توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول نویس بانک ملت
langarneshin
January 8th, 2012, 18:13
سلام
دنبال یکس میگردم برام یه ماژول بانک ملت بنویسه برای یه اسکریپتی هرکی که هست لطفا پی ام بده منتظرم...
YahooID: mohsenlangarneshin
masooumi
January 8th, 2012, 18:30
سلام
دنبال یکس میگردم برام یه ماژول بانک ملت بنویسه برای یه اسکریپتی هرکی که هست لطفا پی ام بده منتظرم...
برای چه اسکریپتی؟
langarneshin
January 8th, 2012, 18:36
مال فروش کارت شارژ همون اسکریپت رایگانی که به درگاه زرین پال و پارسیان و سامان وصله
taft
January 8th, 2012, 18:42
مال فروش کارت شارژ همون اسکریپت رایگانی که به درگاه زرین پال و پارسیان و سامان وصله
داخل خود نرم افزار هست که فقط با یک کلیک فعال می کنی
amirlord
January 8th, 2012, 18:47
سلام
سلام
در یاهومسنجر میتونید با من تماس بگیرید : persiavps
موفق باشید
masooumi
January 8th, 2012, 19:07
داخل خود نرم افزار هست که فقط با یک کلیک فعال می کنی
بله حق با دوستمون هست ، بانک ملت داخلش هست.
اگر تغییراتی مدنظر هست مطرح کنید.
langarneshin
January 8th, 2012, 22:22
سلام
دوستان من اسکریت virtual freer رو میگم فقط پارسیان سامان و زرین پال رو داره
taft
January 8th, 2012, 22:23
سلام
دوستان من اسکریت virtual freer رو میگم فقط پارسیان سامان و زرین پال رو داره
رفیق نرم افزار رو نصب کردی؟ داخل نرم افزار رو نگاه کردی؟
ورژن جدیدش داخلش ملت و زرین رو داره و فقط با یک کلیک فعال میشه و باید اطلاعات رو داخلش قرار بدی
موفق باشی
langarneshin
January 8th, 2012, 22:38
قربونت برم داداش ورژن جدیدش رو ار کجا دانلود کنم آدرس سایتش رو گم کردم اگه میشه سایتش رو بهم بگو ممنونت میشم
Ramin
January 8th, 2012, 22:41
بله حق با دوستمون هست ، بانک ملت داخلش هست.
اگر تغییراتی مدنظر هست مطرح کنید.
ظاهرا ماژول ملت مشکل داره. طبق استاندارد های بانک باید از 3 تابع استفاده کند که فقط یک تابع استفاده شده . و اطلاعات شماره پیگیری که در بازگشت از دروازه بانک برای سایت ارسال می شود نمایش دهد که ... درست گفتم؟
taft
January 8th, 2012, 22:43
قربونت برم داداش ورژن جدیدش رو ار کجا دانلود کنم آدرس سایتش رو گم کردم اگه میشه سایتش رو بهم بگو ممنونت میشم
http://freer.ir/virtual/download.php?action=get
langarneshin
January 8th, 2012, 22:48
الان مشکا اینجاست که یکی از دوستان میگه ماژول ملت ای اسکریپت مشکل داره
masooumi
January 8th, 2012, 22:49
ظاهرا ماژول ملت مشکل داره. طبق استاندارد های بانک باید از 3 تابع استفاده کند که فقط یک تابع استفاده شده . و اطلاعات شماره پیگیری که در بازگشت از دروازه بانک برای سایت ارسال می شود نمایش دهد که ... درست گفتم؟
داخل ورژن جدید مشکل شماره پیگیری رفع شده و فقط اون 2 تابع هست که اگر قبلا از بانک ملت درگاه گرفته باشین دیگه مشکلی نداره و بهتون گیر نمی دن
Ramin
January 8th, 2012, 22:54
داخل ورژن جدید مشکل شماره پیگیری رفع شده و فقط اون 2 تابع هست که اگر قبلا از بانک ملت درگاه گرفته باشین دیگه مشکلی نداره و بهتون گیر نمی دن
بنده قصد گرفتن درگاه بر روی این اسکریپ را داشتم که بخش فنی بانک تائید نکردند .در فرصت مناسب قصد نصب یک فروشگاه ساز رایگان تنها به جهت تائید و گرفتن درگاه از بانک را دارم . اسکریپت شما که در امضا قرار دادید برای گرفتن درگاه مشکلی ندارد؟تائید میشه از لحاظ فنی؟
masooumi
January 8th, 2012, 22:57
بنده قصد گرفتن درگاه بر روی این اسکریپ را داشتم که بخش فنی بانک تائید نکردند .در فرصت مناسب قصد نصب یک فروشگاه ساز رایگان تنها به جهت تائید و گرفتن درگاه از بانک را دارم . اسکریپت شما که در امضا قرار دادید برای گرفتن درگاه مشکلی ندارد؟تائید میشه از لحاظ فنی؟
بله در ماژول ملت اون تمامی موارد رعایت شده ، البته ماژول بانک ملت اون رایگان نیست متاسفانه.