PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تراکنش setel - درگاه بانک ملت

ServerDL.com
January 7th, 2012, 12:38
سلام
دوستان عزیز
من 2 تا تراکنش setel نشده در بانک ملت دارم !
چگونه می توانم setel کنم ؟
ماژول بانک ملت به whmcs وصل می باشد .
ممنون می شوم کسی بتونه کمک کنه
در ضمن ظبق صحبتهای من با شرکت به پرداخت تراکنشهای setel نشده محدودیت زمانی برای setel ندارند و همیشه قابل setel هستند .

با تشکر
افشار

ServerDL.com
January 7th, 2012, 19:50
دوستان كسي نيست كمك كنه ؟
ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه
هزينه رو هم مي دهم

samansystems
January 7th, 2012, 20:23
اولش با ستل نشدن شروع ميشه بعد هم کم کم برگشت ميخوره، کلا بايد بيخيال درگاه ملت شد. نمايندشون تو شاپ کيپر هم نتونست جواب مشکلات درگاهشون رو بده.

ServerDL.com
January 7th, 2012, 20:32
خوب در حال حاضر چاره اي نيست
فهلا كسي يا سما مي توانيد مشكل من رو حل كنيد ؟

B.Z
January 7th, 2012, 20:36
اولش با ستل نشدن شروع ميشه بعد هم کم کم برگشت ميخوره، کلا بايد بيخيال درگاه ملت شد. نمايندشون تو شاپ کيپر هم نتونست جواب مشکلات درگاهشون رو بده.

تازه میخواستم برای درگاه اقدام کنم! میشه بگید چرا این حرف رو میزنید ؟

nasa_de
January 7th, 2012, 20:49
من با یک شرکت معتبر تماس گفتم و درخواست دادم تا ماژول بانک مبت رو برام بنویسن. شرکت گفت ملت مشکل داره و دلیلش همین مشکل در پرداخت هاش بود. نمیدونم دلیلش چی هست اما جواب قانع کننده ای نگرفتند هنوز.

iNicz.Com
January 7th, 2012, 20:49
اگه از فراشو گرفته باشی :
تو بخش ادمین تاریخ رو میزنی و ...
admin/addonmodules.php?module=mellatbank_verification

maryam1
January 7th, 2012, 21:02
من از فراسو گرفتم و اینم میزنه اما تفریبا از هر دو تراکنش یکی با مشکل رو برو میشه
باز قبلا بعد از مشکل هزینه رو برگشت میزد
اما الان دیگه به حساب مشتری برگشت هم نمیزنه
نمیدونم باید چیکار کنم؟

ServerDL.com
January 7th, 2012, 21:07
نخير من از فراسو نگرفتم ولي از اين نسخه اي كه مال بانك ملت هست و در نت هست نزديك يكسال استفده مي كنم
در روز بيش از ٢٠ تا تراكنش دارم
كه تو اين يكسال فقط به اين دو مورد برخورد كردم
ممنون ميشم كسي كمك كنه

masooumi
January 7th, 2012, 21:11
سلام
دوستان عزیز
من 2 تا تراکنش setel نشده در بانک ملت دارم !
چگونه می توانم setel کنم ؟
ماژول بانک ملت به whmcs وصل می باشد .
ممنون می شوم کسی بتونه کمک کنه
در ضمن ظبق صحبتهای من با شرکت به پرداخت تراکنشهای setel نشده محدودیت زمانی برای setel ندارند و همیشه قابل setel هستند .

با تشکر
افشار

فایل پیوست رو برای خودم آماده کرده بودم و الان که این تاپیک رو دیدم گفتم شاید دوستان دیگری هم این مشکل رو داشته باشند که با این مشکلشون حل خواهد شد.
این فایل پیوست رو دانلود کنید و روی هاستتون باز کنید (هاستی که آی پی اون رو به بانک دادید) و بعد به آدرس پوشه مورد نظر برید و settel.php رو اجرا کنید ، اطلاعات فرم رو پر کنید و settel رو بزنید.

این مشکل تسویه آنی هم که در درگاه بانک ملت اتفاق میوفته ، مشکلی هست که در درگاه های تسویه آنی دیگه هم وجود دارد مثل درگاه بانک سرمایه ولی خوب بانک سرمایه یک سری راه حل ارائه کرده که میشه تا حدودی مشکل رو مرتفع دونست.

در ضمن خود شرکت به پرداخت هم تراکنش های موفق که ستل نشده رو بعد از مدتی ستل می کنه و لیست اون رو با ایمیل براتون ارسال می کنه و در ایمیل می نویسه که این تراکنش ها ستل نشده و ما به نیابت شما ستل کردیم.

التماس دعا

maryam1
January 7th, 2012, 21:17
الان این فایل رو بزنیم حله؟

ServerDL.com
January 7th, 2012, 21:24
دوست عزیز فایلی که شما دادید را من روی هاست آپلود کردم !
و در کنار فایل اصلی خودم گذاشتم
و اطلاعات رو پر کردم !
حال باید چه کر کنم ؟
چه جوری این setel رو انجام بدم ؟

masooumi
January 7th, 2012, 21:25
الان این فایل رو بزنیم حله؟

با این فایل می تونید با داشتن شماره سفارش و شماره پیگیری که بانک بعد خرید میدهد ، اگر تراکنش موفقی تسویه نشده باشد ، اون رو تسویه کنید.

