PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغيير مسير دامنه اصلي در cpanel

m245
January 2nd, 2012, 12:17
با سلام خدمت همه دوستان

يك سئوال از خدمت اساتيد دارم ، اميدوارم كمكم كنيد .

چطور ميتونم مسير دامنه اصلي كه home/public_html هستش رو به home / public_html/admin تغيير بدم.

در اصل ميخوام هر كدام از سايت هام و دامنه اصليم روي هاست در پوشه هاي جداگانه باشه. چون الان همه پوشه هاي سايت هاي مختلفم داخل مسير دامنه اصليم هستش و وقتي از سايت اصليم بك آپ ميگيرم تمام سايت هام توش منظور ميشه و من نميخوام اينطور باشه و همشون جدا جدا باشه.

با تشكر

AvalinHost
January 2nd, 2012, 12:59
خوب اینکه مشخص هست!
وقتی هاست میگیرید روی یوزر شما یه دامنه اصلی تعریف میشه که روت اون public_html هست.
برای سایتهای دیگه هم وقتی که از قسمت addon domain دارید اضافه میکنید پوشه روتشون رو بزنید مثلا public_html/site1

m245
January 2nd, 2012, 13:09
خوب اینکه مشخص هست!
وقتی هاست میگیرید روی یوزر شما یه دامنه اصلی تعریف میشه که روت اون public_html هست.
برای سایتهای دیگه هم وقتی که از قسمت addon domain دارید اضافه میکنید پوشه روتشون رو بزنید مثلا public_html/site1

ممنون از پاسختون .

پس من بايد دامنه اصليم رو عوض كنم و يه دامنه غير كاربردي بذارم اونوقت دامنه فعلي كه كاربردي است را addon كنم . درسته ؟
براي عوض كردن دامنه اصلي خودم ميتونم يا بايد با مدير سرور تماس بگيرم ؟

با تشكر

AvalinHost
January 2nd, 2012, 13:12
شما چرا حالا میخواین دامنه اصلیتون تغییر کنه؟!
برا تغییر دامنه باید به مدیر سرورتون اطلاع بدین.