با عرض سلام و ادب
شرکت تدبیر سیستم سبز خزر به شماره ثبت ۱۶۹۸۲ (http://www.tadbirserver.com/%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%88/) پیشنهاد ویژه ای از دیتا سنترPhoenix NAP آمریکا ، Equinix سوئیس و Iweb کانادا جهت کاربران عزیز وب هاستینگ تالک در نظر گرفته است که به شرح زیر می باشد.
بهره مندی از 60% تخفیف برای ماه اول و پرداخت هزینه ی کامل برای ماه های بعد. کد تخفیف: NY60
توجه: امکان ارائه ی سرویس از دیتا سنتر سینگل هاپ آمریکا میسر نیست..
پشتیبانی از طریق تلفن شرکت از ساعت 8 صبح تا 8 شب و سیستم تیکتینگ به صورت 24 ساعته توسط 3 اپراتور صورت میگیرد.
بر روی سرویس ها به هیچ عنوان Oversell (فروش بیش از اندازه ی منابع) انجام نخواهد شد.
آفر به مدت محدود ارائه خواهد شد.
همچنین این نکته قابل توجه می باشد که اولین اولوبت ما حفظ کیفیت سرویس ها ، سپس ارائه ی پشتیبانی مناسب و در مرحله ی آخر ارائه ی سرویس با قیمت مناسب هست. در صورتی که به کیفیت اهمیت میدهید و همچنین برای داشتن کیفیت حاظر به هزینه کردن هستید ، سرویس های زیر مناسب شما هستند.
سرویس ها به صورت 3 آفر ویژه ارائه میشوند:
NYO - 512
RAM: 512 MB
CPU: 1 Core
HDD: 40 GB
BW: 1000 GB
IP: 1 (قابل افزایش)
Server Uplink: 1 Gbps Dedicated
قیمت: ماهیانه 25000 تومان (بدون محاسبه ی تخفیف)
با تخفیف 60%: 10000 تومان
سفارش سرویس با سیستم عامل ویندوز: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=36
سفارش سرویس با سیستم عامل لینوکس: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=42
NYO - 1024
RAM: 1 GB
HDD: 65 GB
BW: 1500 GB
قیمت: ماهیانه 35000 تومان (بدون محاسبه ی تخفیف)
با تخفیف 60%: 14000 تومان
سفارش سرویس با سیستم عامل ویندوز: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=37
سفارش سرویس با سیستم عامل لینوکس: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=43
NYO - 2048
RAM: 2 GB
CPU: 2 Core
HDD: 90 GB
BW: 2000 GB
قیمت: ماهیانه 55000 تومان (بدون محاسبه ی تخفیف)
با تخفیف 60%: 22000 تومان
سفارش سرویس با سیستم عامل ویندوز: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=38
سفارش سرویس با سیستم عامل لینوکس: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=44
هزینه امکانات اضافی:
پهنای باند اضافه بر روی سرور های فونیکس و سوئیس هر ترابایت 15000 تومان و بر روی سرور سینگل هاپ هر ترابایت 30000 تومان خواهد بود.
هزینه ی آی پی اضافه بر روی سرورهای فونیکس و سینگل هاپ 2000 تومان و سرور سوئیس 4500 تومان خواهد بود.
هارد اضافه هر 50 گیگابایت ، 15000 تومان ماهیانه خواهد بود.
رم اضافه : 512 مگابایت ماهیانه 8000 تومان و 1 گیگابایت ماهیانه 14000 تومان خواهد بود.
هزینه ی کانفیگ نیمه حرفه ای دایرکت ادمین ، 20000 تومان برای یک بار ، هزینه ی کانفیگ سی پنل در حد متوسط 20000 تومان و هزینه ی کانفیگ حرفه ای سی پنل ، 40000 تومان برای یک بار هست. (هزینه ها کاهش یافت)
امکانات رایگان:
نصب رایگان IIS
نصب اولیه ی کنترل پنل های دارای لایسنس
جهت اطلاع از امکانات رایگان دیگر ، با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید.
هزینه ی کنترل پنل:
سی پنل بر روی سرورهای فونیکس و سینگل هاپ ماهیانه 23000 تومان و بر روی سرور سوئیس ماهیانه 33000 تومان
دایرکت ادمین بر روی تمامی سرورها ماهیانه 7000 تومان
لایسنس پلسک 10 دامنه بر روی سرور فونیکس به صورت رایگان ارائه خواهد شد.
