PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سایت جاوید هاست

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 14:05
سلام
به علت مشغله بالا مایلم سایت جاوید هاست رو بفروشم.
اگه توی گوگل هاست سرچ کنید متوجه جایگاه بالای سایت می شید.

maryam1
January 1st, 2012, 14:07
من مشتریهارو خریدارم
هاست های دانلود رو مخصوصا

itjavani
January 1st, 2012, 14:09
تعداد کاربران؟
تعداد سرور ها و فروشتون ماهیانه بوده یا سالیانه؟
قیمت فروش؟

habashi
January 1st, 2012, 14:10
با سلام من مشتری ها رو خریدارم قیمت بگین

it-net
January 1st, 2012, 14:11
اگر سالانه تعداد سالانه و ماهیانه رو بصورت تفکیکی بگین.

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 14:18
کل هاست ها با هم فروخته می شه هاست دانلود خیلی تعداد کمی هستند اکثر قریب به اتفاق هاست عادی هستند. در ضمن من دارم دامنه سئو شده و برند جاوید هاست رو می فروشم تا اکانت های فروخته شده.

faranetwork
January 1st, 2012, 14:19
سرور مجازی ندارین؟؟؟ سرور اختصاصی چی؟؟؟

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 14:33
اگر سالانه تعداد سالانه و ماهیانه رو بصورت تفکیکی بگین.
همه سالانه هست 120 تا حدودا با حجم 100 گیگ حدودا

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

سرور مجازی ندارین؟؟؟ سرور اختصاصی چی؟؟؟

نه

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

خوبی جاوید هاست اینه که ورودی از گوگلش خوبه و چندان نیاز به تبلیغ نداره.
یک قالب حرفه ای به همراه این لوگویی که می بینید هم به قیمت 180 هزار تومان تا 2 روز دیگه نصب می شه.
سابقه تبلیغ در :
ایران فروم
میهن دانلود
آسان دانلود
شاپکیپر
تاینی استت
پی سی ول
وب آلفا
فری دانلود و ...

itjavani
January 1st, 2012, 14:39
تمدید مشتریاتون از کی هست؟

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 14:46
تمدید مشتریاتون از کی هست؟

از بهمن

itjavani
January 1st, 2012, 14:59
قیمت فروش ؟
تعداد سرورها و هزینه اجاره انها؟

stchost
January 1st, 2012, 15:01
تعداد مشتریان خود را به همراه پلان هایی که خرید کردند و قیمت پسلان هایتون را برای ما پ خ کنید تا مورد بررسی قرار گیرد.
هزینه دامنه را نیز ارسال فرمایید

با تشکر

آگونیس
January 1st, 2012, 15:04
انجمن (http://www.webhostingtalk.ir/forum.php)
بخش فروش (http://www.webhostingtalk.ir/f157/)
فروش سرویس (http://www.webhostingtalk.ir/f160/)
فروش سرور مجازی (http://www.webhostingtalk.ir/f15/)
فروش سایت جاوید هاست

این چه ربطی به این بخش داره که دوستان هم دارند بحث رو ادامه می دهند
ایشون حتی می گند مشتری سرور مجازی ندارند
عجبا

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 15:11
قیمت فروش ؟
تعداد سرورها و هزینه اجاره انها؟
به بالاترین قیمت پیشنهادی واگذار می کنم. حدود 1 تومن
اکانتها رو باید به سرور خودتون منتقل کنید.
یک سرور

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

انجمن (http://www.webhostingtalk.ir/forum.php)
بخش فروش (http://www.webhostingtalk.ir/f157/)
فروش سرویس (http://www.webhostingtalk.ir/f160/)
فروش سرور مجازی (http://www.webhostingtalk.ir/f15/)
فروش سایت جاوید هاست

این چه ربطی به این بخش داره که دوستان هم دارند بحث رو ادامه می دهند
ایشون حتی می گند مشتری سرور مجازی ندارند
عجبا
سرور روی وی پی اس هست و دارم وی پی اس رو واگذار می کنم البته چون دردسر پرداخت ویزا کارت نمی خوام داشته باشم می گم تا 20 روز دیگه نهایتا باید اکانت ها رو منتقل کنید .

s.w.a.t
January 1st, 2012, 15:15
یک سرور

باسلام
شما چرا جواب سوال دوستان را واضح نمیدهید؟
از شما سوال کردن که تعداد مشتری ها چقدر میباشد!؟

موفق باشید

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 15:20
باسلام

موفق باشید
دوست عزیز توی صفحه قبل نوشتم :
"120 تا حدودا با حجم 100 گیگ حدودا"
حدودا می گم چون چند سایت اسپانسرم و بعضی سایت ها هم مال 2 تا ریسلرم هستند.

