جهت فول لود تست و استرس تست یک سرور جدید که شاید به ناوگان سرورهامون اضافه بشه نیاز به کمک داریم.
این سرور از کمپانی Dell به ما تحویل شده. و ما قصد خرید 100 دستگاه از این سرور رو داریم.
این سرور دارای دو پردازنده زئون و 2 گیگ رم ای سی سی هست.
دوستانی که سایت سنگین (به لحاظ پروسس و نه رم) دارند می تونن در این تست همکاری کنند و در پایان قیمت پیشنهادی خودشون رو برای اجاره ماهانه مطرح کنند (لطفا معقول باشید)
ما سرور رو 24 ساعت به هر کدوم از دوستان که برنامه خوبی برای تست داشته باشند تحویل میدیم تا برای خودشون تست کنند و نتیجه تست رو به ما اطلاع بدند.
شروط تست:
عدم ارسال اسپم
عدم abuse از هرگونه
عدم ایجاد ف ی ل ت ر ش ک ن (تمایلی به تست اینگونه کاربری ها نداریم)
ایجاد سرور دانلود مانعی ندارد. لطفا کپی رایت رو رعایت کنید.
ضمنا به دوستانی که سرور رو تست کنند 10 درصد تخفیف روی سرورها و وی پی اس ها داده میشه.
m2n
January 3rd, 2012, 23:44
درود بر شما،برای تست فکر کنم دوتا سایت وردپرسی پیدا کنید بیشتر به نتیجه می رسید چون وردپرس تنها سیستمی می باشد که پدر سرور رو در میاره:53:
Hostpolis
January 3rd, 2012, 23:47
درود بر شما،برای تست فکر کنم دوتا سایت وردپرسی پیدا کنید بیشتر به نتیجه می رسید چون وردپرس تنها سیستمی می باشد که پدر سرور رو در میاره:53:
خوشحال میشم که شما به ما کمک کنید.
ما هم سعی میکنیم در عوض به ارائه سرویس خوب تمرکز کنیم.
اینطوری هر کس دنبال کاری میره که خوب از پس اون بر میاد.
amirfateh
January 7th, 2012, 11:20
کسانی که تست می کنند، حتما باید در انتها اجاره کنند؟!
متاسفانه وب سایت لود بالایی نداریم که تست کنیم، اما هرچر بفرمایید آماده همکاری هستیم.
Aria
January 7th, 2012, 12:45
سلام.
فکر نمی کنم نتیجه مناسبی دریافت کنید.
سایت پر بازدیدی که بتونه سرور رو به طور کامل تست کنه می بایست به سرور مذکور منتقل بشه و در 24 ساعت هم نمیشه تست کرد چون فقط DNS propagation حدوداً 24 ساعت زمان خواهد برد و از آنجایی که طرف صحبت شما کاربران ایرانی هست، این زمان به 72 ساعت تغییر خواهد یافت.
همینطور فکر نمی کنم اشخاصی که سایت پر بازدید دارند تمایلی به تست سرور انتقال سایت و سپس بازگردادنش به سرور قبل داشته باشند و در نتیجه فکر نمی کنم کاربر جدی ای بتونند به شما کمک کنند.
در نهایت پیشنهاد می کنم از تست های استاندارد برای stress test استفاده کنید تا به پاسخ مطلوب دست یابید.
موفق باشید.
با تشکر.
nimapendar
January 7th, 2012, 13:15
ميشه مشخصات كامل سي پيو را بديد و خودتون هم قيمت معقول بديد لازم به اين جور تست ها هم نيست
Hostpolis
January 7th, 2012, 16:48
نیازی به اجاره بعد از تست نیست.
قیمت ماهانه احتمالا 90 دلار خواهد بود برای اجاره.
هدف ما صرفا استرس تست هست و میخوایم یوزر ها خودشون سرور رو تجربه کنند. فکر نمیکنم تجربه یک سرور جدید اونم بصورت رایگان بدون اینکه پولی بدند دوستان پیشنهاد بدی باشه. در بدترین وضعیت به علمتون اضافه میشه.
