توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات جامع در مورد گیگا اینترنشنال
taghi.karimi
December 28th, 2011, 23:04
سلام!
دوستانی که با این دیتا سنتر کار کردند و یا اطلاعاتی درباره کیفیت پورت,وضعیت آپتایم ,وجود محدودیت در مجازی سازی و یا وجود مشکل با ایرانی ها را بیان کنند!
با تشکر!
aminreza
December 29th, 2011, 00:04
درود
فکر میکنم آقای مسعودی ( itjavani ) مدتی با گیگا کار میکردن و میتونن کامل راهنماییتون کنم.
جناب یارمحمدی مدیرعامل شرکت پرشین هویز هم از نمایندگانشون هستن و مطمئنن میتونن اطلاعات جامع و ارزشمندی دراختیارتون قرار بدن.
بدرود...
taghi.karimi
December 29th, 2011, 09:34
از این دوستان اگر تاپیک را مشاهده میکنند ممنون میشم نظرشان رو بزارند!
شما مستقیم کار کرده اید؟
منظورتون پورت 100 مگ هست؟
کیفیت پورت 1گیگ چطور؟
ashian
December 29th, 2011, 10:55
من پارسال 6-7 ماه باشون کار کردم از کیفیت پشتیبانی هم رضایت نداشتم ، یک وی پی اس ازشون داشتم به سرور اختصاصی ارتقا دادم و ازشون خواستم آی پی وی پی اس رو روی سرور تنظیم کنند. کل تنظیماتش رو به خودم دادن و گفتن این آی پی رو به صورت رایگان و هدیه ارتقا بهت میدیم.
بعد از یک ماه یکباره سرور رو آخر شب بلاک کردن و تا تا ساعت 10 صبح بعدش هم هیچ کسی جوابگو نبود. بعدش هم گفتن شما بدلیل استفاده غیر مجاز از آی پی باید جریمه بدید تا سرور را فعال کنیم. وقتی شماره تیکت هایی که سر این مساله داشتم و مشخص می کرد که این آی پی رو خودشون به من دادن ، گفتن خوب بدون پرداخت جریمه سرور رو باز می کنیم به شرط اینکه دیگه از آی پی استفاده نکنی ، و حتی به خاطر این اشتباه یک نزدیک به 16 ساعت سرور من رو قطع کرده بودن نه تنها معذرت خواهی نشد که مدعی بودند. با وجود اینکه تمام تیکت های این انتقال هم موجود بود ... پشتیبانی تلفنی هم تقریبا هیچ کمکی به مشتری نمی کنه . البته تیکت ها رو معمولا سریع جواب می دن ولی من که در کل نپسندیم سرویسشون رو
amirizadi
December 29th, 2011, 11:40
بله مستقیم کار کردم
بله 100
1 گیگ را اون موقع تجربه نکردم
H.G.N
December 29th, 2011, 12:00
دوست عزیز
الان حدود 6 - 7 ماه هستش که دارم با دیتاسنترهای آلمانی (هتزنر - گیگا) از طریق شرکت گذرگاه جهانی همکاری می کنم !
تا به این لحظه مشکل خاصی نداشته ایم ! به نظر بنده برای اینکه بتونیم در یک محیطی فعالیت کنیم باید شرایط و قوانین اون محل یا دیتاسنتر را بپذیریم تا به مشکلی بر نخوریم !
در ضمن هاستینگ نامحدود این شرکت بر روی دیتاسنتر گیگا و پورتش به احتمال زیاد 1 گیگ هستش ! ( نمونه بارز پرشین اسکریپت )
taghi.karimi
December 29th, 2011, 12:12
شایعه پراکنی نکنید دوست عزیز اقای مسعود یارمحمدی مدیر عامل نیستند لطفا اطلاعات صحیح بدید
درضمن با گیگا کار کردم محدودیتی نداره با ایرانی ها اصلا مشکلی ندارند.پورتشون کیفیت خوبی داره پورت 1 شر شده دارن زیاد چنگی به دل نمیزنه.ساپورتشون خوبه اپتایمشون هم خوبه
دوست عزیز دعوا که نداریم ! تا جایی ما یادمون هست شرکت پرشین هویز رو همه با نام آقای یارمحمدی میشناختن. نگفتم که آقای یارمحمدی رو اعدامش کردن که جنابعالی میفرمایید شایعه پراکنی نکنید ! =))
پوزش از استارتر تاپیک بابت این پستم...
