PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میکروتیک 5.8| پهنای باند نامحدود|آمریکا|پورت یک گیگ| 8000 تومان در ماه

novinvps.com
December 28th, 2011, 19:01
سلام
سرویس های زیر به تعداد بسیار محدود که موقع سفارش تعداد باقی مانده نمایش داده میشه از امریکا دیتاسنتر Interserver امریکا به فروش می رسد.

Intel XEON E31230
Core: 4 Core!!! Provided for VDS
RAM: 128
HDD: 1 GB
پهنای باند : نامحدود
Port: 1Gbit
سفارش (http://novinvps.net/support/cart.php?a=add&pid=9)
به اسپم ، ویروسی بودن سرویس ها دیتاسنتر به شدت حساسه !!

در صورتی که هرگونه سوال داشتید در مورد پلن های مختلف یا پلن هایی که مد نظرتون بود به واحد فروش تماس حاصل فرمائید
در صورت عدم رعایت موارد بالا هیچ مسولیتی متوجه تیم نوین وی پی اس نخواهد بود.
در صورتی که مشترک نسخه ی خاصی از Mikrotik مد نظر داره با ارسال فایل های مورد نظر برای مشترک نصب خواهد شد.
سرویس ها دارای پنل : ریبوت ، روشن ، خاموش می باشند
sales@novinvps.net (sales@novinvps.com)

نمونه نظرات کاربران:

باسلام و تشكر از سرور واقعا عاليتون و سرعت خيلي خيلي خيلي خوبتون

بسیار سرویس عالی و با کیفیتی هست، بخصوص با توجه به آپلینک Cogent سرور هلند، ممنونم و به دوستان توصیه میکنم

با سلام

پشتیبانی خوب کیفیت سرویس ها خوب قیمت ها خوب.
یک سرور داشتیم دومی هم خریدیم سومی هم انشاء الله میگیریم.

من از ایشون سرور گرفتم تا حالا حتی 1 دقیقه هم سرورم دان نشده

و واقعا" راضیم

سلام به همه دوستان
قبل از هر حرفی از پاسخ دهی سریع و بی نقص ایشون خیلی تشکر میکنم چون در هرشرایطی کمتر از یک ساعت پاسخگو بودن
واقعا دستشون دردنکنه
در ثانی
سرویسی که از ایشون گرفتم خیلی راضی کننده بوده

با سلام
ایشون سرورشون سرعت بسیار خوب و پایداری داره

من هلندشون رو استفاده میکنم .

میخواستم ببینم واقعاً آمریکا هم مثل هلند هست ؟

دوستانی که سرعت براشون مهمه توصیه میکنم حتما از ایشون تهیه کنید

واقعا نوین وی پی اس حرف نداره
من چند روزه ازش سرور مجازی گرفتم
پشتیبانی بسیار خوب،کیفیت بالا و از همه مهم تر قیمت مناسب

من بیش از یک ماه هست که از سرویس ایشون استفاده میکنم. خداییش قطعی جمعا در حد 10 دقیقه نبوده و برام جالب هست که برعکس خیلی ها کیفیت سرویسشون از روز اول تا حالا ذره ای تغییر نکرده، لازم دونستم از ایشون تشکر کنم تا هم خودشون دلگرم بشن و هم اینکه دوستان دیگه هم که دنبال تجارب تلخ! نیستن مشتری ایشون باشن. ممنونم و امیدوارم هر کسی که در حد وسع خودش برای کار خودش ارزش قائل هست موفق و پیروز باشه

VPS
December 30th, 2011, 23:14
سلام من سرویس میکروتیک از یکی از همکارانتون دارم اما راضی نیستم می خوام عوضش کنم
چند سوال در واقع نکته قبل از خرید
سرویسی می خوام که
1- اتک و دان تایم نداشته باشه سرور بدوش هم نباشیم که هر روز اساس کشی داشته باشیم و تغییر ای پی
2- کشور چندان مهم نیست سرعت و پایداری خیلی مهمه که هر روز ای پی عوض نکنم
3- ثبات قیمت حداقل برای 6 ماه!
4- ترنسفر و کانفیگ زحمتش با سرویس دهنده جدید چون وقت و حوصله ندارم البته با این میکروتیک هم زیاد کار نکردم

novinvps.com
December 31st, 2011, 08:54
1- اتک و داون تایم نخواهیم داشت مگر خودتون سببش باشید ، یعنی اتک به خودتون ، دستکاری کردن که نتیجش بشه از مدار خارج شدن سرویس و داون تایم
2- اگه مشترکینتون تخلفی انجام بدند دیتاسنتر ایپی رو بلاک میکنه مثلا اسپم کنند ! این در همه دیتاسنتر ها حاکمه این قوانین
3- من تضمینی نمیدم در مورد ثبات قیمت ، فردا دلار بشه 2000 تومان قطعا نمیتونم بهتون با 8 تومن سرویس بدم ! هرچند تا به حال قیمت ها افزایشی نیافته به جز 1000 تومان !
4- کانفیگ به رایگان انجام میشه.

novinvps.com
January 1st, 2012, 14:51
سرویس های باقی مانده آمریکا: 9 عدد همراه با کانفیگ

novinvps.com
January 3rd, 2012, 11:22
آفر جدیدی از میکروتیک موجود است:

Intel XEON E31230
RAM: 256
قیمت: 10000 توئمان
سفارش: sales@novinvps.net تماس بگیرید

===

Intel XEON E31230
RAM: 512
قیمت: 13000 توئمان
سفارش: sales@novinvps.net تماس بگیرید

ashki130
June 10th, 2012, 12:12
دوستان لطفان راهنمایی کنید کدام یک از سرویس های معرفی شده به درد اینترنت ماهواره ای می خوره که بخرم