یک انتقاد دوستانه بکنم از همه همکارانی که توی این پست شرکت کردند. لطفا به جای اینکه دنبال این باشیم که تو کار همدیگه ایراد پیدا کنیم و یا بدون دلیل ایراد بگیریم، سعی کنیم باهم همکاری کنیم تا چیزی بسازیم و تخریب نکنیم.
از طرف خودمم یه مورد رو عرض کنم. همکاران گرامی چه زحمت تست رو بکشند چه نکشند، چه مارو تخریب کنند و سمتمون شلیک کنند و جه نکنند ما کار خودمون رو به درستی انجام میدیم. و هدف رشد همه ماست. و ما این سهم رو داریم پرداخت میکنیم. اینکه شما هم مشارکت کنید انتخاب شماست ولی 100% چیزی از دست نمیدید.
داشتن یک مجموعه قوی خیلی بهتر از 100 تا مجموعه ای هست که 1 هفته درمیان توش کلاهبرداری بشه یا کیفیت نداشته باشه.
تشکر از وقت شما.
amirfateh
January 7th, 2012, 17:29
بنده با این موارد که فرمودید موافقم، اما خب وب سایت که لود بالایی داشته باشه ، مسلما وب سایت پر بازدید و مهمی هست که آپ تایم و بالا نگه داشتنش برای گردانندگانش اولویت اصلی هست، پس انتقال وب سایت لود بالا تقریبا منتفی است مگر اینکه application با تغییراتی عمدا چنین شرایطی رو ایجاد کنه.
Hostpolis
January 7th, 2012, 17:59
بنده با این موارد که فرمودید موافقم، اما خب وب سایت که لود بالایی داشته باشه ، مسلما وب سایت پر بازدید و مهمی هست که آپ تایم و بالا نگه داشتنش برای گردانندگانش اولویت اصلی هست، پس انتقال وب سایت لود بالا تقریبا منتفی است مگر اینکه application با تغییراتی عمدا چنین شرایطی رو ایجاد کنه.
ممنونم. ساده ترین راه انتقال بک آپ سایت های پر بازدید و ری ایندکس کردن دیتابیس هست. ما با 10 گیگ دیتابیس با نرم افزار مجنتو روی 55 دقیقه دیتابیس رو ایندکس کردیم.
amirlord
January 7th, 2012, 19:06
سلام
میتوانید با استفاده از PHP و به وسیله While یک چرخه گنده درست کنید و از طریق UDP هزاران بار Request بفرستید و نتیجه رو با دیگر سرور های خودتون مقایسه کنید . مواظب باشید چرخه رو زیادی بالا نذارید مگرنه CPU میزنه روی 99٪ :) و با توجه به کارت شبکه این کارو انجام بدید . چرخه رو اول از 100 تا شروع کنید و همزمان میزان استفاده از CPU را چک کنید . چند سال قبل همین کارو اشتباه انجام دادم و چرخه رو زیاد گذاشتم و دمای CPU به شدت بالا رفت و مجبور شدم از Power خاموش کنم !
delta
January 7th, 2012, 19:19
شمایی که به این راحتی میگید سایت پربازدید بیاد رو سرور ما تست کنه ببخشید چیزی هم دست طرف رو میگیره یا مجانیه؟ فکر نکنم کسی بیکار باشه برای تست شما بیاد سایت بزرگش رو موش آزمایشگاهی کنه.مگر اینکه مثلا درقبال تست چیزی بهش بدید. غیر این مگه هر کسی سایتش رو از سر راه پیدا کرده بیاد بک آپشو در اختیار شمایی که نمیشناستش بزاره؟ اصولا اصلا سایتهای پربازدید سایتشون رو روی هر هاستی نمیبرند! خود من تو این 4 سال سایت رو جز دو جا بیشتر منتقل نکردم انها هم هاستینگای 8 ساله هستند!
اینها هم به کنار چه نیازی به سایت پربازدید هست؟ بگو بچه ها دی داس کنند سایتتون رو.. فرقی با بازدید بالا نداره..
Aria
January 7th, 2012, 23:27
سلام.
اگر منظور شما از تخریبگر بنده بود که باید عرض کنم موضوع به دو حالت زیر خلاصه میشه:
۱. سوء تفاهم:
در این حالت باید خدمت شما توضیح بدم که هدف بنده مطلع کردن شما بود که پیش از طلف کردن وقت برای دریافت پاسخ خودتان قادر به انجام این کار و ارسال سفارش برای خرید batch جدید سرور ها شوید تا آفر سال نو به پایان نرسیده است.