توضیحات:
مجازی ساز سرور ها VMWare ESX می باشد.
کلیه ی کاربران قبل از خرید موظف به مطالعه ی کامل قوانین (http://tadbirserver.com/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=2) هستیند.
به منظور اطمینان خاطر کاربران ، 7 روز گارانتی بازپرداخت وجه (http://tadbirserver.com/client/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=3) وجود دارد.
تعویض سیستم عامل 1 بار رایگان خواهد بود.
امکان ارائه ی پنل وی ام ویر وجود دارد.
تورنت ، وارز ، دیداس ، اسپم و کلیه ی مورد نقض کپی رایت غیر مجاز خواهد بود. (جهت اطمینان خاطر از وارز بودن یا نبودن سرور با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید)
بر روی سرور های میکروتیک پورت های اسپم و تورنت بسته شده و سرویس به صورت رایگان کانفیگ خواهد شد.
پورت های اسپم بر روی سرور ویندوز نیز بسته می باشد.
پرداخت آنلاین توسط درگاه بانک سامان و بانک ملت و همچنین زرین پال امکان پذیر است.
سیستم سایت قابلیت مشاهده ی منابع در حال استفاده ی سرور و همچنین خاموش - روشن - ریست کردن سرور مجازی را از داخل پنل بدون نیاز به ما را دارد: Tadbir Server - اخبار (http://www.tadbirserver.com/client/announcements.php?id=4)
در صورت بروز هرگونه مشکل یا سوال با شماره تلفن شرکت در ساعات 8 صبح الی 8 شب تماس حاصل فرمایید. 7487838-0311
با تشکر - تدبیر سیستم سبز خزر
=========
بعضا دوستان در مورد سرعت پورت سرور فونیکس شبهه داشتند. این ه یک تست سرعت هست از سرور فونیکس. لینک دانلود هم مربوط به سایت مایکروسافت میشه!
4474
hichkass
January 5th, 2012, 15:41
سلام
یک آی پی از سوییس بذارید برای پینگ گرفتن همراه با ذکر دقیق لوکیشن.
و اینکه روی سرورهای سوییس DDoS Protection دارید یا نه ؟
m_dg_farari
January 5th, 2012, 15:50
سلام.
31.7.60.33
لوکیشن هم با هویز گرفتن مشخص میشه....
DDos Protection به صورت سخت افزاری بر روی کل شبکه ی این دیتا سنتر وجود دارد. اما اینکه منحصرا بر روی سوئیچ مربوط به سرور ما باشه خیر.
hichkass
January 5th, 2012, 16:27
سلام
شما اینجا گفتید هزینه نصب IIS و NTTaC رایگان هستش اما توی سبد خرید 5 تومان هزینش به فاکتور اضافه میشه !
m_dg_farari
January 5th, 2012, 16:29
سلام و عرض ادب
IIS که به صورت پیشفرض بر روی همه ی سرورها هست
NTTAC رو هم اگه توجه داشه باشید ، به عنوان Add on هست. شما تیک مربوطه رو نزنید. داخل توضیحات بنویسید نیاز دارید براتون نصب میشه
موفق باشید
m_dg_farari
January 6th, 2012, 11:54
سرویس دوستان تحویل داده شد...
موجودی سوئیس رو به پایان هست.. در صورت تمایل برای خرید اقدام کنید!
Optimus
January 10th, 2012, 18:37
با سلام
آی پی نمونه از دیتاسنتر سنگل هاپ و فونکس نپ اگر امکانش هست بدید یا پیغام کنید
با سلام
آی پی نمونه از دیتاسنتر سنگل هاپ و فونکس نپ اگر امکانش هست بدید یا پیغام کنید
مرسی
با سلام
ارسال شد...
alfavps
January 13th, 2012, 22:58
سلام
برای یکی از دوستان میخوایم از سرویس سوییس بگیریم
داون تایم که خیلی مهمه اما ریستارت ویندوز از داون تایم براش مهمتره شاید هفته ها به سرور سر نزنه .
