توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک ارائه دهنده ی سرور مجازی
striv
January 6th, 2012, 12:19
با سلام بنده از یک شرکت ثبت شده ی سرور مجازی 6 تا سروریس تهیه کردم.
یکی از سرویس ها از همون اول مشکل سیستم عامل داشت گفتن خودتون کردین یکی از سرویسهای دیگه ریست میشه هر روز خود به خود که این رو هنوز بشون نگفتیم بگیم هم میشه مثل همون اولیه. یکی از سرویس ها سره روزه دوم از طرف دیتا سنتر به خاطر اسپم بلاک شده چیزی که من تو چند سالی که با سرور کار می کردم واسم اتفاق نیفتاده معمولآ این شرکت باید بیاد توضیح بده به دیتا سنتر که آقا همچین چیزی اتفاق نیافتاده چون واقعآ همچین کاری نکردیم آدم نمیاد سرور 1 گیگ بگیره سره روزه دوم اسپم بده در داقع اصلآ بلد نیستم اسپم رو اگرم کاری نشه کرد هزینه آی پی اونطور که می دونم 3 هزار تومان هست الان میگنم باید 15 هزار تومان بدی تا این سرویس باز شه اگه ندی کله سرویس های دیگت رو هم میبندیم پولی هم برپگشت داده نمیشه!!!
شما خودتون قضاوت کنید کسی بیاد ازتون 5 تا سرویس 1 گیگ و یه 512 تهیه کنه اینطوری باش برخورد میکنین؟ اونم وی پی اس هایی که Over Sell یعنی انقدر شلوغه سرور که پینگ تایم رسیده به 40 و مشکل قعطی در اینترنت هم داره و ما همش با پیغام خطای Could not connect to server مواجه میشیم. خودتون جای من بودید الان چی کار می کردین خداییش.
smartieuser
January 6th, 2012, 13:00
یکی از سرویس ها از همون اول مشکل سیستم عامل داشت گفتن خودتون کردین یکی از سرویسهای دیگه ریست میشه هر روز خود به خود که این رو هنوز بشون نگفتیم بگیم هم میشه مثل همون اولیه. یکی از سرویس ها سره روزه دوم از طرف دیتا سنتر به خاطر اسپم بلاک شده چیزی که من تو چند سالی که با سرور کار می کردم واسم اتفاق نیفتاده معمولآ این شرکت باید بیاد توضیح بده به دیتا سنتر که آقا همچین چیزی اتفاق نیافتاده چون واقعآ همچین کاری نکردیم آدم نمیاد سرور 1 گیگ بگیره سره روزه دوم اسپم بده در داقع اصلآ بلد نیستم اسپم رو اگرم کاری نشه کرد هزینه آی پی اونطور که می دونم 3 هزار تومان هست الان میگنم باید 15 هزار تومان بدی تا این سرویس باز شه اگه ندی کله سرویس های دیگت رو هم میبندیم پولی هم برپگشت داده نمیشه!!!
شما خودتون قضاوت کنید کسی بیاد ازتون 5 تا سرویس 1 گیگ و یه 512 تهیه کنه اینطوری باش برخورد میکنین؟ اونم وی پی اس هایی که Over Sell یعنی انقدر شلوغه سرور که پینگ تایم رسیده به 40 و مشکل قعطی در اینترنت هم داره و ما همش با پیغام خطای Could not connect to server مواجه میشیم. خودتون جای من بودید الان چی کار می کردین خداییش.
سلام دوست عزیز
الان منظور شما از بیان این موضوعات چیست ؟ میخواین به شما چی بگیم ؟
striv
January 6th, 2012, 13:12
اینکه بعضیا می گن دوستانه مشکلتون رو حل کنید خواستم بدوم که میشه این مشکل رو دوستانه حل کرد به نظرتون!! اگه نه لطفآ لینکی بدید که بشه درش شکایت کرد از این نوع شکرتها ! خواستم بدونم وقتی آدم به همچین مشکلی برمیخوره چی کار باید بکنه!
damashi
January 6th, 2012, 13:43
شما خودتون قضاوت کنید کسی بیاد ازتون 5 تا سرویس 1 گیگ و یه 512 تهیه کنه اینطوری باش برخورد میکنین؟ اونم وی پی اس هایی که over sell یعنی انقدر شلوغه سرور که پینگ تایم رسیده به 40 و مشکل قعطی در اینترنت هم داره و ما همش با پیغام خطای could not connect to server مواجه میشیم. خودتون جای من بودید الان چی کار می کردین خداییش.