۲. منظور های دیگر:
در این صورت توضیح خاصی وجود ندارد و تنها نکته قابل ذکر یک کلام است: متاسفم!
با تشکر.
faranetwork
January 7th, 2012, 23:44
شمایی که به این راحتی میگید سایت پربازدید بیاد رو سرور ما تست کنه ببخشید چیزی هم دست طرف رو میگیره یا مجانیه؟ فکر نکنم کسی بیکار باشه برای تست شما بیاد سایت بزرگش رو موش آزمایشگاهی کنه.مگر اینکه مثلا درقبال تست چیزی بهش بدید. غیر این مگه هر کسی سایتش رو از سر راه پیدا کرده بیاد بک آپشو در اختیار شمایی که نمیشناستش بزاره؟ اصولا اصلا سایتهای پربازدید سایتشون رو روی هر هاستی نمیبرند! خود من تو این 4 سال سایت رو جز دو جا بیشتر منتقل نکردم انها هم هاستینگای 8 ساله هستند!
اینها هم به کنار چه نیازی به سایت پربازدید هست؟ بگو بچه ها دی داس کنند سایتتون رو.. فرقی با بازدید بالا نداره..
آقای راستگو نیاز به شناختن ندارن....تقریبا همه ایشون رو میشناسن.!!!(حضور فیزیکی در دیتاسنتر iweb دارن ) این واقعا طرز صحبت با یک همکار نیست...دوست ندارین تست نکنین پست هم ندین...اجبار که نکرده ایشون..گفتی کسی دوست داشت میتونه تست کنه...!!!...
delta
January 8th, 2012, 00:16
آقای راستگو نیاز به شناختن ندارن....تقریبا همه ایشون رو میشناسن.!!!(حضور فیزیکی در دیتاسنتر iweb دارن ) این واقعا طرز صحبت با یک همکار نیست...دوست ندارین تست نکنین پست هم ندین...اجبار که نکرده ایشون..گفتی کسی دوست داشت میتونه تست کنه...!!!...
از ایشون بزرگترش به شخصه به خودم خیانت کردند.پس از نظر بنده بزرگ و کوچیک نداره کسی.در ضم من با یک همکار بد حرف نزدم و اصلا منظورم به ایشون نبود..کلی بود حرفم و نظر بنده بود از طرف کسی که چندین سال هست سایت داره. در مورد اجبار هم ببخشید که از شما اجازه نگرفتم برای حرفام.صاحب تاپیک مگر شمایید که ناراحت هم شدید؟ ناراحت کننده بود حرفم خودشون میگفتند. خودشیرینی برای کسی کردن این راهش نیست.حالا طرف صاحب مایکروسافت هم باشه..
faratools
January 8th, 2012, 00:55
میتونید یه سایت وردپرسی روش بیارید بالا ، بدید دوستان بات نت کنند :53:@-)
irlogo
January 8th, 2012, 01:24
از نظر بنده،
کانفیگ نرم افزاری تاثیر بسزایی دارد
نوع کنترل پنل
نوع سیستم عامل
نوع وب سرور
نوع دیتابیس ( دیتابیس از ابزار های بسزایی است که فشار بالایی بر پردازنده سرور وارد می کند )
سیستم عامل مینیمال باشد یا ...
به جز موضوع تنظیم کامل dns ها، منیج و به دست آوردن سطح مطلوب این موارد نرم افزاری حدود یک هفته زمان بر خواهد بود
faratools
January 8th, 2012, 01:29
از نظر بنده،
کانفیگ نرم افزاری تاثیر بسزایی دارد
نوع کنترل پنل
نوع سیستم عامل
نوع وب سرور
نوع دیتابیس ( دیتابیس از ابزار های بسزایی است که فشار بالایی بر پردازنده سرور وارد می کند )
سیستم عامل مینیمال باشد یا ...
به جز موضوع تنظیم کامل dns ها، منیج و به دست آوردن سطح مطلوب این موارد نرم افزاری حدود یک هفته زمان بر خواهد بود