آپتایم شما 100% ؟
m_dg_farari
January 13th, 2012, 23:03
سلام و عرض ادب
داون تایم ظی 6 ماه اخیر فقط یک بار بوده اونم 3 دقیقه که فقط نتورک قطع شد و سرورها خاموش نشدن! البته 4 ماه پیش این اتفاق افتاد....
پنل هم که برای رستارت کردن ، داخل سایت از طریق ماژول هست...
سوال دیگه ای داشتید در خدمتم.
alfavps
January 14th, 2012, 00:09
ممنون از پاسخگویتون
منظور بنده ماژول تحت وب نبود
منظورم قطعی شبکه اینترنت و یا ریستارت احتمالی بود که انگار مشکلی از این بابت ندارید.:53:
masoudflasher
January 14th, 2012, 01:30
با سلام
با این سرور میتونم s o c k s به یوزر بدم؟؟
m_dg_farari
January 14th, 2012, 01:54
با عرض سلام و ادب
نرم افزار مربوطه قابل نصب هست.... بیش از این طبق قوانین انجمن اجازه ی توضیح ندارم.
لطفا پرسشتون رو از طریق پشتیبانی سایت (تیکت) یا پیغام خصوصی بپرسید.
faratools
January 16th, 2012, 17:30
سلام
هنوز فروش ادامه دارد؟
m_dg_farari
January 16th, 2012, 18:12
سلام
هنوز فروش ادامه دارد؟
سلام و عرض ادب
بله فروش تا 20 ژانویه ادامه خواهد داشت.
faratools
January 16th, 2012, 18:31
سلام و عرض ادب
بله فروش تا 20 ژانویه ادامه خواهد داشت.
جناب چرا قیمت ها فرق کرده ؟
شده
قابل پرداخت : 25,000 تومان
هزینه تمدید دوره ماهانه: 25,000 تومان
m_dg_farari
January 16th, 2012, 23:29
دوست من ، قیمت های داخل سایت قیمت های عادی هست! شما در مرحله ی دوم سفارش به بخشی میرسید که باید کد تخفیف رو وارد کنید. کد های تخفیف هم اعلام شده! وارد کنید تا تخفیف اعمال بشه!
majid2009s
January 17th, 2012, 16:46
من از ایشون سرویس سوییس گرفتم می خوام برم ازشون شکایت کنم به خاطره سرویس عالیشون :)
دوستانی که می خوان بگیرن شک نکنن عالیه
فقط اگه پهنای باندشون مانند شرکت دیگه نامحدود بود دیگه حرف نداشت
m_dg_farari
January 17th, 2012, 17:39
من از ایشون سرویس سوییس گرفتم می خوام برم ازشون شکایت کنم به خاطره سرویس عالیشون :)
دوستانی که می خوان بگیرن شک نکنن عالیه
فقط اگه پهنای باندشون مانند شرکت دیگه نامحدود بود دیگه حرف نداشت
ممنون از شما....
ببینید ، دوستانی که اینجا سرویس میدن از دیتا سنترهای مختلف ، از جمله دیتا سنتر Equinix سوئیس ، میدونن که هزینه ی پهنای باند این دیتا سنتر بالا نیست! و بعضی از آفرهایی که ارائه میده ، با پهنای باند 100 ترابایت هست.
بر روی پورت 1 گیگ ، 100 ترابایت پهنای باند یعنی به صورت میانگین ، 300 مگابیت (حدودا) پهنای باند نامحدود! اما نه 1 گیگابیت! 1 گیگابیت به صورت Unmeter میشه 330 ترابایت! و هزینه ی بالایی هم داره.
سرور ما هم دارای پهنای باند 100 ترابایت هست. اما سیاست کاری ما به صورتی هست که همه چیز رو شفاف و روشن بیان میکنیم.... و دوست نداریم خدایی نکرده بعدا مشکلی پیش بیاد!
برخی از شرکت ها آفر میدن بدین شکل که: "نامحدود در صورتی که مصرف به صورت معمول باشه..." خوب این یعنی چی!؟ مصرف معمول یک کاربر اینترنت ایران؟ یعنی ماهانه 3 گیگ؟ یا مصرف معمول یک کاربر آلمانی با پهنای باند 100 مگابیت (خانگی) نامحدود که روزانه بیش از 100 گیگ دانلود میکنه؟ دیا مثل یکی از کاربران ما که ماهیانه 45 ترابایت مصرف پهنای باند داره؟
این موضوع باید روشن باشه! تا کاربر روی کار خودش حساب کنه! نه اینکه بعد از یه مدت که متوجه شدیم مصرف پهنای باند مشترک زیاد هست ، عذرش رو بخوایم! (از هر 20 کاربر 1 کاربر مصرف بالایی داره! به همین خاطر خیلی کم این مشکلات پیش میاد! ولی همیشه باید واضح باشه...)