[QUOTE=aminreza;347093]
همون بهتر میشد عنوان بشه پرشین هوز و یارمحدمدی....نه اینکه اعلام بشه مدیرعامل هستند ایشون....شایعه پراکنی شایعه پراکنی هست
دوستان میدان جنگ که نیست .بهتر است به همدیگر احترام بگذاریم!
دوست عزیز
الان حدود 6 - 7 ماه هستش که دارم با دیتاسنترهای آلمانی (هتزنر - گیگا) از طریق شرکت گذرگاه جهانی همکاری می کنم !
تا به این لحظه مشکل خاصی نداشته ایم ! به نظر بنده برای اینکه بتونیم در یک محیطی فعالیت کنیم باید شرایط و قوانین اون محل یا دیتاسنتر را بپذیریم تا به مشکلی بر نخوریم !
در ضمن هاستینگ نامحدود این شرکت بر روی دیتاسنتر گیگا و پورتش به احتمال زیاد 1 گیگ هستش ! ( نمونه بارز پرشین اسکریپت )
شما برای هاستینگ سرور داشتید یا مجازی سازی ؟
از کیفیت پورت 1گیگ این دیتا سنتر اطلاعاتی ندارید ؟چون اکثرا با پورت 100 کار کردن و پورت 1 مدتی هست که ارائه میشود!
taghi.karimi
December 30th, 2011, 16:17
دوستان از آقای یار محمدی و پرشین هویز یا گذرگاه کسی اطلاع داره ؟
شماره تماس به جز شماره هایی که در سایتشان هست اگر دارید ممنون میشم پ.خ کنید!
با تشکر!
itjavani
December 30th, 2011, 18:19
سلام!
دوستانی که با این دیتا سنتر کار کردند و یا اطلاعاتی درباره کیفیت پورت,وضعیت آپتایم ,وجود محدودیت در مجازی سازی و یا وجود مشکل با ایرانی ها را بیان کنند!
با تشکر!
با سلام
دیتاسنتر خوبی هستند! پینگ مناسب به ایران ، اگر هزینه کنید بابت پورت 100 اختصاصی ، پورت خوبی دارند ولی گرونه!
در مورد مجازی سازی هم مشکلی ندارند!با ایرانی ها هم مشکلی ندارند! راحت میتونید استفاده کنید
منتها قوانین محدودیت پهنای باندشون رو بخونید! قوانین سخت گیرانه ای هست!بدرد مجازی سازی ویندوز و میکروتیک مخصوصا واسه کار خط شکن و... نمیخوره!
یکی از بزرگترین مشکلات این دیتاسنتر عدم صحیح vlan بندی آی پی هاش هست! اگر حواستون نباشه و کاربرتون تحلف کنه علاوه بر جریمه سرورتون هم واستون باز نمیکنند!یه 100-300 یورو جریمه داره!
واسه هاستینگ و مجازی سازی لینوکس پیشنهاد میکنم ولی واسه موارد دیگر از دیتاسنتر های دیگه استفاده کنید.
aminreza
December 30th, 2011, 18:19
دوست عزیز من دیروز بهشون ایمیل زدن در عرض 1 ساعت جواب دادن. میخواین ایمیل بزنید احتمال زیاد کمکتون میکنن.
در ضمن شاید در ساعت اداریشون تماس نگرفتید.
ارتباط با شرکت (http://persianwhois.com/contactus.html)