توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست و چند سوال در مورد سرور مجازی وارز
zesht
January 1st, 2012, 14:52
سلام آقا من 2تا ویبولتین نال شده دارم که می خوام اینا رو ببرم رو سرور مجازی , البته از این سرور مجازی برای آپلود هم می خوام استفاده کنم
بعد من این سرور مجازی رو بگیرم خود هاستینگ کارهای امنیتی رو می کنه ؟
امنیت سرور مجازی در چه سطحه ؟
من که اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم بعدا به مشکل بر نمی خورم ؟
سرور مجازی بیگیرم چه کارهایی به عهده منه ؟
سرور مجازی وارز از کجا بگیرم بهتره ؟
می خوام قیمتش تو مایه های ماهیانه 10 تومان باشه
یکم اطلاعات در همین انجمن جم کردم ولی اگه محبت کنید بگید اگه سرور بگیرم چه کارهایی به عهده منه و چه کارهایی رو خود هاستینگ برام انجام میده
ممنون
Warez-Host.IR
January 1st, 2012, 15:39
سلام
من این سرور مجازی رو بگیرم خود هاستینگ کارهای امنیتی رو می کنه ؟
خیر اصولاً باید برای نصب و کانفیگ ها هزینه جدا از هزینه سرویس پرداخت کنید
اما عده ای نیز هستند که این موارد را برای شما رایگان انجام می دهند
امنیت سرور مجازی در چه سطحه ؟
اگر به صورت صحیح و مناسب با نیازهای شما کانفیگ شده باید 80% امنیت سایت شما تامیین شده است
من که اطلاعاتی در مورد سرور مجازی ندارم بعدا به مشکل بر نمی خورم ؟
اگر هیچ اطلاعاتی موجود ندارید , 100% به مشکل برخورد خواهید کرد (( بهتر هست از سرویس های مدیریت شده استفاده کنید یا هاست اشتراکی ))
سرور مجازی بیگیرم چه کارهایی به عهده منه ؟
با تهیه یک سرورمجازی همه موارد از نصب و راه اندازی تا ... به عهده شما خواهد بود , مگر آنکه سرویس دهنده یک سری خدمات رایگان به شما ارائه کند
سرور مجازی وارز از کجا بگیرم بهتره ؟
اگر وارز به معنای واقعی منظورتون هست در این انجمن کم پیدا میشه , اما اگر تنها برای نال اسکریپت نیاز دارید , بعضی از دیتاسنترهای اروپایی حساسیت کمتری دارند یا اینکه باید از سرورهای مجازی داخلی استفاده کنید
می خوام قیمتش تو مایه های ماهیانه 10 تومان باشه
بهتر هست با این حدود قیمت همان هاست اشتراکی را تهیه کنید
یک سرور مجازی با متوسط 512 مگابایت رم حدود 20 تومان هزینه دارد , رم کمتر برای فعالیت هایی که شما قصد انجام آن را دارید به نظر من کافی نیست
یکم اطلاعات در همین انجمن جم کردم ولی اگه محبت کنید بگید اگه سرور بگیرم چه کارهایی به عهده منه و چه کارهایی رو خود هاستینگ برام انجام میده
اصولاً سرویس دهنده پلن انتخابی شما را با سیستم عامل مورد نظر شما به صورت خام تقدیم می کند
از نصب کنترل پنل تا کانفیگ ها و ... همه به عهده شما خواهد بود
مگر آن دسته از همکارانی که وقت آزاد در اختیار داشته باشند و به کاربران خود لطف بیش از حد داشته باشند که یک سری موارد را برای شما رایگان انجام دهند
موفق باشید
zesht
January 1st, 2012, 16:22
آقا واقعا ممنونم که به این خوبی سوالات منو پاسخ دادید:53:
منظورتون از سروهای مدیریت شده چیه ؟
در این موردم یکم توضیح بدید ممنون میشم
arman_gts
January 1st, 2012, 16:50
آقا واقعا ممنونم که به این خوبی سوالات منو پاسخ دادید:53:
منظورتون از سروهای مدیریت شده چیه ؟
در این موردم یکم توضیح بدید ممنون میشم
یعنی اینکه در ازای پرداخت هزینه ، سرور شما رو مدیریت می کنند !! کنترل پنلی خواستید نصب می کنند ، مانیتور می کنند ، کارهای امنیتی انجام می دن برای جلوگیری از هک شدن ،نصب آنتی ویروس ، سوال های نرم افزاریتون رو هم جواب می دن :-p
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
و غیره یادم رفت بگم :دی
اصولا سوالای نرم افزاری خیلی زیاد پیش میاد!!
zesht
January 1st, 2012, 17:00
مرسی
خب حالا من اگه تو همین انجمن و سایت های ذیگه در مورد سرور مجازی جستجو کنم و اطلاعات رو تا یه حدی ببرم بالا می تونه کارم رو راه بندازه ؟ (در صورتی که کارهای امنیتی رو خود هاستینگ انجام بده , چون فکر می کنم کانفیگ کردن کاره هرکی هرکی نیست )
zesht
January 1st, 2012, 19:48
بعد یه سوال دیگه هم دارم
سرور مجازی وقت گیره ؟
مثلا یک هاست معمولی می گیری هاست وقتتو نمی گیره اگه مشکلی پیش بیاد یه تیکت میزنی
سرور مجازی چطوریه ؟ مثلا هر روز باید بهش رسیدگی کنی ؟
چون وقت برا من خیلی مهمه , در روز فقط می تونم 1 الی 2 ساعت بیام پشت پی سی
mamali5
January 1st, 2012, 19:58
مرسی
خب حالا من اگه تو همین انجمن و سایت های ذیگه در مورد سرور مجازی جستجو کنم و اطلاعات رو تا یه حدی ببرم بالا می تونه کارم رو راه بندازه ؟ (در صورتی که کارهای امنیتی رو خود هاستینگ انجام بده , چون فکر می کنم کانفیگ کردن کاره هرکی هرکی نیست )
تا حدی اطلاعات ببرین بالا کافی هست
اما مشکلی پیش بیاد یا سوالی داشته باشین میتونین از طریق همین انجمن
سوالتون رو مطرح کنین تا اعضای انجمن به سوال و مشکلاتتون رسیدگی کنن...