اما در مورد ما ، هزینه ی پهنای باند روی سرورهای ما زیاد نیست... کسی که نیاز به پهنای باند زیاد داشته باشه ، مطمئن باشه که سوئیس جای خوبی هست.....
در مورد دیتا سنتر سینگل هاپ هم که بر روی سرورهاش 10 ترابایت پهنای باند میده. حدودا 3 ماه به صورت آفر 30 ترابایت میداد. که اینم باز نمیشه بهش گفت نامحدود!
پس عملا چیزی به نام نامحدود با این هزینه ها معنایی نخواهد داشت! (با این هزینه ها! اما خود ما میتونیم سرویس 1 گیگ رم رو با پهنای باند نامحدود بدیم 80 هزار تومان. نامحدود هم یعنی نامحدود واقعی! با 150 مگابیت پورت 100% اختصاصی)
روز بخیر
majid2009s
January 17th, 2012, 17:49
ممنون از شما....
ببینید ، دوستانی که اینجا سرویس میدن از دیتا سنترهای مختلف ، از جمله دیتا سنتر Equinix سوئیس ، میدونن که هزینه ی پهنای باند این دیتا سنتر بالا نیست! و بعضی از آفرهایی که ارائه میده ، با پهنای باند 100 ترابایت هست.
بر روی پورت 1 گیگ ، 100 ترابایت پهنای باند یعنی به صورت میانگین ، 300 مگابیت (حدودا) پهنای باند نامحدود! اما نه 1 گیگابیت! 1 گیگابیت به صورت Unmeter میشه 330 ترابایت! و هزینه ی بالایی هم داره.
سرور ما هم دارای پهنای باند 100 ترابایت هست. اما سیاست کاری ما به صورتی هست که همه چیز رو شفاف و روشن بیان میکنیم.... و دوست نداریم خدایی نکرده بعدا مشکلی پیش بیاد!
برخی از شرکت ها آفر میدن بدین شکل که: "نامحدود در صورتی که مصرف به صورت معمول باشه..." خوب این یعنی چی!؟ مصرف معمول یک کاربر اینترنت ایران؟ یعنی ماهانه 3 گیگ؟ یا مصرف معمول یک کاربر آلمانی با پهنای باند 100 مگابیت (خانگی) نامحدود که روزانه بیش از 100 گیگ دانلود میکنه؟ دیا مثل یکی از کاربران ما که ماهیانه 45 ترابایت مصرف پهنای باند داره؟
این موضوع باید روشن باشه! تا کاربر روی کار خودش حساب کنه! نه اینکه بعد از یه مدت که متوجه شدیم مصرف پهنای باند مشترک زیاد هست ، عذرش رو بخوایم! (از هر 20 کاربر 1 کاربر مصرف بالایی داره! به همین خاطر خیلی کم این مشکلات پیش میاد! ولی همیشه باید واضح باشه...)
اما در مورد ما ، هزینه ی پهنای باند روی سرورهای ما زیاد نیست... کسی که نیاز به پهنای باند زیاد داشته باشه ، مطمئن باشه که سوئیس جای خوبی هست.....
در مورد دیتا سنتر سینگل هاپ هم که بر روی سرورهاش 10 ترابایت پهنای باند میده. حدودا 3 ماه به صورت آفر 30 ترابایت میداد. که اینم باز نمیشه بهش گفت نامحدود!
پس عملا چیزی به نام نامحدود با این هزینه ها معنایی نخواهد داشت! (با این هزینه ها! اما خود ما میتونیم سرویس 1 گیگ رم رو با پهنای باند نامحدود بدیم 80 هزار تومان. نامحدود هم یعنی نامحدود واقعی! با 150 مگابیت پورت 100% اختصاصی)
روز بخیر
ممنون از توضیحات کامل شما
alfavps
January 21st, 2012, 02:01
در واقع یکی از مهمترین عوامل موفقیت در کارهای هاستینگ و کلا اینترنتی ، قبول مسئولیت بالا همراه با پشتیبانی و پاسخگویی سریع و رفع مشکلات در کمترین وقت هستش.
