توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 100 گیگ فضای بکاپ ارزون میخوام
mmzhr
January 4th, 2012, 20:17
سلام
دوستان
من 100 گیگ فضای بکاپ ارزون نیاز دارم
با سرعت دانلود و آپلود بالا
سرورش هم از ایالات متحده آمریکا باشه
قیمتش هم بین 10 تا 20 تومن باشه خوبه
بنده قصد خرید دارم
لطفا تهمت بیجا نزنید که داری بازارمون رو کساد میکنی
stchost
January 4th, 2012, 20:23
دوست عزیز اگر اشتباه نکنم شما قبلا هم همین تاپیک را زدید که بهتون عرض کردیم با این مبلغ 100 گیگابایت گیرتون نمیاد
Ramin
January 4th, 2012, 20:26
دوست عزیز موضوع تاپیک را کار نداریم.تاپیک شما تکراری هست ، نباید برای یک متن چندین تاپیک ارسال کنید.این خلاف قوانین انجمن هست !
http://www.webhostingtalk.ir/f158/37877/
faranetwork
January 4th, 2012, 20:35
سلام
دوستان
من 100 گیگ فضای بکاپ ارزون نیاز دارم
با سرعت دانلود و آپلود بالا
سرورش هم از ایالات متحده آمریکا باشه
قیمتش هم بین 10 تا 20 تومن باشه خوبه
بنده قصد خرید دارم
لطفا تهمت بیجا نزنید که داری بازارمون رو کساد میکنی
ما که با قیمت درخواستی شما قبلا آفر دادیم...
http://www.webhostingtalk.ir/f158/37877/index2.html#post350972
0060
January 4th, 2012, 21:00
ما که با قیمت درخواستی شما قبلا آفر دادیم...
http://www.webhostingtalk.ir/f158/37877/index2.html#post350972
ایشون برای گذران وقت تاپیک میزنن دو سه تا تاپیک هم واسه فروش یه وی پی اس زدن
سبد خرید - ایران وب هاست (http://www.portal.iwh.ir/cart.php?gid=6)
virtual 3
رو سفارش دهید
m.hoseynpur
January 4th, 2012, 21:21
100 گیگابایت پهنای باند 1 ترابایت ماهانه 13 تومان
mmzhr
January 4th, 2012, 21:27
آقا دست همتون درد نکنه
مشکلم حل شد
من قصد مردم آزاری ندارم
Ramin
January 4th, 2012, 22:35
آقا دست همتون درد نکنه
مشکلم حل شد
من قصد مردم آزاری ندارم
جسارتا از کدام یوزر خرید کردید؟
faranetwork
January 4th, 2012, 22:41
جسارتا از کدام یوزر خرید کردید؟
قرار بود از ما بخرن قرار شد توی سایت ثبت نام کنن بعدش الکی گفتن ثبت نام کردن نمیتونم وارد بشم بعد که گفتم چه نامی ثبت نام کردین گفتن : مشکل حل شد..بعد گفتن نمیخوام..ایشون فقط حدفش سر کار گذاشتن فروشنده ها هست..به نظر من مدیران باید یک رسیدگی به این کاربر بکنن
Mehdi_Enter
January 4th, 2012, 22:52
والا از من هر خرید میخواست کنه و امد من هم یوزر پسورد دادم تا تست کنه گفت 1 ساعت دیگه خبر میدم واریز هم انجام میشه
ولی الان 1 ساعت شده 10 ساعت ساعت 4 یا 3 اینا بود نمیدونم که سرویس را دادیم ولی منتظر هستیم این اقا هنوز خبر بده
به نظر منم مدیران باید رسیدگی کنه به این کاربر همین الان دیگه فهمیدم سرکاری بود اکانت را پاک کردم
موفق باشید
0060
January 4th, 2012, 22:54
قرار بود از ما بخرن قرار شد توی سایت ثبت نام کنن بعدش الکی گفتن ثبت نام کردن نمیتونم وارد بشم بعد که گفتم چه نامی ثبت نام کردین گفتن : مشکل حل شد..بعد گفتن نمیخوام..ایشون فقط حدفش سر کار گذاشتن فروشنده ها هست..به نظر من مدیران باید یک رسیدگی به این کاربر بکنن
اینم پیغام خصوصی که به من داد
((آقا وقت گذروندن یعنی چی
مگه بیکارم
مگه مرض دارم مردم رو سر کار بذارم
خدا رو شکر مشکلم حل شد))
:)) توی همون اول تاپیک ما میگیم شما دوباره میاید افر میدید
Mehdi_Enter
January 4th, 2012, 22:55
فکر کنم این اقا با سرویس من کاره خودش را انجام داد انتقال خودش را و دیگه حال پول نکرد بده:111:
faranetwork
January 4th, 2012, 22:59
فکر کنم این اقا با سرویس من کاره خودش را انجام داد انتقال خودش را و دیگه حال پول نکرد بده:111:
داداش 20 تومن برای ما و شما چیزی نیست ...مهم شخصیت اون آدم هست که معلوم شد
Ramin
January 4th, 2012, 23:04
جالبه یک روز درخواست وی پی اس .روز بعد حراج وی پی اس . یک روز خرید فضای بک آپ .حتما فردا آفر فروش سرور اختصاصی میدن :) اگر فردا تاپیک فروش 10 سرور اختصاصی با م 56496498 گیگ و قیمت ماهیانه 3 هزار تومان مشاهده کردیم جای تعجب نداره . جالب اینکه دوستان همه برای آفر دادن به تاپیک های مذکور هجوم می آورند ......
اینم زرنگی هست ها :39: که بگن اقا سرویس را بده تست کنیم و تا بدیم بگه 1 ساعت خبر میدم
و توی اون 1 ساعت فایل های خود را با اون سرور انتقال بده بعد کار با سرویس تموم شد:d پول نمیدیم :))
بعد همش میگید تست ندیم نمیشه :-s
hamidjooni
January 4th, 2012, 23:38
خیلی معذرت می خوام دوستان
شما هم در این کار ایشون مقصرید
بنده در تاپیک قبلی ایشون عرض کردم ایشون خریدار نیست
یک نگاهی به تاپیکهای قبلی ایشون بندازید!
از مدیریت هم خواستم به این امر رسیدگی کنند
نتاسفانه هیچ خبری نیست و ایشون مرتب تاپیک تکراری می زنن
...................
Ramin
January 4th, 2012, 23:38
اینم زرنگی هست ها :39: که بگن اقا سرویس را بده تست کنیم و تا بدیم بگه 1 ساعت خبر میدم
و توی اون 1 ساعت فایل های خود را با اون سرور انتقال بده بعد کار با سرویس تموم شد:d پول نمیدیم :))
بعد همش میگید تست ندیم نمیشه :-s
شما نگران نباش این آدم اصلا نمی دونه با وی پی اس چکار میکنن! از سوالات تاپیک های قبلی پیداست . فقط این انجمن را تازه پیدا کرده و مدتی اینجا برای ایشان وسیله سرگرمی خواهد بود !