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

باسلام

موفق باشید
دوست عزیز توی صفحه قبل نوشتم :
"120 تا حدودا با حجم 100 گیگ حدودا"
حدودا می گم چون چند سایت اسپانسرم و بعضی سایت ها هم مال 2 تا ریسلرم هستند.

Mr_Parham
January 1st, 2012, 15:28
یک Report از WHMCS بگیرین، اطلاعات اضافی رو پاک کنین باقی رو قرار بدین ببینیم چه مقدار تمدید می کنند

itjavani
January 1st, 2012, 15:41
یک سرور

---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

سرور روی وی پی اس هست و دارم وی پی اس رو واگذار می کنم البته چون دردسر پرداخت ویزا کارت نمی خوام داشته باشم می گم تا 20 روز دیگه نهایتا باید اکانت ها رو منتقل کنید .

شما باید یک هزینه ای از جیب بدید یا اینکه یک شرکتی به رایگان مشتری هاتون رو ساپورت کنه! خرید به نظر من ضرر هست سودی تخواهد داشت

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 15:46
یک Report از WHMCS بگیرین، اطلاعات اضافی رو پاک کنین باقی رو قرار بدین ببینیم چه مقدار تمدید می کنند

سیستم سما هست نه whmcs

AvalinHost
January 1st, 2012, 15:51
در صورت تمایل لطفا با بنده تماس بگیرید.

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

قیمت پیشنهادیتون رو هم اعلام کنید.

dr.saeed
January 1st, 2012, 15:51
منم یه سرویس هزار تومنی ماهی ازشون دارم :دی
دیشب کل سرورشون هک شده بود :دی حتی ای دیشونم هک شده بود که خودم بهشون خبر دادم :دی
در کل هاستینگ خوبیه تو این 5ماه که ازشون سرویس داشتم یک بار هم دان نشده

mojtaba_gk671
January 1st, 2012, 16:36
دوست عزیز فقط یک سایت و ایمیل هک شد.

habashi
January 1st, 2012, 18:58
اقای جاوید هاست لطفا الان اطلاعات مشتری ها و تمیدید ها و قیمت رو بگین بهمون در پ.خ اعلام کنین برام

ممنونم

hamidjooni
January 1st, 2012, 19:02
لطفا اطلاعات اکانت ها و قیمت مد نظرتون رو بفرمائید
ما خریداریم

persiantools
January 1st, 2012, 19:23
همه سالانه هست 120 تا حدودا با حجم 100 گیگ حدودا

---------- Post added at 02:30 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------

نه

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

خوبی جاوید هاست اینه که ورودی از گوگلش خوبه و چندان نیاز به تبلیغ نداره.
یک قالب حرفه ای به همراه این لوگویی که می بینید هم به قیمت 180 هزار تومان تا 2 روز دیگه نصب می شه.
سابقه تبلیغ در :
ایران فروم
میهن دانلود
آسان دانلود
شاپکیپر
تاینی استت
پی سی ول
وب آلفا
فری دانلود و ...

یعنی شما با اینهمه تبلیغ فقط 120 تا مشتری بدست آوردین .به ازای هر مشتری فک کنم 15 تومن پول تبلیغ دادین !

mojtaba_gk671
January 8th, 2012, 12:31
جاوید هاست شش ماهه فروش تخصصی داره و 120 تا زیاد هم هست.
من می خوام هر چه سریعتر سایت رو واگذار کنم. قالب سایت عوض شده هزینش 225 تومن هست اگه بدون قالب فعلی بخواید 225 رو لازم نیست بدید.
فقط من سریعتر باید بفروشم سایت رو لطفا سریعا قیمت بدید و به بالاترین قیمت می فروشم.

nanotech
January 8th, 2012, 12:51
سلام
پیشنهاد هایی که شده تا حالا رو اعلام می کنید ؟

mojtaba_gk671
January 8th, 2012, 12:56
سلام
پیشنهاد هایی که شده تا حالا رو اعلام می کنید ؟

سه پیشنهاد 500 هزار تومنی بابت اکانت ها داشتم

m_dg_farari
January 8th, 2012, 13:04
یعنی واقعا کسی پیدا شده که هاست هایی که شما فرختین رو بیاره رو سرورش ، اونم سرور خودش ، بعد پول که ازتون نگیره هیچی ، 500 هزار تومن هم بهتون بده؟
آقا از این خیر ها اگه هست منم یه 2000 تا سایت دارم... دنبال یه خیر میگردم مفتی واسم هاست کنه ;)

