ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با دامنه ی اکسپایر شده چیکار کنم ؟

aminreza
January 3rd, 2012, 20:01
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من یه دامنه دات کام توسط قائم هاست ثبت کرده بودم. الان که دیگه قائم هاست در دسترس نیست. این دامینم چند روز پیش اکسپایر شده اما الان دوباره میخوام تمدیدش کنم.
شاید سوال و تاپیکم مبتدیانه باشه. عذر میخوام.
آیا امکان انتقال دامین وجود داره ؟ آخه متاسفانه پنل دامین رو هم به من ندادن.
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن.

amircatalan
January 3rd, 2012, 20:25
برا منم همین شرایط پیش اومده اما پنل دومین رو دارم چطوری تمدیدش کنم ؟؟

exactserver
January 3rd, 2012, 20:51
سلام

اگر دامنه به نام شما رجیستر شده و کد انتقال دامنه رو دارید می توانید انتقال دهید در غیر اینصورت باید با شرکت اصلی ثبت دامنه یعنی رجیسترار تماس بگرید و درخواست دریافت رمز جدید و مالکیت دامنه را نمائید. بعد دامنه رو تمدید کنید تا دوباره مال شما بشود.

aminreza
January 3rd, 2012, 21:04
متاسفانه هیچ اطلاعاتی از دامنه به من ندادن ! یعنی الان دیگه هیچ راهی ندارم ؟!

amircatalan
January 3rd, 2012, 21:24
من پنل رو دارم که دایرکت آی هم هست اما کد انتقال ندارم چیکار میتونم بکنم ؟

HADNEZ-ICT
January 3rd, 2012, 21:31
من پنل رو دارم که دایرکت آی هم هست اما کد انتقال ندارم چیکار میتونم بکنم ؟

طبق این اموزش عمل کن
البته بعضی جاهاش تنظیمات خود شرکت نویسنده هست
irPowerWeb - مرکز آموزش - چگونگی انتقال دامنه بین اکانت های Directi (http://my.irpowerweb.com/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=23)

shazo
January 3rd, 2012, 21:36
سلام.. ام دامنه چيه دوست من ؟

cartman10mpi
January 3rd, 2012, 21:37
دامنه خودتون رو whois بگیرید ببینید اصلا به اسم شما و مشخصات شما ثبت شده؟ اگر اینچنین باشه ، با همون ایمیلِ adminstrator به مرکز ثبت (ICANN REGISTRAR) که احتمالا Directi هست ایمیل بفرستید و موضوع‌رو بگید بهشون همراه با کپی‌ پاسپورت اگر دارید که ثابت بکنید دامنه مال شمست . بعداز اون خود شرکت Directi راهی‌ برای دسترسی شما به دامنه و تمدید اون معرفی‌ خواهد کرد

amircatalan
January 3rd, 2012, 21:44
دومین به اسم خودم ثبت شده .
گزینه Move Services تو پنل من وجود نداره دوستان چیکار کنم ؟؟

aminreza
January 3rd, 2012, 21:49
متاسفانه whois گرفتم اصلا به اسم منم نیست ! یعنی چیزی به اسم من ثبت نشده !
آیا کسی از قائم هاست شماره ای ، ایمیلی چیزی نداره ؟! آخه واقعا دامنه ی باارزشیه !
واقعا نمیخوام از دستش بدم :((

cartman10mpi
January 3rd, 2012, 22:23
تا به حال از پانل Directi استفاده نکردم ولی‌ فکر می‌کنم اگر پنل Reseller نباشه امکان Move ندارید . شما در پنل خود به دنبال Transfer Code و یا Secret Code و یا Transfer Code و یا چیزی شبیه اینها باشید . با در اختیار داشتن اون رمز شما میتوانید دامنهٔ خود را به هر کجا که دوست دارید انتقال بدید ، کافیست رمز مورد نظر را در اختیار کسی‌ که قرار است به شما خدمات دامنه را ارائه کند قرار دهید و ایمیل Adminstrator مال خود شما باشد.
برای دوستمون که دامنه به اسم خودش نیست پیشنهاد می‌کنم در صورتی‌ که فاکتوری چیزی از سرویس دهند دارید اون رو ضمیمه بکنید و به directi ایمیل بفرستید . چون شایعه هست که directi دامنه‌های خوب رو بد از expire شدن برای خودش نگاه میدار . تیری است در تاریکی‌ ولی‌ به امتحانش میرز . اگر نشد کار دیگه ای‌ جز صبر کردن تا آزاد شدن مجدد دامنه و امید اینکه کس دیگه یا خود directi دامنه رو ثبت نکنه ، ندارید . backorder رو هم میتونید به گزینه‌ها اضافه کنید.