arman_gts
January 2nd, 2012, 15:34
بعد یه سوال دیگه هم دارم
سرور مجازی وقت گیره ؟
مثلا یک هاست معمولی می گیری هاست وقتتو نمی گیره اگه مشکلی پیش بیاد یه تیکت میزنی
سرور مجازی چطوریه ؟ مثلا هر روز باید بهش رسیدگی کنی ؟
چون وقت برا من خیلی مهمه , در روز فقط می تونم 1 الی 2 ساعت بیام پشت پی سی
شما 1 اینکه از شرکت یا فرد معتبری وی پی اس رو تهیه کنید که هم پشتیبانیش خوب باشه هم سرورش مشکلی نداشته باشه ، مدیریت شده هم نگیرید زیاد مشکلی نخواهید داشت، اگر دیدید مشکلاتتون زیاد شده هزینه ای رو جهت مدیریت سرور بپردازید تا براتون مدیریت کنند یا مشکلتون رو حل کنند
zesht
January 2nd, 2012, 16:48
یه نتیجه گیری کنیم
من فلان فقط یکم در مورد سرور مجازی مطالعه کنم و اطلاعات رو تا حدی که بتونم باهاش کار کنم ببرم بالا و بعد از یک شرکت معتبر وی پی اس بگیرم
من از تاحالا 2تا هاست خریدم که هر 2 به مشکل خوردم;;) بار اول از یک پاکستانی هاست گرفتم که پشتیبانی خوبی داشتن و هاست خوبی بود ولی این سایبری هند هی اینا رو هک می کرد , دهن مارو سرویس کرده بود , بعد اومدم از هاست سل هاست گرفتم که کلاه بردار از آب درومد;;) و الان شرکت پی دی هاست منتقل شدیم که به گفته این شرکت سره اونا هم کلاه گذاشته , البته یه بارم ریسلر گرفتم که دیدم این کار اصلا به درد من نمی خوره و اومدم بیرون
خب سوال آخر
ارزش داره وقت رو برای یادگیری سرور مجازی بزارم و سایت رو منتقل کنم ؟ یا رو همین هاست باشه بهتره ؟
فکر می کنم سرور مجازی که دست باشه یکم دستت باز تره نصبت به هجمی که در اختیار داری و هزینه ای که میدی
RezaFH
January 2nd, 2012, 16:56
ارزش داره وقت رو برای یادگیری سرور مجازی بزارم و سایت رو منتقل کنم ؟ یا رو همین هاست باشه بهتره ؟
چند سوال
چه تضمینی هست که سرور مجازی که میگیرید هک نشه ؟
یا کسی که ازش میگیرید کلاه بردار از آب درنیاد ؟
یا مشکلی برای خودش یا سرورش پیش نیاد ؟
دوست عزیز
شما اگر میخواید سایتتون آپتایم و کیفیت و امنیت بالایی داشته باشه، باید هزینه کنید
اگر بخواید سرور مجازی بگیرید و ادامه بدید، هزینه شما چند برابر خواهد شد (در صورتی که بخواید اصولی کار کنید بنظر من حداقل باید ماهانه بالای 60-70 هزار تومان در نظر بگیرید)
اما میتونید از یک شرکت معتبر و شناخته شده هاست بگیرید و خیالتون رو راحت کنید (بهتره ایرانی باشه، شرکت شناخته شده و معتبر و با سابقه)
وگرنه همین منوال رو تا همیشه خواهید داشت ;)
موفق باشید
zesht
January 2nd, 2012, 17:06
آره , برای همینه که نمی خوام عجله کنم
می گن یکی از راه هایی که می خوان بفهمن طرف دیوانه هست یا نه ؟ اینه که میان ببینند یک کاره چند بار انجام میده یا نه !
من قبلا برای نداشتن اطلاعات در مورد هاست و ریسلر به مشکل خوردم , دوست ندارم برای وی پی اس هم عجله کنم و بدون اطلاعات این کارو انجام بدم و به ماه دوم نرسیده به مشکل بخورم !
arman_gts
January 2nd, 2012, 17:29
مدیریت سرور مجازی کمی سختتر هست، اینجا از سی پنل خبری نیست، شخصا روی سرور مجازی وی بولتین نصب نکردم اما با mybb به مشکل خوردم (روی ویندوز) و دلیلش هم باگ خود mybb بود، و ریزه کاری های دیگر ،
پیشنهاد من به شما اینه که در بخش خرید پست بدید و ببنید با شرایط شما چه آفرهایی ارائه می دن دوستان
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
RezaFH (http://www.webhostingtalk.ir/member/1881/) عزیز : تشکر شده 999
یعنی نفر بعدی کی می تونه باشه:دی
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------