پی نوشت: یا شما دروغ میگی ، یا اون کسی که چنین پیشنهادی داده ... چی بگم والا!

mojtaba_gk671
January 8th, 2012, 13:08
یعنی واقعا کسی پیدا شده که هاست هایی که شما فرختین رو بیاره رو سرورش ، اونم سرور خودش ، بعد پول که ازتون نگیره هیچی ، 500 هزار تومن هم بهتون بده؟
آقا از این خیر ها اگه هست منم یه 2000 تا سایت دارم... دنبال یه خیر میگردم مفتی واسم هاست کنه ;)

پی نوشت: یا شما دروغ میگی ، یا اون کسی که چنین پیشنهادی داده ... چی بگم والا!
دوست عزیز شما با چه منطقی دارید این حرف رو می زنید 100 تا مشتری بیاد دست یکی باید پول هم بگیره؟
جل الخالق!
ضمنا من دارم اعتبار جاوید هاست و سایت و دامنه اش رو هم واگذار می کنم!
واقعا در مملکت ما حتی افرادی که در زمینه وب فعال هستند هم ارزش سایت و اعتبار در دنیای مجازی براشون هنوز که هنوزه جا نیفتاده .
متاسفم

AvalinHost
January 8th, 2012, 13:13
همکاران معمولا در قبال ترانسفر های مشتریان باید یه چیزی هم بگیرند!
چون پول سرویس ها قبلا دریافت شده توسط همکار قبلی و در این وسط یعنی کسی نیست که درباره اونها صحبت کنه؟!
به نظر من کسی که میخواد سایت هساتینگشو واگذار کنه اصلا نباید به این فکر کنه که در غبالش پولی دریافت کنه، همین که طرف یه پولی ازش نگیره خیلی لطف کرده!
یا باید کلا در سایتش اعلام کنه که آقا ما ورشکسته شدیم و مشتریان خودشون انتقال بدن سایتاشون رو یا اینکه کلا مشتریانش رو بخاطرحفظ آبرو به یک شرکت مطمئن انتقال بده.

در کل اگر همون کسایی که بهتون پیشنهاد 500 هزار تومانی دادن یک لحظه هم شک نکنید و واگذار کنید تا پشیمون نشدن!

porya_spy
January 8th, 2012, 13:51
سه پیشنهاد 500 هزار تومنی بابت اکانت ها داشتم

معمولا واسه انتقال باید پول هم بدی
من مشتری هاتو میخوام اگه خواستی

m_dg_farari
January 9th, 2012, 21:14
دوست عزیز شما با چه منطقی دارید این حرف رو می زنید 100 تا مشتری بیاد دست یکی باید پول هم بگیره؟
جل الخالق!
ضمنا من دارم اعتبار جاوید هاست و سایت و دامنه اش رو هم واگذار می کنم!
واقعا در مملکت ما حتی افرادی که در زمینه وب فعال هستند هم ارزش سایت و اعتبار در دنیای مجازی براشون هنوز که هنوزه جا نیفتاده .
متاسفم

من جایی از اعتبار شما حرفی زدم؟ جایی از سایت حرفی زدم!؟ یا هاست هارو گفتم؟
کسی که میخواد سایت شما رو بخره 100% مطمئن باشید دامنتون رو پارک میکنه رو دامنه ی اصلی خودش. پس عملا برند شما (که همچین گفتید برند من یک لجظه فکر کردم گوگل داخل ایران هم نمایندگی زده :78:) به هیچ درد این شخص نمیخوره!

اما به هرحال من بازم متوجه نشدم علت اینکه تاپیک شما در بخش سرور مجازی هست چیه!!! سرویس هاتون روی سرور مجازی هاست شده که شده!! کسی که وی پی ان میفروشه هم پس باید بیاد تو قیمت سرور مجازی پست بزنه!؟ چون سرویس هاش روی وی پی اس هست!؟
یا 80% این هاستینگ های دبستانی باید بیان توی این قسمت فروش هاستشون رو تبلیغ کنن؟ چون روی وی پی اس هستن!؟

nanotech
January 11th, 2012, 23:24
سلام
واقعا چرا اینجا پست زدین ؟
500 خیلی زیاده واسه مشتری هاتون حالا وی پی اس بود یک حرفی بعدش اینا تضمینی هست تمدید کنن ؟

من جایی از اعتبار شما حرفی زدم؟ جایی از سایت حرفی زدم!؟ یا هاست هارو گفتم؟
کسی که میخواد سایت شما رو بخره 100% مطمئن باشید دامنتون رو پارک میکنه رو دامنه ی اصلی خودش. پس عملا برند شما (که همچین گفتید برند من یک لجظه فکر کردم گوگل داخل ایران هم نمایندگی زده :78:) به هیچ درد این شخص نمیخوره!