aminreza
January 3rd, 2012, 22:43
به قام هاست ایمیل زدم. بدشانسی اینجاست که اطلاعات هاست و دامنه رو تو یک ایمیل برام فرستادن و در واقع اطلاعات اصلی دامنه رو نفرستادن. امیدوارم ایمیلمو جواب بدن...

Hostine
January 3rd, 2012, 23:26
دوست عزیز فکر کنم باید دوماه صبرکنید که دامنه آزاد بشه ! بعدا سریعا ثبتش کنید

aminreza
January 3rd, 2012, 23:58
دوستان دارم از خوشحالی بال درمیارم ! :دی
با استفاده از ایمیل های قدیمی ( خداروشکر حذفشون نکرده بودم ) و هزارتا ترفند دیگه یوزر پسورد ورود به پنل رو گیر اوردم !
خب الان برای انتقالش دقیقا باید چیکار کنم و کیا میتونن اینکارو برام انجام بدن ؟!
مرسی...

shikdl
January 4th, 2012, 00:10
دوستان
من هم همین مشکل رو دارم
کنترل پنل دامین رو به من دادن
ولی میخوام کلا به نام خودم باشه باید چیکار کنم

cartman10mpi
January 4th, 2012, 00:19
خوب به سلامتی‌ . حالا شما به نظرم بهتره توی تاپیک فروش درخواست جابه‌جایی بدید . دوستان زیادی هستند در همین فروم که می‌تونند این کار رو انجام بدهند.روال کار رو از خود دوست فروشنده ای‌ که تصمیم گرفتید دامنه رو بهش انتقال بدید جویا بشوید.
در مورد دوستمون که گفت مال خودم باشه ، در حال حاضر این امکان سخت هست . یا باید از نمایندهٔ directi بگیرید (که باز هم دامنه به اسم شما ولی‌ آنها دسترسی خواهند داشت)یا باید خودتون کارت اعتباری داشته باشید و مستقیماً به سایت‌هایی‌ از قبیل name.com ، godaddy.com انتقال بدید.

exactserver
January 4th, 2012, 06:28
سلام

حوب حالا که به پنل دسترسی دارید می توانید اطلاعات دامنه رو هم تغییر بدید. دامنه رو اگر پنل شما گزینه add funds فعال هست و شماره حساب شتاب اعلام نمکنه رو می توانید بدید کسی براتون پرداخت دلاری انجام بده و پنل شما رو شارژ کنه و دامنه رو تمدید کنید. یا اینکه دامنه رو به شرکت دیگری منتقل نمائید که انتقال به tucows کانادا که بهش opensrs میگن رو پیشنهاد میدم دیگه از دامنه خیالتون آسوده خواهد بود. پس از انتقال دامنه شما اطلاعات جدیدی رو که مشخصات خودتون هست برای دامنه تعریف می کنید و پنل مدیریت جدیدی رو دریافت می کنید. باز اگر مشکلی داشتید در خدمت هستم.

dataecom
January 8th, 2012, 13:01
شما ميتونيد براي اطلاع از روش و قوانين ترانسفر دامنه به لينك زير مراجعه كنيد :
http://dataecom.com/howto_transfer_domain.html مراجعه كنيد .
اصولا قوانين ترانسفر دامنه فقط براي دامنه هاي اكسپاير نشده امكان پذير است (البته دامنه هاي ارائه شده توسط ICANN)
شما در صورت پاسخ از طرف ارائه دهنده دامنه شما مشكلتون حل ميشه ولي اگر نتونستيد پاسخ درستي بگيريد ميتونيد با Registrar اصلي تماس بگيريد البته اگر دامنه به نام شما ثبت شده باشد

exactserver
January 8th, 2012, 16:40
اگر رمز عبور پنل مدیریت دامنه رو داشته باشید میشه اینکار رو انجام داد برای یکی از دوستان که این مشکل رو داشت راهنمایی کردم مشکلشون حل شد و به یه رجیسترار دیگر منتقل شدند.