التماس دعا

ServerDL.com
January 7th, 2012, 21:26
اگه امکان داذه شما بهترین نسخه تایید شده خودتو رو آپلود کنید تا شاید این باگ setel نیز در آن گرفته شده باشد .

یا اینکه لطفا تمام مراحل را توضیح دهید برای setel
آیا نیاز به تنظیمات خاصی هست ؟ بعد از آپبود و اکسترکت ؟

masooumi
January 7th, 2012, 21:34
اگه امکان داذه شما بهترین نسخه تایید شده خودتو رو آپلود کنید تا شاید این باگ setel نیز در آن گرفته شده باشد .

یا اینکه لطفا تمام مراحل را توضیح دهید برای setel
آیا نیاز به تنظیمات خاصی هست ؟ بعد از آپبود و اکسترکت ؟

نمی خواد شما کار خاصی انجام بدید و این ربطی به سیستم قبلی شما نداره . شما این رو روی هاست خودتون آپلود و اکسترکت می کنید . حالا به فرض که دامنه شما www.shoma.com (http://www.shoma.com) باشه و شما در روت هاستتون این رو ریخته باشید ، تشریف می برید به آدرس http://www.shoma.com/settel/settel.php خوب یک فرم براتون میاد که باید اطلاعات دریافتی از بانک (شماره ترمینال ، نام کاربری و کلمه عبور) و شماره فاکتور و شماره تراکنش پرداخت دریافتی از بانک ملت رو در این فرم وارد کنید و بر روی کلید settel کلیک کنید.

به صورت فارسی می نویسه که نتیجه چی شد.

موفق باشید

التماس دعا

ServerDL.com
January 7th, 2012, 21:42
داداش دمت گرم کارت حرف نداره

لینک نمونه : mellat bank payment (http://serverdl.com/portal/settel/settel.php)

maryam1
January 7th, 2012, 22:07
کار کرد؟
لطفا بگید ما هم انجام بدیم یا نه

---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

دوستان تایید میکنن؟
استفاده کنیم؟

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

دوستان تایید میکنن؟
استفاده کنیم؟

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

در ضمن مشکل من اینه که برگشت نزده یعنی
رسید دیجیتالی سفارش (ReferenceId):
رو ندارم باید چیکار کنم؟

masooumi
January 7th, 2012, 22:10
کار کرد؟
لطفا بگید ما هم انجام بدیم یا نه

---------- post added at 10:05 pm ---------- previous post was at 09:51 pm ----------

دوستان تایید میکنن؟
استفاده کنیم؟

---------- post added at 10:06 pm ---------- previous post was at 10:05 pm ----------

دوستان تایید میکنن؟
استفاده کنیم؟

---------- post added at 10:07 pm ---------- previous post was at 10:06 pm ----------

در ضمن مشکل من اینه که برگشت نزده یعنی
رسید دیجیتالی سفارش (referenceid):
رو ندارم باید چیکار کنم؟

نکنه میترسید که هک بشید ، آره؟ :d

اگر رسید دیجیتالی ندارید نمیشه هیچ کاری کرد ، از طریق به پرداخت اقدام کنید.

ServerDL.com
January 7th, 2012, 22:12
بله جواب داد لیتک بالا هم نمونه
واقعا کارشون حرف نداره
شما در هاستی که آی پی اون به بانک ملت هست آپلود می کنید
بعد اکسترکت می کنید
و برای مثال
/settel/settel.php
را به انتهای دامنه اصلی خود اضافه کنید
که صفحه ای مانند زیر باز خواهد شد
mellat bank payment (http://serverdl.com/portal/settel/settel.php)
که اطلاعات درگاه + تراکنش و ... را از شما می پرسد
اطلاعات تراکنش را باید از واحد فروش بانک ملت ( به پرداخت ) آقای نوزی دریافت کنید .

maryam1
January 7th, 2012, 23:22
آقای نوری که جواب نمیده
چه جوری اطلاعات رو بگیریم؟
من ماژول فراسو رو دارم اطلاعاتو زده اما ریفر آی دی ندارم
چه جوری بگیرم؟

ServerDL.com
January 7th, 2012, 23:36
من که هر موقع تماس یا ایمیل زدم جواب دادند
ایمیل : <sales@behpardakht.com>

شماره تماس مستقیم آقای نوری 00982127312058

ساعت پاسخگویی 8 تا 4 بعد از ظهر

موفق باشید

Milad-H
January 8th, 2012, 00:07
ما برای یکی از شرکت ها مبلغ 100 هزار تومان از درگاه ملت پرداخت کردیم که الان با گذشت بیش از 20 روز نه پولی به حساب ما برگشت خورده نه شرکت مربوط مبلغ را تایید میکنه
اعلام مغایرت کردیم هنوز هیج

nasa_de
January 8th, 2012, 00:08
لطفا به یکی از کارمندان به پرداخت ایمیلی بزنید تا بیان اینجا جوابگو باشند.

