توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش ساخت اسکریپت رادیو آنلاین
vps-baran.ir
January 6th, 2012, 20:06
سلام دوستان به درخواست 2 تا از کاربران سایت آموزش ساخت اسکریپ رادیو ( ولی رادیو ساده ) رو تو این تاپیک میزارم که دوستان دیگه هم استفاده کنن
این یه نمونه از رادیو هست که خودم ساختم و کاملا ساده هست و هیچ فشاری به سرور هم نمیاد
http://www.baseda.in/Radio/RadioBaseda.asx
موارد نیاز برای به شروع این رادیو :
1- داشتن یک دومین
2- داشتن یه هاست لینوکس با فضای کافی برای آپلود موزیک و ( پهنای باند نامحدود ) ( پهنای باند نامحدود وجود نداره - ولی ما ایرانی ها میگیم نامحدود، باید بگیم بی نهایت )
نکته خیلی مهم :
شما موزیک هاتون رو که می خواید داخل این رادیو پخش بشه رو سعی کنید با جت آدیو کانورت کنید و حجمش رو بیارید پایین ، تا اونجایی پایین بیارید که شنوده هایی که رادیو شما رو می شنون . بتونن رادیو رو بدون قطعی بشنون و از همه مهم تر کیفیت موزیکتون پایین نیاد
* من پیشنهاد می کنم موزیک هاتون رو با کیفیت : Audio for FM radio quality for dial-up modems (28.8 Kbps mono) کانورت کنید کیفیت خیلی پایین نمیاد
خوب بریم سر آموزش ساخت پلی لیست
1- شما یه فایل با هر اسمی که دوست دارید و با پسوند m3u بسازید
*خوب قبل از اینکه ادامه بدیم نکات بالا رو انجام بدید و 2 تا موزیک رو کانورت و در فضای سایتتون آپلود می کنید
2- بعد از اینکه موزیک هاتون آپلود شدن فایلی که با پسوند m3u ساخته بودید رو با یه ویرایش گر مناسب باز کنید (Notepad)
#EXTINF:Yas - Az Chi Begam
http://baseda.in/Radio/Yas - Az Chi Begam[ Www Baseda1 Com ].wma
4- اگه توجه کنید خط اول دستور اجرای پلی لیست هست و خط دوم برای نشان دادن اطلاعات اون موزیک هست و خط سوم ادرس موزیک که تو سایت آپلود شده رو میزارید
5- آهنگ بعدی رو که می خواید تو لیست اضافه کنید دیگه نباید اون خط اول رو بزارید میاید خط بعدی و یه اینتر میزنید که موزیک جدید از لیست بالا جدا بشه و خطر دوم رو میزارید و مشخصات آهنگ بعدی رو میزارید و خط سوم هم لینک موزیک رو میزارید
تمام موزیک هارو همین طوری لیست می کنید و فایل رو ذخیره می کنید و تو فضای سایتتون اپلود می کنید
خوب برای اینکه آهنگ جدید که می خواید بزارید همیشه اولین موزیک پخش بشه سعی کنید
پایین نزارید سعی کنید موزیک جدید رو زیر خط اول بزارید تا زمانی که رادیو باز میشه اولین موزیک اون پخش بشه
خوب یه چیزی رو هم می خوام یاد بدم تا اگه سایتتون ف - لتر شد دیگه تو دردسر نیوفتید که ادرس عوض کنید
شما یه فایل با هر اسمی که دوست دارید با پسوند asx بسازید
بعد داخل فایل ادرس فایلی که برای لیست موزیک هاتون ساختید قرار بدید مثل این
http://baseda.in/Radio/RadioBaseda.m3u
بعد اون فایل رو ذخیره و داخل فضای سایتتون اپلود کنید
اون ادرسی رو که ذخیره کردید رو داخل یه کد پلیر مناسب که داخل گوگل سرچ کنید پیدا می کنید رو بزارید
بعدش می تونید اون پلیر رو داخل سایتتون بزارید تا به صورت آنلاین پخش بشه
اون فایل مورد نظر آدرسش این طوری شده
که می تونید فایل asx رو داخل یه سایت دیگه اپلود کنید که ادرس های پلی لیست ف-ل تر شد به راحتی بتونید داخل فایل asx ادرس رو عوض کنید تا شنوده هایی که رادیو رو گوش میدن به مشکل بر نخورن
اگه هر جایی مشکل داشت به من بگید تا درستش کنم
vps-baran.ir
January 7th, 2012, 00:56
دوستان سعی کردم آموزش رو کامل بزارم .
