توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لایوزیلا با اینترنت اکسپلورر 9
dertgtr
January 2nd, 2012, 14:20
سلام بر اساتید
من لایو زیلا 3.1.8 دارم ولی با اینترنت اکسپلورر 9 انگارمشکل داره چون وقتی کاربر میاد گفتگو کاربر که تایپ می کنه من خودم نمی تونم تایپ کنم یعنی در نرم افزار لایو زیلا اون قسمت تایپ من غیر فعال هست در ie نسخه 7 این مشکل وجود نداره . تنظیمات امنیتی ie9 رو غیر فعال کردم ولی باز درست نشد
دوستان نظری دارن؟
dertgtr
February 4th, 2012, 22:13
نسخه جدید لایو زیلا پولی شده و من مجبور به استفاده از این نسخه 3.1.8 هستم کسی می دونه چطور مشکل این نسخه با ieنسخه 9 رو چطور حل کنم؟
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
لینک دانلود آخرین نسخه رایگان لایو زیلا : LiveZilla 3.3.2.2 - Free LiveZilla Download at Downloadplex.com (http://www.downloadplex.com/Windows/Network-Internet/Other/livezilla_327462.html)
پ.ن : کسی یعنی توی این فروم به این بزرگی نیست راه حل این مشکل رو بدونه؟
shivahost
February 4th, 2012, 22:58
به....
dertgtr
February 4th, 2012, 23:05
نسخه نصبی من فارسی شده هست و بخوام به نسخه بالا ارتقا بدم باید فارسی سازیش رو از نو انجام بدم جز این راهی نیست؟
shivahost
February 4th, 2012, 23:07
نسخه نصبی من فارسی شده هست و بخوام به نسخه بالا ارتقا بدم باید فارسی سازیش رو از نو انجام بدم جز این راهی نیست؟