ServerDL.com
January 8th, 2012, 00:13
ما برای یکی از شرکت ها مبلغ 100 هزار تومان از درگاه ملت پرداخت کردیم که الان با گذشت بیش از 20 روز نه پولی به حساب ما برگشت خورده نه شرکت مربوط مبلغ را تایید میکنه
اعلام مغایرت کردیم هنوز هیج

شما کافی تاریخ - ساعت - و مبلغ + شماره کارت + و نام درگاه پرداختی خود را به ایمیل آقای نوری ارسال کنید با با خط مستقیم آقای نوری تماس بگیرید زود جواب می دهید
احتمالا setel نشده است .

nasa_de
January 8th, 2012, 00:15
شما کافی تاریخ - ساعت - و مبلغ + شماره کارت + و نام درگاه پرداختی خود را به ایمیل آقای نوری ارسال کنید با با خط مستقیم آقای نوری تماس بگیرید زود جواب می دهید
احتمالا setel نشده است .

من شرکتی رو می شناسم که ادعا داره از همین طریق 6 میلیون از به پرداخت بستانکاری داره.

ServerDL.com
January 8th, 2012, 00:22
نمی دونم برای من غیر قابل باور هست . من اگه بودم در این شرایط شخصا مر رفتم به پرداخت !
من باور نمی کنم !

nasa_de
January 8th, 2012, 00:24
نمی دونم برای من غیر قابل باور هست . من اگه بودم در این شرایط شخصا مر رفتم به پرداخت !
من باور نمی کنم !

چنین شخصی نیست که دروغ بگن، میگن رفتیم اما دردی دوا نکرده، ظاهرا ا طریق قانونی میخوان اقدام کنند.

ServerDL.com
January 8th, 2012, 00:26
نمی دونم واللا !
ولی شخص پرداخت کننده + درگاه پذیرنده اگر بروند اقدام کنند راحت معلوم می شود .

samansystems
January 8th, 2012, 00:27
من از شرکت سامان سيستم پرداز کيش رسما اعلام ميکنم بيش از 1.5 مليون اختلاف حساب با شرکت به پرداخت داريم که نتيجه پيگيری های ما تا الان و بعد از 6 ماه بی نتيجه مونده.
همين آقای نوری که اينجا ازش نام برديد چندين و چند بار به جای ارائه پاسخ با فحش آقای اميری رو جواب دادند و ما هم در مجموعه شاهد بی ادبی علنی ايشون به جای ارائه پاسخ بوديم.
در مورد به پرداخت بحث زياد شده که ميتونيد جستجو کنيد. آخرين موردی که خود کارمندان به پرداخت هم از پاسخ به اون باز موندند در تاپيک زير شرح داده شده:
توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=10997&page=1)

nasa_de
January 8th, 2012, 00:30
من از شرکت سامان سيستم پرداز کيش رسما اعلام ميکنم بيش از 1.5 مليون اختلاف حساب با شرکت به پرداخت داريم که نتيجه پيگيری های ما تا الان و بعد از 6 ماه بی نتيجه مونده.
همين آقای نوری که اينجا ازش نام برديد چندين و چند بار به جای ارائه پاسخ با فحش آقای اميری رو جواب دادند و ما هم در مجموعه شاهد بی ادبی علنی ايشون به جای ارائه پاسخ بوديم.
در مورد به پرداخت بحث زياد شده که ميتونيد جستجو کنيد. آخرين موردی که خود کارمندان به پرداخت هم از پاسخ به اون باز موندند در تاپيک زير شرح داده شده:
توضيح خواستن از به پرداخت در مورد تراکنش هایی که بی نتيجه مونده (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=10997&page=1)

بله، شرکتی که عرض میکردم، شرکت شما بود ولی بنده مبلغ رو 6 میلیون میدونستم، پس خدا رو شکر که این مبلغ کمتر بوده.

Milad-H
January 8th, 2012, 00:43
احتمالا setel نشده است .
یک ایمیل برای ایشان ارسال کردم،منتظر پاسخ هستم

ezat1
January 8th, 2012, 03:11
چه جالب پس با این اوصاف این پولی که وسط میمونه درگیریش با یه شرکته نه خود بانک ملت ؟! اینجوریه ؟ دوستان پس به ماژول و اینا هم ربطی نداره ./

vps-baran.ir
January 8th, 2012, 07:34
فایل پیوست رو برای خودم آماده کرده بودم و الان که این تاپیک رو دیدم گفتم شاید دوستان دیگری هم این مشکل رو داشته باشند که با این مشکلشون حل خواهد شد.
این فایل پیوست رو دانلود کنید و روی هاستتون باز کنید (هاستی که آی پی اون رو به بانک دادید) و بعد به آدرس پوشه مورد نظر برید و settel.php رو اجرا کنید ، اطلاعات فرم رو پر کنید و settel رو بزنید.

این مشکل تسویه آنی هم که در درگاه بانک ملت اتفاق میوفته ، مشکلی هست که در درگاه های تسویه آنی دیگه هم وجود دارد مثل درگاه بانک سرمایه ولی خوب بانک سرمایه یک سری راه حل ارائه کرده که میشه تا حدودی مشکل رو مرتفع دونست.