نمی دونم تونستید ازش استفاده کنید یا نه؟
Mehdi_Enter
January 7th, 2012, 02:16
بعد این یعنی انلاین هست:d
vps-baran.ir
January 7th, 2012, 02:26
بعد این یعنی انلاین هست:d
اره دیگه آنلاین میشه
پس چی میشه ؟ :d
Mehdi_Enter
January 7th, 2012, 03:52
اخه یه جوری هست که فکر میکنم انلاین نمیشه گفت
ولی خیلی جالب هست که تراک ترک بخش میشه
vps-baran.ir
January 7th, 2012, 04:47
خوب داداش من ببین اون کسی که فایل asx رو باز می کنه نمی دونه پشت اون فایل چی هست . چون خودش عوض می کنه شما بیاید سریع فایل رو عوض کنید و اون که داره موزیک رو گوش می ده بعد از اینکه تموم میشه دقیقا اون چیزی که جدید گذاشتین میشه .
میشه یه کاری هم کرد هنوز وقت نکردم روش کار کنم
پلی لیست رو که می دی به صورت اتفاقی بخونه
اگه اساتید می تونن کمک کنن با تشکر
okey
January 7th, 2012, 08:41
نمی شه یه فایل asx ازش در اورد و مثل یه فایل مدیا بشه و وقتی تو رایانه اجراش می کنیم وصل بشه به سرور رو آهنگ ها رو پخش کنه ؟
vps-baran.ir
January 7th, 2012, 09:59
نمی شه یه فایل asx ازش در اورد و مثل یه فایل مدیا بشه و وقتی تو رایانه اجراش می کنیم وصل بشه به سرور رو آهنگ ها رو پخش کنه ؟
چرا نمیشه شما اول لیست آهنگ هاتون رو با فایل m3u با آموزش بالا تنظیم می کنید . و ادرسی که از فایل m3u گرفتید رو داحل فایل asx میزارید و مستقیم وصل میشه به پلی لیستی که تنظیم کردید
okey
January 9th, 2012, 16:17
یه مشکل اساسی داره
با این روش پخش کردن انلاین دیگه نمی شه بهش گفت
! یعنی طرف می تونه راحت تراک رو عوض کنه یا ... انجام بده ! در حالی که رادیو آنلاین باید به صورت لحظه ای کار کنه و کاربر نتونه تراک بعدی رو ببینه یا بزنه جلو و عقب و استپ کنه o:-)
S-ARM
January 9th, 2012, 16:23
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید
برای راه اندازی رادیو اینترنتی که کاربر نتونه تراک عوض کنه و همچنین برنامه های رادیو اینترنتی بتونند ساپورتشون کنند
ممنون
vps-baran.ir
January 9th, 2012, 16:29
یه مشکل اساسی داره
با این روش پخش کردن انلاین دیگه نمی شه بهش گفت
! یعنی طرف می تونه راحت تراک رو عوض کنه یا ... انجام بده ! در حالی که رادیو آنلاین باید به صورت لحظه ای کار کنه و کاربر نتونه تراک بعدی رو ببینه یا بزنه جلو و عقب و استپ کنه o:-)
خوب، خوبیش همینه که کاربر تراک رو عوض کنه و اگه از اون موزیک خوشش نیاد عوض می کنه
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
دوست عزیز میشه راهنمایی کنید
برای راه اندازی رادیو اینترنتی که کاربر نتونه تراک عوض کنه و همچنین برنامه های رادیو اینترنتی بتونند ساپورتشون کنند
