PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرويس دي تي كيت

shazo
January 5th, 2012, 00:58
سلام
دوستان خسته نباشيد

من يه سري توضيحات در مورد سرويس دي تي كيت مي خواستم

همين كه مثلا يه كيس اونور مال ما ميشه مرسي

hpxfdhzo
January 5th, 2012, 01:54
دي تي كيت = سرور اختصاصی :-s

shazo
January 5th, 2012, 02:04
خوب همين ؟

باز بيشتر ..:39:

damashi
January 5th, 2012, 02:12
دوست خوب شما با داشتن 188 نوشته یعنی میخواید بگید نمیدونید سرویس سرور اختصاصی یا همون دی دی کیت چیه ؟ ok بنده با اجازه اساتید گرامی توضیحاتی در این مورد خدمت شما دوست عزیز ارائه میدم
سرور اختصاصی، کامپیوتری است که دائما روشن و متصل به اینترنت است.
کاربرد های فراوانی در زمینه های متفاوت دارد. از قبیل ارائه فضای هاست، ارائه خدمات مجازی ساز
یکی از مهم ترین مزیت های سرور های اختصاصی منابع سخت افزاری و نرم افزاری اختصاصی آن می باشد به طوری که هر سرور اختصاصی همان طور که از نامش پیداست دارای امکانات اختصاصی است.
سرور های اختصاصی معمولا در مراکزی معروف به مراکز داده در نقاط مختلف دنیا نگه داری می شوند. اکثرا به علت دارا بودن اینترنت مناسب و پرسرعت، این سرور ها را در کشورهای اروپایی نگه داری می کنند.
البته ناگفته نماند که در ایران نیز تعداد زیادی سرور اختصاصی موجود و فعال است که با کیفیت جهانی و استاندارد در حال سرویس دهی هستند ولی به علت هزینه بالای نگه داری این سرور ها، قیمت سرور های ایرانی گاهی اوقات بیشتر از سرور های خارجی می باشد.
به همین جهت اکثر کاربران، اقدام به خرید سرور های اختصاصی در خارج از ایران می نمایند.
این تا اینجا گویا بود مورد دیگه هم که خوب دیتاسنتر های مختلفی هستند که ارائه میدن و میتونید همینجا درخواست افر کنید یا یه تاپیک بزارید دوستان عزیز بهتون افر میدن :d که ماشاالله هر کدومشون یه دیتاسنتر هستن:D

shazo
January 5th, 2012, 02:15
سلام ممنون..

در جواب حرف هاي اول شما ؛ همه چيز را همگان دانند..

damashi
January 5th, 2012, 02:19
دوست گلم بنده قصدم به هیچ وجه جسارت نبوده بخدا بنده هم چیزی نمیدونم اما چون 188 تا نوشتی پیش خودم گفتم چرا این سوال زود تر از این برات پیش نیومده چون اینجا بحث سرور اختصاصی و افر سرور زیاد هست همین :d