در ضمن خود شرکت به پرداخت هم تراکنش های موفق که ستل نشده رو بعد از مدتی ستل می کنه و لیست اون رو با ایمیل براتون ارسال می کنه و در ایمیل می نویسه که این تراکنش ها ستل نشده و ما به نیابت شما ستل کردیم.

التماس دعا

ممنون چیز جالبی بود

من خیلی وقت بود دنبالش بودم

اگه اسکریپت پرداخت آنلاین بانک ملت هم دارید اگه بزارید ممنون میشم

ServerDL.com
January 8th, 2012, 08:02
ممنون چیز جالبی بود

من خیلی وقت بود دنبالش بودم

اگه اسکریپت پرداخت آنلاین بانک ملت هم دارید اگه بزارید ممنون میشم

بله واقعا کار جالبی بود
دستشون درد نکنه !
منم مشتاق این هستم که پرداخت آنلاین بانک ملت رو گیر بیارم ! که مستقیم وصل بشه به بانک و نیاز به ایجاد Invoice نباشه !
یه طوری همون ساده پرداخت خودمون باشه
یک چیزی مدتی پیش در نت پیدا کردم ولی جواب نگرفتم آپلود می کنم دوستان اگه جواب گرفتند به ما هم بگید تا ما هم متوجه استباهمون شویم .

maryam1
January 8th, 2012, 08:18
والا مشکل ما اینه که مازول ما هم پولی هست و از فراسو 50 تومن خریدیم
اما این چندمین باره این مشکل پیش میاد
حتی من خودم وقتی میخوام از سایت کلوب شارژ سیم کارت بخرم میترسم از بانک ملت اونا استفاده کنم
چون بارها هم شده که پولو کم کرده شارژ رو نداده
از پارسیان میخرم فوری اکی میشه
این شماره تلفنم که دادی جوب نمیده الانم ساعت 8:20 هست
کی میاد؟
ساعت اداری خیلی وقته شروع شده
این مشتری من کلا بیخیال شده میگه مهم نیست و دوباره واریز کرد کارت به کارت
اما من باید پیگیر کار باشم و پول اون بنده خدا رو برگردونم
اینجوری که نمیشه
مشتری میترسه انلاین پرداخت کنه از ملت

ServerDL.com
January 8th, 2012, 09:05
شماره تلفن صحيح هست تو ساعتهاي مختلف تماس بگيريد .

maryam1
January 8th, 2012, 09:12
زنگ زدم فعلا که بعد از 12 دقیقه که گفتن صبر کنید داره برام صدای گیتار پخش میشه
به به شاد شد موزیکش

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------

فرمودن همچین order id
نداریم
باید شماره کارت مشتری رو بدین
فکر کنم بایت یه 50 تومنی من پول موبایل بدم

ServerDL.com
January 8th, 2012, 10:59
زنگ زدم فعلا که بعد از 12 دقیقه که گفتن صبر کنید داره برام صدای گیتار پخش میشه
به به شاد شد موزیکش

---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:07 AM ----------

فرمودن همچین order id
نداریم
باید شماره کارت مشتری رو بدین
فکر کنم بایت یه 50 تومنی من پول موبایل بدم

همکار عزیز
شما فایل کانفیگ ماژول بانک ملت خودتو رو یک بررسی کنید اطلاعات حتما داخل اون هست و احتیاجی نیست به آقای نوری تماس بگیرید ! اگر درگاه شما فعال است .

maryam1
January 8th, 2012, 11:02
فایل کانفیگمو بررسی کنم؟
من شماره کارت و ریفر آیدی مشتری رو از تو فایل کانفیگم در بیارم؟
ای بابا
خود آقای نوری تماس گرفتن و مشکل حل شد ممنونم از شما
درگاه یک ماهه فعاله

faranetwork
January 8th, 2012, 11:53
خانم بنی جمالی و آقای نساجی از همه تو به پرداخت وارد تر هستن..کار داشتین به اون ها بگین خوب انجام میدن

vps-baran.ir
January 8th, 2012, 14:34
والا مشکل ما اینه که مازول ما هم پولی هست و از فراسو 50 تومن خریدیم
اما این چندمین باره این مشکل پیش میاد
حتی من خودم وقتی میخوام از سایت کلوب شارژ سیم کارت بخرم میترسم از بانک ملت اونا استفاده کنم
چون بارها هم شده که پولو کم کرده شارژ رو نداده
از پارسیان میخرم فوری اکی میشه
این شماره تلفنم که دادی جوب نمیده الانم ساعت 8:20 هست
کی میاد؟
ساعت اداری خیلی وقته شروع شده
این مشتری من کلا بیخیال شده میگه مهم نیست و دوباره واریز کرد کارت به کارت
اما من باید پیگیر کار باشم و پول اون بنده خدا رو برگردونم
اینجوری که نمیشه
مشتری میترسه انلاین پرداخت کنه از ملت

کارت شارژ خواستید از اینجا خرید بخرید

فروش کارت شارژ ایرانسل، همراه اول و تالیا (http://www.chargebaran.ir)

ali2k
January 8th, 2012, 16:35
اگر پولی واریز شد و به حساب شما نیومد و از حساب مشتری هم کم شد منتظر بازگشت پول نباشید سیستم بانک ملت برگشت پول نداره و باید حتما پول settel بشه پس اگر خودتان نمی توانید settel کنید با شرکت به پرداخت برای رفع مشکل تماس بگیرید.