ممنون
رادیو های حرفه ای زیادی وجود داره . که باید سرور داشته باشید که فشار وارد نشه تازه اگه شنوده های رادیو بالا بره باید سرور وی پی اس رو ارتقاء بدی
این آموزشی که من گذاشتم برای اونایی هست که نمی خوان هزینه ی زیاد خرج کنن
S-ARM
January 9th, 2012, 16:37
ممنون دوست عزیز
بنده vps ویندوز خوب دارم
میشه آموزشی بزارید که مثل رادیو واقعی باشه ؟
vps-baran.ir
January 10th, 2012, 02:41
ممنون دوست عزیز
بنده vps ویندوز خوب دارم
میشه آموزشی بزارید که مثل رادیو واقعی باشه ؟
اینو یه نگاه بنداز به دردت می خوره
رادیــــــــــــــو - آموزش ساخت رادیوی اینترنتی در 10 دقیقه (http://www.iribbojnourd.blogfa.com/post-38.aspx)
erfanath
February 25th, 2012, 21:37
سلام من همه این کارا رو انجام دادم ولی ارور میده.
http://heray-online.tk/online/HerayMusic.TK.asx
http://heray-online.tk/online/HerayMusic.TK.m3u
میشه راهنمایی کنی. ممنون
منتظرم یا حق
aloolak
March 20th, 2012, 19:27
سلام دوستان به درخواست 2 تا از کاربران سایت آموزش ساخت اسکریپ رادیو ( ولی رادیو ساده ) رو تو این تاپیک میزارم که دوستان دیگه هم استفاده کنن
این یه نمونه از رادیو هست که خودم ساختم و کاملا ساده هست و هیچ فشاری به سرور هم نمیاد
موارد نیاز برای به شروع این رادیو :
1- داشتن یک دومین
2- داشتن یه هاست لینوکس با فضای کافی برای آپلود موزیک و ( پهنای باند نامحدود ) ( پهنای باند نامحدود وجود نداره - ولی ما ایرانی ها میگیم نامحدود، باید بگیم بی نهایت )
نکته خیلی مهم :
شما موزیک هاتون رو که می خواید داخل این رادیو پخش بشه رو سعی کنید با جت آدیو کانورت کنید و حجمش رو بیارید پایین ، تا اونجایی پایین بیارید که شنوده هایی که رادیو شما رو می شنون . بتونن رادیو رو بدون قطعی بشنون و از همه مهم تر کیفیت موزیکتون پایین نیاد
* من پیشنهاد می کنم موزیک هاتون رو با کیفیت : Audio for FM radio quality for dial-up modems (28.8 Kbps mono) کانورت کنید کیفیت خیلی پایین نمیاد
خوب بریم سر آموزش ساخت پلی لیست
1- شما یه فایل با هر اسمی که دوست دارید و با پسوند m3u بسازید
*خوب قبل از اینکه ادامه بدیم نکات بالا رو انجام بدید و 2 تا موزیک رو کانورت و در فضای سایتتون آپلود می کنید
2- بعد از اینکه موزیک هاتون آپلود شدن فایلی که با پسوند m3u ساخته بودید رو با یه ویرایش گر مناسب باز کنید (Notepad)
#EXTINF:Yas - Az Chi Begam
http://baseda.in/Radio/Yas - Az Chi Begam[ Www Baseda1 Com ].wma
4- اگه توجه کنید خط اول دستور اجرای پلی لیست هست و خط دوم برای نشان دادن اطلاعات اون موزیک هست و خط سوم ادرس موزیک که تو سایت آپلود شده رو میزارید