بچه های ما از ایشون به مدت یک هفته هستش سرویس سوییس دارن و کاملا راضی هستن بعدش متوجه شدیم یکی از دوستان از شروع آفر از ایشون سرویس داشته ،نگاه کردیم آپتایم 100% حتی بدون یک قطعی جزیی همراه با پورت بسیار پر قدرت رو داره .
در نهایت آقای کشاورزیان کاملا تایید میشن و براشون ارزوی موفقیت داریم همچنین همه ی دوستانی که در این فروم به این شغل مشغول هستند و حفظ آبرو و حقوق مشتریان در اولویت براشون قرار دارد.:53:
m_dg_farari
January 21st, 2012, 12:23
در واقع یکی از مهمترین عوامل موفقیت در کارهای هاستینگ و کلا اینترنتی ، قبول مسئولیت بالا همراه با پشتیبانی و پاسخگویی سریع و رفع مشکلات در کمترین وقت هستش.
بچه های ما از ایشون به مدت یک هفته هستش سرویس سوییس دارن و کاملا راضی هستن بعدش متوجه شدیم یکی از دوستان از شروع آفر از ایشون سرویس داشته ،نگاه کردیم آپتایم 100% حتی بدون یک قطعی جزیی همراه با پورت بسیار پر قدرت رو داره .
در نهایت آقای کشاورزیان کاملا تایید میشن و براشون ارزوی موفقیت داریم همچنین همه ی دوستانی که در این فروم به این شغل مشغول هستند و حفظ آبرو و حقوق مشتریان در اولویت براشون قرار دارد.:53:
خواهش میکنم... این لطف شما رو میرسونه
اما بدونید که اگر کیفیت ها خوب هست ، قطعی نیست ، پشتیبانی پاسخگو هست یا هر چیزی... اینا همه وظایف یک سرویس دهنده هست .... و ما فقط به وظایفمون عمل میکنیم.
خوشحالم که تونستیم رضایت کاربران رو جلب کنیم.
m_dg_farari
January 22nd, 2012, 02:07
فروش ویژه ی سرویس با تخفیف 60% ماه اول ادامه خواهد داشت. اما تخفیف 30% ای همیشگی از این پس قابل ارائه نخواهد بود...
nanotech
January 23rd, 2012, 01:20
Xlhost ندارید؟
m_dg_farari
January 23rd, 2012, 01:38
Xlhost ندارید؟
خیر. از دیتا سنتر فونیکس ناپ ، سینگل هاپ و Equinix درخدمتتون هستیم.
اگر دلیل خاصی داره از ایکس ال هاست نیاز دارید میتونید با بخش فروش ما تماس بگیرید... شاید بتونیم کمکتون کنیم.
logofun
January 23rd, 2012, 14:54
سرویس ها موجوده ؟:-?
m_dg_farari
January 23rd, 2012, 15:06
سلام.
فروش با تخفیف 60% ماه اول هنوز ادامه داره....
mdake.com
January 23rd, 2012, 22:54
اگر هنوز تخفیفی هات مونده یه دو گیگ با قیمت ماهی 22 تومن برای من بساز ... خیلی خیلی سریع ... بهم پخ بزن
m_dg_farari
January 23rd, 2012, 23:00
با عرض سلام و ادب
بله تخفیف ارائه میشه. در صفحه ی اول تاپیک به وضوح توضیح داده شده.
میتونید از لینک زیر سفارش بدید:
سفارش سرویس با سیستم عامل ویندوز: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=38
سفارش سرویس با سیستم عامل لینوکس: http://www.tadbirserver.com/client/cart.php?a=add&pid=44
کد تخفیف: NY60
در مرحله ی آخر سفارش میتونید کد تخفیف رو وارد کنید
موفق و پیروز باشید
mdake.com
January 23rd, 2012, 23:16
بعد هر ماه همین قیمته دیگه؟؟
کدوم یکی از سرور ها بهتر و سرعت بیشتره؟
دایرکت ادمین داره؟
m_dg_farari
January 23rd, 2012, 23:26
دایرکت ادمین داره؟
دوست من پیشنهاد میکنم حد اقل اگر تاپیک رو کامل نمیخونید ، حد اقل پست اول تاپیک رو بخونید... (یک پیشنهاد دوستانه هست البته)
قیمت خیر. این هزینه فقط برای ماه اول هست و از ماه دوم ، به 55000 تومان ماهیانه تغییر خواهد یافت.