maryam1
January 8th, 2012, 16:44
نه بارها بیش از 50 بار برگشت برا من انجام شده
امروزم به حساب مشتری برگشت خورد
مشکل از بانک ملی بود
چون بانک ملی از دیروز اختلال داره (مشتریم ملی بود) وگرنه باقی مشتری ها
در کمتر از 5 دقیقه برگشت پول رو تجربه کردن

amirizadi
January 9th, 2012, 18:01

التماس دعا

با سلام
با به پرداخت تماس گرفتم و گفتم ما شماره رسید دیجیتالی و order id را نداریم که این فرم را پر کنیم
گفت باید تراکنش ها را روزانه ذخیره کنید تا هر تراکنشی ستل نشد شماره تراکنش را داشته باشید
میشه بگید چطور در whmcs باید ذخیره کرد شماره تراکنش و رسید دیجیتالی را ؟؟؟
ممنون

maryam1
January 9th, 2012, 18:08
با سلام
با به پرداخت تماس گرفتم و گفتم ما شماره رسید دیجیتالی و order id را نداریم که این فرم را پر کنیم
گفت باید تراکنش ها را روزانه ذخیره کنید تا هر تراکنشی ستل نشد شماره تراکنش را داشته باشید
میشه بگید چطور در whmcs باید ذخیره کرد شماره تراکنش و رسید دیجیتالی را ؟؟؟
ممنون

اینجاست که فرق ماژول فراسو که کنترل پنل داره با ماژول های رایگان مشخص میشه

amirizadi
January 9th, 2012, 18:13
رایگان نیست دوست عزیز 35000 پولش را دادم

maryam1
January 9th, 2012, 18:25
خب اینجاست که فرق ماژول 50000تومنی فراسو با این ماژول های رایگان که برخی ها به قیمت 35000 تومان میفروشند معلوم میشه
من از فراسو دارم
تو قسمت ماژول ها توی whmcs یه بخش میسازه که توم تراکنش هارو میزنه
حتی مینویسه که مشتری رفت تو دروازه ولی پرداخت نکرد(اینم میزنه) زمانشو حتی به ثانیه
اردر آیدی ، و همه چیرو هم میزنه

amirizadi
January 9th, 2012, 18:31
دوست عزیز من درخواست کمک کردم نه اینکه شما تفاوت ها را برای بنده لیست کنید توصیه میکنم در این رفتارتون تجدید نظر کنید

ماژولی که بنده گرفتم مربوط به 1 سال پیش هست مازول های رایگان چندین ماه هست که در نت فراوان شده

بنده ماژولم را از اقای داوری گرفتم ولی متاسفانه در دسترس نیستند

به غیر از ایشون که فقط تفاوت ها را لیست میکنن کسی هست کمک کنه؟

Amir.Mansoury
January 9th, 2012, 18:46
vatanmusic عزیز بطور اورجینال از آقای داوری خرید کردند که به علت امتحانات دانشگاه در دسترس نیستند. به هرحال ایشون باید ماژول را به ورژن جدید بروز رسانی کنند

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------

دوست عزیز من درخواست کمک کردم نه اینکه شما تفاوت ها را برای بنده لیست کنید توصیه میکنم در این رفتارتون تجدید نظر کنید

ماژولی که بنده گرفتم مربوط به 1 سال پیش هست مازول های رایگان چندین ماه هست که در نت فراوان شده

بنده ماژولم را از اقای داوری گرفتم ولی متاسفانه در دسترس نیستند

به غیر از ایشون که فقط تفاوت ها را لیست میکنن کسی هست کمک کنه؟

تا آقای داوری در دسترس قرار بگیرند، میتونید از همین استفاده کنید.
آقای داوری باید این امکان را به ماژول جدید اضافه کند.

maryam1
January 9th, 2012, 18:51
من عذر میخوام منظوری نداشتم
فکر کنم بتونید با رفتن به سیستم خود بانک ملت تراکنش هارو ببینید
https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/

Amir.Mansoury
January 9th, 2012, 18:58
خب اینجاست که فرق ماژول 50000تومنی فراسو با این ماژول های رایگان که برخی ها به قیمت 35000 تومان میفروشند معلوم میشه
من از فراسو دارم
تو قسمت ماژول ها توی whmcs یه بخش میسازه که توم تراکنش هارو میزنه
حتی مینویسه که مشتری رفت تو دروازه ولی پرداخت نکرد(اینم میزنه) زمانشو حتی به ثانیه
اردر آیدی ، و همه چیرو هم میزنه

تفاوتی میان ماژولهای فراسو و دیگر شرکتها وجود نداره. فراسو بیشتر به دلیل اینکه اسم نمایندگی whmcs را یدک میکشه هزینه های بالاتری هم میگیره که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.