5- آهنگ بعدی رو که می خواید تو لیست اضافه کنید دیگه نباید اون خط اول رو بزارید میاید خط بعدی و یه اینتر میزنید که موزیک جدید از لیست بالا جدا بشه و خطر دوم رو میزارید و مشخصات آهنگ بعدی رو میزارید و خط سوم هم لینک موزیک رو میزارید
تمام موزیک هارو همین طوری لیست می کنید و فایل رو ذخیره می کنید و تو فضای سایتتون اپلود می کنید
خوب برای اینکه آهنگ جدید که می خواید بزارید همیشه اولین موزیک پخش بشه سعی کنید
پایین نزارید سعی کنید موزیک جدید رو زیر خط اول بزارید تا زمانی که رادیو باز میشه اولین موزیک اون پخش بشه
خوب یه چیزی رو هم می خوام یاد بدم تا اگه سایتتون ف - لتر شد دیگه تو دردسر نیوفتید که ادرس عوض کنید
شما یه فایل با هر اسمی که دوست دارید با پسوند asx بسازید
بعد داخل فایل ادرس فایلی که برای لیست موزیک هاتون ساختید قرار بدید مثل این
http://baseda.in/Radio/RadioBaseda.m3u
بعد اون فایل رو ذخیره و داخل فضای سایتتون اپلود کنید
اون ادرسی رو که ذخیره کردید رو داخل یه کد پلیر مناسب که داخل گوگل سرچ کنید پیدا می کنید رو بزارید
بعدش می تونید اون پلیر رو داخل سایتتون بزارید تا به صورت آنلاین پخش بشه
اون فایل مورد نظر آدرسش این طوری شده
که می تونید فایل asx رو داخل یه سایت دیگه اپلود کنید که ادرس های پلی لیست ف-ل تر شد به راحتی بتونید داخل فایل asx ادرس رو عوض کنید تا شنوده هایی که رادیو رو گوش میدن به مشکل بر نخورن
اگه هر جایی مشکل داشت به من بگید تا درستش کنم
ميشه اگه امكان داره يك نمونه به ما نشون بديد و يا كاملتر توضيح بدهيد اگه امكانش هست.خواهش ميكنم
vps-baran.ir
March 21st, 2012, 02:00
بنده توضیح کامل دادم فکر نمی کنم توضیحات گنگ باشه
حتی نمونه کار هم گذاشتم
ParsWebIT
March 21st, 2012, 11:58
با www.shoutcast.com/ هم میشه و کار خوبی از آب در میاد
aloolak
March 21st, 2012, 15:35
با www.shoutcast (http://www.%3Cstrong%3Eshoutcast%3C/strong%3E).com/ هم میشه و کار خوبی از آب در میاد
اين سايت كه فيلتره.
اگه ميشه يه راه بهتر رو بهم نشون بديد.
amin7x
March 22nd, 2012, 06:17
سلام دوستان
یه ترفند زدم بدون اینکه بخواهید چیزی رو دانلود کنید آهنگ ها را به صورت تحت وب گوش کنید.
به همین راحتی میتونید در وبلاگت یا سایتتون استفاده کنید.
فقط یک بدی داره که اونم نام خواننده رو نشون نمیده.
پارامترها :
autostart : اگر این مقدار برابر true باشد آهنگ شما بعد از لود شدن شروع به پخش خواهد کرد و اگر برابر false باشد تا زمانی که کاربر دستور پخش را ندهد فایل موزیک پخش نخواهد شد
hidden : اگر این مقدار برابر true باشد کنترلر از دید کاربر پنهان خواهد ماند.