همه ی سرورها کیفت خوبی دارن! سینگل هاپ آمریکا (شیکاگو) و سوئیس پورت خوبی دارن...
هزینه ی ماهیانه ی دایرکت ادمین هم 7000 تومان میباشد.
در صورتی که در مورد کانفیگ یا ... سوالی دارید پیشنهاد میکنم پست اول رو هم ببینید
من در خدمتتون هستم.
MagicVps.Com
January 24th, 2012, 00:40
دایرکت ادمین داره؟
دوست من پیشنهاد میکنم حد اقل اگر تاپیک رو کامل نمیخونید ، حد اقل پست اول تاپیک رو بخونید... (یک پیشنهاد دوستانه هست البته)
قیمت خیر. این هزینه فقط برای ماه اول هست و از ماه دوم ، به 55000 تومان ماهیانه تغییر خواهد یافت.
همه ی سرورها کیفت خوبی دارن! سینگل هاپ آمریکا (شیکاگو) و سوئیس پورت خوبی دارن...
هزینه ی ماهیانه ی دایرکت ادمین هم 7000 تومان میباشد.
در صورتی که در مورد کانفیگ یا ... سوالی دارید پیشنهاد میکنم پست اول رو هم ببینید
من در خدمتتون هستم.
دوست عزیز ظاهرا فقط توی سایت تغیرات انجام دادین توی تاپیک هنوز همون 35 تومن هست
NYO - 1024
RAM: 1 GB
HDD: 65 GB
BW: 1500 GB
قیمت: ماهیانه 35000 تومان (بدون محاسبه ی تخفیف)
با تخفیف 60%: 14000 تومان
سفارش سرویس با سیستم عامل ویندوز: http://www.tadbirserver.com/client/c...p?a=add&pid=37
سفارش سرویس با سیستم عامل لینوکس: http://www.tadbirserver.com/client/c...p?a=add&pid=43
m_dg_farari
January 24th, 2012, 15:28
سلام،
سایت و تاپیک کاملا هماهنگ هستن. دوست ما سرویس 2 گیگابایت رم رو مد نظر داشتن!
اگر هنوز تخفیفی هات مونده یه دو گیگ با قیمت ماهی 22 تومن برای من بساز ... خیلی خیلی سریع ... بهم پخ بزن
که بنده هم عرض کردم 55 تومن هست.
NYO - 2048
RAM: 2 GB
CPU: 2 Core
HDD: 90 GB
BW: 2000 GB
قیمت: ماهیانه 55000 تومان (بدون محاسبه ی تخفیف)
با تخفیف 60%: 22000 تومان
سفارش سرویس با سیستم عامل ویندوز: http://www.tadbirserver.com/client/c...p?a=add&pid=38
سفارش سرویس با سیستم عامل لینوکس: http://www.tadbirserver.com/client/c...p?a=add&pid=44
روز خوش
m_dg_farari
January 25th, 2012, 18:03
چند تن از دوستان سوال میکنن که آیا فروش ادامه داره یا خیر؟
فروش ویژه با تخفیف 60% ماه اول هنوز ادامه داره!
ولی فروش با تخفیف 30% همیشگی به پایان رسیده!
موفق باشید
Smart2012
January 25th, 2012, 18:56
مرسی از سرورای خوبتون
m_dg_farari
January 25th, 2012, 19:45
مرسی از سرورای خوبتون
سرویس تحویل داده شد.