maryam1
January 9th, 2012, 19:02
به هر حال برای مشکل این دوستمون من رفتم تو پنل خود بانک ملت که باید یوزر و پس رو از خود بانک بگیرید دیدم شماره تراکنش ها و حتی 4 شماره آخر کارت خریدار و تاریخ و ساعت پرداخت هارو زده
شاید بشه از اینجا به دست آورد
البته فکر کنم اینجا فقط پرداخت های انجام شده رو بیاره
نمیدونم والا
اگه بخواید ماژولمو بهتون میدم تا ببینید میتونید کاری کنید

amirizadi
January 9th, 2012, 20:13
اون مورد که مال زمانی هست که تراکنش بیاد
این تراکنش نیومده

ما میخواهیم کاری کنیم که روزانه تمام تراکنش ها ثبت بشه که در صورت بروز چنین مشکلی شماره تراکنش را داشته باشیم برای ستل کردن

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

اگر اون فایلی که این کار را انجام میده بهم بدید فکر کنم کارم راه بیافته

ادرسش اینه

masooumi
January 9th, 2012, 20:18
تفاوتی میان ماژولهای فراسو و دیگر شرکتها وجود نداره. فراسو بیشتر به دلیل اینکه اسم نمایندگی whmcs را یدک میکشه هزینه های بالاتری هم میگیره که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.

بله دقیقا

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

اون مورد که مال زمانی هست که تراکنش بیاد
این تراکنش نیومده

ما میخواهیم کاری کنیم که روزانه تمام تراکنش ها ثبت بشه که در صورت بروز چنین مشکلی شماره تراکنش را داشته باشیم برای ستل کردن

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

اگر اون فایلی که این کار را انجام میده بهم بدید فکر کنم کارم راه بیافته

ادرسش اینه

شما تحمل کن که خود آقا داوری تشریف بیارن و نسخه جدید رو بهتون بدن.

در مورد این تراکنش هم زیاد حساس نباش بعد مدتی خود به پرداخت براتون ستل می کنه (به هر حال شما چاره ی دیگه ای ندارین ولی خود به پرداخت یک بار دیگه تماس بگیرید ازشون اطلاعات رو درخواست کنید)

amirizadi
January 9th, 2012, 20:44
اوکی چشم

منتظر میمانم
برای به پرداخت هم ایمیل ارسال کردم

maryam1
January 9th, 2012, 21:07
اگه میخواید بدم بهتون ولی هم کد شدست هم اینکه ماژول فراسو با لایسنس کار میکنه

ServerDL.com
January 9th, 2012, 21:25
شما اگر نام بانک واریز کننده + ساعت و تاریخ + مبلغ را به آقای نوری اعلام کنید اطلاعات مورد نیاز برای setel را به شما ارائه می دهند
برای من که اینطور بوده و اطلاعات رو دادند .

amirizadi
January 9th, 2012, 21:33

نه پس ممنون

شما اگر نام بانک واریز کننده + ساعت و تاریخ + مبلغ را به آقای نوری اعلام کنید اطلاعات مورد نیاز برای setel را به شما ارائه می دهند

نحوه تماس مستقیم با ایشون؟

ServerDL.com
January 9th, 2012, 22:03

نه پس ممنون

نحوه تماس مستقیم با ایشون؟

من که هر موقع تماس یا ایمیل زدم جواب دادند
ایمیل : <sales@behpardakht.com>

شماره تماس مستقیم آقای نوری 00982127312058

ساعت پاسخگویی 8 تا 4 بعد از ظهر

موفق باشید

maryam1
January 9th, 2012, 22:08
من تو سایتشون تو قسمت تماسا ما پیغام زدم خودشون روز بعد زنگ زدن

nasa_de
January 10th, 2012, 23:35
Reference ID و Order ID رو از کجا میشه اطلاع پیدا کرد؟

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

بنده برای درگاه ملت اقدام کردم، اما با این تاپیک کمی مضطرب هستم. دوستان در مورد این سوالام توضیحی اگر اطلاع دارید بفرمایید.

amirlord
January 10th, 2012, 23:39

---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------

بنده برای درگاه ملت اقدام کردم، اما با این تاپیک کمی مضطرب هستم. دوستان در مورد این سوالام توضیحی اگر اطلاع دارید بفرمایید.
اینا متغیر هایی هستند که از طریق متود POST به CallBack فرستاده می شود .
درگاه ملت مشکل خاصی نداره و مشکل هایی که برای کاربران بوجود میاد بیشتر بخاطر کدنویسی هست !

nasa_de
January 10th, 2012, 23:47
اینا متغیر هایی هستند که از طریق متود POST به CallBack فرستاده می شود .
درگاه ملت مشکل خاصی نداره و مشکل هایی که برای کاربران بوجود میاد بیشتر بخاطر کدنویسی هست !