والا اینطوری که شما میفرمایید باید خیلی نامرد باشند چرا همینجا اسم نمیبرید بید توضیح بده ؟ از بچه های همین انچمن هستن؟ من که بعید میدونم اینجا همچین کسی پیدا بشه :d
striv
January 6th, 2012, 14:01
چرا اتفاقآ از کسایی هست که در قسمت فروش سرور مجازی تاپیک دادن قانون گفته که نباید اسم ببرید.
الان هم وارد یکی دیگه از سرویس ها شدم کله برنامه های آنلاین (Raidcall , Garena و ...) پیغام خطای Could not connect to server please check your internet connection رو داده بودن اینم چهارمین سرویسشون که مشکل دار شده... اینهمه ضرر دارن همه ی سرویس های دیگم رو ساسپند می کنن..
---------- Post added at 02:01 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
هزینه آی پی 3 هزار تومان هست ایشون می گن هزینه دو ماه + ضرر محاسبه شده 15 تومن هست که باید پرداخت بشه
مگه هزینه یه آی پی داده شده از این به بعد از اون آی پی استفاده نمیشه؟ چرا هزینه ی 2 ماه آی پی بلاک شده رو هم می خوان؟
بدیش اینجاست که نمیتونم شکایت کنم آدم با پلیس هم راحت نیست چون از این شرکت سرویس مایکروتیک دارم با مایکروتیک هم که می دونین چی می فروشن... موندم این همه ضرر رو چطوری جبران کنم !!!
خب میشه مشکلتون رو به صورت پیام خصوصی بهم بدین؟؟؟ شاید بتونم حل کنم مشکلتون رو
striv
January 6th, 2012, 15:42
مشکل همیناییه که گفتم دیگه واسه یه آی پی داره 15 تومن می گیره اگه ندم کله سرویس های دیگم رو ساسپند می کنه تو تیکت ها فقط مونده بهم فحش بدن ایشون.
damashi
January 6th, 2012, 15:47
دوست گرامی بنده پیشنهادی به شما دادم ایا خوندین؟ اگر شما دنبال جل کردن مشکل هستید و نیاز به کمک ما دارید از ما کمک میخواید خوب بنده به شما یک پیام خصوصی دادم برای حل مشکل شما اگر هم نمیخواید حد اقل رسم احترام اینه که پیغام رو بخونید و پاسخ منفی بدید .
astro.alireza
January 6th, 2012, 16:01
شما از شخص مورد نظر شکایت کنید توی تاپیک مربوطه تا خودشون بیان جواب بدن
در ضمن این رو هم بدونید ثبت یک شرکت ۱۰ تومن هزینه و یه خرده کاغذ بازی داره. چیزی که مهم هست سابقه و میزان حرفه ای بودن ارایه دهنده سرویس هست.
خیلی ها توی همین فروم شرکت ندارند اما کارشون تایید شده است
با تشکر
damashi
January 6th, 2012, 16:03
:d کی گفته 10 تومن هزینه داره؟ شما چند تا شرکت ثبت کردی که این حرف رو میزنید؟
striv
January 6th, 2012, 16:03
دوست گرامی بنده پیشنهادی به شما دادم ایا خوندین؟ اگر شما دنبال جل کردن مشکل هستید و نیاز به کمک ما دارید از ما کمک میخواید خوب بنده به شما یک پیام خصوصی دادم برای حل مشکل شما اگر هم نمیخواید حد اقل رسم احترام اینه که پیغام رو بخونید و پاسخ منفی بدید .
جواب پ.خ رو بعد از 30 ثانیه که گفتین جواب دادم نیومده؟
damashi
January 6th, 2012, 16:08
جواب پ.خ رو بعد از 30 ثانیه که گفتین جواب دادم نیومده؟
خیر بنده پیغامی از شما دریافت نکردم :d
striv
January 6th, 2012, 16:52
دوباره ارسال شد.
astro.alireza
January 6th, 2012, 17:56
:d کی گفته 10 تومن هزینه داره؟ شما چند تا شرکت ثبت کردی که این حرف رو میزنید؟
دوستانی هستند با هزینه ای محدود توی تمام کشورهای دنیا شرکت ثبت می کنند توی ایران که دیگه کاری نداره
damashi
January 6th, 2012, 18:06
پس شما هم ثبت میکردی بعد میومدی ادعا میکردی عزیز همچین 10000 تومنم نیست