موفق باشید
Bunny
February 11th, 2012, 18:47
سلام و خسته نباشید
تخفیف 60% هنوز ادامه داره؟
چون وقتی کد تخفیف رو وارد میکنم در مبلغ صورت حساب تغییری ایجاد نمیشه
m_dg_farari
February 11th, 2012, 19:20
سلام و عرض ادب
بله هنوز فعال هست! برای سرویس هایی که در صفحه ی اول ذکر شده
کد: Ny60
موفق باشید
electro
February 11th, 2012, 20:03
. سلام. میشه بگید پهنای باند شما واقعا اوکی هستش یا نه؟ من میخوام 512 از شما بگیرم همه چیزش مخصوصا قیمت مناسبش واقعا عالیه . پهنای باند واسه من خیلی مهم هستش. لطفا یه توضیح کوچیک بدید. ممنون
alfavps
February 11th, 2012, 20:44
اقای کشاورزیان فوق العاده تایید می شوند .
alfavps
February 11th, 2012, 20:53
این نمونه ای پهنای باند ایشون همین الان گرفتم بر روی سرور سوییس ،که تا 15 مگابایت در ثانیه هم اور میشد
4715
اینم نمونه ای از اپتایم ایشون که 100% هستش :
4716
m_dg_farari
February 11th, 2012, 22:07
این نمونه ای پهنای باند ایشون همین الان گرفتم بر روی سرور سوییس ،که تا 15 مگابایت در ثانیه هم اور میشد
4715
اینم نمونه ای از اپتایم ایشون که 100% هستش :
4716
ممنون از لطف شما.. جز وظیفه چیزی نبوده
خوشحالم که راضی بودید از سرویس و ان شا الله بتونیم به همین روند ادامه بدیم.
در مورد پورت هم عرض شود که پورت وی پی اس ها به صورت پیشفرض برای جلوگیری از افت کیفیت برای سرویس دیگر کاربران ، بر روی 80 مگابیت گارانتی و تا 100 مگابیت Burstable هست... پس نهایتا شما بتونید از 100 مگابیت استفاده کنید... که این نتیجه حاصل شده
موفق باشید
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
. سلام. میشه بگید پهنای باند شما واقعا اوکی هستش یا نه؟ من میخوام 512 از شما بگیرم همه چیزش مخصوصا قیمت مناسبش واقعا عالیه . پهنای باند واسه من خیلی مهم هستش. لطفا یه توضیح کوچیک بدید. ممنون
سلام.
تصویر نمونه ای یکی از کاربران لطف گردن و قرار دادن از یک سرور مجازی (که توضیح داده شده پورت محدود هست برای جلوگیری از افت کیفیت سرویس های دیگه...)
در هر صورت ما در شلوغ ترین ساعات 80 مگابیت بر ثانیه پورت گارانتی به کلیه ی وی پی اس ها تحویل میدیم که تا 1 هفته میتونید بررسی کنید و اگر واقعا مشکل داشته باشه پورت وجه پرداختیتون قابل بازگشت هست..
سوالی داشتید در خدمتتون هستم. (بخش فروش تیکت ارسال کنید سریعتر پاسخ میگیرید... ممنون)
m_dg_farari
February 12th, 2012, 12:33
سلام.
سرویس 2 کاربر عزیز تحویل داده شد.
فروش همچنان ادامه دارد... (با 60% تخفیف ماه اول)
diges
February 16th, 2012, 03:17
آیا به غیر پورت بقیه مشخصات هم محدودیتی گزاشته شده ؟ مثال من به سرور مجازی 6 هسته می دم ولی میزان استفاده محدود می کنم به میزان مشخص .
ممنون
m_dg_farari
February 16th, 2012, 14:18
با عرض سلام و ادب
خیر. منایعی که در سایت ذکر شده محدودیتی روی اون اعمال نمیشه. یعنی شما با داشتن سرویس 512 مگابایت رم ، میتونید به صورت کامل از 1 هسته سی پی یوی سرور استفاده کنید
موفق باشید
HADNEZ-ICT
March 1st, 2012, 23:48
سلام
تخفیف هنوز پا برجاست یا خیر؟
m_dg_farari
March 1st, 2012, 23:55
سلام
تخفیف هنوز پا برجاست یا خیر؟
با عرض سلام و ادب
بله. سرور از کانادا هم اضافه شده... از آی وب میتونید هنگام سفارش مکان رو انتخاب کنید.
فقط سرور سینگل هاپ بنا به مشکلات فراوانی که دیتا سنتر برای ما ایجاد کرد کنسل شده ... و فقط از ایکوئینیکس ، آی وب و فونیکس ناپ سرور قابل ارائه هست.
