای لینوکسی از CPanel استفاده میکنه. Cpanel برای ایران و دامنه های .ir تحریم است.

joomla2
January 8th, 2012, 20:18
ممنون

پس شرکت های هاستینگ ایرانی که سی پنل دارن چطوری به مشتری هاشون اکانت با دامین ir میدن ؟

MOHAMMAD MOHSEN
January 8th, 2012, 20:22
ممنون

پس شرکت های هاستینگ ایرانی که سی پنل دارن چطوری به مشتری هاشون اکانت با دامین ir میدن ؟

اونا دارن ریسک می کنن!
اونا هم روی آیپی اصلی لایسنس هیچ دامنه ای رو هاست نمی کنن و یه جوری سی پنل رو دور میزنن! (که البته در صورت ریپورت شدن لایسنس باطل میشه ) اما ریسلرکلاب نیاز نداره همچنین کاری رو انجام بده!

joomla2
January 8th, 2012, 20:30
اما ریسلرکلاب نیاز نداره همچنین کاری رو انجام بده!

چطوری ؟

آیا منم اگه از رسیلر کلاب نمایندگی لینوکس بگیرم میتونم مثل بقیه هاستینگ ها سی پنل رو دور بزنم ؟

MOHAMMAD MOHSEN
January 8th, 2012, 20:33
چطوری ؟

آیا منم اگه از رسیلر کلاب نمایندگی لینوکس بگیرم میتونم مثل بقیه هاستینگ ها سی پنل رو دور بزنم ؟

خیر ، چون دسترسی به سرور ندارین! در صورتیکه آی آر هم هاست کنین هاست حذف میشه و در خوشبینانه ترین جالت از ریسلرکلاب اخطار میگیرین!

joomla2
January 8th, 2012, 20:39
ممنون . پس من از کدوم شرکت خارجی رسیلر لینوکس بگیرم که اینمشکل واسم پیش نیاد ؟

لطفا یک شرکت معتبر معرفی کنید

ممنونم

H.G.N
January 8th, 2012, 21:30
ممنون . پس من از کدوم شرکت خارجی رسیلر لینوکس بگیرم که اینمشکل واسم پیش نیاد ؟

لطفا یک شرکت معتبر معرفی کنید

ممنونم

عزیز - شما هم چه گیری دای به این شرکت های خارجی !

تو ایران این همه هاستینگ ( از 6 تومانی گرفته تا پول های هنگفت ) یکیشو انتخاب کن بچسب به کسب و کارت !

شاید کیفیت هاستینگ های خارجی از خیلی از سایت های هاستینگ ما بهتر باشه ! اما تو ایران هم سرویس دهنده های معتبر زیادن !

نمونش : رادکام , افرانت

webdata
January 8th, 2012, 22:16
شما باز خودتون از سایتشون بپرسید تا دقیق پاسختون رو بدن. بنده هم از یک شرکت خارجی هاست لینوکس تهیه کرده بودم که دومین ir. روش قرار دادم و کنترل پنل هم cPanel بود. هیچ مشکلی برای بنده پیش نیومد. باز هم اول توضیح بدید به ساپورتشون و بعد ببینید پاسخشون چیه.

sarvar
January 8th, 2012, 22:33
یه سری هم به اینجا بزنید کارش خیلی خوبه
Web Hosting : Professional Web Hosting from Just Host (http://www.justhost.com/)

webdata
January 8th, 2012, 22:42
یه سری هم به اینجا بزنید کارش خیلی خوبه
Web Hosting : Professional Web Hosting from Just Host (http://www.justhost.com/)
این سرویس دهنده که معرفی کردید برای کاربران ایران محدودیت داره و در حقیقت سرویس ارائه نمی‌کنه.

sarvar
January 8th, 2012, 22:47
اینطور نیست من خودم الان دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم

webdata
January 8th, 2012, 23:03
شاید سیاست‌هاشون رو تغییر دادن، آخرین اطلاعی که دارم این هست که به ایران سرویس‌دهی نمی‌کنن. bluehost.com هم مدتی سرویس‌دهی می‌کرد به کاربران، ولی بعد از مدتی سرویس‌ها رو مسدود کرد. به هر حال امیدوارم محدودیت‌ها رو برداشته باشه این شرکت و صحبت بنده دیگه صدق نکنه.