loop : اگر این مقدار برابر true باشد موزیک بعد از اتمام دوباره شروع به پخش خواهد کرد و در صورتی که برابر false باشد 1 بار پخش خواهد شد
width : عرض کنترلر را تعیین میکند.توجه داشته باشید کم کردن عرض کنترلر باعث پنهان شدن تعدادی از امکانات (مانند کنترل صدا) خواهد شد اما اگر میخواهید آنرا در گوشه صفحه وبلاگ قرار دهید یا کدهای اختصاصی کاربر در بخش تنظیمات وبلاگ بایستی از مقادیری مانند 150 یا ۱۴۰ استفاده کنید
height : ارتفاع کنترل را تعیین میکند
..:تشکر فراموش نشه:..
vps-baran.ir
March 22nd, 2012, 09:22
سلام دوستان
یه ترفند زدم بدون اینکه بخواهید چیزی رو دانلود کنید آهنگ ها را به صورت تحت وب گوش کنید.
..:تشکر فراموش نشه:..
ممنون بابت تکمیل کردن این تاپیک ولی این کد داخل راهنمای بلاگفا بود راهنمای ایجاد و مدیریت وبلاگ فارسی (http://blogfa.com/help/Show.aspx?id=music)
onoath2011
March 22nd, 2012, 11:32
سلام
لطفا این تاپیک من رو هم ببینید
hamtermi
March 22nd, 2012, 11:35
ممنون از همه دوستان به خاطر راهنمایی هاشون.
خیلی به کارم اومد..
aloolak
March 22nd, 2012, 14:40
با سلام
ببخشيد با چه برنامه اي فايل m3u رو بسازم اين برنامه رو هم دارم Notepad بايد چيكار كنم.
بعد از اينه فايل هاي صدامو بر روي سرور ريختم بايد چيكار كنم؟
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
ببخشيد چطوري ميتونم فايل asx رو بسازم خواهش ميكنم فقط بطور واضح توضيح بدهيد.
vps-baran.ir
March 22nd, 2012, 14:52
با سلام
ببخشيد با چه برنامه اي فايل m3u رو بسازم اين برنامه رو هم دارم Notepad بايد چيكار كنم.
بعد از اينه فايل هاي صدامو بر روي سرور ريختم بايد چيكار كنم؟
با برنامه خاصی نیست شما نوت پد رو باز کنید و طبق آموزش صفحه اول جلو برید و زمانی که کارتون تو نوت پت تمام شد
پسوند فایلتون رو با m3u ذخیره کنید
ببخشيد چطوري ميتونم فايل asx رو بسازم خواهش ميكنم فقط بطور واضح توضيح بدهيد.
این فایل رو هم عین گفته بالا انجام بدید
aloolak
March 22nd, 2012, 16:40
با برنامه خاصی نیست شما نوت پد رو باز کنید و طبق آموزش صفحه اول جلو برید و زمانی که کارتون تو نوت پت تمام شد
پسوند فایلتون رو با m3u ذخیره کنید
این فایل رو هم عین گفته بالا انجام بدید
آخه اين بسوند ها در نوت بد من نيست چيكار كنم.اگه ميشه يه ن.ت بد براي دانلود من بگذاريد.
amin7x
March 22nd, 2012, 18:05
آخه اين بسوند ها در نوت بد من نيست چيكار كنم.اگه ميشه يه ن.ت بد براي دانلود من بگذاريد.
نوت بد یه قابلیتی که داره می تونید داخلش هر کد نویسی که دوست دارید انجام بدید و بعد فایل رو به هر پسوندی که دوست دارید ذخیره کنید
حتی بعضی از ویروس ها هستن که داخل نوت پد دستورش نوشته میشه و در نهایت با هر پسوندی که دوست دارند ذخیره می کنند
مثل exe ، jpg و ...
payam_shzbax
March 23rd, 2012, 01:25
دوست عزیز با عرض پوزش اما بعد 1 عمر مدیریت سایت موزیک چیزی که شما گذاشتید موزیک پلیر نام داره. 1000 تا اسکریپت آماده هستش که با فلش یا ... این کار رو می کنن.
و اما معرفی رادیو آنلاین .
رادیو آنلاین جیزی هست که شما هر بار که سایت رو رفرش می کنید یه چیز جدید می شنوی . این می شه رادیو .