اما به هرحال من بازم متوجه نشدم علت اینکه تاپیک شما در بخش سرور مجازی هست چیه!!! سرویس هاتون روی سرور مجازی هاست شده که شده!! کسی که وی پی ان میفروشه هم پس باید بیاد تو قیمت سرور مجازی پست بزنه!؟ چون سرویس هاش روی وی پی اس هست!؟
یا 80% این هاستینگ های دبستانی باید بیان توی این قسمت فروش هاستشون رو تبلیغ کنن؟ چون روی وی پی اس هستن!؟

shivahost
January 12th, 2012, 00:36
بیچاره مشتری هایی که معلوم نیست در آینده قراره دست کی بیفتن! چه تضمینی هست کسی که خرید بتونه مثل شما مشتری ها رو راضی نگهداره!؟ مشتریها چه گناهی کردن که قراره گول برند رو بخورن!

m_dg_farari
January 12th, 2012, 03:36
بیچاره مشتری هایی که معلوم نیست در آینده قراره دست کی بیفتن! چه تضمینی هست کسی که خرید بتونه مثل شما مشتری ها رو راضی نگهداره!؟ مشتریها چه گناهی کردن که قراره گول برند رو بخورن!

همین حالا از کجا معلوم که راضین!؟!؟
من آخرش توجیه نشدم این قضیه ی برند چیه!؟
Brand - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Brand)
The American Marketing Association defines a brand as a "Name, term, design, symbol, or any other feature that identifies one seller's good or service as distinct from those of other sellers.
معنی: انجمن بازاریابی آمریکا ، برند را اینگونه تعریف کرده است: "نام ، اصطلاح ، طراحی ، یا هر ویژگی دیگری که موجب شناسایی یک فروشنده ی خوب یا فروشنده ای که سرویسی متفاوت از دیگران ارائه میدهد ، می شود."
الآن دقیقا شما سرویستون از بقیه بهتره؟ متفاوت با دیگران هستید؟ مثلا هاست ها رو با جت شخصی میفرستادید در خونه ی خریداران؟ یا مثلا مثل اون بنده خدا بامزی هاست ، ایمیل های هاستینگ شما www ندارد!!
من هنوز برام گنگه این قضیه!

shivahost
January 12th, 2012, 07:54
خب از نظر من کار صحیح اینه:

1- ایشون اتفاقا دامین جاوید هاست را مدتی نگهدارد و در سایت خود بنویسد مثلا " تا اطلاع ثانوی از ارائه خدمات معذوریم " و مشتری جدید نگیرد

2- چند هاستینگ را بررسی و انتخاب کند و به مشتریان موجود خود اختیار انتخاب بدهید که سرویس خود را به یکی از آنها انتقال دهند. البته همه هزینه ها به عهده جاوید هاست می باشد. مگر در صورت نزدیک بودن زمان تمدید مشتری با هم به توافق برسند.

3- از این هاستینگ های منتخب لینک بازاریابی بگیرد و مشتری هایش را از طریق آن منتقل کند تا ضررش بدین صورت جبران شود.

4- بعد مدت مثلا 6 ماه دامین را بفروشد به هر قیمتی مشتری پیدا کرد.

UserWht
January 12th, 2012, 10:46
قالبتو به قیمت منطقی بفروشی خریدارم 20 - 30 تومان

mojtaba_gk671
January 12th, 2012, 20:07
سایت جاوید هاست به همراه اکانت های هاست و دامنه و اسم و رسمش به ارزش 30 میلیون ریال واگذار شد.
لطفا تاپیک رو ببندید.

nanotech
January 13th, 2012, 00:02
دادید فامیتون چون دوسش داشتی یک چیزی هم بهش دادی ؟ 30 میلیون ریال ؟=d>

سایت جاوید هاست به همراه اکانت های هاست و دامنه و اسم و رسمش به ارزش 30 میلیون ریال واگذار شد.
لطفا تاپیک رو ببندید.

amch0
July 9th, 2012, 14:02
ما نفهميديم قضيه چيه؟
كو واگذار نشده كه؟؟؟؟؟؟
من الان دوتا سايت تو جاويد هاست دارم

irihost
July 9th, 2012, 14:22
درود

این تایپیک ماله خیلی وقته پیش است و فکر میکنم جاوید هاست به فروش نرفته 8-|