PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظرات دوستان در مورد راه اندازی آپلودسنتر عکس

aminreza
December 31st, 2011, 13:59
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه.
مدت هاست که فکر راه اندازی یک آپلودسنتر عکس رو در سر دارم. بنظرتون آیا برای شروع 10 گیگ هاست با کیفیت بگیرم و از یک اسکریپت رایگان آپلودسنتر عکس استفاده کنم چطوره ؟
دوستان آیا بنظرتون بعد از گذشت مدتی یه آپلودسنتر میتونه درامدزا باشه؟ البته این توقع رو ندارم مثه خیلی از دانلودسنترها ماهی چندصد هزار تومن کاسبی کنم ولی خب آیا در کل میشه روش به عنوان یک منبع درامد هرچند کوچیک حساب باز کرد ؟
و همچنین ایا در ساماندهی ثبت بشه دیگه از لحاظ مشکلات فیل--ینگ مشکلی نخواهم داشت ؟
و در اخر ایا کلا راه اندازی آپلودسنتر عکس رو پیشنهاد میکنید ؟!
ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن.
پیاپیش ممنون...

moh3nia
December 31st, 2011, 15:15
اگه واقعا واسش زحمت بکشی و مورد اعماد واقع بشه از این نظر که دو روز دیگه جمع کنی, حتما واست میتونه درامد هم داشته باشه

Mohammad_reza
December 31st, 2011, 16:04
با یک گیگ شروع کنید!
روی تصاویری که آپلود میشه نظارت کنید.
محیط کاربرپسند داشته باشید.
تبلیغات کنید.
-----------------
پ.ن: اگه سرمایه دارید یک چیزی مثل مدیافایر خیلی خوبه! مخصوصاً با این قالب جدیدش عاشقش شدم.

aminreza
December 31st, 2011, 16:13
خب دوستان اگر بخوام نظارت کنم که خیلی وقتگیر میشه! و منظور از محیط کاربرپسند یعنی اینکه بدم یه طراح برام قالب طراحی کنه ؟

habashi
December 31st, 2011, 16:17
خب عزیز طراحی که بشه عالی میشه و خب درامد هم داره و باید حتما خودتون یا چند نفر رو استخدام کنید واسه نظارت و کلا خوبه

amd
December 31st, 2011, 18:08
ولی من پیشنهاد نمیکنم هم هزینه بره و وقت گیر برای اینجور سایت ها بهتره سرور خریداری کنی نه هاست.

RapB0y
December 31st, 2011, 19:02
خب دوستان اگر بخوام نظارت کنم که خیلی وقتگیر میشه! و منظور از محیط کاربرپسند یعنی اینکه بدم یه طراح برام قالب طراحی کنه ؟

نظارت نکنی بسته میشه سریع