PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایپی در ovh

WorldData.IR
January 2nd, 2012, 23:51
سلام دوستان
یک سوای داشتم
نهوی دادن ایپی به مشتری از دیتا سنتر ovh چگونه است
و با تونت و اسمپ چطور بر خورد می شه

taghi.karimi
January 3rd, 2012, 00:01
محدودیت در ارائه آیپی وجود دارد!فکر میکنم 32 بود یا 16!
اسپم که 100% برخورد میکنن!
اما تورنت رو اطلاع ندارم!
موفق باشید!

okey
January 3rd, 2012, 00:01
سلام .
آی پی ای در ظاهر در کار نیست و همه چی با مک انجام میشه
مثلا :
00:50:56:20:12:99

خیلی ساده و بسیار امن هست .
به تورنت حساس هستند ! البته دوستانی رو دیده بودم که دو سه ماهی بدون مشکل رو سرور های ovh تورنت شخصی استفاده می کردن
به اسپم شدیدا حساس هستند و بعد 24 ساعت در صورت رسیدگی نشدن آی پی رو بلوک می کنن

Online24
January 3rd, 2012, 00:12
هم ip باید ست کنید و هم mac address داده شده رو روی کارت شبکه مشتری تنظیم کنید .

itjavani
January 3rd, 2012, 03:15
محدودیت در ارائه آیپی وجود دارد!فکر میکنم 32 بود یا 16!
اسپم که 100% برخورد میکنن!
اما تورنت رو اطلاع ندارم!
موفق باشید!

محدودیت خاصی برای خرید ای پی نیست! جز سرورهای Kimsufi که دارای محدودیت 32 تایی هستند!

سلام .
آی پی ای در ظاهر در کار نیست و همه چی با مک انجام میشه
مثلا :
00:50:56:20:12:99

خیلی ساده و بسیار امن هست .
به تورنت حساس هستند ! البته دوستانی رو دیده بودم که دو سه ماهی بدون مشکل رو سرور های ovh تورنت شخصی استفاده می کردن
به اسپم شدیدا حساس هستند و بعد 24 ساعت در صورت رسیدگی نشدن آی پی رو بلوک می کنن

میبینم که مباحث پایه شبکه کم کم داره زیر سوال میره!
شما در OVH علاوه بر اینکه ای پی ست باید بکنید باید مک آدرس مربوط به هر آی پی رو روی کارت شبکه تنظیم کنید.تا ای پیتون پینگ بده! و بتونید استفاده کنید.

در مورد ابیوز کلا باهاتون شوخی ندارند! باید مشکل رو بر طرف و در کمتر از 24 ساعت پاسخ بدید در غیر اینصورت کل سرور از دسترس خارج میشه!به محض آمدن ابیوز هم ای پی تون بلاک میشه!

okey
January 3rd, 2012, 09:23
محدودیت خاصی برای خرید ای پی نیست! جز سرورهای Kimsufi که دارای محدودیت 32 تایی هستند!

میبینم که مباحث پایه شبکه کم کم داره زیر سوال میره!
شما در OVH علاوه بر اینکه ای پی ست باید بکنید باید مک آدرس مربوط به هر آی پی رو روی کارت شبکه تنظیم کنید.تا ای پیتون پینگ بده! و بتونید استفاده کنید.

در مورد ابیوز کلا باهاتون شوخی ندارند! باید مشکل رو بر طرف و در کمتر از 24 ساعت پاسخ بدید در غیر اینصورت کل سرور از دسترس خارج میشه!به محض آمدن ابیوز هم ای پی تون بلاک میشه!

بله .
داخل کارت شبکه رو گفتم که باید مک ست بشه ! وگر نه داخل مراحل نصب سیستم عامل باید آی پی - نت مسک و ... داده بشه .

WorldData.IR
January 3rd, 2012, 10:29
ممنون از همگی