ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نکردن ایمیل و مشکل در exim و ریست نشدن exim

tanhasystem
January 8th, 2012, 10:39
من یه مشکلی در سرور م پیدا کردم که ایمیل ارسال نمیکنه تحقیق کردم نوشته بود exim رو ریستارت کن ریست کردم اینها رو نوشت
Shutting down clamd: [ OK ]
Shutting down exim: [FAILED]
Shutting down spamd: [ OK ]
Starting clamd: [ OK ]
Starting exim: [ OK ]

بعد باز دوباره تحقیق کردم که اگه هنگام ریستارت این پیام اومد باید برم داخل var/log

این کد ها رو برام نوشت

2012-01-08 10:26:14 cwd=/ 3 args: /usr/sbin/exim -bd -q60m
2012-01-08 10:26:14 IPv6 socket creation failed: Address family not supported by protocol
2012-01-08 10:26:14 Failed to create IPv6 socket for wildcard listening (Bad file descriptor): will use IPv4
2012-01-08 10:26:14 IPv6 socket creation failed: Address family not supported by protocol
2012-01-08 10:26:14 Failed to create IPv6 socket for wildcard listening (Address family not supported by protocol): will use IPv4

فایروال رو هم راستی غیر فعالش کردم گفتم یه وقت مشکل از اون باشه

سرورم مشخصاتش :رم یک گیگ هارد 100گیگ سی پی یو:1 از دیتاسنتر سوئیس

مشکل اصلیم این هست که ایمیلم ارسال نمی کنه متشکر می شم راهنماییم کنید

tanhasystem
January 8th, 2012, 22:23
جواب :

پس از تحقیق های مکرر اخرش دست یافتم که چطوری مشکلم رو حل کنم
کسائیکه مشکل بالا رو دارند باید طبق دستور العمل زیر اجرا کنند:

ورود به ssh

و زدن کد مربوطه:

chmod 755 /var

و کد:

chmod 755 /var/log

سپس این کد :

/scripts/reinstallmailman

و

/scripts/fixmailman

در اخر هم

service exim restart

مشکل اصلی این بوده که کراش کرده خوب مشکل عمده ما همین هست این عمل بخاطر فرستادن ایمیل های مکرر توسط سیستم نیوک و... اعمال میشه که منجر به کراش شدن و بعد سطوح دسترسی بهم می خوره حالا برا ما که جواب داد انشاءالله برا شما هم جواب بده;)