همچنین یک پنل داره واسه مدیریت که می تونه باهاش صحبت کنه داخل رادیو . دقیقا شبیه رادیو های سنتی! یعنی مجری گری.
با چندین برنامه
SHOUTcast
Helix Server Basic
Quicktime Streaming Server
می شه این کار رو کرد. حتی helix قابلیت مصاحبه رو نیز داره!
همچنین برای خیلی هاش یک cms نوشتن که اگر شما از این ترک که داره پخش می شه خوشتون اومد می تونید fb لایک کنید یا دانلود کنید
vps-baran.ir
March 23rd, 2012, 01:42
دوست عزیز با عرض پوزش اما بعد 1 عمر مدیریت سایت موزیک چیزی که شما گذاشتید موزیک پلیر نام داره. 1000 تا اسکریپت آماده هستش که با فلش یا ... این کار رو می کنن.
و اما معرفی رادیو آنلاین .
رادیو آنلاین جیزی هست که شما هر بار که سایت رو رفرش می کنید یه چیز جدید می شنوی . این می شه رادیو .
همچنین یک پنل داره واسه مدیریت که می تونه باهاش صحبت کنه داخل رادیو . دقیقا شبیه رادیو های سنتی! یعنی مجری گری.
با چندین برنامه
SHOUTcast
Helix Server Basic
Quicktime Streaming Server
می شه این کار رو کرد. حتی helix قابلیت مصاحبه رو نیز داره!
همچنین برای خیلی هاش یک cms نوشتن که اگر شما از این ترک که داره پخش می شه خوشتون اومد می تونید fb لایک کنید یا دانلود کنید
داداش من
کاش صفحه اصلی رو دقیق می خوندید من نوشتم رادیو آنلاین ساده
رو این میشه هر چیزی که دوست دارید تنظیم کنید
می تونید داخل کد ها یه کدی اضافه کنید که موزیک به صورت رندوم شروع به خوندن کنه
پس برای اونایی که مبتدی هستن همین بهترین گزینه هست
7 سال پیش نمی دونم اون موقع تو اینترنت بودید یا نه
پی ام سی موزیک این رادیو رو داشت یعنی موزیک های آنلاین پخش می کرد
aloolak
March 23rd, 2012, 02:16
اگه امكان داره خوب چندتا از اين برنامه هاي راديو رو معرفي كنيد.
ويا وب سايتي معرفي كنيد.
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
داداش من
کاش صفحه اصلی رو دقیق می خوندید من نوشتم رادیو آنلاین ساده
رو این میشه هر چیزی که دوست دارید تنظیم کنید
می تونید داخل کد ها یه کدی اضافه کنید که موزیک به صورت رندوم شروع به خوندن کنه
پس برای اونایی که مبتدی هستن همین بهترین گزینه هست
7 سال پیش نمی دونم اون موقع تو اینترنت بودید یا نه
پی ام سی موزیک این رادیو رو داشت یعنی موزیک های آنلاین پخش می کرد
ببخشيد اگه من بخوام الان راديو آنلاين داشته باشم نه به صورت ساده به صورت تقريبا حرفه اي بايد چيكار كنم؟
seyedmahdi110
February 27th, 2013, 11:28
سلام به همه
این آموزش ها درست اما من با اون یکی از دوستمون که گفتند VPS داریم با ویندوز 2008 ( اون دوستمون 2003 ) .
ما میخایم رادیو هایی که الان وجود داره مثل رادیو جوان خودمون رو Stream کنیم جای دیگه با کمک VPS .
من اطلاعاتمو اینجا شیر میکنم امیدوارم کسی هم باشه که بتونه کمکم کنه تا تکمیلش کنیم
اگر کسی پایه هست روی این زمینه بگه تا اینو ادامه بدیم چون دیدم پست قدیمیه گفتم شاید فایده ای نداشته باشه.