توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در Auto Responders
m_nifgi
January 6th, 2012, 10:22
سلام
من یه فرم در سایتم گذاشتم که میشه توش ایمیل وارد کرد و این ایمیلی که واد میکنید برا مین قرستاده میشه. مشل عکس زیر:
http://up98.org/upload/server1/01/z/bp01jotz3dkhd8r3lnof.jpg
من میخواستم با Auto Responders یه کاری کنم که به این ایمیل ها پاسخ اتوماتیک داده بشه.ولی مشکل من این هست که این ایمیل با نام websitein@s04.tandisweb.com برا من ارسال میشه و به طبع Auto Responders ایمیل اتوماتیک رو به این ایمیل ارسال میکنه
ظمنا ایمیلی هم که به من ارسال میشه subject همون ایمیلی که بازدید کننده ها در سایت وارد کردن میاد و داخل ایمیل هم فقط محتوی ایمیل وارد شده در فرم است.
به نظر شما دوستان من باید تنظیمات فایل php ارسال میل رو عوض کنم یا تنظیمات Auto Responders؟
در کل راهی هست که این موضوع هل شه؟
هاست 97
January 6th, 2012, 10:31
سلام
من یه فرم در سایتم گذاشتم که میشه توش ایمیل وارد کرد و این ایمیلی که واد میکنید برا مین قرستاده میشه. مشل عکس زیر:
http://up98.org/upload/server1/01/z/bp01jotz3dkhd8r3lnof.jpg
من میخواستم با Auto Responders یه کاری کنم که به این ایمیل ها پاسخ اتوماتیک داده بشه.ولی مشکل من این هست که این ایمیل با نام websitein@s04.tandisweb.com برا من ارسال میشه و به طبع Auto Responders ایمیل اتوماتیک رو به این ایمیل ارسال میکنه
ظمنا ایمیلی هم که به من ارسال میشه subject همون ایمیلی که بازدید کننده ها در سایت وارد کردن میاد و داخل ایمیل هم فقط محتوی ایمیل وارد شده در فرم است.
به نظر شما دوستان من باید تنظیمات فایل php ارسال میل رو عوض کنم یا تنظیمات Auto Responders؟
در کل راهی هست که این موضوع هل شه؟
لینک تصویر نمیاد
m_nifgi
January 6th, 2012, 11:02
این هم لینک سالم عکس http://up5.iranblog.com/images/jp3242r0ge9jwyddeanz.jpg
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
یکی نیست جواب بده
---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
یکس نیست جواب بده؟
Mohammad_reza
January 6th, 2012, 11:14
باید فایل ارسال کننده ایمیل رو ویرایش کنید ، طوری که ایمیل وقتی ارسال میشه بصورت تقلبی بزنه ایمیل از طرف ایمیل مشتری ارسال شده (در حالی که از سرور سرویس دهنده ارسال شده)
در این صورت auto responder ایمیل اتوماتیک رو ، به ایمیل مشتری ارسال می کنه.
از این سه خط کد باید استفاده کنید و توی فرمتون به کار ببرید
با تشکر از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم.
آیا امکانش هست که هر ip هر فقط بتونه یکبار ایمیل ارسال کنه؟
Mohammad_reza
January 6th, 2012, 12:22
با تشکر از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم.
متأستفانه اطلاع ندارم !
m_nifgi
January 6th, 2012, 13:07
کسی هست در باره این موضوع اطلاع داشته باشه؟
Rezash
January 6th, 2012, 16:27
با تشکر از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم.
استفاده از روشي كه دوستمون گفتند ميتونه مشكل اسپم شدن ايميل هاي دريافتي رو داشته باشه ، چون ايميل داره از روي سرور شما و با نام شخص ثالثي ارسال ميشه .
بهترين كار استفاده از reply-to هست ، يعني فرستنده ايميل از روي سرور خودتون باشه و در هدر ايميل reply-to رو ايميل مشتري تنظيم كنيد.
بري ايجاد محدوديت آي پي هم بايد آي پي يوزري كه ايميل زد رو در ديتابيس يا فايل نگه داري كنيد و هنگام ارسال درخواست جديد مقايسه انجام بديد.
m_nifgi
January 7th, 2012, 23:42