از پاسخ شما متشکرم،
یعنی این دو آیتم برای بنده قابل مشاهده نیست (در صورت عدم پرداخت صحیح) تا بنده خودم setel کنم؟

amirlord
January 10th, 2012, 23:58
از پاسخ شما متشکرم،
یعنی این دو آیتم برای بنده قابل مشاهده نیست (در صورت عدم پرداخت صحیح) تا بنده خودم setel کنم؟
به صورت عادی خیر اما میشه کدهایی نوشت که شمارو دز این راه همراهی کنه اما بازم میگم که اگر کدنویسی سالم باشه مشکلی از این لحاظ نخواهید داشت ...

m.hoseynpur
January 11th, 2012, 00:14

باسلام این دو مقادیر رو برای ستل دستی باید با تماس با شماره 02127312731 تماس بگیرید شماره ترمینالتون رو بدید و ازشون order id و refrens cod رو بگیرید و دستی ستل کنید اینو هم بگم سل زمان مشخص داره اگه بگذره دیکه نمیتونید ستل کنید

masooumi
January 11th, 2012, 00:25

دوست عزیز درگاه ملت مشکل خاصی نداره (حداقل برای تعداد تراکنش هایی در سطح من و شما مشکلی نداره) ، در زمینه ستل کردن و ذخیره اطلاعات تراکنش هم اگر در ماژولتون تمامی موارد مدنظر قرار بگیره دیگه مشکلی نخواهد داشت.

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

باسلام این دو مقادیر رو برای ستل دستی باید با تماس با شماره 02127312731 تماس بگیرید شماره ترمینالتون رو بدید و ازشون order id و refrens cod رو بگیرید و دستی ستل کنید اینو هم بگم سل زمان مشخص داره اگه بگذره دیکه نمیتونید ستل کنید

اگر هم از طرف شما در مدت معین ستل نشود ، شرکت به پرداخت به نیابت از شما تراکنش ها را ستل می کند و لیست آن را برای شما ایمیل می کند.

موفق باشید

sarvar
January 11th, 2012, 00:56

پارسىان و ملت از بقيه بهتر هستند
ولى بستگى به محل سرور هم داره روى سرور هاى ایران مشكلات كمتر هستند

ServerDL.com
January 11th, 2012, 01:11

دوست عزیز
ستل اصلا محدودیت زمانی ندارد !من خودم شخصا از آقای نوری سوال کردم !

vahalove
January 31st, 2012, 16:11

التماس دعا

از سايت خيلي خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــوبتان و دوستاني كه اين فايل را گذاشتن كمال تشكر را دارم
.
مشكل من كه با اين فايل حل شد
بازم ممنون o:-)o:-)

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

عالي بود

persianview
March 25th, 2012, 19:54

التماس دعا

برای من 100 درصد کار کرد
ممنون

Ramin
April 5th, 2012, 11:52

التماس دعا

سلام
دلیل این ارور را کسی اطلاع دارد؟

Fault05
Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "FB40E-----F4" )

persianview
April 5th, 2012, 11:59
سلام
دلیل این ارور را کسی اطلاع دارد؟

Fault05

Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "FB40E-----F4" )

این زمانیست که شماره فاکتور و شماره رسید دیجیتالی رو اشتباه زدی

Ramin
April 5th, 2012, 12:08
این زمانیست که شماره فاکتور و شماره رسید دیجیتالی رو اشتباه زدی

تشکر از پاسخ شما. برای خرید ، در سیستم دو مقدار زیر ثبت شده است :

Fb40ed1be22bddf4

442192698

کدام یک شماره فاکتور و کدام شماره رسید است؟؟ ( بنده دو بار تست کردم اما همین ارور نمایش داده می شود )

persianview
April 5th, 2012, 12:17
تشکر از پاسخ شما. برای خرید ، در سیستم دو مقدار زیر ثبت شده است :

Fb40ed1be22bddf4

442192698

کدام یک شماره فاکتور و کدام شماره رسید است؟؟ ( بنده دو بار تست کردم اما همین ارور نمایش داده می شود )

در شماره فاکتور یا رسید دیجیتالی حروف انگلیسی وجود ندارد .
از چه ماژولی استفاده میکنید؟

Ramin
April 5th, 2012, 12:22
در شماره فاکتور یا رسید دیجیتالی حروف انگلیسی وجود ندارد .
از چه ماژولی استفاده میکنید؟

این مشخصات برای ماژول Whmcs نیست . یک ماژول نوشته شده برای سیستم انجمن ساز است . اختصاصی است . فقط این دو مقدار را برای تراکنش ها ثبت می کند . ؟

persianview
April 5th, 2012, 12:56
این مشخصات برای ماژول Whmcs نیست . یک ماژول نوشته شده برای سیستم انجمن ساز است . اختصاصی است . فقط این دو مقدار را برای تراکنش ها ثبت می کند . ؟
پس چاره ای ندارید با به پرداخت تماس بگیرید و بگویید orderID و ReferenceId تراکنش ستل نشده مربوطه رو می خواهم .
من خودم از ماژولی استفاده میکنم که شماره فاکتور و رسید دیجیتالی رو میدهد و تا الان با این اسکریپت همه مشکلاتم حل شده است

fajavanmard
April 9th, 2012, 16:48
با قرار دادن فايل ضميمه در صفحه روت هاست من مشكلم پس از تماس با به پرداخت و دريافت پارامترها حل شد
ممنون از راهنمايي دوستان

saeed_m27
April 18th, 2012, 14:05
پس چاره ای ندارید با به پرداخت تماس بگیرید و بگویید orderID و ReferenceId تراکنش ستل نشده مربوطه رو می خواهم .
من خودم از ماژولی استفاده میکنم که شماره فاکتور و رسید دیجیتالی رو میدهد و تا الان با این اسکریپت همه مشکلاتم حل شده است