در خدمتتون هستیم.
boukan
March 2nd, 2012, 00:48
سلام ببخشید اگه 3 ماهه 512 بخوام با تخفیف چند میشه و واسه تمدید چقدر میشه و لطفا ایدی یاهو رو بزارید برام با تشکر
m_dg_farari
March 2nd, 2012, 00:53
با عرض سلام و ادب
پشتیبانی از طریق "یاهو" موجود نیست.. شماره تماس شرکت روزانه در خدمت شما هست. بخش تیکتینگ هم به صورت 24 ساعته.
ماه اول 10000 تومان محاسبه میشه. 2 ماه بعد هم به صورت عادی میشه ماهیانه 25000 تومان که میتونیم به شما 10 درصد تخفیف بدیم روی این 2 ماه. یعنی هزینه ی کلی سرویستون میشه:
10000 + (2*25000 - 10%) = 55000 تومان برای 3 ماه.
در صورتی که تمایل داشتید برای خرید ، سفارش سرویس رو ثبت کردید پس از ثبت سفارش با بخش فروش سرور مجازی تماس بگیرید تا تخفیفات اعمال بشه و سرویستون قابل تحویل بشه.
موفق باشید
sina sina
March 2nd, 2012, 17:05
سلام
ایت تخفیف ها همیشگی هست یا برای ماه اول ؟؟
m_dg_farari
March 2nd, 2012, 22:57
سلام
ایت تخفیف ها همیشگی هست یا برای ماه اول ؟؟
با عرض سلام و ادب
در پست اول هم ذکر شده ، تخفیف 60 درصدی فقط برای ماه اول خواهد بود
موفق باشید
electro
March 4th, 2012, 04:33
با سلام. باید خدمت تمام دوستان بگم که این شرکت یعنی شرکت تدبیر سرور در همه ی موارد بسیار عالی عمل میکنند و مثل خیلی از سرور فروش ها که قبل از خرید با دروغ مشتری خودشون رو خام میکنند نیستند! از پشتیبانی 24 ساعته این شرکت که لحظه به لحظه جوابگو هستند گرفته تا کیفیت سرورشون! من 15 روز هستش از این شرکت سرور 512 خریداری کردم تا همین الان حتی 5 دقیقه هم سرور ایشون برای من مشکل ساز نبود و هیچ مشکلی از هز نظر نداشتم! من پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید سرور مجازی با قیمت بسیار مناسب و کیفیت بسیار بالا رو دارید شک نکنید تدبیر سرور بهترین انتخاب شماست!!! خوشحالم که میبینم وجود دارن کسانی که واقعا برای مردم ارزش قائل هستند..
m_dg_farari
March 4th, 2012, 18:34
با سلام. باید خدمت تمام دوستان بگم که این شرکت یعنی شرکت تدبیر سرور در همه ی موارد بسیار عالی عمل میکنند و مثل خیلی از سرور فروش ها که قبل از خرید با دروغ مشتری خودشون رو خام میکنند نیستند! از پشتیبانی 24 ساعته این شرکت که لحظه به لحظه جوابگو هستند گرفته تا کیفیت سرورشون! من 15 روز هستش از این شرکت سرور 512 خریداری کردم تا همین الان حتی 5 دقیقه هم سرور ایشون برای من مشکل ساز نبود و هیچ مشکلی از هز نظر نداشتم! من پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید سرور مجازی با قیمت بسیار مناسب و کیفیت بسیار بالا رو دارید شک نکنید تدبیر سرور بهترین انتخاب شماست!!! خوشحالم که میبینم وجود دارن کسانی که واقعا برای مردم ارزش قائل هستند..
سلام و عرض ادب
ممنون از ابراز لطف شما. ما جز وظیفه کاری انجام ندادیم.
به عنوان عضو کوچکی از خانواده ی هاستینگ ایران (در این وضعیت بحرانی!!) خوشحالم که تونستیم کاربران خودمون رو همیشه راضی نگه داریم.
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
سلام و عرض ادب
ممنون از ابراز لطف شما. ما جز وظیفه کاری انجام ندادیم.
به عنوان عضو کوچکی از خانواده ی هاستینگ ایران (در این وضعیت بحرانی!!) خوشحالم که تونستیم کاربران خودمون رو همیشه راضی نگه داریم.