در تکمیل صحبت های این دوستمون اگر رسید دیجیتالی با شماره فاکتور رو ندارید زنگ بزنید به این شماره مشکل رو اوکی میکنند براتون : 02127312049

---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------

نخیر دوست عزیز شما اطلاعات غلط ندید به کاربران!! همیشه میتونید من خودم 2تا تراکنش رو بعد از 20 روز ستل کردم برگشت خورد هیچ مشکلی هم نداشت

persianview
April 18th, 2012, 16:35
ستل کردن محدودیت زمانی ندارد

mortezaaalam
September 18th, 2012, 12:11
سلام
لینک ستل خراب است اگر کسی دارد خواهاشو سریعا اپلود کند ممنون میشم
سپاس

rshad_smu
October 3rd, 2012, 15:14
ضمن عرض سلام خدمت جناب آقاي معصومي
از شما بابت لينك بسيار مفيدتون ممنونم.
همچنان موفق باشيد.

amir1909
April 6th, 2013, 12:48

البته از بخش /admin/gatewaylog.php میتونی استفاده کنی.

ezat1
April 7th, 2013, 12:19
با سلام
ما چند روز پیش چک کردیم دیدیم چند تا پرداخت تو حساب نیومده از برنامه ستل اومدیم استفاده کنیم ! همه چی رو درست زدیم اما این پیغام رو داد اومدیم اونی هم که وارد حساب شده رو زدیم برای چک کردن ببینیم ارور فرق میکنه یا نه دیدم همون ارور رو داد در whmcs نوشته انجام شد با موفقیت اما نرفته این ارور مال چیه به پرداخت گفت دستی بزن اطلاعات رو درست وارد کن ؟>! مگه 5 گزینه بیشتر داره ؟ 3تاش که مشخصه میمونه 2 تا که شماره سفارش ها هست

کد 42 : تراکنش sale يافت نشد.

صفحه اصلي (http://www.click-server.net/billing/settel/default.php)

البته این ستل نشده ها ما قبل از عید برج 11 و 12 هست مشکلی نباید باشه تو زمان ؟
خب چرا ارور یکی هست هم برای ستل شده هم برای نشده ؟

m.khani
April 8th, 2013, 23:15
ممنون دوستان عزيز
مشكلم حل شد

والان من يه مشكل داره اونم اينكه شماره تراكنشها موفق و ناموفق ثبت نميكنه

مثلا من با شركت به پرداخت تماس گرفتم و رسید دیجیتالی سفارش (ReferenceId):وشماره سفارش (orderID):را از اونا گرفتم

الان نميدانم اين شماره ها به كدام يك تاز گزينه ها تو هايت منتقل ميشه

البته همه ي گزينه ها را چك كردم چنين پوشه اي نديدم كه شماره ها را ثبت كنه كسي ميتونه به ما كمك كنه

m.khani
April 9th, 2013, 18:03
ممنون دوستان عزيز
مشكلم حل شد

والان من يه مشكل داره اونم اينكه شماره تراكنشها موفق و ناموفق ثبت نميكنه

مثلا من با شركت به پرداخت تماس گرفتم و رسید دیجیتالی سفارش (ReferenceId):وشماره سفارش (orderID):را از اونا گرفتم

الان نميدانم اين شماره ها به كدام يك تاز گزينه ها تو هايت منتقل ميشه

البته همه ي گزينه ها را چك كردم چنين پوشه اي نديدم كه شماره ها را ثبت كنه كسي ميتونه به ما كمك كنه

دوستان كسي نيست به ما كمك كنه؟؟

samansystems
April 9th, 2013, 18:49
دوستان كسي نيست به ما كمك كنه؟؟

بزرگترين کمکی که ميشه به شما کرد اينه که بهتون بگيم از درگاه ملت استفاده نکنيد.

m.khani
April 9th, 2013, 18:51
ما كه از كارش راضي هستيم فقط اين رسید دیجیتالی سفارش (ReferenceId):وشماره سفارش (orderID) برامون بزاره ممنون ميشيم

ezat1
April 9th, 2013, 19:04
بزرگترين کمکی که ميشه به شما کرد اينه که بهتون بگيم از درگاه ملت استفاده نکنيد.

خب پیشنهاد تون چیه ؟ پاسارگاد ؟

yassale
April 9th, 2013, 20:49
غیر ملت بقیه خوب هسنتد.

samansystems
April 9th, 2013, 22:28
خب پیشنهاد تون چیه ؟ پاسارگاد ؟

پاسارگاد، پارسيان، زرين پال، سينا، سرمايه، سامان، اقتصاد نوين، گردشگری

m.khani
April 9th, 2013, 23:19
ما چي گفتيم چي ج.اب شنيديمدوستان ما چه گفتيم

Reference ID و Order ID رو از کجا میشه اطلاع پیدا کرد

اگه كسي كدهاش داره بزاره

m.khani
April 16th, 2013, 10:06
دوستان كسي ماژول داره بزاره من يكي دارم

الان بعد از پرداخت حق اشتراك كاربر به كاربر ويژه تغيير نميده؟؟؟

royl
February 9th, 2014, 20:44
باسلام
اگه خواستید با قیمت 20 تومن
خودمون طراحی کردیم
و ستل نیز اتوماتیک میباشد